سلام دوستان کسی مودونه موتور سوپر کارا چیه؟منظورم طرح هارلی دویدسونشه اگه کسی عکسی ازش داره ممنون میشم اگه بزاره
Printable View
سلام دوستان کسی مودونه موتور سوپر کارا چیه؟منظورم طرح هارلی دویدسونشه اگه کسی عکسی ازش داره ممنون میشم اگه بزاره
دوستان یه سوال دیگه هم دارم اینکه میخوام یه دسته دوم طرح هارلی بخرم چه چیزایی رو باید چک کنم تا بفهمم موتور سر حال یا نه
ممنون میشم جواب بدید
و آخرین سوال اینکه کسی سایت شهاب رو میدونه؟من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
اگر دنبال مرتور نرم هستی سراغ پالس 200 نرو چون از مدل های 180 خودش خشک تر و سفت تر هستش.موتورهای آپاچی از موتورهای پالس نرم تر هستند ولی متاسفانه ساپورت قطعات خوبی ندارند.نقل قول:
کلا به نظر من پالس 180 هم ساپورت قطعات خوبی داره و هم نرم و راحت هستش.
کسی نبود جواب بده؟
مثل اینکه این تاپیک مثل قبل فعال نیست
سلام دوستان
موتورهای بدون کلاچ از نظر دوام و عمر بهترن یا معمولی ها؟؟!
برای من فقط خرکار بودن مهمه. می خوام کمتر کارم به تعمیرگاه بیفته.
هزینه خریدم هم حدود 800-900 تومن هست.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
موتورهای با کلاچ دوامشون بهتره بشرط اینکه بموقع و صحیح دنده عوض کنید . اگر هم کنترل موتوردنده ای با کلاجچ براتون سخته ، همون بی کلاچ بهتر دوام می آرهنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
یه موتور با کلاچ با این قیمت اگه میشه پیشنهاد کنید
سلام علیکم
من قصد خرید یه موتور 70 سی سی دارم میخواستم قیمت و همچنین شرایط خرید قصدی رو بدونم .
هیچ اطلاعاتی ندارم ، لطفاً کامل توضیح بدید.
خدا خیرتون بده
یا علی
یه سوال من کلیپ های موتور سواری وتصاویر موتور هارا از کجا می تونم پیدا کنم اگه می تونید راهنماییم کنید ممنون؟
سلام به همگي
من حدود 1تومن دارم و دنبال يه موتور ريس نو ميگردم هدفم از خريد فقط و فقط سواري تا سرعت 80كيلومتر بر ساعت هست
نظرتون درمورد جترو 200cc يا پرواز200gs چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد
بهترینش سایت یوتوب هست اگر برای شما فیــلتر شده از ویدئوهای گوگل استفاده کنید یا منابع رپیدشیرنقل قول:
برای تصویر هم بستگی بنوع تصویر داره اگر دنبال تصاویر تبلیغاتی و والپیپر و پوستر هستید که بعضی سایتهای طرفدار موتورسیکلت این عکسها رو می ذارند برای تصاویر خاص مثل تصویر از مدلهای دستکاری شده ی موتورها یا تصاویر موتورسیکلت ها در کشورها یا مناطق دیگر بهترین منبع موتورجستجوست
قیمتش بگمانم 270 تا 300 تومان باشه - پیشرو 70 - قصدی هم بستگی به فروشگاهی داره که خرید می کنید . معمولا سفته می گیرند با نماسندگیهای پیشرو تماس بگیریدنقل قول:
متاسفانه تو این رنج موتور با کلاچ بجز سی.جی نمی شناسم .نقل قول:
اگر فقط بحث سرعت بود ، بله می شد حرفی زد ولی کیفیت قطعات و پشتیبانی و تکنولوژی انجین مهمه . موتورهایی مثل کثیر ، پارس ، پیشرو ، پرواز ، احسان .... همه در همین حدود قیمت اند و کیفیتشونم چندان خوب نیست . البته کثیر دومنظوره هست و شبیه موتورهای داکلر بی.ام.دبلیو ساخته شده ولی خب داد می زنه که انجینش رمق چندانی نداره .نقل قول:
??:20::20:نقل قول:
الان اپاچی 160 دست دوی سالم رو تا چه قیمتی میشه گیر اورد؟
بچه ها طرح ویو پیشرو چنده؟
من گرفتم 740.
الان چنده؟؟
سلام
یکی از بچه ها موتور سابین خریده (پلاستیکی)! فکر کنم روش نوشته سیتی! ولی قطعاتش گیر نمی یاد چی کار کنه؟!:31:
اسم سایت موتور سیکلت سابین چیه؟؟؟:19:
شرکت های بزرگتر از این که سرمایه چند 100 میلیاردی دارند در ایران حتی دامین و هاستشون رو تمدید نمی کنند و سایتشون دان می شه بعد از مدتی . روابط عمومی تلفنهاشون جواب سربالا می دن تازه اگر تلفن رو بردارن . دیگه از شرکتیکه قطعات محصولش تو بازار نیست انتظار سایت دارید ؟!نقل قول:
بهرحال بهتره با 118 تماس بگیرید یا از سایت "کتاب اول" یا "آفتاب" اطلاعات و آدرس و تلفن شرکت رو پیدا کنید
کِی خریدید ؟نقل قول:
اینطور که شما با دقت 40 هزار تومان رو هم نوشتی یعنی قیمت دقیق بازار رو می خوای . موتورهای روز مثل پالس ، آپاچی و روان ... قیمتشون تو هر مغازه ی گمرک تهران یه نرخ داره و گاهی نزدیک 100 هزار تومان فرق می کنند . موتور شما هم صفرش از یه منطقه یا جای دیگه فرق می کنه . حتی نمایندگی مستقیم کمپانیها نرخ ابلاغی کارخونه رو قبول ندارن . من جایی از شرکت فارس دو نمایندگی رو برای یه موتور قیمت گرفتم حدود 400 هزار تومان با هم اختلاف داشتند در حالیکه تنها 400 متر هم نمایندگیها با هم فاصله فیزیکی نداشتن ! :18:
کمک های تریل مثل روان 200 چطوره نرمه یا مثل سی جی ها آدم رو توی دست اندازه پرت میکنه هوا :19:نقل قول:
کمکهای موتورهای آف رود - بجز اونهاییکه زین ندارند و مخصوص حرکات نمایشی صخره نوردی ان - اگر زیادی نرم باشه تعادل شما بهم می خوره . نرم ترین موتور تریل در حال حاضر هاتفورد هستنقل قول:
من سی.جی نداشتم ولی بگمانم کمکهای روان از طرح هندا 125 نرم تره . شما مگه اونجر نخریدی ؟
سلام
نقل قول:
سلام
یکی از بچه ها موتور سابین خریده (پلاستیکی)! فکر کنم روش نوشته سیتی! ولی قطعاتش گیر نمی یاد چی کار کنه؟!:31:
اسم سایت موتور سیکلت سابین چیه؟؟؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اونجر برای من خیلی سنگینه کنترولش برام سختهنقل قول:
دنبال یه چیز سبک تر هستم هنوز بین روان و پالس گیرم:41:
با سلام
قصد کردم برا این چند ماهی که تو ایران هستم یک موتور برا خودم بخرم
اول از همه هیچی از موتور سوار شدن نمیدونم
یعنی تا حالا یک بار هم پشت موتور خودم نشستم
دوم از همه خیلی از پولسار خوشم میاد و دوست دارم اون رو داشته باشم اما خیلی ها گفتن که باید بیخیال بشم
چونکه دفعه اولم هست و نمیتونم اون رو کنترل کنم ( حالا این ها به نظر شما درست هست ؟؟)
سوم اینکه بتونم اگه خواستم باهاش گواهینامه بگیرم
پس با این تفاصیل چه موتوری رو و از چه کارخونه ای به من پیشنها میکنید
به من موتور ساخت کارخونه سفیر رو پیشنهاد کردن
در ضمن از کجا باید تو تهران موتور رو تهیه کنم و اینکه باید چه طوری تا خونه خودمون بیارم
با تشکر
در ضمن اگه تاپیک جای اشتباهی هست دوستان مدیر اون رو به جای درست منتقل کنن
این مطلب یادم رفت بگم
نظر شما در مورد این موتور های بدون کلاج چیه ؟؟؟
در ضمن این رو هم بگم وزنم یک مقدار بالاست و موتور باید توانش رو داشته باشه ( 110 کیلو هستم )
سلام
پالس ها بسته به حجم اطراف 2 تومن هستند تا 2.700 فکر کنم.
با مبلغ شما و وزن شما مدل های سی جی تو این رنج قیمت قرار می گیرند.
البته مشکلی از لحاظ راندن فکر نکنم داشته باشید. (ابتدای کار کلا یه مقدار سخته)نقل قول:
اول از همه هیچی از موتور سوار شدن نمیدونم
یعنی تا حالا یک بار هم پشت موتور خودم نشستم
دوم از همه خیلی از پولسار خوشم میاد و دوست دارم اون رو داشته باشم اما خیلی ها گفتن که باید بیخیال بشم
چونکه دفعه اولم هست و نمیتونم اون رو کنترل کنم ( حالا این ها به نظر شما درست هست ؟؟)
سوم اینکه بتونم اگه خواستم باهاش گواهینامه بگیرم
برای گواهینامه گرفتن باید با سی جی تمرین کرد چون امتحان با اون گرفته میشه و در غیر اینصورت لم کار دستتون نمیاد
تو رده سی جی ها بهترین ها تکتاز 640 تومن - هرمز 560 تومن و کیان و ارشیا هستند (البته هرکی یه چیزی میگه. من هم یکی از همون یکی ها هستم!!)نقل قول:
پس با این تفاصیل چه موتوری رو و از چه کارخونه ای به من پیشنها میکنید
به من موتور ساخت کارخونه سفیر رو پیشنهاد کردن
موتور را باید از گمرک یا 17 شهریور تهیه کرد (البته بازار های محلی هم هستند ولی خب معدنش اونجاست.)نقل قول:
در ضمن از کجا باید تو تهران موتور رو تهیه کنم
باید سوارشوید و بیاریدش! یا کسی که بلد هست را همراهتون ببیرید تا منزل برای شما موتور را براندنقل قول:
اینکه باید چه طوری تا خونه خودمون بیارم
بینشون موتورهای خوب پیدا میشه . اگه اشتباه نکنم مثل کبیر و آوا و پیشرو و رواننقل قول:
نظر شما در مورد این موتور های بدون کلاج چیه ؟؟؟
و هندا ویو هم که با اطراف 2 و خورده ای چیز خیلی خوبیه
در مورد وزن شما
توان این موتورها محدوده ولی 100 تا رو میروند (سی جی ها)
سلام//
یه موتور در حد متوسط چی پیشنهاد می کنید./جمع وجور باشه.../؟
سلام
من یادم رفت بگم تاپیک موتورسیکلت داریم.
بودجه؟ نوع استفاده ؟ منظور از جمع و جور؟نقل قول:
سلام//
یه موتور در حد متوسط چی پیشنهاد می کنید./جمع وجور باشه.../؟
سلام و خسته نباشید . بنده پس از تلاشهای فراوان در راستای خرید خودرو که با شکست مواجه شد به خرید موتور بسنده کردم ... ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . تنها ملاکم ظاهر موتوره . قیمت و بقیه بارزه هاش مهم نیست فقط ظاهری کورسی زیبا داشته باشه .
از دوستانی که اطلاع از تقویت موتورسیکلت پالس180 منو راهنمائی کنن ممنونم .
اینطور که شما نوشتید ظاهرا پولتون به نزدیکیهای خرید اتومبیل می رسیده . الان بهترین موتور اسپرت ریس با کیفیت خوب "مگلی 250" هست با پول شما . 27 اسب قدرت داره و از بابت شتابش و کیفیت قطعاتش تعریفهای زیادی شنیدمنقل قول:
قیمتش متغیره فعلا با نمایندگی کویر تماس بگیرید
میگن مگلی چینیه ؟نقل قول:
ولی دایلم کره ای و بهتره (میگن) قیمتش هم حدود پنج و نیم
ولی مگلی خیلی خوشگل تر ولی من قیمتش رو نمیدونم
از راهنمایتون بینهایت ممنون بزرگوار . بابت قیمتش مشکلی نیست امّا حقیقتش بنده قصد موتور سواری حرفه ای رو ندارم . راستشم بخوایین خیلی هم درست حسابی موتور نروندم تا به حال :46:. فکر میکنم منطقی تر باشه اگه برای شروع انتخابی تو رده قیمت یک و خورده ای داشته باشم مثل پرواز /پولسار/آپاچی... با این تفاسیر بهترین انتخاب چی میتونه باشه دوست عزیز ؟نقل قول:
leل روان تحت لایسنس تولید می شه . من تو کره تعریفی از دایلیم ندیدم و هیوسانگ رو با کیفیت می دونم . بنظرم بهتر از دایلیم هست و کلاس استانداردش بالاترهنقل قول:
مگلی به نظر من خیلی بی ریخته و از جلو شبیه وزغ می مونه !
سلامنقل قول:
تو خارج مبتدی ها از 600 سی.سی شروع به موتور سواری می کنند و بعد سراغ 1400 سی.سی می رند ! دیگه 250 سی.سی برای شروع چیزی نیست :38: بین این موتورها با ظاهر زیبا و کیفیت مناسب ، من آپاچی 180 رو پیشنهاد می کنم . قیمتشم حدودای 2 تومان هست
سلام
من عاشق موتور های race شیک و باکلاس هستم. در محدوده قیمت یک ملیون و سیصد به پایین چی بگیرم ؟ که هم شیک و هم خفن باشه ؟
زیاد سرعت نمیرم و برام تاپ اسپید مهم نیست 100 تا رو هم راحت بره کافیه. لرزشش هم کم باشه؟
از موتور های به اصطلاح عریان بدم میاد.
ممنون ...
سپاسگذار از اینکه به سرعت پاسخگویی می کنید piremard عزیز . به هر حال میدونید که ما تو ایران زندگی می کنیم و شوربختانه ایران هم که با همه جای دنیا فرق می کنه ... سوار یه موتور 1400cc شدن باید جزو امیال و آرزوهای یک ایرانی باشه :41: ... با این وجود میرم سراغ همون آپاچی .
سلامنقل قول:
البته منظور من از اون مثال این بود که موتورهای 250 خطرناک و چندان قوی هم نیستند و می شه برای شروع هم از اونها استفاده کرد
هیچ چیزی !نقل قول:
با توجه به خواسته های شما و هزینه مورد نظرتون هیچ موتور ریسی پیشنهاد نمی شه . ریسهای در این قیمت نمی تونند 100 کیلومتر رو "راحت" برند و لرزششونم زیاده و کیفیت قطعاتشونم پایینه
از این سری احسان ، پرواز تو بازار هست
وینر 200 سی سی چی ؟
طرح قدیم ؟
الان چنده ؟
وینر به اسم پرواز و احسان و پارس مونتاژ می شهنقل قول:
دوستان من می خوام یه موتور تریل بخرم 200 یا 250 سی سی
چی بگیرم؟
قیمت؟
لطف می کنید منو راهنمایی کنید
مگه آپاچی چشه ؟160 سی سی داره تا 180:27:نقل قول:
خدائی شبیح وزق نیست دیگه :27:نقل قول:
در کل من نمیدونستم هیوسانگ یهتر از دیالمه .اطلاعات فنی ازش داری ؟ و قیمت ؟کدوم شرکت میاره
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
200 سی سی روان مال روان سیکلت که زیر مجموعه تکتازهنقل قول:
1800 تومن (گرون شده)
سایز بزرگ
[]http://hoseindig.persiangig.com/image/ravan/14042010137.jpg[/]
250 که نمیدونم خوب باشه شوکا هست که مال سپاهان سیکلت اصفهانه
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.tuningtalk.com/forum/200-250-t36786.html
hossein_dig ممنونم ازت. موتور های دیگه نمیشناسی معرفی کنی؟
یه چیزی می خوام تک باشه؟
بدنه موتور هم فلزی باشه