دوستان بیخیال.هر دو گوشی عالی هست.این که دیگه بحث نداره.
=====
بدون شرح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان بیخیال.هر دو گوشی عالی هست.این که دیگه بحث نداره.
=====
بدون شرح:
با سلام.
دوستان از شما ها بعیده که این تاپیک رو به کل کل و دعوا بکشید به نظر من هر برندی برای خودش طرفداران خاص خودشو داره .پس بیایید بجای کل کل و دعوا تو محیطی صمیمانه بهتر با امکانات گوشیها اشنا بشیم.
موفق باشید.
چونکه وسط گوشی شکم داره من از ایکس پریا خوشم نمیاد
گوشی فقط W960 i
دوستان من نکته به نکته این تاپیک میخونم اما سوالی برام پیش آمد که گفتم بپرسم خالی از لطف نیست
اوایل تاپیک مهران جان گفتن درپوش باتریه x1 یکم 1 سانتی متر همچین چیزی فکر کنم فاصله داره البته چیز خاصی نیست اما می خوام بدونم فردا مثلا بخوایم بگیریم موردی نداشته باشه چون از لحاظ عایق بودن هم یکم آدم حساس میشه به این مورد
من داشتم یه چخی توی گوشی شاپ میزدم، دیدم زده 1 میلیون و 100 تومن...!!!
این حقیقت داره؟؟
اینم ریویو از این گوشی :
اینم یه مقایسه سخت افزاری که خیلی واسم جالب بود!!!!کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Xperia-X1-Review-review-r_2072.html
پس تمام این ها خالی بندی بود...........دی
بجز سی پی یو.........
ولش
..............................
مهران صفحه ی x1 کوچیک نیست؟؟؟
من که تو عکس ها می بینم خیلی کوچیک میزنه......{میدونم 3 اینچه} ولی وقتی کیبورد میاد بالا احساس می کنم زیادی کوچیک میزنه
مهران عزيز،
ضمن تشكر، به اين خاطر جرات كردم لينك بخوام كه قبل هم لينك برنامه هاي ديگه اي رو توي اين تاپيك به ديگر دوستان لطف كردين. باز هم ممنون
قول ميدم به قوانين فروم احترام بذارم
هیچی W960 i نمیشه
آقا این حرفتون چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟؟؟نقل قول:
هیچی W960 i نمیشه
------------
راستی دوستان به نظر شما خرید omnia بهتره یا x1 با در نظر گرفتن قیمت (من خودم از X1 خیلی حال می کنم ولی قیمتش الاکی بالاست و در بعضی چیزای از omnia هم قابلیتش کمتره مثل رمش)
arenghatelعزیز همونطور که خودت هم خوب میدونی گوشیهای سونی افت قیمتشون هم سریع هست هم شدید (نمونه اش p990البته قصدم قیاس کردن نیست از نظر افت قیمت مثال زدم)پس حتما" به نظر من خرید omniaکه افت قیمت خوبی داشته و تقریبا" به قیمت واقعیش رسیده خیلی به صرفه تر و بهتره برای x1اصلا" الان وقت خوبی برای خرید نیست تا افت قیمت واقعیش.موفق باشی
از این اسپم ها زیاد میدن نمیدونم کسی نیست اینارو جلشونو بگیره :13:نقل قول:
دوست عزیز اینجا جای تبلیغ گوشی نیست :3:نقل قول:
هیچی w960 i نمیشه
دوست عزی اون چیزی رو که من دیدم واستون تعریف میکنم.نقل قول:
بله سری اول درپوش باطریش مشکل داشت و من هم اون قسمتی رو که مشکل داشت رو با عکس نشون دادم. اما
اینقدر مشکل مهمی نبود که بخوام پسش بدم و یکی تازه شو بگیرم. خودم درستش کردم. با وجود اینکه اینجا گارانتی
که میدن به گوشی 99 درصد هست و اگر گوشی مشکل داشته باشه و درست بشو باشه که درستش میکنند اما اگر
درست بشو نباشه و یا برای درست کردنش بودجه زیادی بخواد عوضش میکنند. اما من نگهش داشتم.
اما سری دوم که در سوئد بفروش رفت این مشکل رو نداشت. الان هم یکی از دوستان همین انجمن این گوشی رو
خریده و مطمئن هستم که سری اول نیست چون سری اول اون طور که من خبر دارم در سوئد و انگلیس ارائه شد و
در عرض 10 روز اول هم تموم شد و دیگه 1 دونه هم ازش تو بازار نموند.
اگر نینجا حان بهتون جواب بدن بهتره چون ایشون این گوشی رو تازه خریده و بهتره در مورد درپوش باطریش توضیح
بده.
نینجا کجایی؟ :33:
اون تکه تو انداختی من ببینم؟ عجب :21:نقل قول:
بنچ مارکها منبع دارند. منبع هم مسئولیت این بنچ مارکها رو داره.
من حتی این بنچ مارکهایی که سامسونگ عزیز زحمتش رو کشیدن قبول دارم و مثل بعضی ها نمیام بخاطر
طرفداری از گوشیم بهونه های الکی بیارم و بگم اینها فلانن و بلانن. هر چند جالی بحثش بماند که از چی
بنچ مارک گرفته شده.
بهر حال تکه انداختن درست نیست... اون وقت یک تکه هایی هم باید بشنویی. :46:
اما در مورد ال سی دیش. نه به نظر من کوچیک نیست. اگر ال سی دیش اندازه مثلا Touch HD بود باور کن
هزار تا اکسپریا رو جلوم ریز میکردن یکیشم بر نمیداشتم. چون...
ال سی دی بزرگ دردسر های خودشو داره... باطری بیشتری مصرف میکنه. تابستونها با یدونه تی شرت و
شلوار لی جایی نداری بزاریش چون جا نمیشه. مگر اینکه یک طناب بهش وصل کنی و از گردن آویزون کنی.
الان که اینجا زمستونه خوب یک کاپشن دارم که همه جاش جیبه:31: تو هر کدوم خواستم میزارم اما بهار و
تابستون رو چیکار کنم؟
این دلایل من بود و ممکنه شما ال سی دی بزرگ دوست داشته باشید اما به نظر من اکسپریا ال سی دیش
مناسبه. مال اومنیا هم با دو دهم تفاوتی که داره بد نیست اما ال سی دی به اندازه Touch HD دیگه بیش از
اندازه بزرگه.
با سلام.
در مورد در پوش باطری خدمت دوستان عرض کنم مشکلی نداره و کیپ سر جاش میوفته و سونی اریکسون مشکلش رو حل کرده.
در مورد ال سی دی هم بگم واقعا ال سی دی استانداردی داره و من خودم که فقط شلوار لی میپوشم خیلی راحت تو جیبم میزارم و اگه ال سی دیش از این بزگتر بود به نظرم دیگه باید تو جیبم نمیگذاشتم ولی انصافا این گوشی هم خوش دستیه خوبی داره و هم تو جیب به راحتی جا میشه.
موفق باشید.
من چون زیاد تحقیق نکردم و اینجا هم کلوپ x1 هست خواستم بدونم از لحاظ کیفیت قاب در مقایسه با p1 چطوره و همین طور جنس LCD
به نظر من مقایسه X1 و Omnia یه مقایسه منطقی نیست، احساسیه. تو اینترنت به ندرت میشه چنین مقایسه ای پیدا کرد. Omnia رو با گوشی هایی مثل Diamond و Iphone میشه مقایسه کرد، هم به لحاظ قیمت هم اینکه کیبورد ندارن. خودتون همه جا دیدیدن که X1 رو مثلا با Touch Pro مقایسه می کنن. وقتی دوتا گوشی مقایسه می شن نباید اینهمه اختلاف داشته باشن، یکی بگه رزولشن این اینطوریه، اونیکی بگه در عوض ارزون تره، این بگه دوربین من اله، اون بگه من کیبورد دارم!
کسی از دوستان هست که بتونه کمک کنه؟نقل قول:
x1 الان چقدره؟؟؟
کاملا حرفت درسته از نظر lcd در رابطه hd ولی اگه از نزدیک ببینیش میبینی که زیادم بزرگ نیست چون دیدم دارم میگم......ز نظر انداره یا طول با امنیا یکیه ولی از x1 کوچیکتره ولی عرضش همش 0.5 دهم با امنیا فرق داره شاید هم 0.8 .....به 1 سانت نمیرسه
...........................
تو هم متلک بنداز......
امروز 7 شدم هندسه .....اشتباهی خونده بودم درس رو برای همین شاکی شدم....
امروز x1 مشکی دیدنم و واقعا خشگل بود و به نظرم از تمام گوشی های شبه آیفون خشگل تره قیمت هم یک ملیون 50 تومن
سلیم کجا hd کوچیکه اتفاقا من باهاش کار کردم و به نظرم زیادی عرضش زیاده و ال سی هم خطریه از دستت بیفته...
عجله نکن دوست عزیز. هر کسی تونست جواب میده.نقل قول:
نوشته شده توسط derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از اینکه گفتید اگر سوالی داریم ، میخواستم بپرسم من هم در حال رفتن از p1به x1 هستم !ولی با مشکلی اساسی مواجه شدم 1- ارسال گروهی پیام کوتاه امکان ندارد که البته این مشکل ویندوز موبایلی هاست. 2-انتقال کانتکت ها از p1 به x1 مشکل دارد یعنی اگر از یک نفر 3 تا موبایل داشته باشم در اوت لوک بیش از یکی از شماره ها save نمیشود در انتقال از p990 به p1 با بلوتوث مشکل حل میشد ولی در این گوشی با بلوتوث هم حل نمیشود یعنی انتقال داده های در یک کانتکت بطور کامل انجام نمیشود .
لطفا راهنمایی کنید
در مورد سوال اولتون باید بگم که بله این مشکل فرستادن اس ام اس در گوشی هایی که از ویندوز مبایل 6 به بالا
استفاده میکنند وجود داره و من هم روزهای اول این مشکل رو داشتم. اما بعدا راهی رو پیدا کردم که میتونم از خود
گوشی و بدون استفاده از برنامه اسم ام اس های گروهی و دسته جمعی بفرستم. اما این روش میتونم بگم
شاید تا حداکثر 10 نفر جواب بده و بیشتر از 10 نفر اذیت میکنه. یعنی میشه برای بیشتر از 10 نفر هم از روش دستی
فرستاد اما اذیت کننده است. این روش دستی رو هم هر وقت شما گوشی رو خریدی توضیح میدم. اما بدون که
وجود داره و میشه همچین کاری کرد.
حالا اگر کسی نخواد از روش دستی استفاده بکنه چی؟ ...
اونوقت برنامه های خیلی زیادی وجود دارند که از طریق اون برنامه ها که حرفه ای هم هستند هم میشه اس
ام اس های گروهی رو مرتب شده فرستاد و هم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که برای اشخاص و
یا بعضی از شماره هایی که بهت زنگ میزنند اتوماتیک ای ام اس بفرسته... و یا میشه یک اس ام اس رو
نوشت و تعیین کرد که در چه روزی و چه ساعتی به چه کسی یا کسانی فرستاده بشه.
پس این نوع برنامه ها هم زیادند و براحتی میشه این کار رو کرد.
بله این مشکل وجود داره و تا جایی هم که خبر دارم با برنامه های جانبی هم درست بشو نیست. البته میشهنقل قول:
-انتقال کانتکت ها از p1 به x1 مشکل دارد یعنی اگر از یک نفر 3 تا موبایل داشته باشم در اوت لوک بیش از یکی از شماره ها save نمیشود
مثلا شماره مبایل طرف رو در قسمت های دیگه ای مانند شماره محل کار و یا شماره منزل و یا شماره شخصی
نوشت و این کار شدنیه. اما در موقع فرستاده اس ام اس به طرف فقط 1 شماره رو از اون شخص تشخیص میده
و اونم شماره ای که در قسمت مبایل نوشته شده.
اما راهی برای رفع این مشکل وجود داره و اون اینکه برای کسی که مثلا 2 تا شماره مبایل داره 2 تا پروفایل جدا
بسازی. اینطوری میتونی هر 2 شماره مبایلی رو که از طرف داری در گوشی ذخیره کنی.
البته میدونم این موضوع ناراحت کننده است و مایکروسافت واقعا کار اشتباهی کرده که این قسمت مولتی شماره
موبایل رو برداشته چون در نسخه های قدیمی اوت لوک وجود داشت اما فعلا همینه که هست یا باید باهاش
بسازی و بسوزی و یا باید از پروفایل های مختلف برای یک شخص استفاده کنی مثلا ...
رضا موتوری 1
رضا بی موتور 2
دوستان قاب تیره ( مشکی ) این گوشی تو ایران پیدا میشه؟
بله من امروز این رنگش پاساژ اندیشه دیدم و قیمت هم یک ملیون و پنجاهنقل قول:
ولی نقره ایش خیلی خشگل تر از مشکیش هست
صادقیه پاساژ صدف 960 هزار تومن داره میده با 2 گیگ رم اشانتیون . من توی دست که گرفتمش مشکیش خیلی جیگرتر بود اصلا کلاسش 100 برابر نقره ای بود ! البته سلیقه هست ولی چون هر دو رو با هم دیدم مشکی یه چیز دیگست
مهم کارایی گوشیه نه رنگ البته خوب بقول شما سلیقه ای هم میتونه باشه اما منم به شخصا توی رنگ گوشی ها نتنها x1 بلکه همه گوشی ها مشکیشونو بیشتر میپسندم
وصل کردن ماوس بلوتوث به XPERIA
از لینک زیر میتونید ببینید.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=6s_R2_kd_4s
عجب کارایی که نمیشه کرد با این گوشی و ویندوز موبایل
مهران جان بازم ممنون
کارت درسته
عجب؟ من فکر میکردم فقط کیبرد وصل میشه چه جالب.
ممنون
راستی تو سایت دیجی کالا هم زده 990 هزار تومان. با 18 ماه گارانتی پارسه
مهران باید کیبورد وایرلس هم بهش وصل بشه در این صورت ؟ امتحان کردین شما؟
این موس خوده اریکسون است یا نه؟
روش که یک چیز دیگه نوشتهنقل قول:
با تشکر از اینکه محبت کردی و جواب دادی!نقل قول:
البته من مدتی هست که X1 خریدم ولی بجهت همین دو موضوعی که ذکر کردم خیلی استفاده نمیکنم؛
چون واقعا سخته که حدود 1200 کانتکت را بخواهم به این ترتیب که گفتی مرتب و تنظیم مجدد کنم ، شاید روزها زمان بخواهد.
ولی در خصوص مشکل sms ها اگر راه حلی بنظر میرسه مشتاقم که این مشکل یه جوری حل بشه ...
با تشکر مجدد
این قیمت هایی که دادید با چه گارانتی بود؟
نه من خودم کیبورد رو امتحان نکردم. البته کیبوردی هم که استفاده میشه باید بلوتوثی باشه نه از نوع بی سیمینقل قول:
های معمولی. اون معمولی ها بعضی وقتها باید یک دستگاه کوچیک رو از طریق پورت USB 2.0 به کامپیوتر وصل
کرد و بعد میشه از ارتباط بی سیمی بین کیبورد و کامپیوتر استفاده کرد.
اما کیبوردهایی که که از طریق بلوتوث وصل میشند نباید مشکلی داشته باشند چون در سایت زیر چند تا از این
کیبوردها رو برای XPERIA پیشنهاد کرده.
کد:http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=817&t_mode=cat&type=56
نهنقل قول:
موس عکس که logitech هست
خواهش میکنم عزیز. من و دوستان دیگه برای کمک کردن به هم اینجا هستیم.:20:نقل قول:
اینم یک دیکشنری دیگه.. البته با ساپورت کامل 800*480 و 480*800 یعنی بطور کامل از رزولیشن اکسپریا پشتیبانی
میکنه و حتی میشه در حالت لند اسکیپ هم ازش استفاده کرد.
این دیکشنری 1.4 میلیون لینک داره و کلا دارای 3.18 میلیون کلمه است. کلا در همه محیط نوشتاری کار میکنه و لازم
نیست که برای پیدا کردن معنی اون کلمه وارد محیط اصلی دیکشنری بشید بلکه فقط کافیه روی کلمه ای که
مورد نظرتون هست کلیک کنید تا معنی اون رو در یک پنجره کوچک بهتون نشون بده. تقریبا میشه گفت مثل
دیکشنری بابیلون عمل میکنه. در ضمن تلفظ کلمه ها هم یکی دیگه از قابلیت هاش است.
Lexisgoo English Dictionary and Thesaurus for Pocket PC 3.3 همراه با ساپورت کامل WVGA
یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.
کد:http://www.uploadjockey.com/download/6077807/Lexisgoo.English.Dictionary.v3.3.full.rar
http://rapidshare.com/files/170185741/Lexisgoo.English.Dictionary.v3.3.full.rar
http://www.megaupload.com/?d=DUSFAFR1
اینکه توی هر محیطی که باشی معنی رو میده خیلی عالیه
برای ریختن شماره ها روزی 100 تا بعد از 1 هفته تموم میشه. اما دیگه خیالت راحت میشه چون ویندوز مبایل مثلنقل قول:
سیمبین نیست. از هر روشی که دلت بخواد میتونی از شماره تلفن ها کپی بگیری چه توسط برنامه های مختلف
مانند Resco Backup, Sprite Backup و یا PIM Backup و هم میتونی توسط اوت لوک ازشون بک آپ بگیری.
اما در مورد فرستادن اس ام اس بصورت گروهی و به تعداد زیاد.
روش دستی و با استفاده از امکانات ویندوز مبایل.
قبلا گفتم که با این استفاده از این روش میتونید اس ام اس های دسته جمعی بفرستید اما یک نکته رو من اشتباه
کردم و در این مطلب درستش میکنم.
اگر شما 2 تا شماره مبایل از یک نفر داشته باشید میتونید یک شماره موبایل را در قسمت موبایل ثبت کنید و یکی
دیگه از شماره موبایل ها رو در قسمت شماره منزل و یا شماره محل کار و یا حتی شماره شخصی ثبت کنید.
زمانی که شما بخواهید اسم ام اس بفرستید در صفحه اس ام اس بر روی To کلیک کنید و اسم طرف را انتخاب
میکنید. بعد صفحه ای برای شما باز میشه و در اونجا شما میتونید تمام شماره تلفن هایی که برای آن شخص
ثبت کرده اید رو ببینید. اونوقت یکی از این شماره تلفن ها را انتخاب میکنید و براش اس ام اس میفرستید.
من برای یک نفر هم شماره موبایل ثبت کرده بودم و هم شماره منزل اما در صفحه زیر میتونید ببینید که امکان
انتخاب وجود داره و فرقی نمیکنه که شما شماره موبایل طرف را در کدام قسمت کانتکت ها ثبت کرده باشید.
اما برای اینکه بتونید به تعداد زیاد اس ام اس بفرسید شما میتونید هر چند بار که خواستید بر روی To کلیک کنید
و اسم طرفی رو که میخواهید اسم ام اس براش ارسال بشه انتخاب کنید. در عکس زیر به دلیل سوئدی بودن
رام گوشی من کلمه Till به جای to نوشته شده.
دقت کنید که شما حتما باید بر روی خود to کلیک کنید نه در جاهای دیگه. بعد از کلیک کردن بر روی این قسمت
لیست شماره تلفن ها باز میشه و شما میتونید هر کسی را که دوست داشتید انتخاب کنید. دوباره اگر خواستید
یک نفر دیگه را اضافه کنید همین کار را تکرا میکنید و محدودیتی هم وجود داره. من خودم برای 14 نفر بصورت
همزمان اسم ام اس فرستادم. اما گفتم با این روش دستی میشه گفت برای فرستادن اسم ام اس گروهی
به نفر ممکنه مناسب باشه اما اگر تعداد نفرات زیاد باشه این روش هم وقت گیره و هم اذیت میکنه. بهر حال
این روش دستی بود و برای کسی که نخواد از برنامه های جانبی استفاده کنه روش مناسبی میتونه باشه.
استفاده از برنامه های مختلف برای فرستادن اس ام اس گروهی.
همانطور که قبلا هم گفتم برای این کار برنامه های زیادی وجود دارند و انتخاب یکی از این برنامه های بستگی
به نیاز و سلیقه طرف داره. بعضی از این برنامه ها که برای فرستادن اسم ام اس گروهی نوشته شده اند روی
سیستم اصلی اسم ام اس در ویندوز مبایل میشینند و با هر بار کلیک کردن بر روی New SMS صفحه یکی از
این برنامه ها باز میشه.
اما بعضی از این برنامه های بصورت مجزا عمل میکنند و با سیستم اصلی اس ام اس در ویندوز موبایل کاری
ندارند. شما میتونید هر وقت که دوست داشتید اون برنامه را باز کنید و اس ام اس هاتون رو بفرستید و بعد
برنامه را ببندید.
من خودم بیشتر از از برنامه هایی خوشم اومد که با سیستم اصلی اس ام اس کاری ندارند و بصورت یک برنامه
جدا هستند. یکی از این برنامه ها که من بر روی اکسپریا الان دارم استفاده میکنم اسمش PowerSMS است.
برنامه های دیگه ای هم برای این کار وجود دارند مثلا SMS-Chat , Skb Group SMS, Qimsoft SMS Assistant,
AdvancedSmsSender, SmsSendFrog و یا غیره... اما همانطور که گفتم من از بین این برنامه ها PowerSMS
را انتخاب کردم و ازش هم راضیم. شما میتونید در گوگل اسم برنامه هایی را که نوشتم سرچ کنید و توضیحات
مربوط به هر کدام را بدست بیارید و اگر خواستید یکی از آنها را انتخاب کنید.
امکانات و طرز کار PowerSMS
پشتیبانی کامل از رزولیشن WVGA مانند گوشی های XPERIA و یا HTC Touch HD
فرستادن اسم ام اس به خودت.
فرستادن اسم ام اس به صورت گروهی و به تعداد نامحدود.
فرستادن اسم ام اس در زمانهای تعیین شده به صورت اتوماتیک.
گزارش کامل از اس ام اس های فرستاده شده و دریافت شده بصورت کلی.
گزارش کامل از اس ام اس های دریافت شده و فرستاده شده از 1 نفر مشخص.
بک آپ گرفتن از اسم ام اس ها موجود و Restore کردن آن در زمانی که لازم باشه.
کپی گرفتن از اس ام اس های دریافت شده و فرستاده شده با فرمت Exel
فرستادن اتوماتیک اس ام اس به کسانی که تماس گرفته اند در زمانهایی که مثلا صدای زنگ را قطع کرده اید و ...
شما میتونید در این برنامه لیست کسانی ثبت کرده اید را به صورت گروهی دسته بندی کنید. بطور مثال گروه های
زیر میتونه نوع یکی از انواع دسته بندی هایی باشه که شما میتونید درست کنید.
دوستان نزدیک
فامیل ها
آشناها
دختران فامیل
دختران همسایه
همکلاسی های دختر :31:
و یا اگر دختر باشید...
پسران فامیل
پسران همسانه
همکلاسی های پسر
پسرهای پولدار
پسرهای خوشتیپ اما بی پول:46:
بعد در هر گروه که درست کردید شماره تلفن هاشون رو میتونید از طریق لیست شماره تلفن های خود گوشی
وارد کنید. بعد برای فرستادن اسم ام اس گروهی فقط کافیه روی گروه مورد نظرتون کلیک کنید و Send SMS
را انتخاب کنید تا برای گروه مورد نظر شما اسم ام اس ارسال بشه.
بعد شما میتونید توسط این برنامه اس ام اس یا SMS هایی را به مناسبت های مختلف مانند جشن تولد و سالگرد
عروسی بنویسید و آن را طوری تنظیم کنید که در روز تولد برای شخص مورد نظرتون فرستاده بشه. حتی شما
میتونید ساعت فرستادن اسم ام اس را نیز تعیین کنید.
قابلیت های دیگه اش رو هم در اول مطلب نوشتم و زمانی که از این برنامه استفاده کردید خودتون بهتر متوجه
میشید.
برای دانلود برنامه هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=d029cd537f32fd77ddfb020bbd4151d7
متشكرم آقا مهران
چه خشني پسر تو؟نقل قول:
اون دکمه لامصب برای چی هست؟؟؟
==================
آقا من اين گوشي را با 800 قيمت گرفتم! بگيرم؟
میشه توی پیغام خصوصی ادرس و شماره تلفنش رو بدی :11:نقل قول: