با نرم افزاری به اسم Filesjنقل قول:
Printable View
با نرم افزاری به اسم Filesjنقل قول:
من یه فیلم فول اچ دی 1080 دانلود کردم ولی الان که میخوام ببینمش متوجه شدم صدا و تصویرش هماهنگ نیستش
چیکارش باید بکنم؟
سلام,خیلی مخلصیم:40:نقل قول:
شرمنده من چند روز نبودم الان که اومدم پستتو دیدم...ممنون از زحمتی که کشیدی...میشه لطف کنی و یه بار دیگه فایل صدا رو آپلود کنی...از رو سرور پاک شده.
ممنون:11:
نقل قول:
تا پاک نشده دانلود کنیدکد:http://uploadfa.com/0ok61k0dq4ib
اگه بازم دیر رسیدید فکر کنم این هم کار کنه
کد:http://www.filesonic.com/file/258610511/backup.SOTWitch.AUDIO.ONLY.rar
ایول,درست شد!:11:نقل قول:
با همون نرم افزار زیرنویس رو هم به فیلم چسبوندم...
سلامنقل قول:
اگه از مدیا پلیر کلاسیک استفاده می کنی ، دکمه های + یا - (اونهایی که سمت راست کیبرد کنار اعداد هستن) صدا رو شیفت می ده.
با هر بار زدن 10 میلی ثانیه جلو یا عقب میره.
سلام .
چنروزی نبودم . الآن کارایی که گفتید رو اون فایل ۸ گیگی تست کردم که :
این که جواب نداد . هیچ تاثیری نداشت آرش جان . همون مشکل با همون پیغام .نقل قول:
و
وین هکس رو گرفتم و فایل رو باش باز کردم . اوایل که کل یوم! صفر هست تقی جان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اواخرش این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبیعتا من که چیزی ازش سر درنیاوردم . جایی هم تو نرم افزار پیدا نکردم که Log بده بم .
اگه این عکسا کمک نمیکنه بگید چه مشخصاتی رو از نرم افزار بزارم که همونو بزارم .
ممنون از پیگیری و کمکتون :11:.
با کا ام پلیر چی؟نقل قول:
یه فیلم دانلود کردم که 2 سی دی هستش...چطور میتونم 2 قسمت رو بهم وصل کنم؟!
و اینکه چطوری فرمت فیلم بدون ایجاد تغییر در کیفیتش عوض کنم؟!
ساده ترین راه چیه؟
ممنون
من قیلم American Beauty رو 3 پارت دانلود کردمش . فقط میگه برای اکسترکت پارت 4 ( حجمی چندانی نداره ) رو هم بگیری
حالا من هر چی زور زدم نتونستمش دانلود بکنم :41:
. ادرس پارت 4اگه مشکل منو حل بکنین ممنون میشمکد:http://sharecash.org/download.php?file=1196620
شرمنده من تا حالا استفاده نکردم ؛ ولی حتماً تو کا ام پلیر هم باید باشهنقل قول:
چون تو اکثر موارد کا ام از مدیا پلیر کلاسیک بهتره.
به نظر نمیاد امیدی باشه ! :31::41:نقل قول:
ولی شما یه کاری بکن ؛ از این نرم افزارهای ترمیم فایلهای ویدئویی دانلود کن و امتحان کن، شاید جواب داد
من یه بار یه تعداد عکس حیاتی رو می خواستم برگردونم ، 10-15 تا برنامه ترمیم عکس دانلود کردم
با چندین نفر مشورت کردم ، یه هفته ، شاید ده روز روش وقت گذاشتم
آخرش انداختم تو این وین هگز ، دیدم از اول تا آخر کل فایلها محتویاتشون صفره ! :31:
زحمت میکشید بهنرین برنامه ی ترمیم فایل ویدئویی رو که MKV رو ساپورت کنه معرفی کنید بم ؟!
چنتا برنامه دا کردم که هیچکدوم ماتروسکا رو ساپورت نمیکنن :41:.
.
اینجا رو یه نگاهی بکن ببین به کار میاد :نقل قول:
کد:http://forum.videohelp.com/threads/283998-Repairing-mkv-files
سلام دوستان
من یه فیلم دانلود کردم که روی صدای خود فیلم یه نفر اومده و این رو به یه زبون دیگه (به چینی ژاپنی می خوره) دوبله کرده !
می خواستم ببینم راهی هست که بشه صدای دوبله این یارو رو از فیلم جدا کرد !؟
سلامنقل قول:
بررسی کنید ممکنه فیلم دو کانال صدا داشته باشه . در kmplayer این مسیر رو چک کنید : Audio >> Stream Selection
البته اگه با پلیری مثل مدیا پلیر پخش کرده باشید این حالت ممکنه پیش بیاد که هر دو صدا همزمان لود بشه غیر از این اگر با kmplayer پخش می کنید و صدای دیگری به صورت دوبله روی صدای اصلی هست دیگه قابل جداسازی نیست .
اونجا سه تا حالت: Both,Left,Right که من هر کدوم رو انتخاب می کردم بازم صدای لعنتی این دوبلوره میومد !نقل قول:
پس با این حال نمیشه صداش رو از فیلم جدا کرد دیگه !؟
سلامنقل قول:
اگر فیلم بیش از یک کانال صوتی داشت در اوون مسیر صداهای مختلف رو می تونستید ببینید و بین زبان های مختلف سوئیچ کنید . بنابراین فیلم شما فقط یک کانال صوتی داره و صدای دوبله روی استریم اصلی میکس شده که در این حالت غیر قابل جداسازی هست .
سلام
من یه ویدئوی flv داشتم دانلود میکردم با idm که روی 93 درصد گیر کرده و دیگه ادامه نمیده
چطوری میتونم همینقدرش رو هم که دانلود شده ببینم؟
با vlc تست کردم نشد
سلام.. من یه فیلم با پسوند avi که یصورت most.avi.001 و most.avi.002 هست رو دانلود کردم که قسمت اول رو پخش میکنه اما دوم رو نه ...اگه میشه راهنماییم کنید
با نرم افزار hjsplit یا filesj باید اینها رو به هم بچسبونید.
دوستان من فیلمی به صورت دو پارتی دانلود کردم که فرمت عجیبی داره، البته فیلم نیست موزیک ویدیو هست.
فرمت ها به این صورت هستند : tp.__a و tp.__c
کسی میتونه لطف کنه کمکم کنه بتونم این فایل ها را پخش کنم ؟ Windows media player و km هیچ کدوم افاقه نکردن ...
با نرم افزار زیر باید به هم بچسبونید:
کد:http://www.jaist.ac.jp/~hoangle/filesj/FSJSetup.exe
ممنونم ... درسته من نتا الان فکر می کردم اینجور نرم افزارا فقط برای فایل های 001 و ... هستن. حالا جریان این پسورد که میخواد وقتی join رو میزنم چیه؟
پسورد رو از اونجایی که فیلم رو دانلود کردید باید بگیرید.
سلام من با هزار بد بختی ی فیلم بلوری36 گیگی رو دانلود کردم که 385 پارت زیپ بود که به هم وصلشون کردم یک فلدری درست شد
به نام BDMV توی اون فلدر دوباره 8 تا فلدر وجود داره که فقط فلدرSTREAM توش فیلمه اونهم 150 تیکه هر هر کدوم 1 دقیقه فیلمه حالا باید چکار کرد راه خاصی وجود داره برای اجرای اون فیلم بلوری
اونجوری که من قبلا دیدم، بین همون حدود 150 فایل 1 دقیقه ای، یکیشون باید پر حجم باشه و فیلم اصلی اونه، من خودم Avatar اصل 45 گیگ رو که دارم اینجوریه !نقل قول:
من یه انیمیشن کوتاه دانلود کردم که فرمتش امکیویه.بعد این قبلاً صدا داشت،الان صدا نداره تقریباً.صداش از ته چاه میاد.با زوم پلیر،کیامپلیر،اسامپ لیر،ویندوز مدیا پلیر و مدیا پلیر کلاسیک هوم سینما هم امتحانش کردم.بازم همینطوری بود.:mellow:
سلام من یه سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . میخواستم بدونم مدت زمان فیلم که در سایت IMDB نوشته میشه بر اساس چه FPS ای هست ؟ منظورم این هست که FPS فیلم ربطی به مدت زمان فیلم داره یا مدت زمان فیلم ثابت هست ؟ چون من چند فیلم دانلود کردم که مدت زمانشون کمتر از اون چیزی هست که در IMDB نوشته شده! مثلا در IMDB نوشته 108 دقیقه ولی فیلم دانلودی من 94 دقیقه هست !
فیلمها ورژنهای مختلفی دارن
مثلاً از فیلم leon چهار پنج ورژن مختلف داره که هر کدوم زمان خاص خودشونو دارن
اینهم از اونجایی ناشی میشه که برای بعضی از کشورها نسخه ی کوتاهتر یا بلندتر فیلم رو میفرستن
از طرف دیگه بعضی از ریپرها ، تیتراژ آخر فیلم رو حذف می کنن که زمانی که تو Imdb نوشته با تیتراژه.
دوست عزیز شما تنظیمات صدات رو بررسی کننقل قول:
من احتمال میدم درایور صدات مشکل پیدا کرده باشه
آهنگ و فیلمای دیگه رو امتحان کن بین صدا دارن:13:
کسی میتونه بگه چطور 2 تا فایل 700 مگاباتی که در اصل 2 پارت هستند رو میشه تبدیل کرد به 1 فایل 1.36 GB
پسوندشون چیه ؟
AVI هستند ،
من یه سرچی کردم و با برنامه Virtual Dub 1.8 این 2 تا فایل رو به هم چسبوندم و تبدیل به یک فایل 1.3 گیگ شدش ، اما از کجا بفهمم که کیفیت فیلم کم نشده ؟ راهی هستش ؟
احساس میکنم یه کوچولو کیفیت کم شده !
Virtual Dub 1.8 بهترین برنامه در این زمینه هست ؟!
اگه قرار باشه فایلها رو بزارید کنار هم و مقایسه کنید ، در هر حالت احساس می کنید که کیفیتش کم شده !
در این زمینه انقدر برنامه هست که اصلاً نمیشه شمرد . ولی اینکه کدوم بهتره واقعاً سخت میشه گفت.
خب الان راهی هست از توی تنظیمات یا جایی بشه فهمید که کیفیت فیلم موقع چسبوندن 2 تا فایل تغییر کرده یا نه ؟
من همش 2 تا فایل رو میزارم کنار هم احساس میکنم کیفیت تغییر کرده و حرص میخورم !!!
میتونی فایل ویدیوییت رو با kmplayer باز کنی و کلید Tab رو بزنی تا اطلاعات کامل فایلت بیاد و مقایسه کنی.نقل قول:
بنظرم بهترین کار برای چسبوندن اینجور فایلا، استفاده از برنامه های میکس حرفه ای هست. مثل Edius . اینجوری دیگه 100% مطمئنی فایلت چیزیش نمیشه ( البته در صورتی که موقع سیو کردن، تنظیمات رو درست انتخاب کنی).
سلام
من یک فیلم دانلود کردم که فقط ۶ تا فایل فشرده شده rar هست وقتی میخوام اکسترک کنم میگه باید فایل هفتمی باشه در حالیکه تو سایت فقط ۶تاست.
چیکار کنم؟ نمیشه همین ۶تا رو اکسترکت کرد؟
بگرد اون دور و برا باید یه فایل هفتمی باشه
اگه نیس ناقصه دیگه
پارت یکش Exe یا Rar ؟
پارت یکش Rar
از این سایت گرفتم که فقط 6تاست!
کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=18e19dba0fe9a22291b20cc0d07ba4d20d4ca7c6721c6387
این فیلم 7 پارتهنقل قول:
که 700 مگ میشه
اینجا میتونی 7ش رو بگیری اگه کار کنه
پارت هفتمش توی مدیافایر خراب شده بودکد:http://pagewww.final4ever.com/showthread.php?p=1950762