ما رو ترسوندی!نقل قول:
Printable View
ما رو ترسوندی!نقل قول:
انتی ویروس روی سیتمم نصب نمیشه هیچ انتی هم ندارم
ضمنا روی اون یکی سیستمم نصب داشتم اما سیستم ویروسی شده
در تایید حرف دوستمون بود
سلامنقل قول:
همیلتون جان فکر کنم مهلت داشته و مهلتش تموم شده
میشه خودتون یک بار چک کنید.
من همین نسخه رو میخوام کجا میتونم گیر بیارم؟
لطفا" راهمنایی کنید
سلام
آخرین آپ دیت مک افی 8 رو میشه بزارین
بعد این اومده؟:sdat5383
اگه اومده بزارین
مرسی
بله مهلت دریافت Key به اتمام رسیدهنقل قول:
در پست زیر نحوه دریافت آخرین اپدیت ها از سایت مک آفی توضیح داده شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خيلي تمايل به استفاده از اين برنامه داريد من ميتونم نسخه اي را كه خودم رجيستر و دانلود كردم و استفاده هم نميكنم در اختيار شما قرار بدم.نقل قول:
اقا من آخرین اپ دیت مک آفی رو از سایت [URL/[/URL] بعد حالا که می خوام نصب کنم ارور میده که آخرین ورژنش نصب شده در صورتی که نشده!کد:]ftp://ftp.eur.nl/pub/mcafee
چی کار باید کنم؟
یه سوال:
آیا Mcafee VirusScan Enterprise+Anti Spyware ویروسهایی که ممکنه در فلش مموری ها باشه و از طریق usb کامپیوتر رو آلوده کنه رو هم بررسی و شناسایی می کنه؟؟
بله صد البته . هیچ تفاوتی بین فایلهای روی هارد با فلش نمیکنه و همه رو بررسی میکنه.نقل قول:
مک آفی 2009 از نظر شکل ظاهری تفاوت کرده؟
با سلام من سریال برای
McFee _ Total _ Protection 2009
می خواستم با تشکر
برای استفاده از این نرم افزار به صورت کامل می توانيد با يك بار ثبت نام در وب سايت مک آفی تا مدت زیادی به صورت کاملا قانونی از این بسته استفاده نمود اما چون مک آفی کشور ایران را تحریم کرده است می بایست با عوض کردن آی پی ها اقدام به ثبت نام نمود. تنها یک بار ثبت نام کافی می باشد و برای استفاده در مرتبه های بعدی همان پست الکترونیکی ثبت شده را وارد نمود.
مک افی هایی که تو نوت بوک ها عرضه میشن اگه ارجینال باشن از تو ایران از نظر آپدیت مشکلی ندارن و به راحتی آپ میشن؟
دوست عزیز سوالاتی اینچنینی را باید در تاپیک نوت بوک بپرسیدنقل قول:
اما از آنجا که ایران از سوی MaAfee تحریم شده بنابراین چنین امری بعید بنظر میاد
بهتره از دوستان تالار نوت بوک که تجربه چنین مسائلی رو دارند بپرسید تادقیق تر جواب شما رو بدهند
از آنجاييكه كمپاني McAfee داراي نمايندگي در ايران ميباشه مطمئنا نسخه هاي خريداري شده امكان آپديت دارند ولي تنظيماتش از سوي نمايندگي آن در ايران به خريداران داده ميشه كه بدون مشكل IP و... آپديت كنند.نقل قول:
نمایندگی مکافی تو ایران کجاست؟
ادری سایتشو میدید؟
در مورد ضد ویروس مک آفی (McAfee) باید عرض کنم که در حال حاضر شرکت مهندسی "شبکه گستر" نمایندگی و پشتیبانی محصولات مک آفی در ایران را بر عهده دارد.تلفن تماس با این شرکت 88658253 می باشد.نقل قول:
سلام.
آقا من آنتی ویروس مک آفی رو نصب کردم و بتازگی آپدیتشم کردم، که کلی طول کشید و حدود 40 مگ دانلود کرد.
حالا سوالم اینه که میشه این فایلهایی که آپلود شده رو ذخیره کرد و مثلا بعد از نصب دوباره ویندوز نیازی به آپدیت دوباره نباشه؟
از کدام محصول و با چه ورژنی استفاده میکنیدنقل قول:
آخرین آپدیت مکافی اینترپرایس رو میخوام بصورت فایل Exe. اگه لطف کنین
می توانید مستقیما از خود سایت مک آفی دیرافت کنید که در لینک زیر توضیح دادم
VirusScan Enterprise 8.5.0iنقل قول:
از کدام محصول و با چه ورژنی استفاده میکنید
Lممنون ولی اینی که شما معرفی میکنین حجمش بالاست و بدرد منی که دائما با خود نرم افزار آپدیت کردم و فایلهای قدیمی رو نمیخوام نمیخوره. فایلی هست که بتونم آخرین آپدیت و بگیرم؟نقل قول:
شما به مسیر زیر برویدنقل قول:
C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine
و فایلهای زیر را بردارید
avvclean.dat
avvnames.dat
avvscan.dat
فکر نکنم چنین تمهیداتی از سوی مک آفی در نظر گرفته شده باشه و شما باید آنلاین آپدیت کنیدنقل قول:
این کارو کردم. حالا اگه ویندوزم عوض کردم و مک آفی نصب کردم دیگه نیازی به آپدیت دوباره نیست و همینارو تو همین پوشه paste کنم حله؟نقل قول:
شما به مسیر زیر بروید
C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine
و فایلهای زیر را بردارید
avvclean.dat
avvnames.dat
بله برای آپدیت دستی مک آفی VirusScan Enterprise 8.5.0i نیاز به این سه فایل هستش ( پست زیر را مطالعه کنید )
من این کارها رو در McAfee Enterprise 8.7 i انجام دادم اما باز هم کرک یک نرم افزار رو به عنوان تروجان میگیره و سریع پاکش می کنه. با عقل جور در نمیاد و قاعدتا نباید راه دیگه ای داشته باشه اما نمی دونم چرا نمیشه!!نقل قول:
کسی این کار رو انجام داده؟؟
یه چیز دیگه هم بپرسم:
کسی نسخه ی نهایی AntiSpyware Enterprise 8.7 i رو داره؟ اگه میشه لینک بدین.
ممنون
اين هم نسخه McAfee AntiSpyware v8.7i تنهاکه بايد بر روی نسخه McAfee VirusScan Enterprise v8.7i نصب شودنقل قول:
کد:http://hamiidreza.persiangig.com/Program/McAfee%20AntiSpyware%20v8.7i.zip
دستت درد نکنه اما اینی که شما دادید هم مثل نسخه ای که من دارم(و از پی سی دانلود گرفتم) Beta هست. البته نصب میشه ولی خوب دیگه 17 روزست!!نقل قول:
من چون از محصولات شرکت McAfee بطور کل استفاده نميکنم، بخاطر همين تست نکردم، درکل اگر به برنامه مورد نظر شما برخورد کردم حتماً در اختيار شما قرار ميدمنقل قول:
جهت نظم بخشیدن به تاپیک McAfee ، تاپیک جدیدی درنظر گرفته شد
ادامه مطالب را در تاپیک فوق پیگیر باشید