نه جانم منچستر سیتی نیستش Hammarby یه باشگاه سوئدیه . ورزشگاه stockholm arena هم واسه سوئده
Printable View
نه جانم منچستر سیتی نیستش Hammarby یه باشگاه سوئدیه . ورزشگاه stockholm arena هم واسه سوئده
چون در PS2 بازي تغيير تاكتيكي يعني گرافيكي اسلسي به دليل امكانات كم نداره و فقط سطحي روش كار ميشه .:13:نقل قول:
ولس احتمالا KONAMI امسال براي ps2 هم يه چيزايي در چنتش داره:20:
سلام
من یه خبری شنیدم مبنی بر حضور لیگ برتر ایران توی پرو09
طبیعتا کذب محضه؟؟؟
شك نكنه كه درست حدس زدي. براي اطلاع از ليگهاي موجود به پست اول مراجعه كننقل قول:
شك نكن كه كذب محضه .نقل قول:
البته در يك حالت ميشه گفت كه ليگ برتر ايران هم در بازي pes2011خواهد بود اونم اينه كه ايران در جام جهاني 2010 قهرمان:18:شه:27:
مطمئن باش اون موقع هم وجود نخواهد داشت اين فدراسيوني كه من مي بينم خسيس تر از اين حرفاست يه حق پخش نميدن اين گداها. داريم 3 سهميه از 4 سهميه آسيامون رو به خاطر خود خواهي فدراسيون از دست مي ديم. شما انتظار داري اينا بيان با شركت هاي گيم سازي نظير الكترونيك آرتز و كونامي همكاري كنن؟نقل قول:
بابا خسته شديم اينقدر چيزاي تكراري خونديم و نوشتيم آخراينبازي نميشه زودتر بياد؟
هر روز ميشيني پلي كامپيوتر واسه اطلاعات جديد باز مي بيني همون ديروزي رو يه چيز مي زارن روش ميگن!
اون قضيه ساخت استاديوم تو بازي چي شد ؟ ليسانس كه از سال پيش بدتر شد . احتمالا سال ديگه بجز ليسانس تيم ملي ژاپن ديگه بقيه رو خودت بايد درست كني!
پارسالم يه علم چيزاي جديد قرار بود بياد تو بازي ولي بعد كه بعد از يه عالمه انتظار رفتيم بازيو گرفتيم از اون بدتر نميشد!!!!!!!!!!
اين ديگه چه مسخره بازي ايه.
خوش به حال كسايي 09..... بازي مي كنن من كه اصلا حالشو ندارم .
حرفهای سیاسی فیفایی میزنی...نقل قول:
اگه الکترونیک ارتز و کونامی بخوان لیسانس لیگ ایران رو بگیرن.باید عکس خمینی رو توی منو بزارن تا بتونن لیسانس بگیرن.در ضمن گفتی داریم 3 سهمیمون رو از دست میدیم... اینو کی گفته؟ واقا؟ یعنی فقط پرسپولیس ممکنه بره جام باشگاه های اسیا؟اگه اینجوری بشه که خیلی باحالهنقل قول:
من از بروبکس سایت pes2009.ir که جدیدا تبلیغات خصوصیشون رو اینجا شروع کردن هم یک تشکر میکنم.به خاطر اینکه یک سایت فارسی زبان و مخصوص این بازی برای ایرانی ها درست کردند.اینها قبلا با نام pes2008.ir هم کار میکردن.وظیفه خودم میدونستم از اینها تشکر کنم.امیدوارم پست ما بی جهت پاک نشه.
من واقعآ درک نمیکنم که چرا دوستان اینقدر به لیسانس نگاه میکنن & چیزای مثبت رو از یاد میبرن - شما نگاه کنید ببینید چه چیزهایی به بازی اضافه شده - چه اشکالهایی رفع شده - لیسانس رو که با یه پچ میشه حل کرد من خودم الان دارم از evo patch 2 استفاده میکنم که از سایت pes گرفتم و دیگه الان مشکلی هم ندارم.
یا علی
کد:http://forum.pro-evolution-soccer.ir/showthread.php?tid=44
نقل قول:نقل قول:اينطوري 3 دقيقه يه بار پست پشت سر هم نده خلاف قوانين انجمن هست اينطوري ادامه بدي اخطار ميگيري. اگه بعد ارسال فكر ميكني چيزي از قلم افتاده بايد پست رو ويرياش كني نه اينكه بلافاصله پست جديد بفرستي خلاصه از ما گفتن بود. سعي كن به قوانين انجمن پاي بند باشي. در ضمن تبليغ يك سايت فارسي توسط يك پست هم خلاف قوانين انجمن هست.نقل قول:
عزیز من اولی که جواب بهادر2009 بود.دومی هم جواب یک پست دیگه بود.تا اینجا هم که فکر نکنم مشکلی بود.سومی هم که یه تشکر بود از کسایی که به خاطر این بازی رفتن دوماین خریدن با اینکه هیچ سودی هم نمیکنن از این راه ولی به عشق pes رفتن این سایتو زدن.خوب باید یه تشکر کنیم.باشه دیگه از هیچ سایتی تشکر نمیکنیم.نقل قول:
آقل بالاخره ما نفهمیدیم gameplay چه تغییراتی کرده
تو عکس زیر جاهایی که انتخاب کردم چرا اونجوریه!!!!!!!!!!!!1111
میشه بگین اون تیکه سبز پر رنگ که سرتاسر عرض زمین رو گرفته چیه؟
من اینو تو ساکر 8 هم دیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سفیدا محوطه پرتاب وزنس...سبزم فک کنم تو بعضی ورزشگاه ها هست
شما واسه جواب دادن به چند نفر می تونی پستاشون رو یه جا نقل قول کنی!نقل قول:
واسه تشکر از سایتای دیگه، اینجا جاش نیست!
:40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
منظورت از (سبزم فک کنم تو بعضی ورزشگاه ها هست) چی بود؟نقل قول:
من که هرچی فک میکنم نمیفهمم این نوار سبز پر رنگ چیه؟:41:
مدBecome a Legendاین امکان را داره که بازیکن به تیم ملی هم دعوت شه از جمله iran??/?//?
اول عضویتت رو تبریک میگم
بعدشم فکر کنم آره.چون خودشون گفتن مث یک بازیکن واقعیه دیگه.از تیم دسته 3 حالا شروع کنی تا تیم ملی.
نقل قول:
خیر امکان نداره خصوصا اونم ایران و این مد فقط برای باشگاه هاست
بچه ها نمیدونم چرا کونامی تور دروازه ها رو شبیه هم می ذاره !!!!! بابا مگه مثل اصلشو درست کردن براش کاری داره!!!!
اولا اگه هم به تيم ملي بشه دعوت شد تيم ملي ايران كه وجود نخواهد داشت. (البته اگه مثله pes 2008 با اسامي اشتباه وجود داشته باشه امكانش هست)نقل قول:
دوست من بعضي شركت ها به يه سري Detail ها اهميت ميدن و بعضيا اون رو به اون حدي جدي نميگيرن كه به خاطرش وقت صرف كنن شما اگه دقت كني توي فيفا انواع اقسام تور وجود داره ولي تو PES فقط يه نوع هست براي همه اش. البته بعيد نيست توي PES 2009 شاهد تغيير در اين مورد باشيم. به هر حال اينا Detail هستند كه اونقدرا به چشم نمياننقل قول:
قرار شد پست بي ارزش ندي. در ضمن حالا كه مي خواي اينقدر كوتاه جواب بدي به كسي سعي كن نقل قولش كن اينطوري پستت ايجوري بيهوده نميشه. پست هايي مثله (( حتما داره ديگه)) برات هيچ وقت پوئن محسوب نميشهنقل قول:
سلام احتمالا اون نوار سبز کنار زمین یا چمن مصنوعی هست یا موکت یا یک چیز شبیه اون!!!!که البته برای حفظ سلامت بازیکنها در کنار زمین به کار میره تا مثلا بیرون افتادن چیزیشون نشه!!!تو بعضی ورزشگاهها هم استفاده میشه البته فکر کنمنقل قول:
منظورت از (سبزم فک کنم تو بعضی ورزشگاه ها هست) چی بود؟
من که هرچی فک میکنم نمیفهمم این نوار سبز پر رنگ چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ورزشگاه ها كه تو Pes 2009 اينجوري نخواهد بود شايد فقط اون يه دونه اينجوري باشه
يه راهي هم هست اسم ورزشگاه رو تو گوگل جستجو كنيد ببيند تو تصاوير چنين چيزي داره يا نه . تازه اينجوري معلوم ميشه كونامي چه قدر به جزئيات اهميت ميده
نقل قول:
این چمن مصنوعی هم تو فیفا هستش
کسی اطلاعات بیشتری در این مورد داره؟؟
یه جورایی خیلی ضایع به نظر میاد :41:
اسم اين ورزشگاه چيه اگه لطف كنيد من خودم ميرم يه جستجوي تصويري مي كنم توي گوگل شايد واقعيت هم هم همين شكلي باشه اين ورزشگاه
این ورزشگاه زمین اختصاصی رم و لاتزیو هستش که المپیک نام دارهنقل قول:
تو بعضی ورزشگاه ها اگه توجه کنی کنار چمن این نوع نوار(که فک میکنم چمن مصنوعی باشه) کار میذارننقل قول:
حالا نمی دونم برای چی:31:
اما کاملا بر طبق واقعیت ورزشگاه ساخته شده و باگ نیست!:10:
گیر دادینا...حتما یه چیزی هست دیگه.1 صفحه فقط در مورد چمن مصنوعی حرف زدیم.
واقعا تيمهايي كه ليسانش نميشن خيلي بهم ريخته ان.:13:
با چند تا فایل سر و سامون میگیرن توی pc. ولی ما توی xbox360 چه کنیم؟:41:نقل قول:
فكر مي كنم خيلي خوبه كه فوتبال گيم توسط 2 تا شركت ساخته ميشه در واقع مكمل همديگه هستند.نقل قول:
يكي آخر ليسانس بگيره يكي هم نميتونه ليسانسس بگيره
يكيش واسه گرافيك بازي كم نميذاره ولي يكي ديگه بهش اهميت قايل نميشه.
در كل اگه به اين دو محصول (PES و فيفا) دقت كنيد در هيچ موردي يكسان نيستد و آپوزيت تشريف دارن اگه XBox ي ها با اسامي مشكل دارن يه فيفا بخرن و يه PES و هر دوشون رو بازي كنن تا به هيچ وجه عقده هيچ چيز نمونه تو دلشون. ولي اينقدرام حساس نباشيد گيم هست ديگه ليسانس خيلي هم مهم نيست از نظر من. واقعا بايد به شركت كونامي دست مريزاد گفت با اين گيم هايي كه ميسازه واقعا شايد به اندازه شركت رقيب پول نزنه به جيب به خاطر بازي ولي مي بينيد بدون چشم داشت مادي داره براي گيمر پسند بودن محصولش تلاش ميكنه اين نظر منه من عليرغم اينكه يك فيفا خور هستم ولي معتقدم كونامي سخت كوش تر از فيفا هست. و تلاش زيادي براي بازيش به خرج ميده حتي اگه سودش هم خيلي كم باشه. كلا ژاپني ها آدماي خسيسي نيستند و هميشه پيشرفت رو بر همه چيز ترجيح ميدن و حاضرن در اين راه خرج كنن.
با حرفات کاملا موافقم. خوب ea خیلی شرکت پولداری هست و کونامی امکانات مالیش مثل ea نیست. مطمئنم اگه کونامی مثل ea پولدار بود الان یکی از ابرقدرت ترین شرکت های بازی ساز بود.ژاپنی ها علمشون خیلی بالا هست.نقل قول:
كاملا باهات موافقم:10: .PES2008 هم تنوع توپاش كم بود هم استاديوم ها.توراشم كه همه يه جور بود.به نظر من تنوع اين چيزا ادمو بيشتر جذب مي كنه...:5:نقل قول:
من با سیستم زیر می تونم رو high بازی کنم ؟؟
cpu : 3
Ram :1 gig
Graphic : nvidia FX5500 --- 256/DDR
noنقل قول:
cpu: خوبه
ram:باید یه 1 گیگ دیگه اضافه کنی بشه 2 گیگ.
graphic:باید 512 بشه مثلا مدل 8500
فکر کنم با این سیستمی که گفتم بتونی سر هایق بازی کنی.:46:
ولی اگه 400 هزار تومان پول داری...برو یه xbox360 بخر. حداقل تا pes 2012 رو راحت اون تو انجام میدی
دمو در 2 اکتبر
--------------
کونامی امروز تأیید کرد دموی PES 2009 در تاریخ 2 اکتبر برای Xbox 360 , PC و PS3 انتشار خواهد یافت.دمو شامل یک بازی 5 دقیقه ای خواهد بود و در آن تیم های منچستریونایتد،لیورپول،رئا ل مادرید و بارسلونا قابل بازی کردن خواهند بود.به علاوه دو تیم ملی ایتالیا و فرانسه نیز حضور خواهند داشت.دمو همچنین مشتمل بر چند ویدئو است که به توضیح جزئیات مربوط به مد "Become a Legend" و مدهای آنلاین "Legends" خواهند پرداخت.
منبع:
کد:http://www.videogamer.com/news/29-09-2008-9498.html
sasanjfr جان مرسی
دمو بازی 2 اکتبر!
3 روز دیگر
نمیدونم چرا این جوری شد یه دفعه گی کونامی دمو میده بیرون ؟!
خوب این خبره خیلی خوشایندی برای ما ساکر دوستان است
اینم متن خبر
Konami Digital Entertainment has announced the availability of a playable demo of its forthcoming PES 2009 title for PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC on 2nd October.
Due for release on 17th October, PES 2009 marks the triumphant return of what is regarded as the most realistic football title for any format. Users will be treated to an expansive playable demo of the new title, with the bespoke version offering a full five-minute Exhibition multiplayer match.
Players will be able to select fully licensed Manchester United, Liverpool, Real Madrid, and Barcelona club teams, or the licensed Italian or French national sides. The demo will allow users an early taste of the all-new elements set to further bolster PES 2009’s reputation as the definitive football game. All new visuals with completely remodeled players and animations, and new physics routines to ensure the ball behaves more realistically have been included, while the AI of the CPU sides has been enhanced to provide an ever evolving challenge.
The PES 2009 demo will also include promotional videos detailing the new game’s ‘Become a Legend’ and online ‘Legends’ modes, which see the player controlling just one player within a team and attempting to forge a career in football. Starting as a promising 17-year-old, players must force their way into the first team and produce a series of blistering performances which will ultimately result to a move to one of Europe’s biggest sides. Or, on the flipside, poor performances can see a player struggling in the lower leagues and eventually being released.
اینم عکسهایی از مد become a legend بازی:8::8::8:
برای دیدن ادامه عکسها لینک زیر ...............72 عکس
..................کد:http://www.videogameszone.de/aid,661677/Bildergalerie/VideogamesZone/PES_2009_-_Ueber_70_Screenshots_des_Become_a_Legend-Modus_aus_Pro_Evo_2009/
راستی نمیدونم چرا امسال تو نسخه دمو فقط 2 تا تیم ملی هست و بر خلاف دمو سال قبل که هیچی تیم باشگاهی نداشت این نسخه تیم باشگاهی هم داره.
سلام
میتونم با این سیستم بازی رو روی High اجرا کنم ؟
Cpu : Intel pentium 4 3.2GHZ
VGA:Geforce 7300 GT DDR3 256mb
RAM:2Gb fsb 800
???? ؟؟؟؟
اینم چلسی در :8: pes 2009