در مورد سوال اولتان سری به تاپیک اختصاصی مقایسه فایروال ها پستهای 14 و 15 بزنید.در مورد سوال دومتان به لینک زیر سری بزنید:نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Printable View
در مورد سوال اولتان سری به تاپیک اختصاصی مقایسه فایروال ها پستهای 14 و 15 بزنید.در مورد سوال دومتان به لینک زیر سری بزنید:نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
موفق باشید.
برای منم از دیروز تا حالا همین مشکل رو داره نمیدونم برای چیه ..............دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند........مرسی..........نقل قول:
نوشته شده توسط yusef
سلام
برای دوستانی که علاقمند هستند در لینک زیر به طور مبسوط در مورد نسخه 411 کاسپرسکی توضیح داده شده است:
نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
سلام دوست قدیمی (خو بی)... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
من ورژن 6.0 رو سیستمم نصبه!
اما مشکلی موقع آپدیت وجود نداره
موفق باشی
شلام
من همین الان اپدیت کردم مشکلی نداره
منم نسخه شیش رو سیستمم نصبه
موقع آپدیت ارور میده بعد هم آنتی ویروس و غییر فعال میکنه
از 2 روز پیش اینجوری شد .
این خطا رو میده :
Kaspersky Anti-Virus has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
سلام
دوستانی که مشکل آپدیت دارند از کدام نسخه استفاده می کنند.نسخه 411 جدید یا نسخه های قبلی؟
سلام :happy:
من الان نسخه جدید ( 6.0.1.411en ) رو دانلود کردم و خیلی راحت و بدون دردسر هم رجیستر شد ( با همون فایلی که نسخه قبلی رو رجیستر کرده بودم ) و الان هم داره آپدیت میشه. :rolleye:
کس میتونه در مورد قسمتی که در عکس گذاشتم بگه که چطور میتونم حداکثر محافظت رو داشته باشم ؟ :blush:
سلام سوت عزيز
كاملا عاليه
من اينقدر محافظت نمي كنم كه شما محافظت مي كنيد
عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از kav 6.0.0.300 استفاده میکنم که از دیروز تا حالا این مشکل رو دارم ........مرسی.........نقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
سلام نسخه جديد را داونلود كنيد انشا... مشكلتان حل ميشود.نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
خوب این یعنی چی ! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
کسی نمیتونه جواب سوال من رو بده ؟ :sad:
توی عکس سوم برای محافظت بیشتر کدوم گزینه ها ر باید تیک بزنم ، اصلا وقتی محافظت رو بگذارم روی حد اکثر لازمه که این گزینه ها هم تیک بخورن ؟ :rolleye:
نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
من تجربه كردم وقتي رو حالت هايگ قرار مي ديم امنيت رو فقط هشتارها زياد مي شه و فرقي با ديفالت نداره!
در مورد عكس سوم هم بايد بگم كه همون بافرينگي كه گذاشتي خوبه و تمام ترافيكت رو اسكن مي كنه و اون تيك ها هم باعث مي شه ادرس هاي كه توشون اون عبارت هست حذف بشن كه بيشتر بدرد نخور و حاوي كد هاي مخرب هستن
در هر صورت حتي سيستم ديفلت هم امنيت خوبي داره و اينكه ضد ويروس رو رو حالت هايگ (زياد) قرار بدين بهتره
;)
Kaspersky Anti Virus & Kaspersky Internet Security 6.0.2.6 US for Windows Vista
اين هم نسخه اي كه گفته ميشه براي ويندوز vista طراحي شده.
دانلود:
پسورد:کد:http://rapidshare.com/files/3033832/AV.vista.rar
کد:freeme
دوستان این ورژن آخریش Vista Support هست یا نه؟
---------
آهان همیلتون جان پس این ورژنه برای ویستائه :) .
نمی دونم این مشکل را باید اینجا مطرح کنم یا نه اما امیدوارم مدیران انجمن راهنماییم کنند. من سال گذشته پک کوانتوم را از همین سایت خریداری کردم و برای اولین بار کاسپر را نصب و استفاده کردم و هیچ مشکلی هم با آپدیت نداشتم اما برای کامپیوترم مشکلی پیش اومد که مجبور شدم ویندوز را دوباره نصب کنم حالا که دوباره کاسپر را نصب می کنم پیغام میده که این لایسنس کی اعتبارش تمام شده و قسمت آپدیت غیر فعال هستش آیا ادامه می دهید؟ که در صورت ادامه دادن برنامه نصب میشه اما نمیشه آپدیتش کرد
لطفا" راهنماییم کنید. ضمنا" ورژن برنامه هم 5.0.383 هست.
دوست عزيز شما ورژن جديدشو بگيرين نصب كنيننقل قول:
نوشته شده توسط رضا
License key اونو هم تو پست بعدي مي زارم
اينم لينك دانلود:
سلام .
من كاسپر 6.0.1.411 را نصب كردم . با فايلهاي قبليم رجيستر كردم ولي فقط آنتي ويروسم رجيستر شد . البته هنوز از فايلهاي zonealarm عزيز استفاده نكردم .
لطفا من و راهنمايي چه جوري ميشه فايلهاي رجيستر و عوض كرد ؟
با تشكر
سلام .
zonealarm دستت درد نكنه . با فايل شما همه برنامه هاش رجيستر شد :)
اگه ميشه بفرمايين Kaspersky Internet Security با Kaspersky Antivirus personal 6.0.1.411 چه فرقهايي دارن .
كدومشون بهتره و خلاصه يكم توضيح بدين .
با تشكر ...
آقا سلام
من این ویروس کشم که نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303 ( English ) 13.25 MB می باشد ، خراب شده ؛ یعنی همش رست میشه ، و تا کامپیوتر را روشن میکنم بعد از اینکه که یکم لود میشه ، مینویسه که دیسکانکت شد ، حالا یه چیز دیگه هم که داره اتفاق میفته اینه که درایو ویندوزم (C) فقط 4/27 گیگش پره در صورتی که 5 خورده ای فضاشه ، همش مینویسه که درایو پر شده ، فضای خالی را هم فقط 5 مگ نشون میده
آقا یکی کمک کنه ، من که دارم از این ویروس کش زده میشم
نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام کوچولو
دوست عزيز مال خودتو با مال من كه Antivirus Personal هست مقايسه كن(اون قسمتي كه مشخص كردم)
خودت متوجه مي شي.
موفق باشي.
سلام :happy:
کسی میدونه قسمتی که در عکسهای زیر مشخص شده به چه دردی میخوره ؟ :blush:
توی عکس سوم تیک اون گزینه ها باید زده بشه یا نه ؟ ( من کل گزینه ها رو تیک زدم و بعد استارت رو زدم تا آپدیت بشه ، آخرین نسخه که همین دیروز هم دانلودش کرده بودم ده مگابایت آپدیت شد ) :rolleye:
آقا یکی کمک نمیکنه ، درایو c ام داغون داره میشهنقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
دوست عزیز
برای اینه که شما ابدیت کنید به یک پوشه خاص درون هارد سرور
سپس کامپیوتر های دیگر کلاینت یوزر ها دیگه به اینترنت واسه ابدیت وصل نشن
چون ترافیک شبکه بالا میره
و مستقیم از اون پوشه که شما در عکس بالا میبینید وصل شده و ابدیت بشن
صرفا برای کم کردن ترافیک در شبکه
درود
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل هارد شما ربطی به کاسپرسکی ندارد برای رفع مشکل کاسپرسکی هم آن را آنیستال کن و دوباره اینستال کنی ولی باید اول فایلهای اضافی درایو C خودت را به جای دیگر منتقل کنی و یا آنها را پاک کنی تا بتوانی کاسپرسکی را مجددا نصب کنی.
آخه مشکل از اونجا شروع شد که کپسر اسکای مینوشت دسکانکتنقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
راستی خوب این چه ویروس کشیه که باید هر روز ، آنینستال کنیم دوباره اینستال کنیم ؛ مشکل از ورژنش هست یا مشکله دیگه ای موجوده
دوست عزیز گفتم که مشکل از کاسپرسکی نیست علت مشکل شما کمبود فضای کافی روی درایو C است کاسپرسکی هم مثل هر برنامه دیگری برای کارکرد صحیح به فضا نیاز دارد.نقل قول:
ممنون مشکلم حل شد ، حالا دنبال اینترنت سکیوریتیش هستم ، کسی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
دوست عزیز متاسفانه این امکان نیستنقل قول:
اینی که لینکشو دادم در واقع یه فایله که اجراش که می کنی یه منو مثل اتوران سی دی باز می شه که هر کدومو که خواستی نصب کنی روش کلیک می کنی.
Kaspersky Internet Security 6.0.1.411:
سلام
اولا در بالا دوست خوبمان زون الارم Kis ورژن فاینال رو معرفی کرده
من در اینجا هم KIs.Kavهردو را با هم معرفی میکنم
کاسپرسکی برای ویندوز
Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.509 Vista Compatible
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky Anti-Virus Personal/Kaspersky Internet Security 6.0.1.411 Finalنقل قول:
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
قربانتان
Adel.p30
آقا چرا وقتی میام اینترنت سکیوریتی کسپر رو نصب کنم میگه اول آنتی ویروس کسپر را انینستال کن بعد میتونی نصبش کنی
-------------------------------------
زون آلارم جان ازت بخاطر زحماتت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام عزيز
ببين اينترنت سكيورتي كاسپر ضد ويروس كاسپر رو تو كار داره و براي انجام كار بهتر و قاطينكردن بايد ضد ويروست رو انيستال و اينترنت سكيوريتي رو نصب كني البته موقع انيستال مي توني گزينه حذف آپ ديت ها رو بزني تا از بين نرم و اينترنت سكيوريتي از اونا استفاده كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من کامل متوجه نشدم : منظورتون اینه که باید بین این دو یکی رو انتخاب کنم ، یا اینکه اینترنت سکیوریتی خودش آنتی ویروس کسپر را دارهنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
راستی با اینترنت سکیوریتی میشه جلو هک کردن افراد را گرفت یا باید حتما آنتی هکر بریزیم
نقل قول:
بله بايد بين اين دوتا يكي رو انتخاب كني چون اينترنت سكيوريتي ضد ويروس رو هم داره
در مورد هك هم بايد يگم كه اينترنت سكيورتي مخلوطي از تمام ابزار امنيتي محصوله يعني فاير وال ضد ويروس انتي هك انتي اسپيم و ... كه يكجا در يك محصول امدن و از هر نظر كامل و قابل اطمينانه همه چيز داره ;)
خوب ببخشید بازم سووال میکنم : این ضد ویروسی که تو اینترنت سکیوریتی هست قدرتش اندازه همون میروس کش کسپر اسکای معمولی هست و یا نه ؛ فشرده شده و ضعیف ترهنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
-----------------------------------
امیر جان بخاطر کمکات ازت واقعا ممنون ، و از دکمه تشکر معنوی برات استفاده میکنم : ایشالا بری بهشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه دوست عزي زهمون آنتي ويروسه با همان قدرت (شايد هم بيشتر) و فرقي نيم كنه (مگه واكسته كه كشته شده و ضعيف شده باشه :tongue: )
نصبش كن نگران نباش حله فقط آپ ديت يادت نره چون كاسپر دانلودي بايد حتما آپ ديت بشه ;)
آقا میشه یکی بگه چه جوری میشه نصبش کرد من وقتی نصب میکنم در آخر سر میگه یک فایلی که سریال توشه را آدرس بده و هرکاری میکنم قبول نمیکنه
سلام
نگاه دوست عزیز هنگام نصی باید همون فایل رو بدید که مال خودش هستنقل قول:
آقا میشه یکی بگه چه جوری میشه نصبش کرد من وقتی نصب میکنم در آخر سر میگه یک فایلی که سریال توشه را آدرس بده و هرکاری میکنم قبول نمیکنه
یعنی نه یک <رژن پایین تر نه بالا تر
خوب حالا اگه بگی از کدوم ورژن کاسپرسکی استفاده میکنی من کیش رو برات میزارم
جدیدترین سریالهای موجود:
Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.523 Vista Compatible
Viruses and spyware are evolving faster than ever. New types of spam appear every day. Hackers are always searching for new machines to attack and control.Internet users worldwide choose Kaspersky Lab's antivirus, antihacker, antispam, and antispyware software products for their leading detection rates, timely virus analysis, and quality services.
Product details:
Kaspersky® Anti-Virus 6.0
combines reactive antivirus detection with the latest proactive technologies to provide your computer with solid and dependable protection against malicious programs.Beginners in particular will be pleasantly surprised to find a product that is simple to install and set up, while more advanced users will find a highly adaptable product that can be easily tailored to suit their individual requirements.][/
Activation Betacode : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky® Anti-Virus For Windows File Server 6.0,
the effective protection for servers is the key to a complete information security solution for corporate networks. This product provides two-tier data protection: an antivirus monitor which scans all accessed, newly created and modified files in real-time, and an antivirus scanner which scans data storage locations. The scanner can be launched either on demand or automatically according to a defined schedule.
Activation Betacode : DDQY2-NAFMK-1Q8JY-1H8JH
Kaspersky® Anti-Virus for Windows Workstations 6.0
is a comprehensive solution designed to protect workstations against viruses and malicious programs.This solution provides real-time protection, whereby files are scanned when accessed, created or modified. Infected and suspicious objects can be quarantined, deleted or treated. Local and network disks can be scanned on demand. Scanning can be initiated manually or automatically in accordance with a pre-defined schedule.
Activation Betacode : W6MYU-MEHAZ-B61T9-2VVAM
Kaspersky® Internet Security 6.0
is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, including viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware. Today, threats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity. Cyber criminals on the Internet are well organized and tend to target PCs with combined threats. A standalone antivirus solution is no longer enough to fully protect your PC.
Activation Betacode : T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8