نقل قول:
باید مستقیم باشه:
کد:http://www.uploadiran.com/
نقل قول:
باید مستقیم باشه:
کد:http://www.uploadiran.com/
و این هم آخرین نتایج مقایسه آنتی ویروسهای دنیا توسط VB در june 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
من مازندران زندگی میکنم
راستش میخوام ظرف همین چند روز لپ تاپ بخرم
میخواستم یه آنتی ویروس براش انتخاب کنم که
1- سرعت سیستمو بطور محسوس پایین نیاره
2- ویروس های جدیدتر از آپدیتش رو هم بشناسه (من سالها رو pc خونه از norton استفاده کردم و مطمئنم که این قابلیتو نداره؛ اما McAfee یا Kaspersky رو شنیدم که این قابلیتو دارن، درسته؟)
3- قابل آپدیت باشه، اگه لازم باشه License رو هم میخرم (البته اگه بشه تو ایران خرید)
راستی یادم رفت بگم:
5- آپدیتش با dial up خیلی طول نکشه، یعنی سریع باشه !!
شما که میخوای خرج کنی 100 تومن بزار روش Adsl بگیر.نقل قول:
خودت هم میتونی همه انتی ویروس ها رو دانلود و تست کنی تا خودت نقاط ضعف و قوتش بیاد دستت .:40:
با سلام
این هم آخرین تسته آنتی ویروسهای تحته شبکه در june 2010
ضمنا کل فایل رو میتونید از آدرسه زیر دریافت کنید
کد:http://www.passmark.com/ftp/Fast%20and%20Effective%20Endpoint%20Security%20for%20Business%20-%20Ed1%20June%202010.pdf
نقل قول:چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=406343
البته این تست برای سنجش امنیت نیست. تک تک این گزینه هارو میشه بحث کرد و هرکسی یک نظری داره.نقل قول:
مثلا پرفورمنس من پرفورمنس یه آنتی ویروس دوست دارم.
آپدیت : من دوست دارم آپدیت لحظه ای باشه یا چندساعته یا فشرده ویا.....
بیشتر نظر شخصی تو این نوع تست هست.
اره دکتر جان.
بالاخره یک نوع تسته دیگه. بیشتر از نگاه پرفورمنس و تاثیر آنتی ویروس روی دستگاه هستش.
و اینکه صرفا مقایسه است. مشخصا هر کسی دوست داره که آنتی ویروس سیستمش رو کند نکنه و اینکه آپدیتهاش سریع بیاد و پاسخدهی آنتی ویروس سریع باشه و یک سری مسائلی که از دیدگاه همه افراد یکسانه.
اتفاقا منظورم این بود که نظر همه یکسان نیست.نقل قول:
مثلا میگم اینترفیس eset چهار ستاره سیمانتک 3 و نیم ( از نظر من ===> ! )
آپدیت با فاصله 8 تا 12 ساعته eset با دقیقه کسپرسکی.
از لحاظ ارسال و جواب دادن ساپورت سیمانتک که خیلی کند هست بازم اینجا eset با سیمانتک.
سرچ جزئیات مخرب ها در دیتابیس کسپرسکی:
اینا نظر من بود پس میشه گفت نظر افراد باهم تفوت داره.کد:http://www.securelist.com/en/descriptions/6584011/Trojan-Downloader.Win32.Kido.a
امکان داره دوستان بعد هر 15 روز یه نتیجه گیری کلی از مقایسه آنتی ویروس ها برای عموم بزارن.معمولا همه دنبال نتیجه اند وانتخاب.
من یک سوال داشتم کدوم آنتی ویروس برای سیستم عامل سبک تر عمل میکنه یعنی سرعت سیستم رو کمتر پایین میاره؟
NOD32 و Smart Securityنقل قول:
نقل قول:
Avast Free و Avira Personal free را هم میتونی به ادامه ی پست بالایی اضافه کنی.
Avast Free
Avira Antivir Persoan Free Editionکد:http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-85737&subj=dl&tag=button
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/AntiVir-Personal-Edition-Download-6527.html
ای بابا این که شد 4تا! حالا از بین این 4تا کدوم قوی تره و آپدیت میشه؟
نقل قول:
اگر ویندوزت 32 بیتی است ناد32 یا Avast انتخابهای بهتری برای آنتی ویروس فعال سیستم هستند. مثلا بعضی وقتها سیستم آلوده به ویروسی میشه که آنتی ویروسها نمیتونند حتی داخل سیف مد اون رو پاک کنند اما Avast چون حالت Boot Scan داره قبل از بالا اومدن سیستم میستونی کل هارد یا قسمتی را باهاش اسکن کنی و آلودگی ها رو پاک کنی.
هیچ آنتی ویروسی هم بهترین نیست. این نظره من هست. بهترین آنتی ویروس خودت هستی که بدونی چه کار داری میکنی و چه فایلی رو داری اجرا میکنی. تا فایلی اجرا نشه سیستم شما آلوده نمیشه.
هم Avast و هم ناد32 آنتی ویروسها خوبی هستند. Avast مجانی هست و آپدیت هاش کیلوبایتی هست و برای کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند بسیار مناسب هست. نقطه قوت دیگه اواست اینه که هر وقت خواستی میتونی آپدیت هاش رو از سایت اصلیش دانلود کنی البته Avira هم همینطور هست.
ناد32 هم آپدیت هاش سبک هستند اما برای آپدیت آفلاین به راحتی Avast , Avira نمیتونید این کار رو بکنید و باید توسط شیوه هایی که در تاپیکش بحث شده این کار رو انجام بدید.
شما چه Avast را نصب کنید و چه Nod32 میتونید در کنارش بصورت غیر فعال Avira Antivir Free Edition یعنی نسخه مجانی را هم نصب کنید تا بعنوان اسکن توسط کلیک راست و یا آنتی ویروس پشتیبان بتونید ازش استفاده کنید.
پس ببینید کدوم یک برای سیستم و موقعیت شما مناسب تره همون رو انتخاب کنید. من خودم برای سیستم های 32 بیتی که سی پی یو و رم قوی ندارند Avast Free را پیشنهاد میکنم+ Malwarebytes Antimalware
ممنون از راهنماییت من ADSL دارمنقل قول:
کسپر 2011 رو نصب کردم ولی با ویندوز بالا نمیاد هر چند وقت میزارم برای اسکن سیستم اینطوری فایده داره؟
خیر عزیز, پیشنهاد نمیشه و اصلا کار خوبی هم نیست.نقل قول:
ببین اگر سیستمت واقعا سی پی یوی خوب و رم زیادی نداره کسپرسکی را اصلا پیشنهاد نمیکنم. کسپرسکی در حالت عادی بسیار آنتی ویروس سبکیه اما وقتی موقع اسکن و یا پیدا کردن فایل های آلوده و یا Disinfect کردن ویروسها میرسه در یک سی پی یوی 2 هسته ای یا یک هسته ای 100درصد سی پی یو رو اشغال میکنه و حجم اشغالی رمش هم نسبت به کاری که انجام میده و یا تعداد فایل های آرشیو شده به 500 مگابایت هم میرسه.
اگر بخوام همینطوری توضیح بدم 2 صفحه باید در موردش صحبت کنم. به همین دلیل پست قبلی خودم رو دوباره بهت پیشنهاد میدم و اینکه از یک آنتی ویروس فعال استفاده کنی.
شما اواست یا ناد32 رو چند روزی بدون نصب کسپرسکی امتحان کن. خوشت نیومد پاکش کن. کاری داره؟ :46:
Nod32 پروسه ی کرنلش مشکل داره و مصرف سی پی یوی زیادی رو در موقعیت های مختلف داره اما در حالت عادی یک کاربر عادی نمیتونه اختلاف رو ببینه و به همین دلیل فکر میکنه ناد32 آنتی ویروس سبکیه. هر چند که باز هم از کسپرسکی سبکتره.
Avast Free یا Nod32 را نصب کن تا یکیش همیشه فعال باشه.
بعدش نسخه ی رایگان Malwarebytes Antimalware را نصب کن تا بصورت غیر فعال و یک کمک کننده برای آنتی ویروسها داشته باشی.
مشکلی نخواهی داشت. :20:
بازم ممنون همین کارو میکنم من قبلا یه مدت node داشتم ولی اونطوری که باید ویروسارو تارومار نمیکنه avast هم داشتم ازش راضی بودمنقل قول:
Avast نسخه ی پنجش اومده و کلا فرق میکنه. خواستی یک امتحان بکن.نقل قول:
لینک دانلودش رو هم قبلا گذاشتم.
چرا اواست قابلیت جمع آوری فایل های اپدیتشو نداره؟نقل قول:
البته میدونم آپدیتاش توی سایتش هست
چون احتیاجی به جمع آوری آپدیت و دردسرهای بعد از دوباره کپی کردن اونها رو نداره.نقل قول:
کل آپدیت های اواست بصورت یک فایل exe در سایتش وجود داره و کافیه بعد از دانلود در سیستمی که اواست از قبل بر روش نصب بوده اجرا بشه تا آنتی ویروس آپدیت بشه. این فایل exe قابل کپی کردن به تمام سیستم هایی هست که اواست روشون نصب هست.
فقط کاربر باید دقت کنه که آپدیت ها رو بر اساس نسخه 4 یا نسخه 5 اشتباه نگیره. :20:
من avast رو نصب کردم خوبه Malwarebytes Antimalware را از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
از اینجا:نقل قول:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=420870
جدید ترین نتایج تست آنتی ویروسها از لحاظ Performance
نتایج تست آنتی ویروسها از لحاظ شناسایی و بلاک کردن مخرب ها قبل از اجرا شدنشون چیزیه که باید با عملکرد آنتی ویروس ها از لحاظ کند کردن سیستم بصورت جدا مقایسه بشه. در این تست آنتی ویروسها را از لحاظ عملکردشون بر روی سیستم و تاثیر گذاریشون بر روی قسمت های مختلف سیستم مانند آرشیو کردن فایل ها و یا سرعت بوت سیستم با هم مقایسه کردند. تست صورت گرفته از طرف سایت معتبر raymond.cc انجام گرفته و این نتیجه در اکثر سایت های امنیتی و انجمن آنتی ویروسها مورد بحث و گفتگو قرار گرفته.
بعضی از مواردی که در این تست بر روی آنتی ویروسها آزمایش شدند...
Application Launch: در حالت معمولی به خاطر اسکن اتوماتیک تمام آنتی ویروسها زمان باز شدن فایل, زمان اجرا کردنشون را کند میکنند. این بنچمارک نشون دهنده مدت زمان اجرا کردن فایل ها در هر آنتی ویروس است. زمان کمتر نشون دهنده بهتر بودن آنتی ویروس است.
Boot Time: این قسمت نشون دهنده زمان بالا اومدن ویندوز بدون آنتی ویروس و همراه با آنتی ویروس است. گاهی پیش اومده که بعضی افراد احساس میکنند که از وقتی آنتی ویروس نصب کردند زمان بالا اومدن سیستمشون کندتر شده و به مدت زمان بیشتری احتیاج داره. زمان کمتر نشون دهنده بهتر بودن آنتی ویروس است.
Idle Memory Usage: آنتی ویروس ها همیشه در سیستم فعال هستند و به همین دلیل مصرف رمشون نسبت به فعالیت هایی که در یک سیستم انجام میشه متغیره و همیشه رم مصرفی یک آنتی ویروس یکسان نیست. در این تست نشون میده که کدام آنتی ویروس از رم کمتری در سیستم استفاده میکنه.
Peak Memory Usage: بعضی آنتی ویروسها ممکنه در زمان عادی رم خیلی کمی را اشغال کنند, بخاطر اینکه بعضی از آنتی ویروسها دارای تکنولوژی آزاد کردن رم مصرفی هستند. به این صورت که وقتی با آنتی ویروس سیستم را اسکن میکنید ممکنه میزان مصرف رمش به چندصد مگابایت برسه اما بعد از اتمام اسکن آنتی ویروس رم اشغال شده توسط پروسه هاش رو دوباره آزاد میکنه تا در اختیار سیستم قرار بگیره. در این تست نشون میده که هر آنتی ویروس تا چه مقدار رم رو میتونه قبل از آزاد کردنش مصرف کنه. کمترین بهترین.
Setup Installer File Size: این بنچ مارک نشون دهنده حجم فایل ستاپ هر آنتی ویروس قبل از نصب آن است. در واقع این قسمت برای سیستم های امروزی زیاد مهم نیست. آنتی ویروس 10 مگابایت باشه یا 100 مگابایت فرقی نمیکنه چون در هر صورت 1 بار نصب میشه. برای کسانی که حجم فایل نصب هر آنتی ویروس مهمه میتونند این قسمت را نگاه کنند. کمترین بهترین.
Full Scan Benchmark1: زمان اسکن کل سیستم یا همان Full Scan توسط هر آنتی ویروس نشان داده شده. کمترین زمان نشان دهنده بهتر بودن اون آنتی ویروس در زمان Full Scan است.
Compress File: زمانی که کسی فایلی را توسط برنامه هایی مانند PowerISO, Winrar; Winzip یا غیره به حالت فشرده در میاره, آنتی ویروس میتونه در مدت زمان فشرده شده فایل تاثیر گذار باشه. کمترین زمان, بهتر بودن آنتی ویروس را نشون میده.
Extract File: زمانی میرسه که شما میخواهید فایل های فشرده شده ی خودتون را از حالت فشرده بودن خارج کنید. مثلا محتوای فایل های ISO, RAR, ZIP و یا غیره را میخواهید داخل فولدری بریزید. اگر آنتی ویروس داشته باشید مسلما وقت بیشتری را برای Extract کردن نیاز دارید. در این تست نشون میده کدام آنتی ویروس به مدت زمان کمتری نیاز داره و فایل ها را سریعتر اسکن میکنه تا اونها رو آزاد کنه و در Extract کردنشون زیاد تاثیر گذار نباشه.
Registry Key Count: هر نرم افزاری که کلید های رجیستری بیشتری را در زمان نصبش در سیستم ثبت بکنه به همان اندازه سرعت یک سیستم را میتونه کمتر کنه. شاید تا حالا تفاوت سیستم را قبل از نصب نرم افزار های Adobe را با قبل از نصب اونها احساس کرده باشید. در این تست هر آنتی ویروسی کلید های رجیستری کمتری را ثبت کنه نشون دهنده بهتر بودن اون آنتی ویروس از لحاظ کلید های رجیستری میباشد.
Load Website: زمان باز کردن سایتها در آنتی ویروسهایی که HTTP Scanner دارند همیشه بیشتر از آنتی ویروسهایی است که HTTP Scanner ندارند. Web Scanner اسم دیگه ای است که بعضی وقتها برای HTTP Scanner در آنتی ویروسها معرفی میشه. دیتابیس و موتور اسکن این قسمت با حالت Real Time Protection برای فایل ها فرق میکنه و به همین دلیل آنتی ویروسهایی که دارای HTTP Scanner هستند به مدت زمان بیشتری جهت باز کردن یک سایت و یا دیدن فیلم های آنلاین مانند Youtube احتیاج دارند. Avira Antivir Personal آنتی ویروسی هست که بطور نمونه HTTP Scanner نداره اما نسخه های دیگر این آنتی ویروس دارند.
File Download: شاید یکی از مهمترین بنچ مارکها برای همه این قسمت باشه. مدت زمان دانلود فایل ها از اینترنت همیشه میتونه توسط یک آنتی ویروس و حتی فایروال تاثیر گذار باشه. در این تست نشون میده که کدام آنتی ویروس سرعت دانلود فایل ها از اینترنت را کمتر میگیره و در نتیجه سرعت دانلود فایل هاتون بیشتر خواهد بود. کمترین عدد نشون دهنده بهتر بدون آنتی ویروس است.
جهت دیدن نتایج این تست سایت زیر را باز کنید.
حالا از بالا مثل عکس زیر در قسمت Select a benchmark report نتیجه ی تستی را که میخواهید ببینید انتخاب کنید.کد:http://www.raymond.cc/antivirus/
برای هر بنچ مارک در همین سایت توضیح داده شده که تست انجام شده چطور و بر روی چه فایلی آزمایش شده.
موفق باشید.
بالاخره ما که نفهمیدیم کدوم سایت تست دقیقی انجام میده.
نتایج این سایتی که معرفی کردید با AV تفاوت داره تا حدی.
من که می دونم هیچ امنیتی پایدار نیست ولی به نظر شما کدوم آنتی ویروس هم سرعت خوبی داره و هم در شناسای و از بین بردن ویروس و Malware , Trojan و غیره مناسبت تره نسبت به بقیه!!!
تست بالا که در مرود امنیت نبود. اما پیشنهاد میکنم اول دنبال یک آنتی ویروس از لحاظ قدرت بگردید بعد توی سیستم خودتون چک کنید و میزان در گیر کردن سیستم رو خودتون تست کنید. بعضی وقتها یک آنتی ویروس با یه سیستم زیاد سازگار نیست که بهتره شخصا تست شه.نقل قول:
البته این تست جدید هست هنوز av تست performance test جدید رو نذاشته.
اگه نه اعتقاد دارید که هیچ برنامه امنیتی مناسب نیست پس بهتره دنبال سرعت باشم بهتره اول چندتا گزینه سبک رو انتخاب کنی بعد دنبال این باشی که کدوم قدرت بهتری داره. توی سرعت من چیزی که شخصا تست کردم eset بود اما آویرا فیری و avast و حتی جی دیتا و نورتون هم کمتر سیستم رو درگیر می کنند.
من تا حالا از آنتی ویروس های زیر استفاده کردم:نقل قول:
eset Nod 32 v4
Kaspersky 2010 - 2011
Avira personal - premium 8-9
هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره. nod از نظر سرعت خیلی خوبه ولی به امینت آویرا و کسپر نمیرسه.
کسپر امنیتش خوبه ولی خیلی سیستم رو درگیر می کنه.
آویرا از نظر سرعت خوبه امنیتش هم بد نیست اما اشکالی که داره Removal خوبی نداره. کامل نمی تونه ویروس ها رو پاک کنه.
حالا می خوام برم سراغ نورتون 360 ویرایش 4 شنیدم که هوش مصنوعیش خیلی خوبه. سرعتش هم خوبه.
کسی اینجا تست کرده؟ از نظر امنیتی چطوره؟ سرعتش چی؟
روی 2 تا سیستم می خوام بریزم:
PC:
CPU Dual Core 2.4
Ram 1 Gig
H.d.d Sata
Laptop:
Cpu Dual core 2.1
Ram 3 Gig
H.d.d Sata
نظرتون چیه؟
سلامنقل قول:
نورتون خوبه ولی اونم معایب و مزایای خودش رو داره
مثلا با استفاده از تکنولوژِ سونار شما میتونی با خیال راحت وبگردی کنی
البته فکر کنم فقط نورتون 360 داره
که واقعا سنگینه
ولی قابلیت کلین کردن مناسبی نداره اون طور که مد نطرتون هست
اویرا هم که اصلا نمیتونه گند زدایی کنه فقط حذف و قرنطینه
ولی
کسپر از همه لحاظ خوبه
هم قابلیت گند زدایی عالی هم شناسایی و هم هوش مصنوعی و
بهی وی ار بلوکر
یعنی بلوک کردن فایل از رویه رفتار فایل
اگر سرعت سیستم برات مهمه که نود 32 نصب کن
ولی قابلیت تشخیص مناسبی نداره
اگر از همه پچ ها و کرک های تویه سیستم خسته شدی اویرا نصب کن:31:
ولی اگر امنیت برات در درجه ی اول قرار داره و یخورده استفاده منابع بیشتر سیستم برات زیاد مهم نیست کسپر نصب کن
البته نورتون هم بد نیست ولی اون انتظاری رو که از نورتون داری تویه نورتون 360 هست که اونم در حد کسپر از سیستمت استفاده میکنه
پس نتیجه کلی استفاده از کسپر اگر میتونی به درستی تنظیماتش رو انجام بدی
نه اینکه فقط نصب کنی و همه انتظاری هم ازش داشته باشی:11:
سلام.نقل قول:
همه محصولات Norton از تکنولوژی SONAR بهره میبرن.
N360 تا نسخه 3 از NAV و NIS هم سبک تر بود.احتمالا نسخه 4 هم همینطوره.
محصولات نورتون 2010 از نظر سرعت و سبکی با آنتی ویروسهایی مثل NOD32 و Avira رقابت نزدیکی داره.
متاسفانه فایروالش ضعیفه.
اگر کاربر متوسط به بالا هستید توصیه میکنم از NAV یا NIS استفاده کنید.
خوشحال میشم اگر تجربه اولیه خودتون رو از نظر سرعت و کارایی تو تاپیک مخصوص Norton بیان کنید.
سلامنقل قول:
اقا nis
چیه منظورتون نورتون اینترنت سکیوریتی هست یا نود اسمارت؟
من تا حالا استفده نکردم
راستی همین الان هم کسپر رو پاک کردم به نظرتون ویندوز عوض کرد نورتون خوبه یه تستی کنم؟ یا همون کسپر؟
چون من معمولا تنظیمات هوش مصنوعی فایروال و.. تغیر میدم و در حد بالا میزارم
من فقط یه باز نورتون 360 رو نصب کردم ورژن 2007
خیلی سنگین بود
اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم:11:
من فقط به مطالب بالا این رو اضافه کنم که NIS کمتر از KIS سیستم رو کند میکنه. و بگم چون نورتون behavior blocker سرمایه گذاری میکنه به نظرم بهتره جای NIS رو به NAV ندی که فایروال جدا استفاده کنی. اما در هر صورت سونار رو هردو محصول دارند.
-------------
چون شما نظر شخصی رو هم پرسدید من هم یک نظر شخصی میدم : فکر میکنم از لحاظ ویروس یابی نورتون بهترین گزینه است.
اما سبک کار KIS کلا جدای این بحث هاست. به نظرم هرکس بخواد بره دنبال KIS حتما باید با App Control یا HIPS آشنایی داشته باشه. توی این کلاس هم یه KIS وجود داره و یه CIS فقط این دو هستند.
مطئن باشید اگه آنتی ویروس خوبی انتخاب کنی توی این تاپیک باید حرف برای گفتن داشته باشه
اگه وارد این تاپیک بشی میبینی نورتون چقدر حرف برای گفتن داره. اما KIS کمتر از نورتون ( در صورت استفاده نکردن از APP CONTROLL کسپرسکی که صحبت شد )کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=412923
اول بگم که هوش مصنوعی نورتون خیلی از کسپر سرتره و کسپر دیتا بیس قوی داره. که با آپدیت امنیت کامل برقرار می کنه.
ولی خیلی از منابع سیستم استفاده می کنه. البته توی نسخه های جدید خیلی بهتر از قبل شده.
نورتون 360 با نورتون اینترنت سکیوریتی و نورتون آنتی ویروس فرق داره؟
هوش مصنوعی نورتون خیر کمتر از کسپرسکی هست اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:نقل قول:
نورتون آنتی ویروس یعنی انتی ویروس خالی که البته تکنولوژی سونار رو هم داره مثل بقیه. اینترنت سکوریتی یعنی آنتی ویروس + فایروال و 360 درجه بک سری امکانات اضافی مثل بهینه سازی و بک اپ گیری بهش اضافه شده. که یعنی کامل ترین نسخه هست.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=405490
خوب نورتون و کسپر توی آنتی ویروس در یک رده هستند اما فایروال کسپر بهتره.نقل قول:
حالا اگه فاکتور سرعت هم بهش اضافه کنیم آدم می مونه توش که کدوم بهتره. یعنی در کل کدوم بهتره.
استفاده از مثلا nis در کنار یه فایروال خوب چطوره؟ سرعت به همون اندازه ی استفاده از kis پائین میاد؟
nisخودش فایروال دارهنقل قول:
ولی از ائونجا که معلومه اصلا فایروال خوبی نداره و در کل فایروال هم برنامه ای نیست که از ورود ویروس ها به سیستم جلوگیری کنه
میتونی باهاش دسترسی برنامه ها به اینترنت رو تنظیم کنی
که در نتیجه سرعت ینترنت بهتر میشه
و از خارج شدن و.. فایل های ناخواسته از سیستم جلوگیری میکنه و.
پس اگه امنیت بالایی لازم داری میتونی کسپر اینترنت سکیوریتی که فایروال بسیار خوبی هم داره استفاده کنی
یا نورتون انتی ویروس نهnis استفاده کنی همراه با یه فایروال مناسب مانند کمودو
و..:11:
البته منظورم Nav در کنار فایروال خوب بود. :31:نقل قول:
کسپر که دارم ولی خیلی اذیت میکنه ویندوز رو :31:
شما اگر امنیت بسیار بالایی میخواید اویرا فری در کنار فایروال کمودونقل قول:
در کنار نرم افزار مالور بایت
سلام.نقل قول:
بله منظور Norton Internet Security هست.
راستش Kaspersky آنتی ویروسی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت.من قبلا هم اینو گفتم.
اگر برای تست میخواهید که مانعی نیست.
شما نسخه اول N360 رو نصب کرده بودید.
برای شروع بهتره NAV رو نصب کنید.
چون تنظیمات رو روی حداکثر قرار میدید پس از قسمت تنظیمات Heuristic Protection و SONAR Advanced Mode را روی Aggressive تنظیم کنید.
موفق باشید.
با تشکر من مطالب اون تاپیک رو خوندم. اما هنوز هم تفاوت هوش مصنوعی و رفتارشناسی رو درک نکردم.نقل قول:
اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:
ممنون میشم اگه توضیح بدید چرا از این دو مفهوم دو برداشت جداگانه میشه ؟
آخه در رفتارشناسی نوعی هوشمندی وجود داره و یا هوشمندی لازمه ی رفتارشناسیِ درسته.
من شخصا معتقدم این دو یک مفهوم با هم همپوشانی دارن و یک مفهوم کلی ازشون حاصل میشه.
یعنی یه جور بازی با کلماته.
نقل قول:نقل قول:
بتمن جان شما استاد مایی پس من جواب رو با این شروع میکنم: نظر من ==>
بله این جمله که بگیم در رفتار شناسی نوعی هوش مصنوعی وجود داره درسته اما این ها اصطلاحات هستند و همین شکل انتخاب شده اند اما از هم جدا هستند. حالا باز من ساده مطلب رو بگم لغت هوش مصنوعی زمانی به کار برده شده 2 آنتی ویروس آپدیت یک ویروس رو دریافت میکنند فردا از همون مدل ویروس ، یک نوع دیگه ساخته میشه آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی داره اون ویروس رو بدون اینکه آپدیتش بیاد شناسایی میکنه چون یکم از اون کد عوض شده اما آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی نداره خیر نمیتونه شناسایی کنه. توی همین جا یک نکته هست که این حرف ها فقط از روی دیتابیس و نتیجه اسکن هست.
مثلا این ویروس در این پست که جدیدا مهران جان گذاشتن:
همان ویروسی هست که در پست های ابتدایی گذاشته شده:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5180112&postcount=618
دقت می بینید که در گذشته که من این نوع رو گذاشتم 11 آنتی ویروس شناسایی میکرده حالا که یکم از کدهاش تغییر کرده فقط 5 تا آنتی ویرس شناسایی کرده.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5039075&postcount=75
مجموع بحث بالا هوش مصنوعی اصطلاحی هست که میگن توی ریپروتی که انتی ویروس به شما میده هم این مطلب ارائه میشه و یه جور اشاره میشه مثلا هیستوریک.
رفتار شناسی هم که میدونید یعنی مخرب اجرا بشه رفتارش شناخته شده باشه شناسایی بشه درسته این هم یه نوع هوش مصنوعی هست اما اصطلاحی که به کار برده میشه این رفتار شناسی هست. حالا نورتون توی این اول هست اما توی اصطلاح هوش مصنوعی خیر اصلا رتبه ی خوبی نداره. پس هم پوشانی ندارند و 2 بحث کاملا متفاوت هست. دقیقا هم همین مورد باعث میشه که 2 لغت جدا گانه در نظر بگیرند.
سلام
وبرای تکمیل حرف های دکتز:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5123997&postcount=20