واسه دیف از اندیشه سازان خبر ندارمنقل قول:
واسه دیف 1 کتاب کلاس رمزینه بگیر واسه دیف 2 هم اگه صبر کنی هفته ی اول اسفند دیف 2 رمزینه میاد.......
ولی حسابان اندیشه سازان(مبتکران) که نویسندش عباس امیدوار هست عالیه!
واسه دیف از اندیشه سازان خبر ندارمنقل قول:
واسه دیف 1 کتاب کلاس رمزینه بگیر واسه دیف 2 هم اگه صبر کنی هفته ی اول اسفند دیف 2 رمزینه میاد.......
ولی حسابان اندیشه سازان(مبتکران) که نویسندش عباس امیدوار هست عالیه!
برای حسابان اگه میخوای سطح بالا نگیری ، ژرف اندیشان و کتاب سبز رنگ " انتشارات ازمدرسه تا دانشگاه " و کتاب آموزشی حسابان انتشارات راه علم مناسب هستند .نقل قول:
من خودم انتشارات مدرسه رو پیشنهاد میکنم حدود 300 صفحه هست و چون مال وزارت آموزش پرورشه قیمت پایین (حدود 3500 تومن ) داره .
نویسنده حسابان مبتکران محمود نصیری هست . :10:نقل قول:
محمود نصیری نویسنده ی جدیدشه ولی نویسنده ی قبلیش که مال اندیشه سازانه که الان شده مبتکران عباسنقل قول:
امیدواره که کتابش بهتره البته به نظر من
بچه ها ، من یه دوستی دارم دبیر ریاضیه . ایشون کتاب " انتشارات اتمی " رو برای حسابان خوب میدونن .
نظر شما چیه ؟
فوق العاده هستن!نقل قول:
ممنونم
عربی برغمدی (فکر کنم مال کتاب سبز) بهتر یا عربی نشر الگو؟
ریاضیات گسست انديشه سازان چجوریه؟
زبان انگلیسی یه چیزی که از سطح خیلی پایین شروع کنه بگه چیزی هست برای دوستم میخوام کلا انگلیسی ها رو ول میکنه
میخواد یه چیزی بخونه که 20 -30 بزنه حد اقل
ممنون
سلام بچه ها یه نمایشگاه کتاب اینجا باز شده میخوام همه کتابایی که لازم دارم و بگیرم میشه کمکم کنین؟
حسابان(تست)
فیزیک 2 واسه آموزش غیر از از اندیشه سازان چی خوبه؟
فیزیک 2 و 3 (تست)
هندسه 1 و 2 (آموزش)
آموزش دیفرانسیل یه چیزی غیر از رمزینه که حجمش کمتر باشه
ریاضی 2 (آموزش)
به ترتیب مینیویسم :نقل قول:
1 - کتاب آبی کانون
2-ژرف اندیشان
3-کتاب آبی کانون
4- کتاب درسی ! :46:
5- گاچ
6- مبتکران ( جلد صورتی رنگ )
موفق باشی
نقل قول:خیلی ممنون دوست عزیز:11::40:نقل قول:
اگه بچه های دیگه هم نظر بدن ممنون میشم:40:
سلام به همه...
دوستان یه کتاب تووپ بهم معرفی کنید برای ترجمه و تعریب عربی (همه قواعد ترجمه و تعریب را گفته باشه) و وقتی تستهای 5 سال اخیر کنکور را میزنم تویه ترجمه و تعریب کم نیاره(همه تستهای ترجمه را 100 بزنم باهاش) و تستهای زیادی هم داشته باشه برای ترجمه و تعریب.
ممنون
مبتکران ایاد فیلی خوبه اما حجمش خیلی زیاد هست و ندیدم کسی بتونه تمومش کنه . اموزش گاج خوبهنقل قول:
دوست عزیزtimsar jackson:برا فیزیک کتاب "آموزش مفاهیم وروش حل تمرین فیزیک1و2دوره ی پیش دانشگاهی"انتشارات"فرید شهریاری"جلدشم سفیده.خودم دارم به نظرم خیلی خوبه.
دوستان سلام
اگه از دیف کم میفهمی یا ضعیفی میتونی از cd کمک آموزشی هم استفاده کنینقل قول:
آموزش دیفرانسیل یه چیزی غیر از رمزینه که حجمش کمتر باشه
جوانه پویا رو دیدم بد نبوده
کتاب ترجمه تعریب موضوعی گاج رنگ آبی هم چیز خوبیهنقل قول:
سلام به همه...
دوستان یه کتاب تووپ بهم معرفی کنید برای ترجمه و تعریب عربی (همه قواعد ترجمه و تعریب را گفته باشه) و وقتی تستهای 5 سال اخیر کنکور را میزنم تویه ترجمه و تعریب کم نیاره(همه تستهای ترجمه را 100 بزنم باهاش) و تستهای زیادی هم داشته باشه برای ترجمه و تعریب.
ممنون
حجمش کمه و خوب هم گفته و فقط باید خوب بهش دقت کنی
یه کتابی انتشارات اندیشه فایق داره هندسه 1 و 2 نظرتون چیه؟
انتشارات اندیشه فایق کدوم کتاباش خوبه؟
سلام/
من امروز از مداد آزمون گاج استفاده کردم و فهميدم اون طور که تبليغ مي کنند نيست
و مي تونيم بگيم که يک نوع اتوده (مداد نوکي) که نوک کلفتي داره و مزيتش نسبت به مداد اينه که نياز به تراش
کردن نداره و ته اون يک پاک کن داره.من نظرم اينه که بگيريد و تحت تاثير حرف اين و اون
قرار نگيريد که با که مداد آزمون اصلا فايده نداره.اما حواسمون باشه مداد آزمون گرفتنمون براي
اين نيست که 8 دقيقه تو وقت صرفه جويي کنيم (نمي دونم اين حرف رو چه حسابي زده شده آخه هيچ کس 250 تست آزمون را نمي زنه تست ها را يک باره وارد نميکنه) و با مداد آزمون رتبه ي خوب بياريم بلکه هدفمون اينه که يک وسيله پيدا کرديم که کمي راحت تر مداده.شما ميتونيد براي راحتي کار تو درس هاي اختصاصي محاسباتتون را با خود کار يا اتود انجام بديد بعد 10 تا 10 تا با مداد آزمون وارد پاسخ نامه کنيد
نظر هر کسي محتروه و اين ها نظر من در مورد مداد آزمونه/که احتمالا وقتي گرفتيد و استفاده کرديد به نظر شما هم تبديل ميشه
باي
واسه زبان پیش ممکنه 1 کتاب خوب پیشنهاد بدین؟ صرفن گرامر واسم مهمه.میخوام جمع و جور مرتب توضیح داده باشه .
یه کتاب واسه لغات و متن دارم اما گرامرش خیلی شلخته و بد گفته.
ممنون
زبان كنكور انتشارات شبقره و قلم علمنقل قول:
عاليه!
عربی برغمدی (فکر کنم مال کتاب سبز) بهتر یا عربی نشر الگو؟
ریاضیات گسست انديشه سازان چجوریه؟
زبان انگلیسی یه چیزی که از سطح خیلی پایین شروع کنه بگه چیزی هست برای دوستم میخوام کلا انگلیسی ها رو ول میکنه
میخواد یه چیزی بخونه که 20 -30 بزنه حد اقل
ممنون
نقل قول:
من عربی ایادفیلی رو دارم استفاده می کنم
خیلی ازش راضیم تا الان!
نقل قول:
تو تهران، جوانه پویا رو از کجا میشه خرید
این دیفرانسیل 2 رمزینه نیومد؟؟؟
فکر کنم برم گاج بگیرم بهتره ....
دوستان سلام
نمی دونم من تهران نیستمنقل قول:
تو تهران، جوانه پویا رو از کجا میشه خرید
یه سرچی بکن سایتش گیرت میاد از توی سایت نشونی فروشگاه و نمایندگی هاش رو میتونی پیدا کنی
داخل سایت هم برای خرید ارجاعت میدن که با آقای احمدی تماس بگیری که من نگرفتم و از دوستان گیرم اومد
كسي نيست از اين كتاب رمزينه و رياضي پايش خبر قطعي داشته باشه؟نقل قول:
اگه نمياد بريم سراغ يه چيز ديگه
داره دير ميشه....
زبان انگلیسی عمومی " گرامر "نقل قول:
نویسندش هم یکی از اعضای هیات علم یدانشگاه آزاد هست . از دوم راهنمای شروع میکنه تا حد بالا ! :31:
عربی 3 چه کتابی خوبه ؟
گاج سبز خوبهنقل قول:
برای عربی در کل کتاب های عربی ایاد فیلی(قواعد) ، عربی سبز گاج (قواعد و تست کامل) و عربی آبی کانون(سهیلا خاکباز-ایاد فیلی ،یک خلاصه قواعد و تست کامل)کتاب های خوبی هستند .می تونید عربی ایاد فیلی با کانون را با هم بخونید(قواعد از ایاد تست از کانون) یا کتاب عربی گاج را به تنهایی بخونید
هر کدوم از شما زودتر کتاب دیفرانسیل رمزینه گیرش اومد دوستان را بی خبر نزاره(البته اگه قبل از عید بیاد)
فوت و فن عربی کتاب سبز رو هم به اینا اضافه کنیننقل قول:
به اعدا زیاد اعتبار نکنید دوست عزیز .نقل قول:
من خودم توی قفسه کتابخونه دو جلد از این کتاب رو برداشتم ، یکی چاپ 105 بود یکی چاپ 103 !
بچه ها ، بهترین کتاب برای جبر و احتمال کدومه ؟
واسه دین و زندگی کتاب سفید گاج خوبه؟
راستش من دین و زندگی کتاب سفید گاج رو خریدم
اما ازش راضی نیستم
کتاب دیگه ای رو هم نخریدم که باهاش مقایسه کنم
شاید هم اشکال از خودم باشه
اما به نظرم کتاب حجیم و گنگی هست
اگر کسی کتاب خوبی پیشنهاد کنه و خودش خونده باشه و راضی باشه من می رم میخرم
نقل قول:
اگه تو "جست جو در این تاپیک" دینی یا هر کتاب دیگه را جست جو کنی می تونی نظر خیلی از بچه ها که قبلا نظر دادند ببینی .اخه 100 صفحه در مورد کتاب کمک درسی کم نیست .تو درس دینی کتاب سبز هم کتاب خوبیه .اما چون می خوای حجیم نباشه می تونی از کتاب آبی کانون(ویرایش جدی)د استفاده کنی که شامل خلاصه درس تو کمتر از یک صفحه و پیام آیات هست و حدود 2700 تست .
تقریبا تو هیچ درسی کتابی نیست که بهترین کتاب باشه و سلیقه ها متفاوتهنقل قول:
برای درس جبر و احتمال اگه دانش آموز سومی مبتکران(جواد ترکمن)خوبه
اگه هم پیش هستی تو خیلی از کتاب ها همراه با گسسته کتاب جبر هم توضیح داده که من خودم جبر را از خوشخوان خوندم .
دوستان سلام
گاج هم یه همچین خلاصه ای رو بعد هر درس دارهنقل قول:
خلاصه درس تو کمتر از یک صفحه و پیام آیات هست و حدود 2700 تست .
کلا گروهه اندیشه فایق کتابای ریاضیش توپهنقل قول:
هندسش که عالیه
من خودم دیفرانسیلشا هم کامل زدم
گسستش هم خوبه
1-ده استادنقل قول:
2- نمی دونم
3- آبی کانون
4- اندیشه فایق
5- خوشخوان-
6- نمیدونم
سلام
برای موضوعات زیر چه کتابهایی توصیه می کنید
1 . فیزیک پایه ( تست )
2 . درک مطلب ادبیات ( تست های قرابت معنایی و تشبیه و .. )
ممنون
ممنون.اینجا (شیراز) هر چی گشتم گیر نیومد.اسمشم نشنیده بودن.اینترنتی خریدمش.امیدورام زودتر به دستم برسه.نقل قول:
وقتی فکر میکنم من خیلی کتابای نامناسب خوندم.فکر که میکنم ترس برم میداره! پووف .. لعنتی..
راستی واسه ادبیات من گاج خریدم (ادبیات 3 و پیش رو خریدم) . الان فقط ادبیات 3 رو خوندم و چند تا درسش مونده که تموم شه .شنیدم کلک بهتره .واسه خوندن پیش و ادبیات 2 برم کلک بخرم ؟ شنیدم بهتره ؟ یعنی تفاوتش کاملن محسوسه هست؟
کلک واسه تاریخ ادبیات و املا کتاب جداگانه داره ؟