سلام
من برای همدان چندین نقشه دیدم تو تاپیک هستش..
کودومش کامل تره؟
می خوام بهترینش رو دانلود کنم
مرسی!
Printable View
سلام
من برای همدان چندین نقشه دیدم تو تاپیک هستش..
کودومش کامل تره؟
می خوام بهترینش رو دانلود کنم
مرسی!
اساتید هرسایتی رفتم نقشه خوزستان راندیدم چرا منچندروزدیگه نقشه خوزستان را میذارم ببینم یکی هست کالیبرش کنه
دوستان یه سوال :
بوسیله ی Google Earth 5 چطور میشه نقشه ی GPS برای شهر مورد نظر ساخت ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با عرض سلام لطفا چگونگي بارگيري نقشه ها را رويN78 توضيح دهيد ممنون
چگونگی دیگه نداره که ...
نقشه تو قسمت maps که تو فولد smartcom gps هست میزیزی ... میری تو برنامه تو قسمت maps نقشه رو لود می کنی...
اگه سیگنال داشته باشی detect map رو بزنی خودش نقشه رو شناسایی می کنه
............................
ویرایش توسط مدیر
این اخطار رو بخاطر توهین گرفتید.
لطفا قبل از ارسال پست قواین رو مطالعه کرده خوب فکر کنید و بعد پست بدید.
میشه یکی در حد یه خط بگه چه جوری باید از این برنامه استفاده کرد ؟
چرا وارد برنامه میشم به تنظیمات اینترنت وصل میشه ؟ باید همیشه این جوری باشه ؟
من الان یه توضیح میدم ...
نگاه کن اول از همه برای انکه گوشی مشخصات رو دقیق تر و سریع تر بگیره به شبکه Supl.Nokia.com متصل میشه ...
اینم مثل همونه دیگه ... فقط maps هارو با این برنامه اجرا می کنی ... وقتی سیگنال رو گرفتی detect map رو میرنی و اگه نقشه تو گوشیت موجود بود نقشه و مکان تقریبی تو رو پیدا می کنه ...
یه سوال :
دوستان نقشه ی ساری بد کالیبره شده ... نقشه ی دیگه ای در دست نیست ؟؟... اگه نقشه جدید رو بدید ممنون میشم ...
GPS همه الان واسه Connet شدن اينقدر مشكل داره؟
واسه من شايد 10 تا 15 دقيقه طول ميكشهوحتي تو محيط باز.كسي علت رو نميدونه؟:11:
گوشیت چیه ؟؟؟
الان به خاطر نبود GPRS کلا یکم دیر کانکت میشن همه ...
چرا از تو برنامه می پره بیرون ؟ وقتی SmartComGPS رو نصب کردم , از طریق gps data کانکت شدم , بعد میام برنامه رو باز میکنم ولی چند ثانیه ای طول نمیکشه میپره بیرون, به نظر شما مشکلش چیه؟
ضمنا گوشیم هک شده است(n82)
دوستان آیا مپ کامل گوگلی تبریز موجود هستش ؟
مپ قبلی چی ، روش مپی اومده ؟
دوستان کسی نمیدونه چرا از برنامه میپره بیرون؟
دوست عزيز گوشيتو از حالت ---- خارج كني درست مشه
5800 دارم.پس اين مشكل كليه كه همه Gps هاشون دير Connect ميشه؟
سلام من اين برنامه رو نصب كردم و وقتي وارد برنامه ميشم وصل هم ميشم ولي هيچ نقشه اي رو نميبينم در ضمن نقشه ها رو هم توي E/Data/smartcoms/waypoints ذخيره كردم ولي وقتي وصل ميشم هيچ نقشه اي به جز سرعت و بقيه چيزايي كه بالاي صفحه هستن نميبينم . ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
دوست عزي من كه n82 دارم به 1 دقيقه هم نميرسه كه وصل ميشه ولي بايد بري توي فضاي باز و گوشيتو بگيري بالا و پابت وايسي كه gps سريع وصل بشهنقل قول:
گوشيتو از حالت هك خارج كني مشكلت حل ميشه:31:نقل قول:
چون تو فضاي بااز هم امتحان كردم دارم ميگم.گاهي وقتا تا 15 دقيقه هم طوتل كشيده تا وصل بشه:28:نقل قول:
سلام من یه 5700 دارم که نرم افزار SmartCom GPS رو روش نصب کردم وارد هم میشه نقشه هارو هم نشون میده اما داخل شهر یا جاده که حرکت می کنم نشانگر روی نقشه ثابت می مونه و حرکت نمی کنه لطفا راهنمایی کنید
سلام من 5700 دارم . نرم افزار SmartCom GPS را روش نصب کردم حتی نقشه هاشم باز میشه ولی نشانگر روی نقشه وقتی داخل شهر یا جاده حرکت می کنم حرکت نمیکنه .:41::41::41:
لطفا راهنمایی کنید .:40::40::11::11:
با تشکر از دوستان, ولی چرا نقشه رو نمیشه وارد برنامه کرد ؟ من هر دو تا فایل map,ogf2 رو وارد مسیری که گفته شده بود کردم ولی وقتی داخل برنامه گزینه انتخاب نقشه رو میزنم یه کادر خالی میاد!!
سلام من 5800 experes music دارم برنامه رو ساین هم کردن حالا error میده expire cerfiticate تاریخ رو بردم عقب هم فایده نداشت الان نسخه تریال رو نصب کرده اما من کرک شده می خوام اینکه 14 روزه دیگه از کار میفتده
اگر میشه یکی از بچه های آپلودر نقشه ها را یک جا آپلود کنه که ما dial-up ی ها حداقل بدیم بیرون برامون دانلود کنند ..:31:
عزیزنقل قول:
5700 GPS داخلی نداره ... :31:
باید تو پوشه ی Maps ذخیزه کنی ...:31:نقل قول:
میشه نقشه toronto رو بزارید؟
از همه دوستانی که نوی این تاپیک زحمت می کشن واقعا ممنونم............... کارتون خیلی درسته ............
سلام کسی نقشه قاین رو نداره برام اپ کنه؟
میتونی از نقشه های خود نوکیا استفاده کنی که خیلی بهترن ...نقل قول:
ایول دم شما گرم نقشه ها کامله کامله دیگه شهری نمونده.
ولی این نقشه لار که گذاشتید فقط شهر قدیم لار هست من تو شهر جدید هستم کسی
نقشه شهر جدید لار رو نداره.
نه عزیز دیگه کمتر نقشه کالیبره میشه ... من خودم چند تا شهر رو نیاز دارم هیچ جا پیدا نکردم ... کاش یکی پیداشه اونارم کالیبره کنه ...
با عرض سلام خدمت اعضاي اين انجمن
لطفا نحوه ي كاليبره كردن نقشه ها براي gps را توضيح دهيد ممنون مي شم
من فایل را دریافت کردم
و با برنامه signsis برنامه را sign می کنماما در هنگام نصب خطا می ده
چه اروری میده ؟؟نقل قول:
فایل cer تو از کدوم سایت گرفتی ؟؟؟
SiGn کردی یا SelF SiGN ؟؟؟
دوستان اگه اون وشته gps که سمت چپ هست رنگش سبز نشه یعنی وصل نیست ؟
چون مال من فقط یه ثانیه همون سبز میشه
ّله درسته تا موقعی که آبی یعنی هنوز کانکت نشده ولی به محض کانکت شدن رنگش سبز میشه ...
.
اون مشکل شما هم اینه که هنوز کامل کانکت نشده ... باید بیشتر منتظر بمونید
سلام
كسي مي تونه شهرستان بافت واقع در استان كرمان رو درست كنه ؟
تو گوگل ارث BAFT رو بزنيد مياد .
ممنون ...
دوستان سلام
نقشه راه ها کدوماش بهتره که دانلود کنم؟
ممنون
دوستان نقشه با کیفیت تری از قم نیومد ؟