زنگ بزن بگو حساب مشترکین من فعال نیست بگیر فعالش کن...نقل قول:
۱۸۴۴ رو بگیر شماره ۲ و بعد شماره ۲.
Printable View
اره ۵۱۲ سرعتش ۵۰ هست... ولی تا ۳۰ هم میکشه.. باید موقعی بری که ترافیک کمترهنقل قول:
راستش منم همین کار رو کردم ولی اپراتور گفت که فعلا همینجوریه کاریش نمیشه کردنقل قول:
حالا نمیدونم راست گفته یا نه:41:
برای کنترل ترافیک ماهیانه بهترین کار استفاده از نرم افزار های کنترل پهنای باند مثل DU Meter و یا Band Width Meter هست
کلا آسیاتک افت پهنای باند زیاد داره و اون هم دلیلش چیزی نیست جز وجود سرویس نامحدود که نمی تونه پهنای باند رو در ان واحد تنظیم کنه
بچه ها من همیشه سر ماه برای تمدید هر سرویسی که میخواستم میگرفتم. ماه پیش اشتراک من 512 محدودیت 2 گیگ بودش این ماه اومدم 128 نامحدود انتخاب کنم دوباره نشدش نوشت که تغییر سرویس امکان پذیر نیستش؟؟؟ چرا این سایت آسیا هر روز یه بازی در میاره ؟؟؟؟؟
این سرویس 64 با وی پی ان آموزش و پرورش چه صیغه ای هستش؟؟؟؟ ف ی ل ت ر شکن که نیستش چون خودشون جلوش رو گرفتن
غلط کرده نه بابا! زنگ بزن روابط عمومی اصلا. یعنی چی نمیشه!نقل قول:
بله سایتشون یه خورده اختلال دارهنقل قول:
فکر می کنم به خاطر عدم گنجایش سرور برای دریافت صورت حساب به تعداد زیاد باشه
برای منم همچین اروری رو داده بود ولی وقتی با شرکت تماس گرفتم گفتن که با موفقیت سرویس شما شارژ شده
وی پی ان که در واقع یه شبکه ی مجازی به حساب میاد باعث امنیت در شبکه میشه
شرکت آسیاتک هم همچین سرویسی رو برای شرکت هایی که نیاز به امنیت دارن ارائه می کنه
مرسی مشکلم برطرف شدنقل قول:
اما یه چیزی رو هم فهمیدم تو این شرکت هم مثل بقیه جاهای این مملکت کاری با خواهش میکنم و جون من جون تو حل نمیشه حتما باید یه مقدار مبسوطی این دهن ادم باز بشه :evil:
سلام.
فکر نکنم این شرکت تو شهرمون نمایندگی داشته باشه.
آیا وجود نمایندگی برای استفاده از سرویس های این شرکت الزامیه؟!
ممنون.
فکر کنم آره ، اگه تو شهرتون نباشه ، کی به موارد رسیدگی کنه ؟ :5:نقل قول:
نه ، لازمه ، لازمه ، اگه نیست ، خودت برو تو کارش ، سود داره ها :31:
آسیا تک تازگی ها بین ساعت 5pm تا 11pm اینطورا وست دانلود هی قطع میشه دوباره وصل میشه بعد از یه وقفه چند ثانیه ای! اینطوری که خیلی بده! واس شما هم اینطوری هست ؟؟
بچه ها اینجا رو نگاه کنید ، این یعنی چی اونوقت ؟؟
کد:باقیمانده حجم حجم download حجم upload
304.684999999999 9488.91 (MB) 446.405 (MB)
میرم حجم بخرم میگه سرویس شما بی نهایته نمیخواد حجم بخری... به خدا من 2 گیگ محدود گرفتم که!
الان تو سرویس هم که قبلا نوشته بود 512 / 2 گیگ نوشته :
سرویس 1g بالک
ای بابا این چرا اینجوریه ؟؟!!
ای بابا چرا من نمیتونم رو ویستا درایور آسیاتک رو نصب کنم ؟؟
تا همین دیروز فقط ایکس پی کار میکردم که امروز تصمیم گرفتم ویستا نصب کنم و به یارو پشتیبان آسیاتک تلفن کردم و گفتم لینک درایور ویستا رو برام ایمیل بفرسته و اونم فرستاد و بهم گفت موقع نصب وقتی به finish رسیدی end task بکن و ریستارت بکن.
ما هم همین کار رو کردیم ولی موقع بالا اومدن ویندوز defender ویستا جلوی اجرای برنامه درایور رو میگیره و وقتی هم خودم از همین defender میخوام برنامه رو اجرا کنم فقط یه کارد کوچیک میاد که کنارش به فارسی نوشته " آسیاتک" و دو تا گزینه reboot now و reboot later روش هست که وقتی Reboot میکنم و سیستم میاد بالا دوباره defender جلوش رو میگیره و دوباره همون آش و همون کاسه !!!
دهنم سرویس شده !! از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر علاف همین یه ذره درایور مسخره این شرکت بودیم !!
از بچه هایی که با آسیاتک کار میکنن و ویستا دارن خواهش میکنم یه کمکی بمن بکنن و بما بگن این مودم مسخره رو چجوری میشه تو ویستا نصبش کرد؟؟
از همتون ممنونم.
اقا حجم ما تموم شده! میخوایم شارژ کنیم میگه حج نا محدوده! موندیم چیکار کنیم؟؟!! الان هم با دایال اپ اومدم! ای خدا!
از دست این آسیا تک!!!
فکر میکنم اینهمه مشکل ایجاد کرده بهتره دیگه همین ماه قطعش کنم تموم بشه بره . برم سراع یه شرکت دیگه بهتره! :(
خب مرد مومن زنگ بزن پشتیبانی ، بگو این جوریه ، درست می کنن ها ؟ *نقل قول:
* االبته اگه مثل همیشه نگن دست ما نیست ، سیستم این جوریه ، کاریش نمی شه کرد و از این حرف ها :31:
نقل قول:
ای بابا زنگ زدم خوب میگه کلا اینترنتی نمیشه شارژ کرد! :دی باید واریز کنی!! :دی بابا این اسیا تک چش میشه یهو؟!!!
سلام بر همه
مام داریم از آسیاتک جدا میشیم:31:
این دوستمون احمدم از adsl شانس نیاورد
یه تحقیقاتی کنم بعدش سرویس دهنده رو عوض کنم
امروز شارژ تموم شد دیگه شارژ نمیکنم تا خطم آزاد شه بعد میرم یه سرویس دهنده دیگه
البته قبلش یه مودم Asus میگیرم
به احتمال قوی برم شاتل
خوب کاری میکنی ولی من حوصله ندارم صبر کنم با این دایال اپ تا خط ازاد بشه تازه مگه اینا میذارن ازاد بشه اینقدر سیریش میشن! :دی
:18: مگه می شه ؟نقل قول:
چطور ممکنه ؟
کلا اسکل شدن رفت ؟ :31:
نمی فهمم چرا ، برای همه نمی شه یا برای شما نمی شه ؟
حالا قهر نکن حمید ، چرا می خوای جدا شی ؟نقل قول:
هر چند چنگی به دل نمی زنه ، اما دلیل جدایی ات رو هم بگی ثواب داره ، بقیه نیفتن تو چاه :31:
به نظرم صبر کردن اشتباهه ، زنگ بزنید بگید که رانژه رو جمع کنن ، فکر کنم بهتره ، اگه خیلی هم گیر دادن ، بگید داریم جا به جا می شیم :31: :دی ( چه خالیه گنده ای ، اگه قرار باشه جا به جا بشین که دیگه کاری به کار این خطر ندارین که ... :31:)نقل قول:
:11:
آقا چرا این آسیا تک همچین شده ؟؟
تا حالا میشد اینترنتی واریز کرد ولی الان که 83 هزار تومن بابت سه ماه 128 نامحدود واریز کردیم و حواله رو میخوایم تو سایتش ثبت کنیم گیر میده و میگه باید 24 ساعت صبر کنی !! 24 ساعتمون هم گذشته میگه 24 ساعت دیگه صبر کن !!
کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟؟ شماره فیش کدومه ؟؟ همونی که قرمز نوشته یا همونی که ثبت کامپیوتری شده ؟؟
اصلا تا حالا کسی به این روش شارژ کرده ؟؟:13:
نه بابا برای ما هم نمیشه !!نقل قول:
کلا ما رو هرچی حساب میکنیم توزرد از آب در میاد !!
اگه دیدم بازی در میارن میرم حضوری پولم رو میگیرم و میرم یه isp دیگه اینترنت میگیرم !!:13:
سلام
بنا به درخواست آخوند عزیز من دلیل جداییم رو میگم
1. پشتیبانی ضعیف که رو این موضوع منو خیلی اذیت کردن
2.نداشتن شبانه رایگان اگه شبانه رایگان داشت حتما میموندم
3.من به نامحدود احتیاج داشتم از اول اومدم و هر ماهم 128 نامحدود میگرفتم اما بعد اینکه هزینه هاش رو برد بالا خب من میرم یه شرکت دیگه همین قدر میدم بجاش سرویساش خیلی بهتره
من به احتمال قوی یا میرم داتک یا شاتل
البته رو سپنتام دارم فکر میکنم:31:
معین بیا تو هم جدا شو با هم بریم یه شرکت دیگه:31:
کسی جواب مارو نمیده ؟؟
تو این چند روز کسی تونسته با حواله بانکی اکانت خودش رو شارژ کنه ؟:41:
سلامنقل قول:
من هیچ وقت نتونستم با حواله بانکی شارژ کنم
همیشه با کارتهای عضو شتاب شارژ میکردم
خیلی راحتر از حواله هست
ممنون:11:
ببینم دوستان از طریق سایت 1844.ir نمی شه اینترنتی شارژ کرد؟
سلامنقل قول:
من 1 ماه شارژ نکردم یعنی 1 ماه پیش شارژ کردم از همین سایت
من همیشه تونستم از طریق کارتای عضو شتاب شارژ کنم از اینترنت حالا نمیدونم الان رو
شما الان نمیتونی؟؟؟
جدیدا چند نفر مثل اینکه مشکل پیدا کردن
تو همین تاپیکم اعلام کردن
دوستان من پرسیدم میگن به دلایلی ( که هر چی گفتم چی نگفتن) شارژ اینترنتی رو جمع کردن تا مدت نا معلومی!
من دیروز حواله بانکی کردم دیدم شارژ نشده زنگ زدم چند ساعت بعد گفت نرم افزارهای سایت قاطی کرده باید تا شنبه صبر کنی و بعد 2 گیگ رو شارژ کنیم! 10 مگ هم موقت دادن که صر نیم ساعت تموم شد! ای لعنت به اسیا تک!
منم برای سه ماه 128 نامحدود 83 هزار تومن ریختم به حسابشون تو پارسیان و الان نمیتونم حواله رو ثبت کنم و هر دفعه که کانکت میشم تو اولین صفحه مرور گر نوشته " مشترک گرامی تا پایان اعتبار شما سه روز باقی مانده"نقل قول:
نمیدونم چرا همچین شده !! قبلا آنلاین شارژ میکردیم ولی الان با حواله هم نمیشه کاری کرد !!
دمت گرم !!:27:نقل قول:
اصلا وبسایتشون داغون شده !!نقل قول:
با IE که نمیشه لاگین کرد و ارور server application میده !!
با OPERA هم که لاگین میکنم رو هر دکمه ای تو محیط کاربری کلیک میکنم میگه دوباره لاگین کن !! خلاصه حسابی بهم ریخته !!!
اما در جواب شما
شارژ آنلاین که کلا تعطیله !!
واریز پول به بانک و ثبت حواله بانکی (( همون کاری که من کردم )) هم جواب نمیده !! باید یکی دو روز صبر کنیم ببینیم چی میشه !!
من زنگ میزنم معاونت! یه بار هم زنگ زده بودم!
خداوکیلی بهش میگم این وضع اگر تا بعد عید هم ادامه داشته باشه من سرویس رو قطع میکنم و به هر کی هم که بخواد adsl بگیره میگم اسیا تک نگیره!! میگم، هیچ ترسی هم ندارم! چون این انصاف نیست به خدآ! خود دولت که داره دهنمونو اسفالت میکنه واس یه اینترنت دیگه اینم روش ظلمه به خدا!
مرسی حمید جان .نقل قول:
اول یه چیزی بگم ، بعد جواب تو رو می دم
یادتونه من می اومدم می گفتم که مشکل داره ، بعد شما هر هر به من می خندیدین ، حالا بکشین :31:
شوخی کردم ، آره ، مشکلات کم کم داره زیاد می شه ، خوشبختانه من 3 ماه شارژ کردم ...
حمید جان ، من باهات شدیدم موافقم هر 3 مورد تایید می شه ، منتها من نمی تونم خیلی هزینه کنم ، فعلا ، شاید بعدا شد ، شاید هم نشد
اما من با تو فرق دارم ، من حق انتخاب زیادی ندارم ، منتظرم ببینم داتک چی کار می کنه ، حجمی های درست درمون می ذاره یا نه
این آسیاتک رو هم فعلا باید تحمل کنم دیگه ، چاره ای نیست :2:
اه اه !!
پدرم دراومد تا تونستم بالاخره شارژش کنم !!
ظارهرا شارژ اینترنتی این خرابه شده آسیا تک دوباره راه افتاده !! هرچند که من بعد از پنج روز تازه امروز تونستم حواله بانکی رو ثبت کنم !!:31:
سایت آسیاتک هیچی نداره نه قیمتی نه چیزی یکی بخواد سرویس بگیره چیکار باید بکنه پس؟؟؟
کمن بلاخره شارپ کردم.
بچه ها میشه دو تا فاکتور 1 گیگ درست کنم پرداخت کنم و 2 گیگ رو مصرف کنم ؟؟؟ آخه 1 گیگ داره بعد میره رو 5 گیگ نکردن یه 2 گیگ هم بزارن
بله شدنیه ...نقل قول:
قربون تخفیف هاشون هم برن ، واقعا نوبره :13:
اره واس منم شد!
ببینین پنجشنبه یارو منشیه گفت تا شنبه صبر کن بعد شارژ میکنیم امروز زنگ زدم منشی دیگه ای گفت نه مشکلی نبود روز پشنجشنبه باید شارژ میکردم!
همونجا به منشی گفتم شما چرا اینقدر ادم رو اذیت میکنید به خدا اعصاب واسم نمونده ! منشی هم بیچاره هیچی نگفت :دی
من هم یه دفعه این اشتباه رو کردمنقل قول:
با منشیه بحث ام شد ، بعد دیدم هیچی نگفت و من هم تخته گاز رفتم ، بعدن احساس شرم کردم :41:
دفعه بعدی ، گفتم این بنده خدا که گناهی نداره ، یه منشی فروشه ، گفتم گوشی رو بده به سر پرست فروش و اون هم اشتباه کرد و داد :31: بیچاره رو من تیر بارونش کردم دهنش رو صاف کردن ، حق اش هم بود ، بچه پر رو رو :31:
می خواستم بگم بحق با این بنده خداها فایده که نداره هیچ ، فقط اعصاب خرد کردنه ، با سرپرست فروش بحث کنید ، حالش بیشتره
شرمنده بابت اسپم :11:
:دی :دی :دینقل قول:
با سرپرست فروش بحث کنید ، حالش بیشتره
این قطعی اسیا تک من رو داغون کرده بیشتر :دی
هر 40 دقیقه یه قطع میشه سریع وصل میشه تو نیم قانیه... اونوقت هر چی از رپید دانلود کردی میپره :دی
ولی خوشبختانه آسیاتک برای من اصلا قطعی نداشته . یعنی آخرین قطعیش نمی دونم کی بوده...................
خدا رو شکر. گوش شیطون کر.