خب كلي زحمت كشيدم بايد يه كلاسي بزارم؟:دینقل قول:
به زودي كشف ميكنم گياه مرگ چه سود يا ضرري داره.
متاسفانه سايت tinypic رو ف.ي.ل.ت.ر كردن و نتونستم عكس هارو از اون سايت اپلود كنم وگرنه عكساش تو همين صفحه مي يومد.:10:
Printable View
خب كلي زحمت كشيدم بايد يه كلاسي بزارم؟:دینقل قول:
به زودي كشف ميكنم گياه مرگ چه سود يا ضرري داره.
متاسفانه سايت tinypic رو ف.ي.ل.ت.ر كردن و نتونستم عكس هارو از اون سايت اپلود كنم وگرنه عكساش تو همين صفحه مي يومد.:10:
سلام
حالا این امضا دادن ها چه سودی داره؟
من یه بار تونستم امضا بدم از اون به بعد گزینه قفل شده باید چیکار کنم؟
واقعا جاب شده من توی پارک یه دونه پیدا کردم تو باغچم کاشتم بعدش رشد کرد همیمجوری سبزیجات میده کلی کارم رو راه انداخت !
خیلی طبیعی تر بود از چیزی که فکرشو کرده بودم
با تشکر , خشایار
من كه براي 2 ساعت 1000 تا پول گرفتم.نقل قول:
اره براي منم قفل شده نميدونم چي ميخواد از جونم!
این بازی رو ویندوز7 هم میخوره؟؟
(نسخه 7100)
سلام..دارم یه خونه میسازم که کف کنید..دارم روش کار میکنم..
راستی میشه مخ زنی که شوهر داره رو زد تا باهاش ازدواج کنم؟!
آره من خونم شده جنگل!نقل قول:
واقعا جاب شده من توی پارک یه دونه پیدا کردم تو باغچم کاشتم بعدش رشد کرد همیمجوری سبزیجات میده کلی کارم رو راه انداخت !
خیلی طبیعی تر بود از چیزی که فکرشو کرده بودم
اینقدر دونه پیدا کردم
تو پارک هر دفعه 5تا دونه میتونی پیدا کنی!
یعنی چی قفل شده؟نقل قول:
براي منم قفل شده نميدونم چي ميخواد از جونم!
خواستن توانستن است!نقل قول:
راستی میشه مخ زنی که شوهر داره رو زد تا باهاش ازدواج کنم؟!
این دونه ی سیب رو که من هیچ وقت ور نمی دارم یه بار یه دونه کیفیت خیلی خوب داشت اوردم کاشتم رشد نکرد....
بازیش زیاد تنوع نداره ادم خسته میشه چون شهرش چیزه جدیدی نداره متاسفانه اینطور نیست؟
بخوام خونه درست کنیم باید موقعه ای که با خانواده ایم خونه رو درست کنیم یا رو ی EDIT TOWNرو بزنم؟
جواب منو ندادید که:19:نقل قول:
سلام
دوستان عکس هایی از محل سکونت خودتون بزارید تا یکم ایده گیری کنیم از طراح و ... :دی
تشکر//
این واسه ما :
کد:http://images.upload2world.com/get-6-2009-upload2world_com_qdogprb.png
این دونه ی سیب رو که من هیچ وقت ور نمی دارم یه بار یه دونه کیفیت خیلی خوب داشت اوردم کاشتم رشد نکرد....
بازیش زیاد تنوع نداره ادم خسته میشه چون شهرش چیزه جدیدی نداره متاسفانه اینطور نیست؟
بخوام خونه درست کنیم باید موقعه ای که با خانواده ایم خونه رو درست کنیم یا رو ی EDIT TOWNرو بزنم؟
شما باید شغل Athletic هم داشته باشین! همونی که یه توپه!نقل قول:
Athlete
من این هدف رو انتخاب کرده بودم برای سیمزم که سوپر استار این بشه
حالا این پر شده 10 تاش کامل
ولی نمیدونم چطوری باید سوپر استار شم
همونی که ورزشکاری هست
توپه عکسش
کمک
محل کارش از شهر یه کم دوره
وقتی سطح شغل شما به 10 رسید شما سوپراستار خواهید بوذ
باید بهش برسیننقل قول:
در کل مثل سیمز2 درختاش یه روزه رشد نمیکنن
کم کم نهال میشن بعد درخت
صبور باشید
فکر کنم باید Edit Town رو بزنین بعد یه جای خالی رو انتخاب کنید تا بشه خونه ساختنقل قول:
روی EDIT TOWNرو بزنم؟
چه قد خونتون بزرگ و قشنگ بید خودتون ساختین خونه رو ؟ :31:نقل قول:
اقا مي كم اين تفاوت اين سيمز مال بي سي با بقيه ي سيمز ها جيه ! تا برم ببينم بلاخره جي كارش بايد كرد !
ها؟ :دی آره تابلو میزنه کاره دسته :دینقل قول:
چه قد خونتون بزرگ و قشنگ بید خودتون ساختین خونه رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خونه یکم زیادی بزرگ ساختم 50% ازش خالی هست هنوز چیزه جدید به فکرم نرسیده اضافه کنم :دی نکته هم بماند هرشب پارتی داریم در خدمت باشیم :31:
سلام به سیمز باز های عزیز
دوستان یه سوال ... چرا توی این سیمز بدون این که ازدواج کنی می تونی بچه دار بشی ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا" ازدواج داره توش ؟ من که هیچ گزینه ای برای نامزدی یا ازدواج ندیدم ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه ی چیت برای من باز نمیشه !!! حالا دارم با زور بازوی خودم نون در میارم ... تا الان تونستم 30000 تا پول جمع کنم و سیمزم هم سوپر استار شده در شغل گیتار زنی :دی تو اون سینما کار میکنه شریک زندگیشم رئیسشه
خیلی جالب بود برام ... خود رثیس سیمزم هم یه رثیس دیگه داره و خلاصه دست بالای دست بسیاره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از سیمز هام براتون میذارم ... خونم قشنگ نیست چون پول نداشتم خرج خونه کنم و بیشتر پولامو جمع کردم !!!
وقت کنیم با خانواده میایم:10:نقل قول:
من که تا حالا ندیدم بدون ازدواج بچه دار شد؟نقل قول:
سلام به سیمز باز های عزیز
دوستان یه سوال ... چرا توی این سیمز بدون این که ازدواج کنی می تونی بچه دار بشی ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا" ازدواج داره توش ؟ من که هیچ گزینه ای برای نامزدی یا ازدواج ندیدم ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه ی چیت برای من باز نمیشه !!! حالا دارم با زور بازوی خودم نون در میارم ... تا الان تونستم 30000 تا پول جمع کنم و سیمزم هم سوپر استار شده در شغل گیتار زنی :biggrin: تو اون سینما کار میکنه شریک زندگیشم رئیسشه
خیلی جالب بود برام ... خود رثیس سیمزم هم یه رثیس دیگه داره و خلاصه دست بالای دست بسیاره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از سیمز هام براتون میذارم ... خونم قشنگ نیست چون پول نداشتم خرج خونه کنم و بیشتر پولامو جمع کردم !!!
شما چی کار میکنید اینطوری میشه؟
آره
اول باید رابطه شون صمیمی شه بعد ازدواج
معمولا تو قسمت Romantic یه گزینه هست به اسم Propose
اونو باید بزنی
اینم خلاصه ای از سیمز های من ...
کد:http://www.upload-jpg.com/images.php/e8f7c1048/my%20sims.jpg
نمی دونم ... برای من که همچین گزینه ای نیومد!!! در sims 2 اینجوری بود ولی اینجا ....!!!
این پیرزنی که داره باغچه رو آب میده چه قدر لاغره :)
:دی
سمیز هات همه خوشکلن!! ولی به پای سیمز های من نمیرسن!!
اگه منوی چیت ها نیومد این کلید ها رو فشار بده شاید اومد اگه اومد بهم خبر بده.
ctrl+alt+start key+c
میشه عکس بدین ؟نقل قول:
دکمه چیت اینه:نقل قول:
ctrl + shift + c
اااااا!نقل قول:
عكس بزار اگه راست ميگي!:دی
در مورد امضا دادن هم وقتي ماوس رو رو گزينه ي خاموش نگه ميدارم يه چرت و پرتي مينويسه بايد ببينم چي ميگه دقيقا نميزاره امضا بده:41:
منم سيمام پير شدن وگرنه خيلي توپ بودن!
حالا يه سيم ساختم ميخوام به عنوان دامادم ازش استفاده كنم ، اون خيلي خوش تيپه. عكسشم اينه:
اين tiny pic هم كه بستن مجبوريم با سايت هاي درپيت اپلود كنيم!
اهان اومد ايناهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي كم يه مشكل ! من يه سيمز خريدم ! دو تا دي وي دي هست توي هر دي وي دي تعداد زيادي فايل هايي هست كه با zip ميشناستشون .... البته فرمت هاي عجق وجقي دارن ! اينا رو جه طوري بايد نصب كنم؟
نقل قول:
مي كم يه مشكل ! من يه سيمز خريدم ! دو تا دي وي دي هست توي هر دي وي دي تعداد زيادي فايل هايي هست كه با zip ميشناستشون .... البته فرمت هاي عجق وجقي دارن ! اينا رو جه طوري بايد نصب كنم؟
احتمالا فرمت Part01 Exe هست
رو اون کلیک کن و آدرس بده همه فایل ها رو اونجا Extract میکنه
بعد اونجا فایل نصب سیمز3 هست!
نه ! دو تا دي وي ديه ! توي هر كدوم حدود 30 تا فايل هست ! با فرمت هايي مثل r30 ! با winrar هم كه بازش مي كنم ارور مي ده !!!
E e این قشنگه؟ :18:نقل قول:
اگه سیمز منو ببینی چی میگی پس؟
حیف که عکسشو ندارم و انترنت ها هم قاطه وگرنه بهت میگفتم :دی :31:
فقط یک راهنمایی میکنم :
هرکی بازیه Devil May Cry 4 رو بازی کرده شبیه شخصیت Nero هستش!
دیگه از اون خوشتیپ ترم مگه هست ؟ :دی :31:
کسی از پک هاش خبر نداره؟؟
اینجوری که هیچ غلتی نمی تونیم کنیم
البته نرو كه خوشتيپه ولي خيلي خوشم نيومد ازش.نقل قول:
سيم به اين زيبايي!
راستي برين الماس جمع كنيد و بريد تو گروه مخصوص مسابقه.
SunSetValley*Empty
این هم برای کسانی که اهل شهر ساختن هستن
همون شهره سیمز هست ولی هیچی نداره
میدونم ماله چیت alt + ctrl +c هست ولی یه جایی خوندم که باید برا بعضی از pc ها start رو هم گرفت تا چیت کنسول بیاد
بچه ها میشه یکی اینو معنی کنه
بعدش من یه رمز پیدا کردم که یه روزه سوپر استار شدم بعد شبش دکتر شدم و بعد یکم خوابیدم صبح که شد دانشمند شدمکد:http://www.sims2workshop.com/viewtopic.php?p=15275
ببخشید بچه ها من وقتی تو بعضی از مکان ها میرم داخلش رو نشون نمیده. مثل:اداره پلیس،سینما،ورزشگاه و ... میخاستم بدونم مال همه اینجوری هست؟
اره دوست عزيز اصلا برنامه ي بازي همينجور هست كه داخل فروشگاه ها و ادارات كاري رو نشون نميده.:10:نقل قول:
یک توضیحی برای فایل های دانلودی بدم
فایل های دانلود رو بعد از اینکه به پوشه ی دانلود منتقل کردید به این قسمت برید و گزینه ها رو فعال کنید و دکمه ی install رو بزنید تا توی بازی بیاد ، در غیر این صورت اجرا نمیشه ، ربطی به ورژن بازی هم نداره
خوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد):41:نقل قول:
بازم میگم دقت کنید که همه ی فایل ها رو تیک بزنید بعد دکمه ی install رو اون پایین بزنید تا یک صفحه بیاد و درصدها پر بشه ، اینجوری قطعا توی بازی میادنقل قول:
برای من که جواب داد ، در صورتی که قبل از اینکه install رو نزده بودم کار نمیکردن :46:
چجوری دانلود میکنین بچه ها؟
من همون مشکل که گفتم رو دارم
کد میخواد که میزنم قبولش نمیکنه
چی کنم؟
شاید شما Pattern دانلود کردیننقل قول:
خوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد)
این مطلب رو بخونید اگه میخواین بدونین Pattern چیه و کاراییش کجاست؟
کد:http://hrvmobile.persiangig.com/TheSims3/Amoozesh/Pattern.docx
از کجاباید دانلودکنیم؟
ما که وضع بد تری داریم این شهر جدید رو که دانلود کردم وقتی زدم اینستال شه دو مرحله ای شد و در مرحله ی دوم سریع 100% پر شد و گفت اررور شما نیاز به برنامه ی آبدیت و اینا یه چیزی مثل این گفت دارید میشه بگید چی میخواد؟!
ببخشید من از شما یه سوال داشتم شما تا حالا بازی نصب نکردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!خوب باید از اتوران برید الکی اسپم نکنید این که چیز معلومیه می خواید از داخلش برید؟!نقل قول: