دفعه اول که تلویزیون هفت رو نشون داد تو اون قسمت مربوط به زن ولگرد که میلز و سامرست میرن عکاسی و اون عکس رو میگیرن... عکس رو نشون داد ...
حواسشون نبوده یا نفهمیدن چیه یا آوانس دادن یا دلشون به حال بیننده سوخته بوده؟؟
دفعه اول که تلویزیون هفت رو نشون داد تو اون قسمت مربوط به زن ولگرد که میلز و سامرست میرن عکاسی و اون عکس رو میگیرن... عکس رو نشون داد ...
حواسشون نبوده یا نفهمیدن چیه یا آوانس دادن یا دلشون به حال بیننده سوخته بوده؟؟
اين پست گمون کنم کامل باشه که سعيد جان گزاشتننقل قول:
:46::10:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1738532&postcount=1141
نقل قول:
شک نکن حواسشون نبوده چون يه سری از ديالوگ هايه فيلمو حتی سانسور کرده بودن
در ضمن به نظره من دوبله اين فيلم واقعا ضعيف بود واقعا
:18:نقل قول:
دوبلش که خیلی خوب بود.
نقل قول:
دوسته عزيز کجايه دوبلش خوب بود ان از صدايه برد پيت و اونم از نا هماهنگی ها بينه
حرکاته لب و دوبله شما به اين ميگی خوب؟
ببخشيد من تازه واردم اگر ممكن است آدرس بدهيد چون از آدرسي كه شما داديد چيزي دستگيرم نشد
تائید میشه... با اینکه صدای دوبلر قشنگ بود ولی نمیدونم هول هولکی دوبله کرده بودن یا چی... زیاد رو تصویر نبود... بعضی از دیالوگها رو هم جا انداخته بودن انگار...نقل قول:
مثه اونجایی که اون مرد تنبل رو برده بودند بیمارستان...میلز که خواست باهاش حرف بزنه دکتر میگه اون زبونشو جوئیده و خورده !!! ( این تیکه اش برام جالب بود که با خوردن زبونش زنده مونده!)
این متن فیلمنامه انگلیسی زبان "هفت" هست.نقل قول:
نوشته شده توسط bgharani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كجا ميتوانم متن فيلمنامه هفت را گير بياورم؟!!
در ضمن به نظر من به غیر از دوبله براد پیت بقیه دوبله ها در حد عالی بود (مخصوصا دوبله کوین اسپیسی که استاد ناصر طهماسب به جاشون صحبت می کردند.) اما کیفیت باند صوتی پخش شده از تلویزیون پایین بود.کد:http://www.imsdb.com/scripts/Se7en.html
پا پیون فیلمی است که ارزش صد بار دیدن را دارد. نمی دنم از بازی فوق العاده استیو مک کویین بگویم یا موزیک فراموش نشدنی جری گلد اسمیت که ارزش فیلم را چند برابر کرده. شاید اگر یک سال زودتر یا دیر تر فیلم تولید می شد .شانس استیو مکویین برای نامزدی یا بردن اسکار بیشتر می شد ولی از بخت بد .نامزد شدن بزرگان بسیاری در اسکار سال 1973 نظیر جک نیکلسون جک لمون .رابرت ردفورد. ال پاچینو و مارلون براندون شانس حتی نامزد شدن را هم از استیو گرفت. در هر حال فیلم فوق العاده است با وجود اینکه مقامات فرانسوی بسیار به فیلم خرده گرفتند.
سلامنقل قول:
موافقم
متاسفانه فیلم بد زمانی به رقابت رفت
البته داستین هافمن رو هم جا انداختین ... بازیش تو این فیلم منو دیوونه میکنه
این هفته سینما و ماوراء برای سومین بار "مستند راز"رو پخش خواهد کرد !
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1175875&postcount=687
منکه هیچ بار ندیدم فقط تعریفشو شنیدم...
امیدوارم ارزش دیدن رو داشته باشه مخصوصا اینکه در مورد امید به زندگی هستش(آخه امسال کنکور دارم)
سلام .............نقل قول:
حالا اين فيلم قراره كي پخش بشه؟
پایان جان دیشب تو برنامه ی صدفیلم پخش شد :46:نقل قول:
یا حق
:40:
آقا یه تقاضانقل قول:
هر کی میتونه امشب این فیلمو با گفتگوهای آخرش بطور کامل ضبط کنه و بعد برای بقیه آپلود کنه. :10:
سلام دوست عزیز :40:نقل قول:
توی تاپیک زیر ، به طور مفصل به این فیلم پرداخته شده و
فکر میکنم بچه ها توش لینک دانلود هم گذاشته بودن . :46:
یه سرچ بزنی پیداش میکنی . :46:
فیلمی حیرت انگیز که مسیر زندگی تان را عوض میکند! (درباره فیلم راز)
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=133248
یا حق
:40:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
عاشق فيلمهاي سينما و ماورا هستم.
وافعا فيلمهاي خوبي ميگداره
اين هم از شبكه چهار كه در منطقه ما آنتن نميدهد! متاسفانه نتوانستم فيلم راز را براي بار سوم ببينم.
سینما یک این هفته :
مرگ یک رئیس جمهور " Death of a President "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Gabriel Range
با بازی
Hend Ayoub ، Brian Boland ، Robert Mangiardi
محصول 2006 " انگلیس "
مدت زمان : 90 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.5/10
خلاصه :
فیلم ماجرای خیالی و بر اساس منابع مستند و یا بازسازی شده را بیان می کند ماجرا در سال 2007 در ماه اکتبر می گذرد در جریان دیدار بوش از شیکاگو به او سوء قصد می شود و از طریق بررسی صحنه های باقی مانده در دوربین های مختلف شواهد صحنه و گفتگوهای بسیار با مسئولان امنیتی آمریکا مظنونان ماجرا باسازی می گردد.
يکی از مسخره ترين فيلم هايی که ديدم همين فيلمی هست که فردا سينما يک ميخواد نشون
بده 100 درصد به خاطره اينکه فيلم سياسی هست ميخوان پخشش کنند
ديگه کم کم بايد در سينما يک رو تخته کنند با اين فيلم هايه عتيقه
و صد فیلم این هفته احتمالا :
یاکوزا "The Yakuza "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Sydney Pollack
با بازی
Robert Mitchum ، Ken Takakura ، Brian Keith
محصول 1975 " امریکا و ژاپن"
IMDB Rating: 7.1/10
خلاصه ی فیلم :
توشیرو تونو، رهبر گروهی از گنگسترهای ژاپنی معروف به یاکوزا که از کوتاهی جرج تانر، چهره متنفذ عرصه کشتیرانی در انجام تعهداتش برای تامین اسلحه، به خشم آمده، لوییز، دختر او را میرباید و ... این فیلم تقابل ارزشهای ژاپن سنتی با ژاپن مدرن در فاصله سالهای پس از اشغال این کشور به دست نیروهای نظامی آمریکا در جنگ جهانی دوم تا موفقیت اقتصادی در اوایل سالهای 1970 را ترسیم میکند.
--------------------------------------------------------------------------------------------
سینما چهار این هفته هم که قسمت دوم فیلم " لنین در قطار" هست .
اگر این فیلمو می بینید لا اقل نقدشو نبینید.....چون طبق معمول به جای نقد سینمایی نقد سیاسی میشه...معموما هم یک سری منتقد های خیلی حرفه ای مثل محمد تقی فهیم و دعوت میکنند که کلا 10 تا فیلم خارجی ام تو عمرشون ندیدند.و فقط بلدن فیلمارو یه جور به استکبار جهانی وصل کنند(مثل مرد انکبوتی 3).:2:نقل قول:
البته فکر کنم تا آماده شدن سری جدید سینما یک فقط خود فیلم پخش میشه و خبری از نقد نیست
این طور نیست؟
نه مثله اینکه دارن با نقد پخش میکنن
یک فیلم کاملا افتضاح و بد ... مخلوطی از تصاویر مستند و خیالی (و بیشتر خیالی به گونه ای که تصاویر به شکلی تصویر برداری شده بود که حالت مستند داشته باشد)....و شخصیتهای کاملا خیالی که فیلم اصرار دارد انها را واقعی نشان دهد..محصول یک تفکر کاملا احمقانه ....
سینما ماوراء این هفته :
"زنی در زمستان" به کارگردانی "ریچارد جابسون محصول 2005 انگلیس ...
خلاصه :
مایکل ،یک متخصص فیزیک کوانتوم و عضو هیئت منجمین وستاره شناسی که شخصیت مرموزی دارد به طور اتفاقی عاشق زنی به نام کارولین می شود که بجز نام کوچک او چیزی درباره اش نمی داند و را بطه آن دو به طورموازی هم زمان با تولد یک ستاره فانی که نور آن زیادتر شده است به طور عجیبی پیش می رود ستاره ای که به عنوان جهتی برای مطالعه زمان به منظور اثبات تئوری سفر زمان به حساب می آید. ماجرا ها به صورت فلاش بک پیش می رود مایکل با پیدا کردن کارت ویزیت دکتر هانت از توی کیف کارولین به سراغ او می رود تا درباره اش بیشتر بداند .اما دکتر اظهار میکند که زنی را سالهای قبل با این مشخصات می شناخته که پس ازمرگ معشوقه اش با بچه ای که در شکم ازاو داشته به زندگی خود در همین شهر ادامه می دهد...
کد:http://www.imdb.com/title/tt0441818
فيلمش بد نبودنقل قول:
ممنون :11:
فیلم امشب سینما 4 جالب بود و از دیدنش لذت بردم. به نظر من نقد پس از نمایش فیلم هم خوبه و چیزهای جالبی یاد میده.
نقل قول:نقل قول:
این فیلم جزو فیلمهایی بود که حتما باید با نقدش دیده شود تا بهتر درک شود،متاسفانه من تکرار سینما ماوراء را دیدم که نقد را پخش نمی کند،به همین دلیل برای درک فیلم یه کم دچار مشکل شدم
دوستانی که نقد آن را دیده اند اگر لطف کنند توضیحی را در رابطه با این فیلم(از جمله اینکه آخر کارولین کی بود؟اون آدرسی که دکتر داد خانه کی بود؟یعنی کارولین از آینده آمده بود؟آخر فیلم مایکل چی شد؟کارولین چی شد؟...) بدهند خیلی خیلی ممنون میشم
البته فکر کنم جای این بحث در تاپیک بحث و تبادل نظر درباره فیلمهایی که دیده ایم باشد
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=135610&page=11[/HTML]
پیشاپیش خیلی خیلی ممنون :11:
این فیلم سینما ماورا از معدود فیلمایی بود که من هر چقدر تلاش کردم بفهمم چی به چیه نشد که نشد!نقل قول:
شاید هم به قول دوستا ن چون نقدشو ندیدم این جوری بود
منم همون بالایی هانقل قول:
دوستانی که نقد آن را دیده اند اگر لطف کنند توضیحی را در رابطه با این فیلم(از جمله اینکه آخر کارولین کی بود؟اون آدرسی که دکتر داد خانه کی بود؟یعنی کارولین از آینده آمده بود؟آخر فیلم مایکل چی شد؟کارولین چی شد؟...) بدهند خیلی خیلی ممنون میشم
با سلام ... نیاز به نقد نداشت ...به ظاهر یکم پیچیده می اومد ... اما در باطن خیلی ساده و روان بود ... من سعی می کنم یکم توضیح بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
منم همون بالایی هانقل قول:
این فیلم مثل فیلم اثر پروانه ای ، راز ( The Secret ) و ... سعی داره یکی از قوانین فیزیک رو توضیح بده (قانون که نمی شه گفت ، نظریه بهتره ) .
همزمانی رویدادها . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من از اینکه بیشتر در مورد موضوع فیلم صحبت کنم عاجزم ...چون توضیح این مورد خیلی سخته ...
اما در مورد روال فیلم و شخصیت ها باید بگم که " کارولین " رو باید مثل فردی که از آینده اومده تصور کنی ، یا شما رفتی به آینده ... ( در واقع هیچ کدوم نیست ، اما برای راحتی درک ) . این کارولین خانم قبلا با مایکل ازدواج کرده بود بعد مایکل در یه تصادف می میره و کارولین تنها می مونه ... حالا دوباره برگشته به گذشته تا پیش مایکل باشه ... دوباره باهاش ازدواج می کنه و ... .
مایکل هم در آخر داستان با تاکسی تصادف می کنه و مثل همون چیزی که باید اتفاق می افتاد دوباره اتفاق می افته . و بعد که کارولین می ره که خودش رو از بالا پرت کنه این روح مایکل بوده که ازش درخواست می کرده این کار رو نکنه .
اون آدرسی هم که مایکل رفته بود دقیقا خونه خودش بود ... عکس خودش تو خونه بود ... اون دختر بچه ی خودش بود اما مایکل الان باید مرده می بود . اما دیدید که مایکل زنده بود ... صدا کارولین که دخترک رو صدا می زد هم مشهود بود . دکتر به این خاطر آدرس رو به مایکل داد که به اون بفهمونه کارولین قبلا شوهر داشته ، و الان پیر تر از اون سنی هست که مایکل می گه و ... .
حالا خودم اعتراف می کنم که فیلم پیچیده ای بود ...چون واقعا توضیح دادنش سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دوباره می گم که اینجا هیچ کس از آینده یا گذشته نیومده بود ... در حالی که اینجا باید بحث جهان های موازی در فیزیک رو مد نظر داشته باشین ... این موضوع می گه که دقیقا جهان های عین جهان ما وجود داره که اون انسانهایی مثل ما داره و اونها خاطراتی عین خاطرات ما دارن و دقیقا این دو جهان مو نمی زنن با هم .
برای ی درک جهان های موازی مقاله ای که براتون ضمیمه کردم رو بخونید ...با زبان ساده بهتون توضیح می ده ...
این هم یه تاپیک تو انجمن فیزیک که در این مورد بحث کردیم :
اگه جایی هست که نفهمیدین بگید شاید من هم نفهمیده باشم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=161919
البته نقد این فیلم تو سینما ماورا یه ضعف بزرگ داشت اونم این بود که باید کارشناسشون فیزیک دان می بود تا موضع فیلم رو تشریح کنه نه روال فیلم ... این کارشناس فقط در مورد شخصیت توضیح داد و کمی هم در مورد سکانس ها و لوکیشن و ... .
موفق باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما درد نکنه خیلی ممنون که توضیح دادیدنقل قول:
البته این قضیه دنیایی موازی هم چنان یه کم گیچ کننده هست اما خب چی بگم
هرچند هنوز سوالاتی از جمله اینکه اگه کارولین از آینده اومده بود چرا جلوی تصادف مایکل رو نگرفت و ... هم وجود داره اما خب شاید به این علت بوده که زمان و نحوه تصادف تغییر کرده باشه
یا مثلا اینکه وقتهایی که کارولین میرفت کجا میرفت؟توی اون یکی دنیا؟
این گونه فیلمها سوالات زیادی با خود به همراه دارند
در هر صورت از اینکه وقت گذاشتید و توضیح دادید خیلی خیلی ممنون :11::11::11:
خواهش می کنم ... امیدوارم که توضیحم خوب بوده باشه ...نقل قول:
البته برای همه گیج کنندست و هنوز هم اثبات نشده ...
ببینید گفتم کارولین از آینده نیومده بود ... فقط من این مثال رو زدم که درک آسون بشه ... اسلا این فیلم در مورد اومدن از آینده یا گذشته حرف نمی زنه ... فقط جهانهای موازی و همزمانی رویدادها .
یه جوریا بهتره بگم که دو تا جهان موازی رو با هم برخورد داده ... یعنی رویدادهای دو تا جهان با هم گاهی اوقات ادغام می شن ... مثلا اونجای که رفته بودن شهر بازی و کارولین در حال اسکیت بازی بود ... اون دست یه بچه ( که دخترش بود ) رو گرفت و داشت باهاش بازی می کرد و وقتی که برگشت پیش مایکل ، و میکل ازش پرسید اون دختر رو می شناسی اون جواب داد کدوم دختر .!
پس کارولین خبری از آینده نداشت ... فقط شما رویدادهای دوتا جهان موازی که باهم همزمان شدن رو می دیدید ...
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها پس جهان موازی یعنی این،یعنی این کارولین با کارولین آینده در ارتباط نبود؟نقل قول:
اینکه میگفت همسرش رو تویه یه تصادف از دست داده و بچه اش مرده به دنیا اومده یعنی قبل از مایکل بوده؟
این که بعضی وقتها غیبش میزد چی؟ یعنی کجا میرفت؟ من فکر میکردم میره به آینده
ببخشید ها خیلی سوال پرسیدم،مثله اینکه قبل از دیدن فیلم باید بیشتر با نظریه جهان موازی آشنا میشدیم
سینما یک این هفته :
قرار منع موقت " Restraining Order "
کارگردان
Lee H. Katzin
با بازی
Eric Roberts ، Hannes Jaenicke ، Tatjana Patitz
محصول 1999 " امریکا و المان "
IMDB Rating: 4.3/10
خلاصه ی فیلم :
روبرت یک وکیل مدافع است که از پرونده های زیادی دفاع کرده است و روی هم رفته یک وکیل موفق به شمار می آید او زندگی آرامی با همسرش دارد روبرت به تازگی از متهمی به نام مارتین دفاع کرده و دادگاه را برده است ولی در زمان کوتاهی پس از آن در می یابد که مارتین یک جنایت کار است و سپس متوجه می شود مارتین در واقع برای شخصی به نام چارلی کار می کند که از دوستان و حامیان قدیمی خود روبرت است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
سینما چهار این هفته :
اتاق بی صدا " The Quiet Room "
کارگردان
Rolf de Heer
با بازی
Celine O'Leary ، Paul Blackwell
محصول 1996 " استرالیا ، ایتالیا و فرانسه "
IMDB Rating: 6.9/10
خلاصه ی فیلم :
دختر بچه ای 8 ساله در اتاق خود همیشه در حال بازی کردن با اسباب بازیهایش در تنهایی می باشد. پدر و مادر همیشه درحال جدل هستند و دختر بچه برای اعتراض به آنها سکوت اختیارکرده است اما پدر و مادر متوجه نیستند . پدر و مادر ش او را بسیار دوست دارند و او مرتب سعی میکند با هر آنچه که در اطرافش می باشد ارتباط برقرار کند ولی با این حال بازاحساس تنهایی می کند.
خوب به سلماتی فيلمه اين هفته سينما يکم مثله هفته هايه پيش مزخرفه و اين برنامه
همين طوری داره با سرعت سير نزوليه خودشو به سمته پايين و کيفيت بد طی ميکنه اما
فيلمه سينما 4 هم همچين فيلمه جالبی نيست
درسته ... البته من فیلم ها رو ندیدم ولی از تعداد ارا و امتیاز Imdb میشه حدس زد در چه سطحی هستن ... فیلم ها که ضعیف باشه ما همنقل قول:
خوب به سلماتی فيلمه اين هفته سينما يکم مثله هفته هايه پيش مزخرفه و اين برنامه
همين طوری داره با سرعت سير نزوليه خودشو به سمته پايين و کيفيت بد طی ميکنه اما
فيلمه سينما 4 هم همچين فيلمه جالبی نيست !
دستو دلمون نمیره معرفی کنیم از طرفی فیلم هاش انقدر ناشناخته هستن که به سختی میشه کاور و مشخصاتشون رو تو IMDB پیدا کرد ...
امیدوارم زودتر یه تکون به خودشون بدن سطح کار ها رو ببرن بالا !
نقل قول:
از عوامله سينما يک که بيشتر از اين توقع نميره اما من موندم سينما 4 چرا اينطوری شده
سينما 4 که بعد يه مدت عواملش تغير کرد و همچنی کلاسی اولش گذاشته بود که من ديگه گفتم
فيلمه ضعيفی از اين برنامه پخش نميشه
تنها نکته ای که میشه اضافه کرد اینکه فیلم سینما 4 نامزد نخل طلای کن بوده