فلش مموری من کلا قاطی کرده نه باز میشه.نه میتونم فایلی کپی کنم نه فایلی رو پاک کنمدرایو هام هم باز نمیشه فک کنم این اوتوران باشه؟
Printable View
فلش مموری من کلا قاطی کرده نه باز میشه.نه میتونم فایلی کپی کنم نه فایلی رو پاک کنمدرایو هام هم باز نمیشه فک کنم این اوتوران باشه؟
سلام من قبلا ویروس اتوران رو داشتم با کلی دردسر از شرش خلاص شدم این یکی دو روزه چند جا بحث recycler رو دیدم من توی همه درایو هام پوشه مخفی شده recycler رو دارم میخوام بدونم لازمه پاکش کنم؟؟؟اضافه کنم من همونطور که گفتم از اتوران و تمام عوارضش خلاص شدم یعنی الان از نظر اتوران مشکلی ندارم و مشکل ویروسی خاصی هم سیستمم نداره
البته ببخشید میدونم که پوشه ای به همین نام هم باید در درایو های ان تی اف اس برای استور ریسایکل بین وجود داشته باشه
سلامنقل قول:
اگه داخل پوشه recycler ایکونهایی به شکل سطل بازیافت وجود داره نباید اونا پاک کنید . چون مربوط به سطل بازیافت همون درایو هستش .
در غیر این صورت پاک کردنش مشکلی نداره . در بعضی مواقع فقط یه پوشه هستش .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
بله مطمئنا ویروس اتوران گرفتید .
بارها در موردش بحث شده . یه سرچی بزنید کلی تاپیک می تونید در موردش پیدا کنید .
موفق باشید .
سلام بر عزيزان
به نظر شما پيغام BO:Stack:BO Heap ..... از چيست؟؟
يكي از دوستان قبلا فرموده بودند مشكل از خود مايكروسافت است كه پس از مدتي با اين پيغام نشان مي دهد كه ويندوز شما اصل نيست و ... ولي مطمئنم كه اين نيست! چون اين پيغام برخي مواقع وقتي فولدر خاصي را باز مي كنيم تا فايل خاصي را باز مي كنيم يا به شبكه وصل مي كنيم داده مي شود و در حالت عادي نشان داده نمي شود!!
اين پيغام در برخي سيستم ها پشت سر هم باز مي شود به طوري كه كار كردن را مختل مي كند و در برخي سيستم ها فقط يكبار ظاهر مي شود و با Close كردن بسته مي شود!!
خاطر نشان مي كنم كه اين پيغام فقط با MacAfee Enterprise 8.5i داده مي شود (البته من فقط با اين آنتي ويروس ديده ام ساير دوستان را نمي دانم )
آيا كسي مشكل را مي داند؟؟؟
با احترام
اميني
من يه مشكل دارم نميدونم چي شده 10 بار ويندوز عوض كردم باز هم بدون اتصال به اينترنت يا استفاده از فلش باز هم ويندوزم خراب ميشه البته درايو ويندوز رو فرمت هم ميكنم
1 عكس هامو نميتونم ببينم با استفاده از نرم افزار خود ميندوز( ويندوز پيكچر اند فكس ويور)
2 نميتونم فايلهارو كپي يا كات كنم تو درگ كردن قفل ميكنه
3 سرعت سيستمم خيلي مياد پايين
4 درايوهام تو يه صفحه جديد باز ميشن
5 وقتي روي گزينه سند تو براي هر فايل ميرم ويندوز هنگ ميكنه
نميدونم ويروس كجاي سيستم هست نميتونم پيداش كنم خواهشن كمك كنيد
عزیز شما مگه نگفتی ویندوزت و درایو هاتو فرمتیدی؟
بعد از نصب ویندوز هیچ نرافزار دیگه ای از رو cd یا هارد نصب میکنی یا نه؟
بعضی ویروسها خودشون رو به exe میچسپونن.
سلامنقل قول:
این مشکل فقط مربوط به انتی ویروس مکافی هستش .
البته مکافی بار اولش نیست . مکافی به خیلی از قسمتهای ویندوز حساس هستش . البته نمی شه گفت ویروس یا فایل مخربی هستش . ممکنه مکافی اون را فایل مخرب تشخیص می ده .
بهتره انتی ویروس کسپراسکای را نصب کنید . به جرات کسپراسکای نسبت به مکافی و دیگر انتی ویروس ها قدرت بالا و هوش مصنوعی قوی تری داره .
موفق باشید .
دقیقا Mahdi7610 درست مگن.
شما بعد از پاک کردن مک افیتون هنوز با سرویس های اون که پاک نشدن مشکل خواهید داشت و بعضی مواقع حتی نمی تونید با دوستاتون تو شبکه بازی کنید.
پیشنهاد من برای پاک کردن مک افی اینه از نرم افزاری مثل CleanSweep از نورتن استفاده کنید.
موفق باشید.
دوستان مشکل من چیه ؟ همون سی پی یو ضعیف یا چیز دیگه ای؟نقل قول:
سلام
این ها رو چطور میشه پاک کرد ؟ با kaspersky antivirus 2009 پاکشون می کنم ولی باز میان
http://www.-------------/files/0ojoam9esz8kf15aiy4i.png
اه اه وای چه patch بی مزه ای بود مهدی جون
خوب پسر اینکه همه ی Autorun ها رو پاک میکنه خوب رو درایو که کلیک میکنیم چتو بالا بیا؟
یعنی خودمون براش َautorun جدید بنویسیم؟
سلامنقل قول:
اینایی که الان گفتی یعنی چی ؟
من که سر در نیووردم چی گفتی :دی
موفق باشی .
سلام
لینک دانلود اکثر برنامه های پست اول خرابه و کار نمی کنه ... لطفاً اصلاحش کنید
در ضمن به پست قبلی من هم جوابی ندادید :46:
ببین شما اون اول که اومدید نحوه ی پاک کردن ویروس های Autorun رو توضیح دادین یه پک دادین به اسم Clear.rarنقل قول:
اگه یادتون باشه همون جا گفتی که از این Patch هم استفاده کنید
خوب من این کار هایی رو که Clear.rar انجام می ده رو وقتی سیستمم ویروسی میشد دستی انجام می دادم
یعنی همه ی Autorun ها رو دستی پاک می کردم + اون ویروس هایی که باهاشون بالا میومدن
اون وقت وقتی روی درایو دابل کلیک میشد
بدون Autorun بالا نمی اومد
مجبور میشدم یه autorun دستی واسش بنویسیم
اون پکی که شما داده بودین هم فقط Autorun ها رو پاک می کرد
منظور من هم همین بود:31:
خب من اموزش پاک کردن ویروس اتوران را گفتم . پاک کردن ویروس اتوران هیچ ربطی به نشدن درایوهای شما نداره . مشکل از جای دیگه هستش .نقل قول:
پاک کردن ویروس اتوران اتفاقا باعث باز شدن درایوهای شما به صورت نرمال می شه .
اون فایل پچ هم که گفتید دقیقا همون کار دستی را انجام می ده ولی گاهی بعضی دوستان یادشون می ره بعضی درایوها را پاک کنند با اجرا کردن اون فایل مشکلات باقی مانده احتمالی از بین می ره .
در واقع برای محکم کاری هستش :دی
شما اگه ویروس اتوران را پاک کردید و مشکل توی باز کردن درایوهاتون دراید برنامه کم حجم زیر را بگیرید و اجرا کنید تا مشکلتون حل بشه .
این برنامه یه فایل اتوران توی همه درایوهای شما ایجاد می کنه و باعث می شه درایوهای شما از دست ویروس اتوران محفوظ بمونه .
موفق باشی .کد:http://www.techsupportforum.com/sectools/sUBs/Flash_Disinfector.exe
همون طور که توی عکس هم مشخصه کسپر به برنامه quicktime گیر داده .نقل قول:
این برنامه را از روی سیستم حذفش کنید . و بعد سیستم را دوباره اسکن کنید . انتی ویروس خودتون را حتما اپدیت کنید .
حتما در حالت safe mode سیستم را اسکن کنید .
موفق باشید .
با سلام من تسك منيجر ندارم با ريجستري بايد چه كار كنم لطفا كمكك كنيد
کلی برنامه و روش برای حل این مشکل گفته شده . سرچ کنید .نقل قول:
از برنامه زیر استفاده کنید .
موفق باشید .کد:http://mahdi7610.parsaspace.com/RRT.exe
دوستان ممکنه به دلیل ویروسی شدن یا هر دلیل دیگه ای برخی از فایلهای رجیستری و یا بخش های ویندوز آسیب ببینند
سایت زیر یک سری کلید های رجیستری رو برای ترمیم بخش های موردنظر لیست کرده ( که ممکنه گاها براتون مفید باشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( کافیه با دانلودمنجر کلید مزبور رو دانلود کنید )
لینک دانلود نسخه های بوتیبل چندین آنتی ویروس مطرح ( برای مواقعیکه ویروس اجازه نصب هیچ آنتی ویروس را نمیده )
نکته : CD های نجات Avira و Bitdefender و F-Secure قابلیت آپدیت دیتابیس خود را دارند ( فقط نیازمند کانکت شدن و آپدیت آنها هستید )
این مشکل منو حل کنین دنیا و اخرت ثواب برین:31:
پی نوشت مهم اول نوشت: همه راههایی که تو نت گفتن جستجو کردم و انجام دادم هیچ کدوم مشکلمو حل نکرده پس لطفن به هیچ جا ارجاعم ندهیدددددددد
بنده انتی ویروس نود 32 نصب کردم و کل کامپیوترم رو اسکن کردم.مشخص شد که به ویروس اتوران مبتلا شدم(من نه کامپیوترم البته) بعد از اون هیچ کدوم از درایوهامو باز نمیکنه نه از منوی ران نه از نوار ادرس و کلیک راست و اپن و نه هیچ جای دیگه. کلی روش و راه حل هم امتحان کردم از پاک کردن دستی گرفته تا نصب مجدد وین و برنامه های پاک کردن ویروسهای اتو ران و .... و کلی کارای بی ثمر دیگه.
به هر طریقی که میخوام درایوهام رو باز کنم صفحه دسکتاپ یه لحظه همه چیش میره فقط پیکچر صفحه میمونه بعد دویاره برمیگرده حالت قبل.اون اولا یه پیغام could not file mcse.exe هم می اورد به محض باز کردن درایو.
خلاصه خسته شدم از بس نتونستم حل کنم این مشکلو، لطفن هر کسی راهشو میدونه کمک کنه .
پیشاپیش مرسی از وقتی که میزارین واسه حل مشکلم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/viewer.php?file=rarjkwtxvdage2ytemq0.jpg
اول سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه سوال دارم :
چند وقتیه سیتمم ویروسی شده ونمیدونم چه ویروسیه و هر آنتی ویروس هم نصب میکنم مشکلش حل نمیشه!
فایل های پنهانم Show نمیشن!
یعنی تو منوی Tools/ Folder Option / Show hiden File فعال نمیشه!
بعد یه مدت ویندوزمم به هم ریخت و هر دفعه بالا میاد پیغام Run a Dll as App میده که عنوانشم اینه:
Data Execution Prevention - Microsaft Windows
چند باری این پیغامو میبندمبعدش آیکونای دسکتاپم بالا میان اما بعد یکی 2 بار خاموش دن دیگه بالا نمیاد!
کسی میتونه کمکم کنه و بگه چطوری درستش کنم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا كمك به ويروس بسيار عجيب . فولدر آپشن باز ميشه ولي گزينه show hidden file حذف شده. مديا پليرو خيلي نرم افزارهاي ديگه باز نميشه ويروس كش يه مدتي از كار افتاده بود بعد دوباره فعال شد مشكل Disable نشدن شبكه و نصب نشدن نرم افزار هزار ويك دردسر ديگه... اگه كسي چيزي كمكي راهي سراغ داره دريغ نكنيد.درضمن يه هفت هشت تايي svchost بازه.
دوستان میشه بگید بعد از استفاده از روش های گفته شده در پست اول ، حالا چطوری باید گزینه شوهدن فایل رو فعال کنیم؟؟
چون وقتی فایل ها رو از هدن درمیارم باز هم همون جوریه و بازم نشون نمیده . به نظر شما با ریپیر کردن دوباره ویندوز این امر درست میشه ؟ ( بازسازی دوباره ویندوز )
نقل قول:
1) Safe Mode
2) run
3) cmd
4) c:\ cd\
5) del autorun.* /f /a /s /q
6) d:\ cd\
7) del ..... and then E:\ and then F: , ...........
Good Luck
با احترام - كاويان
خسته نباشید !!! یه ویروس خیلی چرت گرفتم !!! که ترکیبی از autorun و explore.exe و این جور حرفاست ...
امکان آپدیت آنتی ویروس ها رو ندارم ولی اکثرشون رو دارم .... اگه فایل bat برای اینا باشه خیلی خوب میشه ممنون !
سلام
لطفا كمك كنيد
سيستم من كارهاي عادي رو انجام ميده و مشكلي پيدا نكرده ولي هر چقدر هم كه بري و گزينه show hidden files رو بزني انگار نه انگار و هيچ كدوم از فايل ها رو نشون نمي ده يعني دوباره مي ره روي گزينه مخفي كردن
لطفا راهنمايي كنيد
سلام از زحمات شما ممنونم امیدوارم همیشه موفق باشید
همه راه هایی رو که گفته بودید امتحان کردم اما باز هم درست نشدنقل قول:
این هم عکسی هست که از یکی از برنامه هایی که شما معرفی کردید گرفتم
همه درایو هارو چک میکنه اما به فلش مموری که میرسه اینو میده:
منو ببخشید که دوبار پست می فرستم تو سایت ... هم پست ساختم و هم اینجا پست میزنم ... گفتم شاید اینجا توجه بیشتری بشه :
system.exe یا به عبارت دیگه searchclip.exe
سلام دوستان ... من همچنین فایلی رو یک جا پیدا و اجرا کردم و این کار باعث شد که این برنامه تمام عکسام به علاوه ی فایلای ویدیویی با پسوند mp4 DAT 3GP رو ظاهرا از رو کامپیوترم پاک کنه (در نگاه اول حتی با فعال کردن نمایش فایلای سیستمی فایلامو نمی دیدم ولی همونطور که در ادامه هم خواهید خوند ،،، گویا فایلام پاک نشدن) ... این برنامه یک ویژگی جالب داشت که حتی اگر شیفت + دیلیت هم می کردینش باز از بین نمی رفت و بعد از 2-3 ثانیه دوباره ظاهر می شد .
من ویندوزم رو عوض کردم و آنتی ویروس رو آپ کردم و سپس با یک برنامه ی ریکاوری فایلا رو برگردوندم ... من فهمیدم فایلا پاک نشدن چرا که حجم فولدر نگه دارنده ی فایلا تغییر نکرده بود ... بعد از ریکاوری فهمیدم به پسوند همه ی فایلام با این برنامه یک searchclip اضافه شده مثلا : (P30.jpg(searchclip ... وقتی که این فایلا رو ریکاوری کردم دیدم بعضی عکسا با تغییر پسوند مشکلشون حل می شه و بعضی نه ! فیلمها اما با اینکه حجمشون همون حجم اصلیه اما باز نمی شن و اینم بگم که کدک های فیلما روی کامپیوترم نصبه (اگر نمونه خواستین بگین تا بزارم) ... می خوام دوستان راهی رو پیشنهاد کنن که بعد از ریکاوری بازم مثل سابق بتونم از فایلام استفاده کنم ...
در ضمن اگر موضوع تکراریه بهم آدرس جایی رو که قبلا در موردش صحبت شده رو بدین و بهم خرده نگیرین که نگشتم ... من در این مورد توی نت جستجو کردم و یک نتیجه از همین سایت P30world به دستم اومد که یک مدیر fبه سوال کننده گفته بود موضوع تکراریه اما آدرس جایی رو که قبلا در موردش بحث شده بود رو نداده بود ...
دوستان منتظرم
با تشکر
دوست عزيز در تايپ اسم فايل اشتباه رخ داده و صحيح systemm.exe هست
راه هاي پاك كردنش رو هم در اين آدرس ها مي توني ببيني
وکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271715
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729&page=83
سلام دوستان من تازه عضو شده ام
لطفاً روش پاک کردن ويروس autorun رو به من بگين
خيلی ممنون
چند وقتیه سیستم رو اگه خاموش یا ریست کنم هنگام راه اندازی مجدد ویندوز هنگ میکنه (همون ثانیه های آغازین) و دیگه بالا نمیاد تا اینکه ویندوز رو فرمت کنی یا اینکه اونو آپگرید کنی و به خاطر همین مجبورم رو حالت hibernate خاموش کنم تا مشکلی بوجود نیاد
پیشاپیش ممنون.
سلام دوستان کامپیوتر من یه مدتی هست که کار رایت cd و dvd رو خیلی خیلی کند انجام میده مثلا حدود یک ساعت واسه رایت یه dvd می خواستم بدونم یه وسروسی چیزی مربوط میشه؟واگر جواب بله هست باید چطوری از بین بردش؟
نقل قول:
با سلام
منظورتون از batchFile چیه ؟
میشه یه توضیح کامل بدید !
مرسی از تلاشتون واقعا:11:
سلام دوستان
من سیستمم ویروس Kazme Gheyze گرفته. آنتی ویروسشم گیر آوردم
ویروسو پاک کردم ولی باز میاد. فایل autorun رو هم پاک کردم
چیکارش کنم؟
یه سوال دیگه:
من یاهو مسنجرم خود به خود یه send to all میزنه.
اینم مربوط میشه به همین ویروس؟
دوستان من یه برنامه دارم که خوراک فایل های Hidden هست و برای ویروس هایی که Folder Option رو Disable می کنند خیلی کارآیی داره. این برنامه بدون نیاز به چیزی فایل های Hidden شما رو به حالت قبل بر می گردونه. البته برنامه قابلیت های بسیار زیادی داره. پیشنهاد می کنم که یک بار تستش کنید. می تونید از سایت زیر دانلود کنید :
کد:http://it.ilearn.ir/index.php?topic=674
سلام
من تازه به انجمن شما وارد شدم
راستش يه مشكلي براي home page ام توي internet Explorer ام پيش اومده . يعني نا خواسته يه آدرس توش هست و حالت غير فعال داره و تغيير نمي كنه ! حالا چيكار كنم؟ ممكنه ويروس باشه؟ البته من Nod32 دارم و هرروز آپديتش مي كنم.