معمولا به جون اضافه میشه. یعنی اگه 100 باشه مثلا میشه 120نقل قول:
ولی میشه یه جور دیگه هم در نظر گرفت. مثلا از میزان damageی که بهت وارد میشه 20 درصد کم کنه
Printable View
معمولا به جون اضافه میشه. یعنی اگه 100 باشه مثلا میشه 120نقل قول:
ولی میشه یه جور دیگه هم در نظر گرفت. مثلا از میزان damageی که بهت وارد میشه 20 درصد کم کنه
کد:For positive Armor, damage reduction =((armor)*0.06)/(1+0.06*(armor))
For negative Armor, it is damage increase = 2-0.94^(-armor) since you take more damage for negative armor scores.
اینا فرمولین که وارکرفت 3 استفاده میکنه
آقا دمت جیز خیلی حال دادی :n02:نقل قول:
از عادل جان هم ممنونم :n16:
سلام اگه كسي ميتونه جواب بده
من دارم با نرم افزار گيم ميكر ورژن 8 بازي درست ميكنم همه چيز درسته ولي وقتي ميخوام امتحان كنم بازي رو( با استفاده از فلش سيز رنگ)بازي مياد ولي تيك ميزنه يعني صدا هي تكرار ميشه موس تكون نميخوره چند ثانيه اين طوري هست بعد به روم بعدي ميره لطفا راهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم
اگه سوال واضح نبود خصوصي پيام بدين
سلام من ميخوام به بازي با سبك استراتژيك با گيم ميكر بسازم لطفا هرچي سورس استرتتژيك داريد بدين ممنون
:n12::n12::n12::n12::n12:
سلام!! میخوام فیزیک توپ برای روپایی درست کنم میخوام بدونم دقیقا باید چه کار کنم؟
بیشتر توضیح بدهنقل قول:
یعنی وقتی به آبجکت توپ کلیک میکنیم توپ بالا بره بعد بیاد پایین دوباره کلیک میکنیم بره بالا!! همون روپایی میشه دیگه!!
راستی میخوام بعد هرکلیک تعتد ضربه هایی که میزینم حساب بشه یعنی گوشه بالا بنویسه!!
با تشکر اگر راهنماییم کنی!:n01:
سلام
اول جاذبه تعین میکنی(ایونت استپ توی توپ):
بعد میری یه ایونت راس کلیک راست برای ابجکت توپ میسازی توش مینویسی:کد:gravity_direction+=270;
gravity=0.4;
همین دیگه!کد:vspeed=-10;
سلام ببخشید نبا مشکل برخوردم: این کاری هایی که گفتید انجام دادم اگر درست باشه؟!
ولی اگر مشکل داره بگید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه سوال دیگم اینهک میخوام جازبه روی یک اسکریپ دیگه باشه یعنی وقتی به جسم a برخورد میکنه وایسته همین! دوباره کلیک میکنیم بره بالا!!
اگر میشه راهنماییم کنید چون خیلی خیل مبتدی هستم!:n02:
نقل قول:
اگه كسي ميدونه بگه منم لازم دارم
البته یکم ریزه کاری داره ولی فعلا توی ایونت برخورد با اون آبجکت بنویسنقل قول:راستی اون آبجکت هم باید سالید باشهکد:vspeed=0;
سلام دوستان خسته نباشید ! خوشحال میشم که به این چند تا سوال من پاسخ بدید ممنون.
1- چجوری تو گیم میکر کاری کنم که شخصیت بازی از بک اروند بیرون نره ...؟ (یعنی وقتی با دیوار و اینا برخورد کرد دیگه نتونه بره جلو ؟)
2- چجوری وقتی یه بک اروند (back ground) طویل میسازم که همش توی کادر بازی جا نمیشه ، کاری کنم اگه شخصیت بیرون کارد رفت ، دوربین هم دنبالش بره ؟ (البته تو اینترنت یه سرچی کردم و همونو پیاده سازی کردم ولی نشد...)
3- چجوری تو گیم میکر عملیات شرطی درست کنم ؟ (به طوریکه مثلا تا یه شرطی انجام نشه ، مثلا یه امکانی تو بازی فعال نشه .)
4- چطوری مثل بازی 41148 و دزد بی مزد و خیلی بازی ها کاری کنم که وقتی شخصیت یه شئی رو پیدا میکنه و در
کادر پایین صفحه قرار میگره ، تا روی اون کلیک نکنه عمل صورت نگیره ؟ (مثلا مثل این که تا روی آیکون تفنگ کلیک نکنه
، شلیک انجام نشه . یا مثلا بازیکن تا روی آچار کلیک نکنه مثلا نتونه ماشینو تعمیر کنه .)
دستتون درد نکنه ..... :n12:
سلام من به عنوان یک تازه کار بازیساز چند تا سوال دارم.
1 - چجوری دو تا ماشین دنبال هم کنن؟
2 - چجوری نوار زمان بزارم که کم بشه؟
3 - چجوری دوربین دنبال آبجکت کنه؟
4 - چجوری رکورد بر اساس زمان باشه؟
من یه کلید قطع صدا طراحی کردم و برای صداها شرط گذاشتم که اگر این کلید فعال بود صدا ایجاد نشه، آیا راه بهتری وجود داره که برای هر صدا از شرط استفاده نشه ؟؟
من یه کلید قطع صدا طراحی کردم و برای صداها شرط گذاشتم که اگر این کلید فعال بود صدا ایجاد نشه، آیا راه بهتری وجود داره که برای هر صدا از شرط استفاده نشه ؟؟
حالا دیر شده یکم ولی باز میگم:نقل قول:
باید یه آرایه بسازی که تعداد اعضاش به اندازه تعداد لامپا باشه متغیر ها باید bool باشند. به طور قرار دادی مقدار true یعنی این که لامپ روشنه و false یعنی خاموشه. حالا توی step(اگه اسمش رو درست یادم مونده باشه) یه شرط میذاری که همه اعضای این آرایه رو چک کنه(با for و if دیگه) و با توجه به مقدارش(true یا false) فلان کنه بیسار کنه.
سلام دوستان
یه چند وقتی نبودم ... چقدر خلوت شده اینجا :n28: یه سوالی داشتم
چجوری میشه تو گیم میکر کاری کرد یه تعداد جونی از پلیر کم میشه به صورت یه عدد بالای سرش نمایش داده بشه یکم بالا بره و بعدش محو بشه مثل بازی World of Warcraft یا Dota 2 یا ...
یه چیزی شبیه عکس زیر :
دوستان اسم این حرکت Pop up Text هست تو اینترنت یه سرچ بزنید پیدا میکنید :n40:
سلام. ببخشید چندتا تا مشکل داشتم. من درحال ساخت ی بازی در سبک ماریو هستم.میخواستم بدونم:
1- چجوری میشه کاری کرد که اگه پلیر فقط از بالا روی دشمن افتاد ، اون دشمن کشته بشه و در بقیه موارد خود پلیر بسوزه.
2- چطوری میتونم تعداد جون رو برای شخصیت ایجاد کنم ( یعنی 3 تا قلب باشه و هر وقت این سه تا سوخت یکی از تعداد اصلی جون ها کم بشه )
ببخشید اگه سوالام گنگ بودند.
جواب سوال 1
باید دوتا ابجکت بسازی که سر و بدن جدا باشند و باید بگی سرش همراه بدن حرکت کنه
جواب سوال 2
باید متغیر تعریف کنی
برو تو پلیر ایونت کریت
کد
;a=3
(if (a==0
instanch_destroy();
اکولاد رو بعد خط اگر و آخرین خط بزار
سلام من یک کد میخواهم که یکی از روم ها را ریستارت کند نه کل بازی فقط یک روم ممنون که زود جواب میدهید
سلام از تابع room_restart استفاده کنیدنقل قول:
ممنون یک سوال دیگه هم دارم یک کد میخواهم که وقتی میزنم طوری باشه که اگه اینتر زدم فقط یک دونه از آبجکت ساخته بشه فقط یکدونه تا وقتی که قبلی از بین نرفته جدید ساخته نشه نمیخواهم اگر دستم را روی اینتر نگه داشتم همینجوری هی ازش ساخته بشه فقط یکی میخواهم ساخته بشه و توی یک مسیر مستقیم راست به چپ حرکت کنه که سرعتش هم بتونم تغییر بدم
برای اینکه یدونه ساخته بشه باید از تابع instance_create(x,y,obj) استفاده کنینقل قول:
میخواهم که وقتی میزنم طوری باشه که اگه اینتر زدم فقط یک دونه از آبجکت ساخته بشه
باید از تابع instance_exists(obj) برای بررسی وجود داشتن آبجت داخل صفحه استفاده کنی، وقتی true داد یعنی آبجت هست و اگر false داد یعنی نیست. پس شما باید بیای بگی اگر false بود آبجت رو بسازهنقل قول:
تا وقتی که قبلی از بین نرفته جدید ساخته نشه
نقل قول:
نمیخواهم اگر دستم را روی اینتر نگه داشتم همینجوری هی ازش ساخته بشه فقط یکی میخواهم ساخته بشه
شما نباید این کد ها رو داخل ایونت keyboard استفاده کنی باید از ایونت key press یا key release استفاده کنی
نقل قول:
توی یک مسیر مستقیم راست به چپ حرکت کنه که سرعتش هم بتونم تغییر بدم
برای تغییر سرعت کافیه متغیر speed رو به مقدار دلخواهی تغییر بدی که سرعتش تغییر کنه، برای اینکه راست و چپ بره میتونی از قابلیت path استفاده کنی،
یا میتونی با move fixed بگی به سمت های مورد نظر حرکت کنه و برای اینکه پس از برخورد برگرده کافیه از bounce استفاده کنی
سلام دوست عزیز من هم میخواهم که جونم همراه با تصویر بیاد میشه قدم به قدمش رو برای توضیح بدید من الان نمیدونم کد هایی که دادید رو باید کجا وارد کنم ممنون میشم. تصویر هم همراه با ابجکت حرکت میکنه