کارنتو میگی؟نقل قول:
من که ندیدم:41:
Printable View
کارنتو میگی؟نقل قول:
من که ندیدم:41:
خوب حتما بازي نكردي در ضمن بحث در مورد يورو 2008 رو تمومش كنيم اينجا كه جاش نيست خصي پيغام عمومي بده در اين مواردنقل قول:
نرم افزار فايل مستر 09 در فاصله 2 روز مانده به انتشار بازي ريليز شد البته كارايي اين نرم افزار به اندازه كريشن مستر نيست اميدوارم بزودي بياد تا پچ هاي فارسي ساز رو زود زود براي فيفا خور ها درست كنم تا لذت ببرند
لينك دانلود نرم افزار فايل مستر 09
کد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10327
این برنامه که معرفی کردی به چه درد میخوره؟
اين برنامه يكي از محصولات ابدايي هست كه توسط فيفا مستر ساخته ميشه هموني كه كريشن مستر اينا رو هر ساله ارايه ميده.نقل قول:
همونطور كه ميدونيد سري فيفا مستر ويرايشگر بازي فيفا هست كه ساده ترين نوعش همين فايل مستر هست كه همه نميتونن به راحتي ازش استفاده كنن. و البته كاراييش در حد كريشن مستر هم نيست ولي در كل اگه وارد باشيد متونيد فايل هاي سيستمي بازي رو ويرايش كنيد و اگه حرفه اي باشيد مي تونيد تغيراتي از جمله ويرايش نام بازيكنان و تيم ها و ليگ ها در بازي اعمال كنيد البته براي استفاده از اين برنامه وجود فيفا 09 الزامي هست. كه ايشالا يه 3 4 روز ديگه در دسترس خواهد بود. حداقل اينجا كه خواهد بود شهرهاي ديگه رو نمي دونم
كراسر جان افراد مبتدي مثه منم ميتونند كار كنند يا نه؟ حالا اسم بازيكنا كه تو فيفا بر خلاف pes درسته براي چي تغييرش بديم ؟نقل قول:
خوب نرم افزار هاي ويرايش همين خاصيت رو دارند. البته كريشن مستر بهتره ميتوني باهاش اضافه كني. بذار بياد كريشن مستر يه ليگ برتر ايران بذارم روش فقط كف كنيد همگينقل قول:
مرسی ولی همین جوری که این همه بازیکن رو ساختند می تونند برای هر تیم یه مربی بسازند و معروفا رو درست بسازند غیر معروفا رو هم مثل بازیکن های غیر معروف بسازندنقل قول:
دقيقا زدي رو خال وقتي اين همه بازيكن رو ميسازه ساختن يك مربي براي هر تيم فوق العاده كار ساده اي هست چه اشكالي داره؟نقل قول:
فقط 2 روز دیگه تا جمعه.
توی سایت هم برا سفارش میذارن؟اگه آره کی؟
انتظارها به پایان رسید بازی زیبای Fifa09 نسخه Xbox360وPC با هم ریلیز شدندمیتونید از قسمت دانلود بازی بازی را دانلود کنید وحالشو ببرین:46:
زنده باد سمی جان عزیز:
نگفتم بازی تو ایران اولین جایی هستش که ریلیز میشه دی:
والا ما که نمیتونیم دانلود کنیم باید منتظر باشیم تا ایکنه بازی تو بازار مشهد بیاد یعنی شنبه فک کنم دیگه تو بازار مشهد باشه.
متاسفانه بازي دزدي شد همونطور كه انتظار مي رفت وقتي يه بازي وارد كشوري مثل استراليا ميشه اونم براي اولين بار مشخصه كه يكي پيدا ميشه بازي رو بدزده و روي اينترنت آپلود كنه. دست سم جان هم درد نكنه كه اطلاع رساني كرد. واقعا خيلي خوبه كه ميتونيم هرچه زودتر اين بازي رو انجام بديم
اشتباه نكن كي گفته تو ايران اولين جايي هست كه ريليز ميشه همه اين لينك هاي دانلود سايت هاي خارجي هستن. كلي لينك هست كه كار آپلودش توسط خارجي ها صورت گرفته يعني همين لحظه توي دنيا خيلي جاها فيفا 09 به دستشون رسيده اگه فرض كنيم دانلودر هاي بزرگ تو ايران بتونن در عرض 1 روز دانلود كنن و فردا هم بيان پك كنن و براش كرك پيدا كنن مطمئنا جمعه يا شنبه ميشه بازي رو تهيه كردنقل قول:
فردا گیرم میاد تو تهران ؟! یا صبر کنم تا شنبه ؟
نسخه ps3 كه وارد بازار ايران مي شه
به به به چشم ما روشن افتخار دادين علي آقا به تاپيك:10:نقل قول:
شما تونستين گير بيارين بازي رو؟
صبحي لينكاش توي خيلي سايت ها قرار داده شده. معلومه كه دزدي هست چون تازه امشب ساعت 12 شب قراره تو استراليا ريليز بشه:46:
خب دوستان بازي مشهد اومده امروز ميرم بخرم :26::thumbsup:
این تاپیک چرا هنوز اینجاست
یکی منتقل کنه صفحه اول که بقیه هم بفهمند بازی منتشر شده دیگه
مرسی
راست ميگيا بازي منتشر شده بايد بره به بخش بازيهاي كامپيوتري. من الان به حسين خان خبر ميدم. البته احتمالا اين انتقال فردا صورت بگيره چون انتشار فرداست نه امروز
عزیز این لینکی که علی جان داد لینک خرید آنلاین بازی از پی سی هست !نقل قول:
بله مي دونم واسه همون تعجب كردم كه چطور به اين زودي بازي در دسترس ايشون هست چون لينكها صبح منتشر شدن يعني با چه سرعتي 5 گيگ رو دانلود كردن به اين زودينقل قول:
Westgame هم بازی رو گذاشته برا فروش ! بابا ایرانیا خیلی کارشون درسته ! قدر نبودن کپی رایتو بدونید ...
اگه امروز باز باشه میرم میخرم ... ولیعصره ...
احتمالا فردا همه جا گير مياد بازي يكي از دوستام گيم فروشي داره زنگ زدم مژده بدم كه دانلودش كنه گفت بابا گذاشتم دانلود. احتمالا فردا ميشه گير آورد فقط يه چيز نميدونم چرا اينطوريه حجم فايل هاي رار مجموعا 4.78 گيگ هست يه DVD با اينكه حجمش 4.7 هست ولي بيتر از 4.5 گيگ نميشه روش اطلاعات زد حالا كه حجم رار شده بازي 4.78 هست تو چند تا DVD ميزنن خودش رو؟نقل قول:
سايت خودمون هم بازي fifa soccer 2009 رو گذاشته به فروش.(خريد پستي)
آقا کسی میدونه تو اصفهان کی زود میاره که این روزا دستمون باشه؟
مرسی
اومد واقعا؟:18:
تو بازار کی گیر میاد؟:19:
سلام به محض اینکه پی سی ورد فیفا رو گذاشت سفارشش دادم حالا باید منتظر رسیدنش باشم در ضمن این سیستم توان خوبی برای اجرای بازی داره؟
amd athlon(tm)64 processor3500+ 2.21GHs
ram :2 G
GRAPHIC CARD NVIDIA GEFORECE 7100GS (512M)
من میگم اگه سی پی یو رو یه کم ارتقا بدم چجوریه؟
ما كه مرديم از خوشحالي:8:
من سفارش دادم.2 تا سوال دارم.جای دیگه ای پیدا نکردم:11:
1-کی میرسه؟
2-کلا چند تومن میشه؟
من فردا صبح میرم west game میخرم .
تو سایتش هم گذاشته .
:19:کسی نیست که تا حالا چیزی سفارش داده باشه؟نقل قول:
آخه عزيز من اين سوالا چه ربطي به تاپيك fifa 09 داره؟نقل قول:
قيمتش رو توي فيش برات مينويسه بازي ميشه 4500 و به نسبت شهرت هم پول پست بايد بدي به نسبت همون هم زمان ميبره
من امروز كل مشهد رو گشتم هيشكي نداشت تا شنبه
دوستم شب دانلودش رو تموم ميكنه طفلي از ديشب گذاشته واسه دانلود فكر كنم 2 3 ساعت ديگه تموم بشه. صبح زود بايد برم پيشش ازش بگيرم. كارش درسته. فكر كنم توي اروميه اولين كسي باشيم كه فيفا 09 بازي كنيم فردا صبح
بازي هست بس زيبا و نيكو ، من امروز تهيه كردم به مناسبت عيد :d
هركي خواست پيغام خصوصي كنه من بگم از كجا خريدم
New files for FIFA 09
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15361
اشتباه شد ببخشید.
وست گیم نوشته از شنبه دوستانی که امروز می رن وست گیم امارشو بدن ببینیم اومده ما هم بریم از وست گیم بگیریم
سلام بچه ها.من یادم رفته بود بهتون عیدو تبریک بگم.عید همتون مبارک:46:
و بریم سر اصل مطلب.من رفتم رو لینک فیفا 09 بعد یه صفحه میاد که درباره ی بازی توضیح میده.من الان 2 باره با دقت خوندمش دیدم نوشته فیفا 09 اولین نسخه نسل بعد رو پی سی:18:این یعنی چی؟:13: