من شنیدم که این ترم نمره منفی به سوالات تستی نمیدن ایا حقیقت داره؟
کسی از بچه ا سوالات ترم قبل رو نداره عمومی ها رو میگم؟
Printable View
کسی از بچه ا سوالات ترم قبل رو نداره عمومی ها رو میگم؟
من که همچین چیزی نشنیدم،فکر نمیکنم درست باشه.نقل قول:
احتمالا به خاطر انتخابات دارند سرمونو گول می مالند و همه جوره دارند هوامونو دارن:31:
وقتی این قائله تمام شه دمار از روزگارمون درمیارند.
وای بهم اخطار ندن
با سلام
میخواستم ببینم با شرایط زیر آیا من میتونم سال بعد (89) آزمون سراسری شرکت کنم و قبول شم و به دانشگاه روزانه برم؟:
من متولد نیمه ی دوم 68 هستم
ما فرض رو بر این میذاریم که امسال یه رشته ای توی پیام نور قبول شم
دفترچه ی خدمت رو هم پست کردم و تاریخ 18 مهر واسه اعزامم اومده(که اگه همون پیام نور هم قبول بشم دیگه خود به خود خدمت نمیرم)
حالا آیا میشه سال دیگه من کنکور شرکت کنم و قبول شم؟و اگه میشه چه شرایطی داره؟
ممنون
برای شرکت در کنکور سراسری هیچ مشکلی نداری- اما اگر انشاالله قبول شدید باید از پیام نور انصراف دهید.
مرسینقل قول:
برای شرکت در کنکور سراسری هیچ مشکلی نداری- اما اگر انشاالله قبول شدید باید از پیام نور انصراف دهید.
یعنی تفاوتی بین پیام نور و غیر انتفاعی نیست واسه این کار؟
درسته . توی دفترچه دانشگاه سراسری نوشته که این عده محدودیتی برای شرکت ندارند اما باید پس از قبولی انصراف دهند:31:نقل قول:
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه پیام نور در 9 مرداد ماه ۸۸
حسینی رئیس دانشگاه پیام نوراز برگزاری آزمون دکتری دانشگاه پیام نور در 9 مرداد ماه جاری خبر داد و گفت: ثبت نام این آزمون از 16 تا 31 خرداد ماه ۸۸ و در نهم مردادماه در 26 رشته گرایش برگزار خواهد شد. وی اضافه کرد: این آزمون نسبت به سال گذشته در سه رشته حقوق خصوصی، مدیریت با گرایش رفتار سازمانی و کلام گرایش فلسفه افزایش داشته است.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سقف پذیرش در دانشگاه پیام نور را در هر رشته پنج نفر عنوان کرد و افزود: در این راستا برای مربیان، اعضای هیئت علمی و دستیاران دانشگاه سهمیه جداگانه خواهد بود. دانشگاه پیام نور در حال حاضر در رشته دکتری 26 رشته گرایش، در کارشناسی ارشد 50 رشته و در کارشناسی هفت هزار رشته محل پذیرش دانشجو دارد.
دکتر حسینی رئیس دانشگاه پیام نور و قائم مقام وزیر علوم درباره بازنگري درمديريت اين دانشگاه سخن گفت و آن را از كارهاي ضروري ناميد.
دكتر سيد محمد حسيني گفت: يكي ازمديران شخصيت علمي بالايي داشت ولي به آقاي ۹۱۱معروف شده بود. وی افزود: دربرخي از استانهاي كشور اگر چه مديران خوبي در دانشگاه پيام نور بودند اما تحرك كافي نداشتند كه نمونه آن در يكي از استانها مديري بود كه ساعات اندكي در محل كار حاضر ميشد و به آقاي ۹۱۱معروف شده بود،يعني۹ صبح سركارمي آمد و ساعت ۱۱كار خود راترك ميكرد . قائم مقام وزیر علوم گفت: اگرفردي مسووليتي پذيرفت بايد پاي كار باشد،درمدت يك سال اخير تنها به گزارشها اكتفا نكرديم و با مراجعه به تك تك استانها مشكلات و وضعيتها ي دانشگاه را از نزديك بررسي و واقعيتها را مشاهده كرديم تا با همكاري و تعامل مسوولان مشكلات را از سر راه برداريم.
اخیرا شایعاتی مبنی بر لغو امتحانات 21 تا 23 خرداد شنیده شده است.
با توجه به اینکه این خبر در هیچ سایتی رسما تایید نشده است.
ابلاغیه در مورد تاریخ امتحانات روز 23 خرداد و تعویق بدلیل انتخابات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=83588c18-f90b-4040-8497-ea98a61423d4&LayoutID=a74a57c2-0678-4c6d-9627-c93603153d44&ID=2b5a29d8-d1d0-417c-8d90-45094097f6ce
چرا 7 ام افتاده؟من شنيدم 4 امنقل قول:
شنیدن کی بود مانند دیدن
دوست عزیز من ابلاغیه رو هم الصاق کردم میتونید از لینک بالاش برین و در سایت پیام نور هم ببینیدش
16/3 چطور، تغییر نمیکنه؟
رئيس دانشگاه پيام نور با بيان اينكه نمره آزمون ورودي دانشجو از نمره آزمون پايينترين فرد پذيرفته شده در همان رشته و همان سال براي تغيير رشته نبايد كمتر باشد، افزود: تغيير رشته دانشگاه پيام نور از طرح تجميع و به سنتي امكانپذير نيست.
فارس: رئيس دانشگاه پيام نور شرايط تغيير رشته در اين دانشگاه را اعلام كرد. محمد حسيني با بيان اينكه در انتقال يا تغيير رشته، دانشجو بايد هم شرايط انتقال و هم تغيير رشته را داشته باشد، گفت: دانشجو در طول تحصيل فقط يكبار ميتواند تغيير رشته دهد.
وي با تأكيد بر اينكه براي تغيير رشته دانشجو بايد حداقل 24 واحد درسي را گذرانده باشد، افزود: درسهاي پيش دانشگاهي و معادلسازي شده جزء 24 واحد فوق محسوب نميشود، ضمن اينكه دانشجو بايد ميانگين كل 12 را از دروس گذرانده كسب كرده باشد.
رئيس دانشگاه پيام نور با بيان اينكه نمره آزمون ورودي دانشجو از نمره آزمون پايينترين فرد پذيرفته شده در همان رشته و همان سال براي تغيير رشته نبايد كمتر باشد، افزود: تغيير رشته دانشگاه پيام نور از طرح تجميع و به سنتي امكانپذير نيست.
وي با بيان اينكه تغيير رشته دانشجويان دورههاي فراگير بعد از ثبتنام و گذراندن يك ترم تحصيلي بعد از دانشپذيري مقدور است، گفت: دانشجويان دورههاي فراگير، از طريق شركت در 2 تا 3 درس اختصاصي دوره دانشپذيري رشتهاي كه متقاضي تغيير رشته آن هستند و كسب نمره 10 در هر درس و معدل 12 امكانپذير است.
حسيني با بيان اينكه در صورت موافقت يا تغيير رشته و ثبتنام در رشته جديد دانشجو حق بازگشت به رشته قبلي را ندارد، اظهار داشت: تا زماني كه با تغيير رشته دانشجو موافقت نشده، دانشجو مؤظف به ثبتنام در رشته قبلي است.
سلام دوستان
کسی اینجا هست پارسال ارشد کامپیوتر (فراگیر) داده باشه و قبول شده باشه؟؟؟؟؟
یه چند تا سوال داشتم ازشون ....اگه هست .لطف بزرگی بهم کردین اگه کمکم کنید @}:-
ممنونم
شما سوالتونو بپرسین شاید جوبشو بقیه هم بدونن
در امتحانات تستی این ترم نمره منفی لحاظ نمی شود
معاون دانشگاه پيام نور استان تهران گفت: نمره منفي از امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشجويان دانشگاه پيام نور حذف شد.
فرهاد شقاقي با بيان اينكه نمره منفي در آزمونهاي دانشگاه پيام نور سبب ايجاد مشكلاتي براي دانشجويان ميشد، افزود: در امتحانات قبلي هر 6 سوال غلط يك نمره منفي براي دانشجو محاسبه ميشد.
وي با اشاره به لغو امتحانات شنبه 23 خرداد، گفت: امتحانات شنبه 23 خرداد كه فرداي روز انتخابات رياست جمهوري است به منظور فراهم كردن امكان حضور گسترده و پر شور دانشجويان در انتخابات دوره دهم رياستجمهوري بدون دغدغه امتحان لغو شد.
معاون دانشگاه پيام نور استان تهران اظهار داشت: امتحاناتي كه در روز شنبه 23 خرداد لغو ميشود با حفظ زمانبندي به روز يكشنبه 7 تير موكول ميشود.
همین کلی به دانشجو کمک میکنه استاد که نداریم اینجوری هم با سخت گرفتن دهن ما رو سرویس میکنن
این برای همه امتحانات در تمام دوره هاست یا نه صرف همین ترم هست
آخه من متاسفانه از 3 کتاب معرفی شده یکی شو نمیرسم بخونم می خواستم بدونم
از اون 1 کتاب چه بحث هایی بخونم که لااقل معدل 14 رو بیارم :-(
حالا نبوووووووووووود کسی که پارسال ارشد کامپیوتر (فراگیر) داده باشه و قبول شده باشه؟؟؟؟؟
یعنی الان همه دارن درس می خونن دیگه ؟!
داریوش و gaxter که دارن خودشونو نابود میکنن بابا اینقدر نخونین
کی من؟
بابا چرا شایعه پراکنی میکنی!
میگم بعضی ها درسشون رو خوندن دارن لیسانس دومشون رو میگیرن بعد ...........
من دارم الان فیلم میبینم جات خالی
the relic
A researcher at Chicago's Natural History Museum returns from South America with some crates containing his findings. Horror - Penelope Ann Miller / Tom Sizemore
هه هه هه
ولی درس های این ترمم بد خفنن ها
آمار و احتمالات مهندسی
محاسبات عددی
مکانیک سیالات
درس های تخصصیم رو هم که دیگه نگو!×!×!#@!@$
به به سلامٌ علیکمنقل قول:
چه عجب..ما لیسانسمونو با معدل 13-14 گرفتیم نه مثل شما که ظاهرا بالای 17-18 میشه :42:
تا الانم 2 تا از امتحانامو مجددا حذف کردم نرسیدم بخونم :14:
سلام از ماست حاج آقا
چی چی بابا
اینهمه میخونیم معدل کلمون زیره دهه!!!
ترم 8 هم هستم خیره سرم 3 ترم دیگه دارم حدودی!!!
سلام به همگی.........
میخواستم بدونم کسی می تونه نمونه سوالای فیزیک پایه 1 رشته ی کامپوتر با جواب رو اینجا بذاره؟؟
پیشاپیش ممنون.....
سلام
من سوالات دانش پذیری رشته مترجمی زبان را لازم دارم هر چی هم گوگل رو زیر و رو کردم چیزی گیرم نیومد
لطفا اگر لینک دانلود دارین برام بزارین. عمومی و تخصصی سال های قبل
نمونه سوالاتو می تونید تو انقلاب پیدا کنید..یه سریاش رو به صورت کتاب (50 صفحه ای) در اوردن با پاسخ خیلی جالبهنقل قول:
داشنگاه پیام نور ترم تابستونه هم داره ؟ اگه داره زمان ثبت نامش کی هست ؟
ترم تابستون که داره ولی زمان ثبت نام امسالش هنوز مشخص نشده انگار.نقل قول:
27 تیر ماه الی 5 مرداد ثبت نام و حذف اضافه پیام نور در ترم تابستان
شروع امتحانات 8 شهریور الی 14 شهریور
کسی نبوووووووووووود که پارسال ارشد کامپیوتر (فراگیر) داده باشه و قبول شده باشه؟؟؟؟؟ :-((((
عزیز جان مگه نمی دونی پذیرش در مقطع ارشد اونهم گرایش کامپیوتر چقدر سخته-تازه اونهایی که قبول شدن اکثرا شاغل هستند و وقت ندارند درس بخوانند و مجبورند مرخصی بگیرند چه برسه بیان توی همچن جایی چت کنند. بهر حال توی گوکل سرچ کنی شاید یه مسلمونی رو پیدا کنی .نقل قول:
این لینکها رو جستم برات ببین خوبه
کد:http://www.istgah.com/firekeys/kid_283/key_55777/page_1/372625.html
کد:http://forum.-------------/showthread.php?t=5696
کد:http://www.eforosh.com/education/79/62782/1115/1
دوست عزیز من با ذیق امکانات مواجه هستم. بچه شهرستان هستمنقل قول:
قربونت اگر تو نت پبدا کردی لینک بزار دمت گرم
نمیدونم والاااااا یعنی انقد سخته پس من که هنوز یک سوم کتابمم نخوندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ :-(((((((((((((
ممنوم ninabina جان دنبال آیدی بودم ولی بازم ازت ممنونم
اگر منابع درسی شما همان( درک مفاهیم 1 و فنون یادگیری زبان است بهترین راه تهیه کتابهای استادی این دروس است که دارای نمونه سوال و مطالب مهم آن است). در پایان کتاب اصلی درک مفاهیم 1 لغات کتاب به همراه معانی آن به انگلیسی آمده حتما آنها را حفظ کن بسیار مفید است)نقل قول:
راهنمای استادی برای دروس عمومی هم معرکه است و با خواندن آن می توانی از قبول شدن مطمئن باشی .
عزیز اگه بود که کسی مجبور نمیشد بره بخره :46: اگه به مراکز معتبر کتابفروشی تو شهرتون سفارش بدید یکی دو هفته ای براتون میارن..حتی تو اینترنت هم اگه سرچ کنید سوالات یه صورت فروشی هم هست و می تونید سفارش بدید با پست پیشتاز براتون ارسال بشهنقل قول:
دانشجویان مشروط در دانشگاه پیام نور اخراج می شوند
دانشگاه پیام نور در حالی تصمیم به اجرای این قانون خواهد گرفت که قوانینی همچون میان ترم برای دروس عمومی،حذف نمره منفی و حذف شرط داشتن میان ترم و انتخاب واحد بدون محدودیت (معدل ۱۲ تا ۲۰ واحد و معدل بیشتر تا ۲۴ واحد) را تصویب و به اجرا در آورده استبر اساس این گزارش این تصمیمات فقط در جهت کم کردن مشروطی ها در دانشگاه گرفته شده است و قانون چهار ترم مشروط مساوی است با اخراج دانشجو از دانشگاه به زودی به اجرا در خواهد آمد اگر چه اطلاعات دقیقی از این موضوع و قوانین این تصمیم مهم در اختیار نیست اما شواهد امر حکایت از این موضوع داردکه باید شاهد یک تحول در دانشگاه پیام نور پیام نور باشیم
آیا میشه فیزیک 1 و 2 رو با هم برداشت ؟؟؟
من الان ترم 3 هستم و هیچ کدوم رو پاس نکردم این ترم میخوام اگه بشه هر دوشو با هم بردارم این کار شدنیه ؟؟