تو گمرک اشنا داشته باشی حله...
ولی واسه اینجور کار باید هزینه کنی دیگه...
شما که می خواستی ازرا بگیری که....
تو گمرک اشنا داشته باشی حله...
ولی واسه اینجور کار باید هزینه کنی دیگه...
شما که می خواستی ازرا بگیری که....
خوب آره میخوام آزرا بگیرم
فقط خواستم اینجور شرایط رو بدونم
که متاسفانه همونطور که فکرشو میکردم اصلا به صرفه نیست
دلتو خوش نکننقل قول:
جدا قیمتش 40 میلیونه واقعا به نظر من ارزش داره خیلی خوش تیپه
این قیمت ایران نیست
اگه بخواد بیاد ایران قیمتش دو سه برابر (شاید هم بیشتر)افزایش پیدا میکنه
تویوتا کمری 2007(2008) ای که الان تو ایران 45 تا 50 تومن قیمتشه تو کشوری مثل کانادا 6 میلیون تومن هم نیست
یکی از آشنایان ما خرید حالا میخواد 4 تومن بفروشش ولی هیچکی ازش نمیخره
خوب یکی با شاسی بلند حال میکنه یکی حال نمیکنه
البته خودمم یه جورایی به فکر سانتافه هستم ولی خیلی کم
اتفاقا همونطور که بیشتر ما میدونیم مصرف این ماشین ها به شدت کمه
کمتر از اونچیزی که فکرشو بکنیم
تندر عالیه حرف نداره تو جاده سالاری میکنه هیچی حریفش نیست
البته من خودم 405 دارم تندر رفیقم رو بردم تو جاده قم
خیلی شتاب ثانویه خوبی داره چند بار با زانتیا 2000 کل کل کردم
در کل ماشینه خوبیه و اگر رینگ 13 مثل ریو داشته باشه خیلی از ریو سریعتر و پر شتاب تر میشه
اول 206 اس دی v8 بعد تندر بعد 206 اس دی v1
ولی شما خداییش باید قیمت هارو بسنجید ال90 فولش 15 میلیونه هم قیمت 206 تیپ 2 ولی همه چیزش از اون بهتره امکاناتش موتورش قدرت شتاب راحتی و...
نه بابا این حرفا چیه تویوتا کمری تو سراسر دنیا حدود 20تا30 هزار دلار قیمت دارهنقل قول:
اگه ماشین لوکس می خوای بهترین انتخاب همون آزرا هستش و نسبت به قیمتش واقعا امکانات مناسبی داره و اگر هم ماشین اسپرت تو اون قیمت می خوای تنها انتخابت هیوندای کوپه هست
نقل قول:
با سلام
من هم باهات موافقم تندر از اس دی v1 خیلی برتره:10:
دوست خوبم 141 نگیر
خیلی افتضاح است
صبا خیلی بهتره کیفیت تولیدش هم بهتره
عزیزم یک ماشین 8 سیلندر میتونی واسه من نام ببری که مصرف کم داره؟؟؟
با این رینگ 13 موافقم چون تندر لاستیک هاش بزرگه استحکاک بیشتری داره و در نتیجه شتابش کمتره ولی اگه مثل ریو باشه رینگهاش ریو رو راحت میگیره
چرخ بزرگ یعنی مصرف کم زور کم شتاب کم چرخ کوچولو یعنی مصرف زیاد زور زیاد شتاب زیاد:چرخ تندر گنده و15 اینچ چرخ ریو فسقلی و 13 اینچ:پس نتیجه میگریم که تندر اگه چرخاش کوچولو تر بشه مصرفش بیشتزرمیشه زور بیشتر میشه شتابش بیشترمیشه:پس باز نتیجه میگیریم که ریو از نظر مصرف از تندر بهتره از نظر زور مورو شتاب متاب از تندر بدتره
آقا حسین مثال زدیم دیگه:31:نقل قول:
ای خداااا یه فکر به ذهنمون رسید انقد طولش دادیم تا لو رفت . بله میشه بیاری حتی پلاکشم میشه بکنی حدود 52 53 پات در میاد واقعآ هم ارزش داره
کمری بین 17 هزار دلار از مدل CE و LE شروع میشه تا 25 هزار دلاره که با مدل XLE V6 ختم میشه , اون دوستمون هم فکر کنم مدل های قدمیتر منظورشون بوده , همونطور که میدونید همه جایه دنیا 1 سال از تولید ماشین که میگذره قیمتش حداقل 30% افت میکنه همه جا همینطوریه حتی تو کیش و مناطق آزاد خودمونم همینطوره به طوری که مثلا انقدر ماشین بی ارزش میشه که نگو مثلا یه تویوتا کمری مدل مثلا 2003-2002 رو که سالم باشه حدود همون 6-10 هزار دلاری خرید فروش میکنن البته ماشینم با ماشین فرق میکنه تازه تویوتا جزو ماشینهایه که مدل دست دومش افت قیمتش نسبت به خیلی ماشینهای دیگه اکثر جاهای دنیا کمتره , مثلا اگر هیوندایی و کارخونه های درجه سوم دیگه (از نظر اونوری ها) قیمت دست دومش افت خیلی زیادی میکنه مثلا یکی از دلایلشم اینه که هرچی سن ماشین بیشتر میشه مالیات خیلی بیشتری هم رویه ماشین میگیرن برای بیمه و این چیزها هم همینطور اینطوری کاری میکنن که شما مجبوری هر چند سال ماشینت رو عوض کنی , این چیزی بود که یکی آشناهامون چند وقت پیش از امریکا اومده بود میگفت .نقل قول:
ولی من فکر میکنم اگر فضایه سرنشینهای عقب تو 206 مشکل نباشه , 206 صندوق دار بهتره . پرشیا ELX هم از همه به نظر امکانات و مشخصاتش بهتره .نقل قول:
نه اتفاقا نسبت به رقیباش یعنی ماکسیما و سونوتا و البته خود کمری جدیذ هیچ حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
راستش سری 5 کوپه نداریم و سری3 کوپه داریم که قیمتاشون از حدود 80 ملیون برای 320 شروع میشه و فکر کنم 335 هم که جدیدا وارد شده بین 130تا140 قیمت داره
اکتور جون لندکروز که فوق العادست و کلا کلاسش و سواریش با تمام suvها فرق میکنهنقل قول:
ولی لندکروز خیلی گرونه مخصوصا نسل جدیدش که فکر کنم نزدیک 140 تومن قیمت داشته باشه
من برات نام میبرم :31:نقل قول:
سری 4لیتری 8سیلندر ب ام و که تو سری 5 و 7 استفاده میشه و میانگین مصرفش نزدیک 12 لیتره
مزدا Rx8 قیمتش چنده؟
سمند Lx سال به نظر من ماشین خوبیه ولی تو این رای گیری فعلا L90 که اوله
L90 Vs T5 الان بیشتر هستن . به نظر من تیپ 5 کاملا سر هست گرچه تو یک کلاس نیستن ........
اره اینو خوب اومدی منم خیلی این ماشین رو دوست دارم دوروبر 30 هزار دلار قیمتشه . یه نکته خیلی جالب در مورد این ماشین وجود داره این ماشین با اینکه یه ماشین کاملا sport و خیلی هم جالب هست , اگه کسی این ماشین رو وارد کنه سهمیه سوخت هم میگیره چون موتورش 1300 هست :31::31: , قدرت موتورشم 230 اسب بخاره , اون دره عقبش خیلی باحاله .نقل قول:
اخه این ازرا و کمری به دلیل 6 سیلندر بودن مصرفشون بالاست...
موتور rx8 وانکل هست و برای همین نسبت به حجمش قدرتش بالاست ضمنا مصرف سوختش هم بالاست
به نظر من کوروت از همه بهتره با حدود 50هزار دلار میشه یکی از بهترین ماشین های اسپرت دنیا آورد
البته نیسان gtr هم هست با شتاب 0تا100 3.5 ثانیه و در کل بهترین اتومبیل اسپرت ژاپنی که اونم حدود 70 هزار دلار قیمت داره
کمری های جدید که اصلا 6سیلندر ندارهنقل قول:
ولی کلا 6سیلندرهای هیوندای نسبت به تویوتا مصرف بالاتری دارن
در ضمن تکنلژی هیوندای قابل مقایسه با تویوتا نیست و حالا حالاها مونده تا به تویوتا حتی نزدیک بشه
ولی خب هیچ شرکتی تو تولید موتور ب ام و نمیشه و موتورهای ب ام و همیشه جز برترین موتورهای سال هستن و تقریبا میشه که آلمان ها به خصوص ب ام و در زمینه موتور رقیب ندارن
نیسان GTr خوبه ولی اصلا از کوروت خوشم نمیاد کلا , امریکایی ها ماشین اسپرت درست درمون نمیتونن بسازن , پولم نمیدن موتور جدید بسازن واقعا دیگه مثلا موتور 7 لیتری هیچ جایه دنیا مگه در سوپر اسپرت ها استفاده نمیشه مصرف سوختشون هم که دیگه نگو . فقط یه Ford GT دارن که شاید یکمی مال باشه . ماشین sport باحال میخوای به نظر من Audi Rs4 یا Porsche 911 یا BMW M3 .نقل قول:
نیسان gtr فوق العادست و نیسان با ساخت این ماشین همه کمپانی ها تحت تاپیر قرار داده و کلا نسبت به قیمتش بی رقیبهنقل قول:
در رابطه موتور کروت هم بگم که این موتور یکی از بهتزین موتورهای دنیاست و خوراک تیون کردنه و کوروت فلتر حدود 1200 اسب قدرت داره:18:
اما در کل سبک اسپرت های اروپایی با آمریکا فرق داره و تو اروپا بیشتر به سواری و هندلینگ و واکنش های موتور اهمیت میدن اما آمریکا بیشتر به راحتی و قدرت موتور و این جور چیزا اهمیت میدن و این میشه از تو مقایسه هاشون متوجه شد
bmw m3 وrs4 که فوق العاده هستن و بهترین سواری تو سدان های دنیا به همراه c63 دارن که البته m3 تو یک سطح بالاتر قرار میگیره
اما 911 کلاس خاص خودش داره و تو تاریخ اتومبیل سازی جایگاه مشخصی داره و هیچ اتومبیلی هم نمیتونه جایگاه پورشه911 بگیره
با 6/50 میلیون اصلا ماشین نگیر پولاتو جمع کن بعدا بگیر..............
به نظرتون با 6 الی 7 تومن چی میشه خرید؟؟؟
به نظرتون با 6 الی 7 تومن چی میشه خرید؟؟؟
میگن Rx8 موتورش مثلثیه من که ندیدم ولی دوستان که دیده بودن و برسی کرده بودن متورش چون دماش میره بالا و این حالت مثلثی رو داره میگفتن بعد از چند سال به کل باید عوض بشه آیا این صحت داره؟
بحث جالبیه واقعا استفاده کردیم
بنده به شخصه با Gtr و Rx8 حال می کنم.
در مورد Z4 هم بنده شنیده بودم نوریانی به خاطر اینکه این مدل تو آمریکا تولید میشه ،واردش نخواهد کرد ،حالا خبر جدیدی هست ؟
من سرچ کوچیکی در موردش زدم , به موتوراش Rotary engine (چرخشی) میگن که ساختش جزو تخصص های مزدا هست و برعکس تفکر من این موتور بدون هیچ گونه توربویی کار میکنه . از نکات خیلی جالب این موتور اینه که در دور موتور 9000 Rpm کار میکنه !نقل قول:
در مورد اینکه باید هر چند سال سکبار موتورش عوض بشه نه همچین چیزی غیر ممکنه .
البته هوندا s2000 هم خیلی باحاله همین طور موستانگ و چلنجرنقل قول:
راستش z4 , x5 قراره که وارد بشه و نوریانی قول داده بزودی این 2تا مدل وارد کنه و واقعا حیفه این 2تا ماشین وارد نشن
ضمنا تهران x6 گذر موقت اومده و فکر کنم بزودی شاهد نمره شدن x6 باشیم هر چند که x6 هم تولید آمریکاست
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه من باید یه ماشین بخرم 6-7 تومن هم پول دارم
من حتما باید ماشین بگیرم چون خیلی نیاز دارم به نظرتون بهترین انتخاب با 6-7 میلیون چیه؟؟؟؟؟؟؟
سمند هم خوبه فقط مشکل مصرفشه که صدی یه باک میسوزونه. موتورش هم که همون پژو دیگه:31:نقل قول:
کمتر مصرف ترین خودروها :
ریو
تیپ 2
پر شتاب ترین :
ریو
تیپ 5
بی ریخت ترین :
تندر 90
خز ترین خودروها :
405
سمند
تندر 90
باکلاسترین خودروها:
گل
ربو
پرشیا
پرقدرت ترین خودروها :
تندر 90
تیپ 5
پر مصرفتررین خودروها:
405
پرشیا
با این تفسیر :
تیپ 5 و تیپ 2 وریو و بیشترین امتیازات رو به دست میارن .
توی بازار هم بیشترین استقبلاها از این خودرو هاست .
سمند که ماشین لشیه و فکر هم نمیکنم توی افت قیمت کسی گردش هم جمع کنه .
405 و پرشیا , به قول دوستمون صدی یه باک مصرف میکنه . ومقرون به صرفه نیست .
بابا تندر هم که آدم رو یاد تانکهای جنگ جهانی دوم میندازه .
فولکس گل و ورنا هم ماشینای عالی هستند اما چون خدمات به نسبت کمتری دارند با اقبال عمومی روبرو نشدند (البته شدند ولی به نسبت ماشینای دیگه کمترن )
همه رو باهاتون موافقم بجز بیریخت ترین که تندر خیلی هم خوشگله.نقل قول:
بعد تا اونجا که میدونم شتاب تندر 10 و شتاب 206 تیپ 5 9.8 است اونم بخاطر صندوق عقبشه. شتاب ریوو رو نمیدونم ولی از تندر بیشتر نیست:10: