دوستان ماشین من رادیاتش اب کم میکنه . اثری هم از اب روی زمین نیست هی 4 یا 5 روز یک بار باید اب تو بوکش بریزن قبلا اینقدر کم نمیکرد
ماشینم پراید مدل 84
Printable View
دوستان ماشین من رادیاتش اب کم میکنه . اثری هم از اب روی زمین نیست هی 4 یا 5 روز یک بار باید اب تو بوکش بریزن قبلا اینقدر کم نمیکرد
ماشینم پراید مدل 84
سلام. این لوله ها مسی هستن اکثرا! شما میبری پیش تعمیرکار رادیاتور ، خودش میاد باز میکنه و با جوش درستش میکنه. من پاترول داشتم .... همین مشکل رو پیدا کرده بود! با 4000 تومن درست شد! فقط یه تیکه لوله کوچیک اضافه کرد بهش و جوش داد! همین! باید برای سمند هم همینجوری باشه به احتمال .... مطمعن نیستم.نقل قول:
باید از در رادیاتورش باشه! عوض کنید.نقل قول:
شمارو بخدا کمک کنید فشار زیاد رادیاتور و لوله های انتقال آب در خودرو
سلام
ماشین من پژو آردی مدل 85 که حدود چند وقتی میشه به نظر میاد فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های انتقال آب بیش از حد عادی است در ضمن هواگیری هم شده همچنین درجه آمپر در زمان حرکت نرمال هست و حتی به خط اول هم نمیرسه اما وقتی ماشین را خاموش میکنی دما خود به خود بالا میره و میزنه از درب رادیاتور و محل اتصال شیلنگ ها حتی اگه بست هارا محکم میکنی بالاخره میزنه از یه طرف نشد میکنه سر سیلندر و واشرش را هم چند بار نشون دادیم به مکانیک و گفته مشکلی نداره و میگن اگه در این مدت سرسیلندر مشکلی داشت ماشین از حرکت میمونه و ... درب رادیاتور را هم عوض کردیم. تورو خدا یکی کمک کنه کلافه شدیم انقدر به مکانیک نشونش دادیم و هر روز کارمون شده اضافه کردن آب و ضد یخ به ماشین.
هرکی هر راه حلی به نظرش میرسه لطفا راهنمایی کنید.
رادياتور بخاري انواع پژو ها و همينطور سمند از جنس آلومينيم ساخته شده. اون لوله هاي ورودي و خروجي راديات بخاري در صورت شكسته شدن يا پوسيده شدن غير قابل استفاده است و كل راديات بايد عوض بشه. گاهي ممكنه بشه از روش جوشكاري آلومينيم استفاده كرد اما به علت اينكه قطر اونها كمه اين جوشكاري چندان مناسب نيست و احتمال سوراخ شدگي و شكستن دوباره هست.نقل قول:
نوشته شده توسط amanita [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه سئوال داشتم
من یه سمند مدل 87 دارم که لوله های رادیاتور بخاری یعنی جایی که شیلنگها روش بسته میشن پوسیده شدن آیا راهی برای تعمیر این لوله ها وجود داره یا باید رادیاتور بخاری عوض بشه.
ممنون
درب رادياتور، لوله اتصال راديات به مخزن سر ريز، مخزن سر ريز و مجموعه درب مخزن سر ريز رو كامل چك كنيننقل قول:
نوشته شده توسط mr_khodaei2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشینم پراید مدل 84
احتمال ورود آب به داخل موتور به مقدار كم و بخار شدن اون بوسيله گرماي موتور هم هست جوري كه بودنش رو توي روغن موتور منوجه نشيد..روغن رو از نظر وجود آب چك كنين. درب ترموستات و جنتهاي رادياتور و بخاري و راديات بخاري هم بايد چك بشه.
ايراد از هر چيزي ميتونه باشه. خيلي مشكله كه از راه دور و بدون ديدن نظر بديم..ممكنه همان هواگيري رو درست انجام نداده باشن و يا مشكلي در ترموستات و يا فنها باشه. قدم به قدم اينها رو خودتون چك كنين و اول از همه از سلامت ترموستات و روشن شدن به موقع فنها اطمينان پيدا كنيننقل قول:
ماشین من پژو آردی مدل 85 که حدود چند وقتی میشه به نظر میاد فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های انتقال آب بیش از حد عادی است در ضمن هواگیری هم شده همچنین درجه آمپر در زمان حرکت نرمال هست و حتی .....
با سلام من یه 206 تیپ 6 دارم مدل 90 رفتم ایران خودرو میگم از اگزوز بوی تخم مرغ گندیده میاد میگه به خاطر بنزینه برو بنزین سوپر بزن فکر کنم الکی می گفت
جدا مسی نیــست؟ مال تمام ماشینهای جدید اینجوریه؟نقل قول:
دوستان چند صفحه قبل گفتن مشکل از کاتالیزور هستش!نقل قول:
][/QUOTE]نقل قول:
ايراد از هر چيزي ميتونه باشه. خيلي مشكله كه از راه دور و بدون ديدن نظر بديم..ممكنه همان هواگيري رو درست انجام نداده باشن و يا مشكلي در ترموستات و يا فنها باشه. قدم به قدم اينها رو خودتون چك كنين و اول از همه از سلامت ترموستات و روشن شدن به موقع فنها اطمينان پيدا كنين]
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون:11: اما برای اینکه بدونم مشکل از ترموستات هست یا نه چطوره که ترموستات را یه مدت باز کنم و بذارم کنار؟ اگه این کار را بکنم مشکلی که پیش نمیاد؟:41:
اصلا اگه ترموستات نباشه چی میشه؟:46:
اين هم روش بدي نيست و ميشه امتحان كرد منتها توي زمستان ماشين خيلي سرد كار ميكنه و ميتونه روي كار كرد مناسب موتور تاثير بگذاره. اما به عنوان يك راه ساده و كم دردسر و كم هزينه خوبهنقل قول:
برای اینکه بدونم مشکل از ترموستات هست یا نه چطوره که ترموستات را یه مدت باز کنم و بذارم کنار؟ اگه این کار را بکنم مشکلی که پیش نمیاد؟
بله ديگه مسي ساخته نميشه..كلا در خودروهاي جديد بيشتر قطعاتي كه با تبادل حرارت سر كار دارند از آلومينيوم و آلياژهاي اون ساخته ميشه مثل رادياتورها و سرسيلندرها.نقل قول:
جدا مسی نیــست؟ مال تمام ماشینهای جدید اینجوریه؟
سلام
بچه ها خدا را شکر ماشین ما هر عیبی داره دیگه روغن ریزی نداشت. پارس 87
یه سوال ماشین ما خیلی از داخل اطاقش صدا میاد مخصوصا از طرف دوتا در جلو و ستون کمربند ها !!! یکم که ماشین روی اسفالت پایین بالا میشه انگار رفتی تو چاله 10 متری!! از همه جونش صدا میاد مخصوصا از توی درها جلو!
به نظر شما میشه کاریش کرد؟؟؟ جایی هست بتونن درستش کنن؟؟
اخه ما قبلا یه اردی داشتیم با اینکه پدرشا دراوردیم اینقدر ضدا نمیداد!!
پرشیا و سمند معمولا زود به صدا می افته!
شما برو پیش تودوزی کارها ... اکثرشون کار صدا گیری انجام میدن!
اگر تهران هستی ... آدرس یکی رو بهت بدم ... عــالی صدا گیری میکنه! پاترول منو صدا گیری کرد ... فکر میکردی تو X6 نشستی! :دی
یه سوال دیگه اقا ما یه پرشیا 87 دوگانه داریم با دنده 3 باهاش 120 به راحتی میرم با دنده 4 باهاش 160 میرم ولی دنده 5 به زور 170 میره!!! نمیدونم چرا اینطوره اخه پرشیا که اینطور نباید باشه!! یعنی مشکلش چیه؟؟
انژکتورشم شستم صافی بنزین عوض کردم ......
ولی نمیدونم؟؟ میشه کمک کنین؟؟
ممنون دوست عزیز همینجور شد که شما گفتی با 100 هزار تومان رادیاتور بخاری رو عوض کردمنقل قول:
سلام پراید من 87 بعد از روشن کردن ماشین اول چند تا ریپ میزنه بعد راه میافته کسی میدونه چرا/
سوزناش جرم گرفته بده یه شستشو بکنن درست میشهنقل قول:
دوست عزیز بنزین ارتباطی به این بو نداره این بو به خاطر مبدل کاتالیستی که توی اگزوز وجود داره هستش این مبدل گازهای مضر خروجی اگزوز رو به خودش جذب میکنه و مال شما احنمالا خراب شده و چون قیمتش بالاست نمایندگی شمارو سرکار گذاشته که خرج زیادی نکنه البته بود یا نبود این کاتالیست تاثیری در کارکرد موتور نداره فقط هوا رو کثیف میکنه و موقع معاینه فنی بهت گیر میدن همیننقل قول:
سلام دوستان
بابا یکی مارو راهنمایی کنه رفتم واشر سرسیلندر را عوض کردیم سرسیلندر را هم دادیم تراشکاری کلا ردیفش کردیم امام بازم احساس میکنم دما و فشار آب بالا هست و لوله ها های رابط آب را از هرجا محکم میکنیم بازهم از یه جای دیگه آب نشدی داره جالب اینجاست که ترموستات را هم درآوردیم بازهم دما فرقی نکرد حتی بخاری هم در این هوای سرد زمستانی بازهم مثل اولش حتی بدون ترموستات گرمای خیلی خوبی داره.
یه نکته هم بگم که این ماشین درست بعد از اینکه دوگانه سوز شد اینطوری شد. میگم نکنه شیلنگ های بخاری را موقع دوگانه کردن اشتباهی بستن یا اینکه چیزی تو شیلنگ گیر کرده باشه که موجب بشه آب حتی بدون ترموستات به خوبی نچرخه و داغ کنه.
جون مادرتون کمک کنید
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
کسی میتونه چند تا عکس واضح از جلوی و روی موتور پژو آردی دوگانه سوز اینجا قرار بده تا ببینیم اصلا این شیلنگ های آب چطوری به هم وصل هستن و بالاخره چه خبره........
اشتباه بستن شیلنگها بعیده به احتمال زیاد یکی از شیلنگها گیر دارهنقل قول:
خب فهميدن مشكل از توي نت و فقط با توضيح خيلي مشكله. ظاهرا شما كارهايي رو كه ميتونست باعث حل مشكل بشه انجام داديد و چيزي بيشتر براي انجام دادن باقي نمانده. من هم فكر نميكنم اشتباهي بستن لوله ها باعث اين مشكل بشه. تصور من بر اينه كه عيب مكانيكي نداره و مشكل از برنامه اي سي يو باشه. بد كار كردن..شتاب كم داشتن.بد روشن شدن. مصرف بالا و گرم كردن از نتايج اين ايراد هست و متاسفانه هر تنظيم موتوري هم نميتونه اونو متوجه بشه و تعمير كنه. بايد فرد مطلعي باشه و تجربه و علم اين كار رو داشته باشه. من توصيه ميكنم دنبال كسي باشيد كه بتونه برنامه حافظه جانبي ماشين رو از نو ريست و بارگذاري كنه. اين كار رو روي يك پرشيا و 405 انجام دادند و نتيجه خيلي خوبي هم گرفته شده. اگر كسي باشه كه اين كار رو انجام داده و تجربه اونو داره احتمال زياد بتونه اين مشكل را هم تشخيص بده و درست كنه.نقل قول:
بابا یکی مارو راهنمایی کنه رفتم واشر سرسیلندر را عوض کردیم سرسیلندر را هم دادیم تراشکاری کلا ردیفش کردیم اما.....
از نمايندگيهاي ايران خودرو هم سوال كنين بد نيست. همينطور از كساني كه خودرو مشابه شما رو دارند
سلامنقل قول:
دوست عزیز از اینکه برای پاسخ دادن به سوالاتمون وقت میذارید و سوالاتمون را بی پاسخ نمیذارید ازتون ممنونم.
یه نکته هم بگم که امروز وقتی رانندگی میکردم یدفعه چراغ آمپر آب و stop روشن شد و فن های ماشین به شدت شروع به کارکردن کرد در حالیکه من ترموستات را درآوردم و دما کاملا پایین پایین بود و هرکاری کردم حتی سوئیچ را کاملا بستم فن خاموش نشد و فقط دور فن کم شد وقتی دوباره ماشینو روشن کردم دیدم بازم stop روشن مونده و نهایتا مجبور شدم یکی از کابل های باطری را شل کنم تا مشکل برطرف بشه و وقتی درب رادیاتور را باز کردم دیدم آب کمه و حدودا نزدیک به 1 لیتر آب بهش اضافه کردم(این آب کم شده کجا رفته تو روغن که چک کردم اصلا آب نیست اگزوز هم بخار نمیده لوله ها و بست ها هم چک شده). بنظرتون این مشکل همون مربوط به ای سی یو یا برق ماشین میشه یا اینکه دمای یه قسمت ماشین زیاد هست که آمپر اونجارو نشون نمیده و یا ... .
در رادیاتورت سالمه؟
شما ماشینت چه مدلیه؟ اگر انژکتوریه ببر یه دیاگ بزن ....
من مشکلت رو دنبال کردم.... واقعا نظری ندارم! خیــلی عجیبه!
ممنونم از پاسختون :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
درب رادیاتور را هم عوض کردم
باشه چشم دیاگ هم میزنیم ببینیم چی میشه.
دوست عزیز دیاگ همون مربوط به ای سی یو و برق و سیستم کامپیوتر ماشین میشه؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
ضمنا مدل ماشینم RD i 85 هست.
سلام.
من 206 تیپ 4(اتومات) دارم.
دیشب تو ترافیک بودم، هی چراغ باطری روشن میشد. چراغ های جلوی ماشین رو خاموش میکردم و یه کم گاز میدادم دوباره شارژ میشد و چراغ باطری خاموش میشد.
ولی یه بار که ماشین رو خاموش کردم و خواستم دوباره روشن کنم دیگه استارت نزد. هرکاری کردم نشد، تمام چراغ ها و آلارم های توی کیلومتر شمار روشن میشد.
یه اروری هم روی ال سی دی میداد: engine immobiliser fault
زنگ زدم امداد خودرو اومد باطری به باطری کرد و درست شد. شارژ باطری 14 بود ولی گفت دینامت خرابه.
میخواستم ببینم درست گفته؟ مشکل از دینامه؟ پس اون ارور چی بود؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من دیدم دیاگ زدن اینجور مواقع خیــلی خوب جواب داده!نقل قول:
دانشجو که بودیم به پیکان شریکی خریده بودیم ... حدود یکسال باهاش میرفتیم دانشگاه . شبها هم اجاره میدادیمش به آژانس ترمینال.
این ماشین هی جوش می آورد .... من بردم 5 تومن دادم (4سال پیش)... دیاگ زدیم... یارو گفت فشنگی آبش خراب شده!
یعنی در این حد دقتش بالاست! در حالی که مکانیکها میگفتن باید رادیاتور عوض بشه و اینا ... :46:
206 تیپ 4 یکی از ماشینهای مورد علاقه منه :40: نمیدونم چرا اینقدر دوستش دارم:46: شاید به خاطر اینکه شبیه تیپ 6هست ، ولی تیپ 6 نیــست!نقل قول:
این مشکل میتونه از شل بودن تسمه دینام هم باشه . شما باطری ماشینت از چه نوعیه؟ اسیدی هست یا خشک؟ باید بری پیش باطری ساز ، باطری خودت رو تست کنه ... اگر نیاز به تعویض باشه تعویض کنی.
اون ارور رو دقیقا" نمیدونم چیه! ولی خب ایموبلایزر ، همون سیستم ضد سرقت هست به اصطلاح!
احتمالا به خاطر شارژ نبودن باطری ، نمیتونسته این کد رو بخونه و اینو مینوشته.
جای نگرانی نیــست :10:
ممنونم. قابلی نداره :10::31:نقل قول:
باطری خشک هستش. وقتی چراغ ها رو روشن میکنم نورشون هی کم و زیاد میشه.
پس احتمالا از همون دینامه
سلامنقل قول:
حتما مشکل از دینامه
یعنی نه اینکه حتما دینام خراب باشه
این وسط یه مشکلی هست
دینام به بدنه ، دینام به باطری تسمه دینام و در آخر خوده دینام ممکنه مشکل داشته باشن
از اونجایی که 2 مورد اول خیلی سخت پیش میاد
میمونه تسمه دینام که یا شل شده و یا صاف شده و لیز میخوره و باطری رو خوب شارژ نمیکنه
دینام هم خراب باشه یا باید بدین تعمیر و یا عوض کنین :11:
سلام جناب مدیر پس جواب ما چی شد؟نقل قول:
سلام میشه تفاوت تیپ 4 و 6 رو در 206 بگین ؟
اصلا گیر میاد قیمتش چقدره من دنبال اتوماتیکم شدید ولی 19 تومان ندارم..
درضمن اره اگه باتری رو شب شارز کنید و تا صبح بست باتری رو نبندید و صبح سالم بود از دینامه
ایرور هم مربوط به سیستم ضد سرقت که چون برق ضعیف بوده اینو داده
ممنون
راستی من ماشنیم که پرایدباشه صبحها اول که روشن میکنم به مدت 6 ثانیه صدای تسمه جیغ میزنه و بعد قطع میشه با توجه به سختی بسیار زیاد سفت کردن تسمه چه را هی رو پیشنهاد میدین
تسمه هام آج داره و کاملا سالمه
ممنون
سلام
ما به تازگی یه 206 تیپ 5 صفر گرفتیم
ولی احساس میکنم مصرف سوختش بالاست.نزدیک صدی 10 میسوزونه.با دیاک هم امتحانش کردن گفت ماشین هیچ مشکلی نداره.کلا مصرفش همینه
حالا برای اینکه مصرفش پایین بیاد راهی هست؟
استاندارد سرعتی که با این ماشین باید رفت چیه؟
نقل قول:
اینروزها مصرف اکثر ماشینها بالا رفته! میــگن بنزینها به درد نخور هستش :46:
برای کم شدن مصرف هم بهتره توی ترافیک نیفتین و دور موتور رو بالا نبرید زیاد و معکوس و اینا رو هم فراموش کنیــد.
در رابطه با استاندارد سرعت این خودرو اطلاعی ندارم. توی تاپیک خود 206 بپرس. :10:
مصرفش همينه. نگران نباش. با توجه به كيفيت بنزين و كيفيت توليد الان 206 راحت صدي 10 مي سوزونه.
فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های آب زمانی اتفاق میوفته که آب داخل رادیاتور کم باشه و یا ترموستات باز نشه . وقتی آب کم باشه ، فشار ناشی از بخار آب چگالیش و در نتیجه انبساطش بیشتر از خود آب میشه و همین موضوع باعث میشه تا شیلنگ های اب در حالت فشار باشن .نقل قول:
من پست های شما رو خوندم و اکثر کارایی که باید چک بکنین رو کردید . فقط دو موضوع هم باعث داغ کردن ماشین میشه که اونم بهتره به مکانیک بگید تا چک کنه . اگه سیلندر ماشین تراشکاری بشه و بهش بوش بزنن باعث داغ کردن ماشین میشه که راه حل اونم تا حدودی فیلر زیاد گذاشتن سوپاپ ها هست که اونم تا حدودی نه کامل مشکل رو رفع میکنه . مورد بعدی همین عمل فیلرگیری سوپاپ ها هست . اگر سوپاپ ها بیش از حد تحت فشار باشن و عمل تخیله دود با سختی مواجه بشه ماشین داغ میکنه . شما فیلر گیری کردی ؟ (البته چون سرسلندر باز شده حتما فیلرگیری شده ) . از عملکرد صحیح فشنگی آب هم مطمئن شو . سیم اتصال موتور به بدنه رو هم چک کن که ارتباطش برقرار باشه .
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت اینارو هم امتحان میکنیم ببینیم چی میشه/
البته فیلر گیری انجام شده/
بازهم ممنون
سلام
من چند سئوال در مورد جلو بندی 405 دارم (البته ببخشید هرچی کشتم جایی برای پرسیدن پیدا نکردم جز اینجا)
چند وقت پیش تمام قسمت های جلو بند رو عض کردم جز کمک ولی هنوز کمی صدا و بیش از حد به سمت راست میره . تا فرمون رو رها می کنم به سمت راست میره .
باد لاستیک ها و بالانس هم هست . رینگ و لاستیک 15 انچی داره . (بستن استرس بار حل میشه یا مشکل جایی دیگست .)
ویکی اینکه خیلی خشک شده و می کوبه . بیشتر عقب .
با تشکر
سلام دوستم یه 206 داره
رنگ سپر و زه و کل بدنه سفید هست
الان یه چند ماهیه رنگ سپر هاش داره میریزه
از قیافه افتاده چیکار کنیم؟
چجوری رنگش کنیم؟
شنیدم یه چسبی باید بزنن زیرش که رنگش نریزه ولی اون چسبرو نمیزنن میریزه؟
چیکار کنیم؟
نقل قول:وقتی ماشین گرم میشه این مشکل رو دارین ... یا کلا از زمان راه افتادن اینجوریه؟
حتما باید ببری یه جلوبندی ساز ببینه! میتونه از سیبک یا حتی پلوس باشه! شاید هم میزون فرمون بخواد...
باید کارشناس ببینتش.نقل قول:بردین دادین رنگ کردن؟ زه میریزه یا کل سپر؟
باید ببری بتراشن و از نو رنگ کنن! من هرکس رو دیدم رنگ مرده این اتفاق براش افتاده! با ضربه یا با گرما و سرما میریزه :)
چیزی راجع به اون چسب نمیدونم ، ولی کلا" اگر نقاش ماهر باشه و بتونه یه زیرسازی خوب انجام بده ، شاید ریختنش به تاخیر بیفته.
موفق باشین :11:
تعميرات جلوبندي خودرو بايد توسط افراد ماهر انجام بشه. وقتي كه شما تمام قطعات رو عوض كرديد پس ديگه موردي باقي نمانده كه باعث ايجاد مشكل بشه و يكدست كشيدن فرمان به دليل عدم تنظيم صحيح اون هست كه اون تعميركار نتونسته دقيق انجام بده. با اينكه كار ساده اي هست اما نياز به دقت و تجربه كافي داره. به احتمال قوي قُرقُري هاي جعبه فرمان و سر روتها درست تنظيم نشده و سر چرخ سمت چپ به سمت داخل يا سر چرخ سمت راست به سمت بيرون انحراف داره.نقل قول:
سلام
من چند سئوال در مورد جلو بندی 405 دارم (البته ببخشید هرچی کشتم جایی برای پرسیدن پیدا نکردم جز اینجا)
چند وقت پیش تمام قسمت های جلو بند رو عض کردم جز کمک ولی هنوز کمی صدا و بیش از حد به سمت راست میره . تا فرمون رو رها می کنم به سمت راست میره .
باد لاستیک ها و بالانس هم هست . رینگ و لاستیک 15 انچی داره . (بستن استرس بار حل میشه یا مشکل جایی دیگست .)
ویکی اینکه خیلی خشک شده و می کوبه . بیشتر عقب .
با تشکر
براي اينكه كاملا اين قضيه رو متوجه بشيد ميتونين ماشين رو در يك سطح تراز نگه داريد و فرمان رو كاملا مستقيم بگيريد( غربيلك فرمان كاملا مستقيم باشه) بعد انحراف مورد نظر رو خواهيد ديد ، البته اندازه گرفتن دهانه دو چرخ جلو نسبت به يك 405 ديگه كه مشكلي نداره ميتونه كمك بزرگي باشه. تمام اين موارد در صورتي هست كه خودرو تصادف شديدي كه باعث صدمه ديدن شاسي شده باشه رو نداشته باشه.
كمك فنر ها اگر نتونند درست كار كنند باعث انتقال ضربه به اتاق شده و صداي شديدي توي دست انداز بوجود مياد.خراب بودن كمك فنر، خرابي بوش كمك فنرها و خرابي توپي سر كمك فنر( در كمكهاي جلو) از عوامل ديگه ايجاد صدا و انتقال ضربه به بدنه هست.همينطور خرابي فنرهاي مارپيچ جلو كه ممكنه حالت فنري اونها كم شده باشه و به قول معروف فنرها خوابيده باشند. يا اينكه زير اونها جنت گذاشته باشند تا ماشين بالاتر بياد.
دوباره پيش همان جلوبندي ساز ببريد و مشكل رو نشون بديد..احتمالا مهارت لازم رو براي تنظيم فرمان نداره، بعضي جلوبندي سازها هستند كه حتي در يك خودرو با شاسي صدمه ديده ميتونن جوري تنظيم فرمان انجام بدند كه يكدست نكشه.
كار خاصي نميشه انجام داد جز رنگ آميزي دوباره و اينبار با كيفيت بيشتر.نقل قول:
سلام دوستم یه 206 داره
رنگ سپر و زه و کل بدنه سفید هست
الان یه چند ماهیه رنگ سپر هاش داره میریزه
از قیافه افتاده چیکار کنیم؟
چجوری رنگش کنیم؟
شنیدم یه چسبی باید بزنن زیرش که رنگش نریزه ولی اون چسبرو نمیزنن میریزه؟
چیکار کنیم؟
سلام دوستان بالاخره این مشکل ماشین ما حل نشد:19: نهایتا همه چیزشو از سر سیلندر واشر سر سیلندر بگیر برو پایین ردیفش کردیم ولی بازم حل نشد آخرش بردیم پیش یه مکانیک متخصص اونچیزی که به فکرش میرسید دلیل اینکه آب رادیات کم میشه و همیشه وقتی درب رادیاتور را باز میکنی با فشار هوا خارج میشه و علت باد کردن شیلنگ ها و لوله های آب. گفت داخل رگلاتور گاز وقتی آب و گاز از رگلاتور رد میشن احتمالا یه سوراخ به اندازه سر سوزن تو این رگلاتور هست که باعث میشه آب با گاز مخلوط بشه و آب کم کنه.
میگم دوستان نظر شما چیه؟ آیا فشار هوای داخل رادیاتور و شیلنگ ها میتونه به رگلاتور ربط داشته باشه؟ چون این مشکل حدودا از همون زمان سه ماه پیش که ماشین را دوگانه سوز کردیم پیش اومده. نکنه ما بریم بازهم کلی هزینه کنیم و رگلاتور cng را عوض کنیم و باز هم مشکل حل نشه؟ اصلا هزینه این کار چقدر میشه؟ آیا شرکتی که دوگانه سوز کرده این قطعات را با گارانتی عوض میکنه؟
کمک کمک کمک
نه خب هنوز رنگش نکردیم زه هاش رنگ دارن فقط سپر هاش میریزه زیرش اگه سمباده بکشن بعد رنگش کنن درست میشه؟نقل قول:
سلام
ماشین این چند روزا تو سرعت هایی مثل 100 به بالا خود به خود خاموش میشه!!
بعضی وقتا هم تو سرعت کمتر!!
بردمش تعمیرگاه استپ موتور رو 2جا عوض کردن بازم درست نشد!!
مشکلش چیه ؟؟