من که فردا کنکور دارم و هیچی بلد نیستم بنظرتون شانسی تست بزنم یا کلا سفید بزارم؟ رشته برق هستم. کلا رشته کارشناسیم یجوریه که ارشد نداریم:n03:( ICT )
Printable View
من که فردا کنکور دارم و هیچی بلد نیستم بنظرتون شانسی تست بزنم یا کلا سفید بزارم؟ رشته برق هستم. کلا رشته کارشناسیم یجوریه که ارشد نداریم:n03:( ICT )
ارشد که بله امروز هم امتحانش رو دادند.نقل قول:
ولی ازاد در حال ثبتنام هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی امروز ارشد برق کنکور نداشت؟ واسه کلید سوالات حتما بایدتا 29 صبر کرد؟ اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب اولیه ماه دیگه میاد ولی از الان میتونی تو سایتا پیدا کنی.نقل قول:
سلــام
من یه سوال دارم :n29:
برای شرکت تو آزمون ارشد ،باید رشته انتخابیمون
با رشته ی کارشناسی مرتبط باشــــه؟
(مثلا کارشناسی از زیر گروه انسانی ولی ارشد از زیر گروه ریاضی - با دیپلم ریاضی)
لطفا اگر کسی میدونه پاســـخ بده
ممنون میشم :n16:
علام نتایج اولیه آزمون ارشد در نیمه دوم اردیبهشت/ پذیرش بیش از ۱۲۵ هزار داوطلب
ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افزود: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیمه دوم اردیبهشتماه طی روزهای 15 تا 19 این ماه از سوی سازمان سنجش اعلام میشود.
وی بیان داشت: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیز هفته نخست شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به پذیرش بیش از 125 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 92، گفت: در این آزمون 896 هزار و 44 داوطلب ثبتنام کردهاند.
خدایی اضافه کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 در 139 کد رشته امتحانی شامل 51 کدرشته در حوزه علوم انسانی، 15 کدرشته امتحانی در حوزه علوم پایه، 29 کدرشته امتحانی در حوزه فنی و مهندسی، 25 کدرشته امتحانی در حوزه کشاورزی، 12 کدرشته امتحانی در حوزه هنر و 7 کدرشته امتحانی در حوزه دامپزشکی طی روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه برگزار شده است.
چيزي كه از آزمون ها معلومه اينه كه هر سال به شدت داره مفهومي تر ميشه و سخت تر......:n28:
آزمون برق که زیاد سخت نبود البته واسه کسی که خونده بود.نقل قول:
نقل قول:
آزمون صنايع فكر كنم سخت ترين آزمون كل ادوارش بشه......مال ما واسه كسي هم كه خونده بود سخت بود......
دوستان می خوام ارشد آزاد ثبت نام کنم.حالا موندم این جمله یعنی چی:"در راستای تسهیل شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، هر داوطلب می تواند براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کند که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد."
آیا منظورشون اینه که من که مثلا کارشناسی نرم افزارم می تونم 20 تا رشته دیگه مثلا عمران و ... هم موقع ثبت نام انتخاب کنم؟(پس موقع آزمون باید چی امتحان بدم با اینکه خودم می خوام نرم افزار شرکت کنم؟)
ممنون می شم این جمله رو بشکافید!:n02:
مثلا شما میتونی 20 شهر از رشته عمران انتخاب کنید. یا 20 شهر از رشته نرم افزار و ...نقل قول:
ممنون.محل رو گفتین رشته رو نه! بعد این جمله "که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد" یعنی چی؟نقل قول:
مثلا شما میخوای رشته عمران کنکور بدی. شما باید 20تا شهر انتخاب کنی مثلا عمران واحد رشت و عمران واحد تهران و ....نقل قول:
عمران = رشته
تهران = محل
عمران تهران = رشته محل:n02:
نقل قول:
يعني هر رشته اي كه بخواي امتحان بدي ميتوني 20 تا دانشگاه كه اون رشته رو داره انتخاب كني
دوستان كد حوضه امتحاني رو بايد كد شهري بزنيم كه رشته محل اول انتخاب كرديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا ميتونيم شهر خودمون هم بزنيم/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
دوستان لطفا جواب بدین واجبه :n04:نقل قول:
سوال ایشون سوال منم هست لطفا جواب بدید.نقل قول:
با درود
برای انتخاب رشته آزاد ارشد مثل کارشناسی ترتیبش مهم هست.توی قبولی یا فرقی نداره؟
فکر نمی کنم مهم باشه.میاد تراز رو چک میکنه میگه تو کدوم یکی قبولی.مثلا اگه تو ده تا قبول میشدی میاد اونی که تراز قبولیش از همه بالاتره رو بر میداره.نقل قول:
میتونی اون سوال منم که 2 تا پست قبلی پرسیدم رو جواب بدی؟
نقل قول:
دوستان اگه كسي بلده هر چه زود تر لطف كنه جواب بده فردا روزه آخره............:n30::n30::n30:
سلامنقل قول:
عمران را نمیدونم. ولی بعضی مجموعه ها بیش از یک رشته داره.
مثلاً مجموعه زیست شناسی ملکولی، بیش از پنچ رشته داره. (پارسال دولتی؛ آزاد هم باید همینطور باشه)
سلولی ملکولی-میکروبیولوژی-بیوتکنولوژی-بیوشیمی و....
شما میتونید هر کدوم از این رشته ها در هر شهر را انتخاب کنید.
نع!نقل قول:
شما میتونی با لیسانس ادبیات برای ارشد فیزیک شرکت کنید و با لیسانس شیمی برای ارشد الهیات. (آزمون ارشد وزارت علوم)
البته به شرط نمره اوردن.
بچز گرامی تمدید شد بالاخره یا نه این ثبت نام آزاد؟؟؟؟ یکی از بچه ها میگه تا هفته دیگه تمدید شده؟؟؟ولی تو سایت خودشون زده 21 .
سلام دوستان، من لیسانس مهندسی شیمی دارم ومیخوام برای ارشد سال دیگه تغییر رشته بدم و برم علوم انسانی، حالا بین مدیریت و اقتصاد موندم، از یه طرف کلا استعداد مدیریتی دارم (نگین طرف خودشیفته است هااا!!!) و از یه طرف میبینم اینقدر الان جو مدیریت ایران رو فرا گرفته که آینده بازار کاری خوبی براش نیست، چند وقتی است نگاهم رفته به سمت اقتصاد و با توجه به اینکه کمی ماهیت مدیریت هم توش موجوده نظرم به این هم جلب شده، حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ اقتصاد یا مدیریت؟
ثبتنام آزمون سراسری کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد سال ۹۲ تمدید شدنقل قول:
به گزارش گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، گفت: داوطلبانی که تاکنون به هر دلیلی نتوانسته اند ثبتنام کنند، میتوانند در آزمون ارشد ثبتنام کنند و این فرصت تا شنبه مورخ 28/11/91 ادامه خواهد داشت.
رئیس مرکز آزمون گفت: داوطلبان باید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کنند.
متقاضیان باید درنظر داشته باشند که پذیرش صرفاً براساس اولویت نمره کل صورت میگیرد و ثبت یک رشته/محل در انتخاب اول مزیتی را برای پذیرش ایجاد نخواهد کرد.
اقبالی درخصوص مزیتهای دیگر آزمون 92 افزود: داوطلبان میتوانند حوزه امتحانی موردنظر خود را در بین 46 حوزهای که مرکز آزمون در سطح کشور تعیین کرده است، انتخاب کنند.
این اقدام به آنها کمک میکند تا در نزدیکترین حوزه به شهر محل زندگی خود آزمون دهند و دچار هزینههای اضافی نشوند.
اقبالی در ادامه درخصوص ممتازین اعلام کرد: این دسته از علاقه مندان نیز میتوانند در این فرصت ایجاد شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. نکته مهم در مورد ممتازین این است که رعایت شرط تجانس الزامی است، در حالیکه برای متقاضیان با آزمون (غیر ممتازین) امکان انتخاب رشته غیرمتجانس وجود دارد.
وی افزود: زمان برگزاری آزمون در 9، 10 و 11 خردادماه و اعلام نتایج در شهریورماه سال 92 خواهد بود.
اقبالی در پایان توصیه کرد: اگر داوطلبان با سؤالاتی در زمینه های مختلف مواجه شدند، میتوانند به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سؤال خود را ایمیل یا به سایتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به سؤالات آنها پاسخ دهند.
پردیس البرز دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. جهت اطلاع بیشتر به سایت ut.ac.ir مراجعه فرمایید.
منبع: روزنامه همشهری
سلام
الان ترم دوم ارشد رو تموم کردم. هر دو ترم هم مشروط شدم. آیا راهی واسه تعهد و.... هست که بتونم ادامه تحصیل بدم و اخراج نشم؟
درضمن، دانشگاه دولتی میخونم.
دوستان می شه در مورد این دانشگاه های پردیس یکم توضیح بدین؟مدرکشون اعتبار داره؟می گن هنوز وزارت علوم ثبتش نکرده!:n13:نقل قول:
عزیز من پردیس که دانشگاه نیست . یه اصطلاحه.اصطلاحا به دانشکده میگن پردیس. مثلا دانشکده عمران دانشگاه تهران رو میگن پردیس عمران دانشگاه تهران. حالا پردیس کشاورزی دانشگاه تهران توی کرج هست (دانشکده کشاورزی)نقل قول:
حذف...................نقل قول:
سلام
بسته به نظر شورای اموزشی داره .
یعنی شورای آموزش چیکار میکنه؟
چی رو بررسی میکنه؟
قانون خاصی وجود داره؟
دو ترم مشروطی اخراجه
تنها راهش اینه که تا دیر نشده اساتید رو راضی کنی بهت نمره بدن
تحصیل داخل دوبی یا پاکستان چطوریه؟ مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟ اگه لینکی هم داری بزار لطفانقل قول:
دوست عزیز، می توانید به سایت اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم مراجعه کنید و لیست دانشگاههایی که وزارت علوم قبول دارد را ببینید البته به تفکیک کشورها، پاکستان و امارات متحده عربی هم هست (دوبی کشور نیست یک شهر از امارات متحده عربی است). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در صورت درخواست اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تحصیل در خارج از کشور به سایت های applyabroad.org و مهاجرسرا سر بزنید. موفق باشید
اخراج از تحصیل افراد با توجه به مشروطی باید با تایید و یا عدم تایید شورای اموزشی انجام میشه.نقل قول:
باز هم کمیته موارد خاص هم شاید بشود کاری کرد.
با مسول اموزشی دانشگاهیتون صحبت کنید .
موفق باشید
دوستان یه سوال دارم . من الان حقوق پیام نور هستم . خواستم بدونم :
1 . می تونم کنکور 91 برای کارشناسی ارشد شرکت کنم ؟ ( در حالی که الان و تا اون زمان - زمان کنکور - همچنان دانشجو خواهم بود ... )
2 . برای کارشناسی ارشد باید رشته ( یعنی مثلا حقوق بین الملل یا حقوق خصوصی ) اینا رو قبل دادن کنکور معین کنم ؟ - چجوری ؟ از دفترچه کنکور ؟
3 . اگه فرضا قبول شم آیا جا برام رزرو خواهد شد که بعد از تموم کردن پیام نور سریع برم کارشناسی ارشد ؟!
سلامنقل قول:
طبق قوانینی باید تا اون موقه فارق التحصیل بشوید ...
ولی زیاد هستند افرادی که شرایط شما رو دارند..مشکلی پیش نمیاد.
ولی در مورد قبولی بستگی داره اگر ازاد باشه یک ترم مرخصی میگیرید.
اگر هم دولتی باشه بعضا بخشنامه میدهند و برای ورودی ترم بعد میتونید بروید. بستگی داره به شرایط
موفق باشید
کلید سئوالات آزمون کارشناسی ارشد 92 منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 92 سازمان سنجش طی روزهای 17، 18 و 19 بهمن ماه سال جاری شرکت کردند از هم اکنون می توانند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به دریافت کلید سئوالات اقدام کنند. برای دسترسی به کلید سئوالات از دو طریق، جستجو بر اساس کد رشته امتحانی و گروه امتحانی و جستجوی کلید زبان های غیر انگلیسی امکان پذیر است.
بچه ها من یه سوال خیلی خیلی فوری برام پیش اومده که حتما باید محبت کنید زود جواب بدید.(وقتم رو به اتمام است.)
1)فرض کنید شخصی رشتش تجربی باشه و در حال حاضر مدرک پیش دانشگاهی همین رشته رو داشته باشه آیا می تواند در رشته های مهندسی مثلا مکانیک یا عمران در دانشگاه آزاد بدون کنکور ادامه تحصیل دهد؟
2)حالا رشته های مهندسی که مربوط به گروه ریاضی هستند یا رشته های روانشناسی که مربوط به گروه علوم انسانی هستند چه طور؟حالا چه با کنکور چه بی کنکور؟
می دونم که شاید زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی چون شما قبلا این مراحل رو گذروندید فکر کنم خیلی بهتر از هم سن و سالای خودم بتونید کمک کنید.
ازتون سپاسگزارم.:n16: