جالب بود.نقل قول:
ممنون
Printable View
جالب بود.نقل قول:
ممنون
Tools> Options> Complex Scripts> Right2Leftنقل قول:
حتي مي توني از قسمت Start> All Programs> Microsoft Office Tools> Language Settings زبان پيشفرض رو هم فارسي كني.
كسي نداره؟نقل قول:
اینکارو کردم ولی کار نمیکنهنقل قول:
نمیدونم مشکل از کجایه
چگونه در Wordمیتوان indexساخت؟
چگونه در Wordمیتوان یک refrenceساخت و در صورت اضافه کردن یک refrenaceجدید مابین قبلی ها چگونه می توان شماره های آنها را به ترتیب درست کرد؟
منظور شما از index چیست؟
سلامنقل قول:
قابلي نداشت
در اين مورد هم بايد بگم كه از اين مسير كه شما گفتي نمايش Print Preview سند تغيير جهت ميده و از راست به چپ ميشه نه خود سند و نمايش ظاهري اون v,نقل قول:
يعني اگه شما بري پيش نمايش چاپ و مثلا دو صفحه را با هم ببيني اگه راست به چپ باشه سمت راست ، صفحه اول و سمت چپ صفحه دوم رو نشون ميده و برعكس
موفق باشي.
---------------------------------------------
البته از من در regional هم انگليش هست ولي صفحه من رايت تو لفت باز ميشه
جواب اين مطلب در پست بعدي
سلام دوست عزيزمنقل قول:
ورودت رو به انجمن تبريك ميگم
دوستمون راست ميگه منظورت از Index چيه ؟ واضح تر بگو
براي سوال دومت هم بايد به منوي insert بري و از زيرمنوي Reference گزينه Footnote رو انتخاب كني و .....
شمارهزي اون هم بطور اتوماتيك توسط ورد انجام ميشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي سوال اول بايد بري از منوي فرمت گزينه فونت رو بزني و از قسمت فونت Latin text فونت موردنظر رو انتخاب كني و بعد دكمه Default رو از پايين كادر بزني
در مورد سوال دوم هم نميشه با يه دستور از توي ورد اون كار رو كرد بايد بري و محتواي اون صفحه رو كامل پاك كني
موفق باشي
----------------------------
راستي نميدونم چرا مديرجان (جلال جان) اين پست رو به تاپيك مخصوص ورد منتقل نكرد و آورده توي انجمن آفيس
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه كم با دقت اين كاري كه توضيح ميدم رو انجام بده تا مشكلت حل بشه
1. با زدن يك نقطه در كادر Run پنجره مخصوص به پروفايل خودت را باز كن.
2. مسير زير را طي كن : (تذكر: پوشه اولي جزء پوشههاي مخفي ميباشد)
Application data --> Microsoft --> Template
3. مهم : روي فايل Normal كليك راست كرده و سپس گزينه Open را بزنيد.
4. پس از بازشدن فايل مذكور با كنترل و شيفت سمت راست متن را right to left كرده و ورد را ببنديد.
5. محيط ورد را بصورت عادي و طبيعي باز كنيد.
موفق باشيد .
دستت درد نکنه درست شد
ببخشيد شايد شما جواب اين سوال رو قبلا داده باشيد ولي من وقت ندارم دنبالش بگردم مجبورم بپرسم
اگه خواستم از اينترنت متني رو کپي کنم توي ورد 2007 اگه فارسي بود و چند تا کلمه انگليسي داشت جاي حروف عوض ميشه مثل اين.چيکار کنم درست بشه؟
خواهيم پرداختftp در بخش دوم به بررسی نحوه عملكرد پروتكل
شما كافيه يه بار بعد از كپي ، كل متن رو انتخاب كرده و كنترل و شيفت راست رو بزني تا درست بشهنقل قول:
توی Word 2007 فاصله بین دو خطی که تایپ می کنم زیاده!!!
چطور می تونم کمش کنم؟
میشه Office 2003 رو روی ویندوز ویستا نصب کرد؟
سلامنقل قول:
شما پس از انتخاب اون پاراگراف رويش كليك راست كن و برو به كادر paragraph و گزينه Line spacing را روي single و After را روي صفر تنظيم كن
موفق باشي
سلام, ببخشید من از خط یونی کد نستعلیق تو ورد 2003 استفاده میکردم ولی تو ورد 2007 بعضی از حروف رو درست تایپ نمیکنه!
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
توي يه تاپيك در انجمن آفيس يه فونت نستعليق معرفي شده بود كه اين مشكل رو نداره اينم آدرس داانلودش
کد:http://tebyan.net/download/1386/08/20071121092007139.zip
ميتوني دانلود كني و ازش استفاده كني
موفق باشي
سئوال در مورد ادغام پستي
واسه فيلدهاي تصويري ديتابيسم چيكار ميشه كرد؟؟؟
سلامنقل قول:
جالبه من تا حالا روي موضوع فكر نكرده بودم
استفاده از فيلد غير متني در mail merge
چك مي كنم و ببينم چي ميشه
نقل قول:
جواد جان آدرس ايميلت رو برام بفرست تا برات ميل كنم
جواد جان برای درخواست فونت تایپیک مجزایی هست.می تونی به اونجا بروی و درخواست بدی اما این هم برای شما پسورد هم اسم منه.نقل قول:
سلام
من فونت B_Roya رو ميخوام. كسي داره؟
متشكرم
موفق باشید.
کد:http://www.2shared.com/file/2590154/9a7287a7/BROYA.html
با سلام
من در word 2007 , word 2003 وقتی فارسی مینویسم اعداد رو انگلیسی تایپ میکنه و وقتی زبان رو انگلیسی میکنم اعداد رو فارسی تایپ میکنه نمیدونم مشکل از کجا هست .چون یک متن دارم که فارسی هست و بعد از کلمات باید عدد بنویسم وقتی عدد رو میزنم میاد قبل از کلمه فارسی قرار میگیره چون انگلیسی تایپ مکنه
سلامنقل قول:
فارسي تايپ شدن اعداد بسيار توضيح داده شده
شما براي حصول اطمينان از اينكه متن نوشته شده ات Right to left هست يا نه يه بار كل متن رو انتخاب كن (CTRL+A) و كنترل و شيفت راست رو بزن تا مطمئن بشي (البته اگه پاراگراف كاملا انگليسي توش نداري)
بعد برو داخل Tools و گزينه option رو بزن و از زبانه Complex script گزينه context رو از باكس Numeral انتخاب كن
سلام,نقل قول:
خیلی ممنونم:11:
البته هنوز هیچ فونت نستعلیق کاملی که سازگاری کامل با محیط های ویرایش متن و یونیکد داشته باشه وجود نداره!
به هر حال خیلی متشکر از لطفتون...
نقل قول:
جواد جان آدرس ايميلت رو برام بفرست تا برات ميل كنم
علي جان و آقاي شاهدي عزيزنقل قول:
جواد جان برای درخواست فونت تایپیک مجزایی هست.می تونی به اونجا بروی و درخواست بدی اما این هم برای شما پسورد هم اسم منه.
موفق باشید.
خيلي لطف كرديد. هر چي صبر كردم ديدم كسي برام نمي فرسته گشتم خودم سري كامل رو پيدا كردم. كسي خواست، لينك بدم.
سلام دوستان عزیز :
اگه ما در انتهای متنمون تو word یه refrenceگذاشته باشیم (به این صورت که مطلبی در داخل متنمون شماره خورده باشه ودرانتهامنبع اون مطلب با ذکر شماره معرفی شده باشه) وبعد ناگهان بخواهیم چند صفحه درمیان مطالبمان اضافه کنیم چه کنیم که شماره ها به صورت خودکار مرتب شوند؟(توجه داشته باشید که refrence به صورت footnote نیست که به صورت خودکار تنطیم شود!
سلام
دوستان من می خوام توی ورد پایین صفحه شماره صفحه به این فرمت بنویسم ,
(مثلا صفحه 4از16) راه حل را کسی بگه خیلی ممنون می شم .
سلامنقل قول:
من یه روش می گم ولی روش استانداری نیست .
البته من دراوردی هستش . ولی کارتا راه می اندازه .
از همون منوی insert گزینه page number را بزن تا و از پنجره باز شده گزینه option را باز کن و تیک start را بزن و عدد 1 را هم جلوی اون وارد کن و ok کن .
حالا روی عدد در صفحه دوبار کلیک کن تا کارد اون باز بشه طوری که بشه داخل کادر چیزی نوشت سپس کافیه بنویسی 1 از 16 . از این به بعد توی همه صفحات شماره اول شماره صفحه مربوطه می شه و شماره بعدی هم کل صفحات .
سلام ...
تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
به نظر ميرسه كه راه حلي به غير از تنظيم دستي شمارهها نباشه
شما بايد از ابتدا از حالت شمارهزني اتوماتيك استفاده ميكردي تا مشكلي نباشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما از منوي insert گزينه page number رو بزن و بعد از اينكه شماره صفحه وارد شد اون موقع روي اون دابل كليك كن
با انجام اين كار نوار ابزار header and footer ظاهر ميشه كه يكي از دكمههاي اون هست Number of page مي باشد. حالا بعد از شماره صفحه يك " از " بنويس و سپس روي اون دكمه كليك كن تا كار تمام بشه
موفق باشي
دوست عزيز اگر رفرنسهاي شما زياد باشه و ارزشش رو داشته باشه با نوشتن چند خط برنامه ميتونيد اين كار رو انجام بدهيد. در صورتي كه با برنامهنويسي ويژوال بيسيك آشنايي داشته باشيد با پايين نگه داشتن كليد Alt و زدن كليد F11 پنجره اي باز ميشود كه ميتوانيد برنامه خودتون رو براي اينكار بنويسيد.نقل قول:
در صورت تمايل فايلتون رو به آدرس ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستين و يا توي سايتهاي آپلود مجاني فايلتون رو آپلود كنيد تا هم كار شما انجام شود و هم به عنوان يك نمونه كار مبتدي باشد شايد گرهاي از كار دوست ديگري نيز باز كند و همچنين برنامه آن توسط ديگران تكميل گردد.
اين رفرنس ها كه گفتيد چطوري گذاشته شده؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز :
اگه ما در انتهای متنمون تو word یه refrenceگذاشته باشیم (به این صورت که مطلبی در داخل متنمون شماره خورده باشه ودرانتهامنبع اون مطلب با ذکر شماره معرفی شده باشه) وبعد ناگهان بخواهیم چند صفحه درمیان مطالبمان اضافه کنیم چه کنیم که شماره ها به صورت خودکار مرتب شوند؟(توجه داشته باشید که refrence به صورت footnote نیست که به صورت خودکار تنطیم شود!
شما براي چنين مواردي بايد از گزينه Insert> Footnote> End Note استفاده كنيد. اگه اين كارو كرده باشيد خود به خود شماره ها هم اصلاح ميشن. ولي اگه به صورت دستي شماره گذاري كرده باشيد، خوب طبيعتاً اصلاح اونها هم بايد به صورت دستي باشه.
حالا شما چطوري شماره گذاشتيد؟
نقل قول:1نقل قول:
2.اینکار در نرم افزار microsoft live writer جواب نمیده :41: چیکار باید کرد؟؟
3. همینطور در سایت spaces.live.com
سلام..من یه سوال دارم..چرا توی ورد وقتی میخوام یه دیاگرام رو بیارم یهو میبره صفحه بعد..برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟
بعد اینکه وقتی میخوای یهیه کادر باز میکنه ایا برای حذف این کادر وجود داره؟
ممنون
سلام
من یک متن رو از جایی در Word کپی کردم. حالا که می خواهم همه خطوط رو یک اندازه کنم (حالت Justify) تمام سطرها (چه اونهایی که انتخاب شده یا نشده) به صورت خیلی بد شکل کــــــــــــشـــیده مـــــــی شوند!
چی کار باید کرد؟
ممنون
1ـ توي سطرهايي كه اين مشكل رو داريد با موس كليد كنيد و بعد كليد End را بزنيد و سپس كليد deleteنقل قول:
2ـ البته اگر متن زياد باشه بايد از طريق Replace اين كار رو انجام بديد اما استفاده از Replace نياز به دقت دارد كه به متن آسيب نرساند به عنوان مثال ممكن است كلمات به هم بچسبند. البته اگر با مشكلاتي كه ممكن است از اين طريق به وجود آيد آشنايي داشته باشيد كه ديگه بحثي نيست و همين كار رو انجام بديد در غير اينصورت از روش اول استفاده كنيد
سلامنقل قول:
شما از منوي tools گزينه Option رو بزن و از زبانه general تيك گزينه زير را بردار ببين كارت درست ميشه يا نه
automatically create drawing canvas when .....
با سلام به همه عزيزان
تو ورد ميخوام جدولي رسم كنم كه 5 ستوني هست و دو ستون اخر حدود 5 سانته ولي 3 ستون مياني كمتر و مساوي هم هستند . به غير از راه دستي راه ديگه اي وجود داره يا اينكه بايستي تو اكسل انجام بدم؟
از راهنمايي و كمك دوستان ممنونم
موفق باشيد
سلام باید از کجا سوالاتمونو مطرح کنیم لینکش کجاست من عضو شدم تا سوالامو بپرسم ولی جایی رو پیدا نکردمنقل قول: