خوب حالا با بودجه 100-120 چی بگیرم؟نقل قول:
پایونیر یا جی وی سی؟ اگه سایتهای نمایندگیهاشو هم بهم معرفی کنید ممنون میشم
خوب حالا با بودجه 100-120 چی بگیرم؟نقل قول:
پایونیر یا جی وی سی؟ اگه سایتهای نمایندگیهاشو هم بهم معرفی کنید ممنون میشم
آمپ کنوود 8104 که 300 وات روی 4 اهم میدهنقل قول:
ساب هم pw12 سوند
راستی rca و سیم برق برای ساب و ... هم احتیاج داری ها!
و اینکه بهتره سابت توی باکس باشه!!!:11:
پایونیر 2050نقل قول:
وب سایت پایونیران :10:
کد:www.pioneeriran.com
majid-p آقا از جوابتون ممنون
بغیر از هزینه پخش میخوام 300 تا 350 تومان هزینه کنم. در ضمن کیفیت صدا برام مهمتره
چند تا پست بالاتر یه فروشگاه اینترنتی معرفی شده که مطمئن هست و من خودم ازش ضبط خریدمنقل قول:
شما اگر امپ برای بانداتا نداری باید یه امپ 4 کانال بگیری اگر داری امپی که امیر جان بهتون گفتند خیلی مناسبه باقیمتی 130-150 اما امپ 4 کانال که میتونینقل قول:
نوشته شده توسط engineer2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از مجید جان من تا 200 واسه ساب یا باند بودجم می رسه ولی چون پلیس تازگی خیلی گیر می ده گفتم به جای ساب باند ببندم حالا مهم نیست لطف کنید تو مایه 200 واسه ساب یا باند و یک آمپلی که مرد جواب بده به من معرفی کنید و اگه می شه بگید که 7450 بهتره یا 6050 چرا؟ممنون میشم فقط زودتر مرسی از لطف شما
SOUND STREM PCX 4.540 150$
را بگیری که اگه از سری قدیمی ساند PCA پیدا کنی بهتره. برای ساب هم میونی روی این دوتا فکر کنی
INFINITY REF 1250 90$ OR MTX 4512 85$
یه مقدار هزینه سیمات نیشه حدود20 و یه باکسم باید درست کنی که اونم 20-30 میشه
البته اینه از 200 فکر کنم بیشتر میشه اما ارزش داره :41:
به نظره م بهتره اول امپو بگیری و سیم کشی انجام دهی در اولین فرصت ساب را تهیه کنی:8:اگه امپ قوی تر بخری بهتره .بعدا بیشتر به کارت میاد.
شما یه جفت باند 16 سانتی برای جلو باید بگیری از برند MTX یا JBL با 60-70 تومن میتونی چیز مناسبی بگیری.نقل قول:
majid-p آقا از جوابتون ممنون
بغیر از هزینه پخش میخوام 300 تا 350 تومان هزینه کنم. در ضمن کیفیت صدا برام مهمتره
باند عقب اینفینیتی 9613 حدود110تومن
یه امپ 4 کانل که روی هر کانال در 4 اهم 100 وات حداقل بده
earthquake T200W4 حدود 200
بعدا هم میتونی یه امپ مونو ویهساب خوب براش بگیر تا ازنظر بیس هم سیستم قوی داشته باشی
يه چيزي اينكه راديوي اينا چه موجهايي را داره؟ SW هم داره؟نقل قول:
با تشکر از آقا مجید امیر جان و کسانی که من را(افراد بی تجربه) را راهنمایی می کنند فقط یک چیزی میخوام بدونم که باند 6990 پاییونر با ساب جواب میده چون من یک سونی 5800 داشتم و روش جواب می داد می خواستم ببینم که 6990 با امپ و ساب سازگاره یا فکر دیگه کنم مرسی
ببخشید که دوباره پست دادم فقط می خواستم بدونم پشت 6050 که s/w زده یعنی چی و به چه کار می یاد؟؟؟؟؟؟/////
سلامنقل قول:
متاسفانه كليه پخشهاي پايونير فقط قادر به دريافت موجهاي AM و FM هستند.
سلامنقل قول:
مجيد جان ازت پوزش ميخوام
كلمه (ديستورشن) Distortion به معني اعواج،،صداى نامفهوم داشتن ميباشد.
سلامنقل قول:
منظور امير جان اين بوده كه از آمپلي كه الان نصب هستش و از تنظيمات فعلي عكس بگيريد تا ببينم چه جوري الان تنظيمه.
به طور كلي:
1-گين يا لول(level)رو كامل ببند(به سمت چپ)
2- همه كليدها و فيلتره رو خاموش كن
3-پخش رو روشن كن و يه CD با كيفيت رو اجرا كن
4- همه تنظيم هاي پخش بايد فلت باشه مثل باس،تريبل.....
5- كليد لود خاموش باشه
6- ولوم پخش رو بزار روي 90% حد اكثر
7- حالا از رو آمپ گين رو باز كن تا جائي كه احساس ميكني صدا خرابه يا ديستورت ميشنوي
8- در همين حالت گين رو كمي به سمت مخالف بپيچون
9- كليد HPF رو روشن كن يا روي عدد 70-80 قرار بده
10-اكنون از روي پخش با اكولايزرها و فيلترها اينقدر بازي كن تا بيشترين ولوم رو بدون ديستورت بتوني به پخش بدي .
موفق باشيد.
سلام.
ضبط ماشین چند دقیقه کار میکنه خاموش میشه.
ماشین رو که خاموش میکنم و چند دقیقه بعد روشن میکنم کار میکنه دوباره بعد از چند دقیقه دوباره خاموش میشه.
چه مشکلی داره ؟
طبق مشخصاتش باند بدی نیست اما باید صداگیری شه واگر خوشد نیومد میونی باندو عوض کنی.نقل قول:
خروجیRCA ساب هستش.نقل قول:
ببخشید که دوباره پست دادم فقط می خواستم بدونم پشت 6050 که s/w زده یعنی چی و به چه کار می یاد؟؟؟؟؟؟/////
ممکنه از فیش برقت باشه که به پشت ضبط میخوره باید ضبطو در بیاری یه ذره با سیمی که فیش بهش وصل بازی کنی و اتصالاتشو چک کنی احتمالا از یه جا قطعی دارهنقل قول:
سلام.
ضبط ماشین چند دقیقه کار میکنه خاموش میشه.
ماشین رو که خاموش میکنم و چند دقیقه بعد روشن میکنم کار میکنه دوباره بعد از چند دقیقه دوباره خاموش میشه.
چه مشکلی داره ؟
سلام دوستان من امروز یه kenwood kdc-mp443u بستم به قیمت 155 تومن
قیمت خوبه ؟!
نقل قول:و البته ممکنه که از داخل اتصالی پیدا کرده باشه و باعث داغ شدن و خاموش شدنش بشهنقل قول:
ممکنه از فیش برقت باشه که به پشت ضبط میخوره باید ضبطو در بیاری یه ذره با سیمی که فیش بهش وصل بازی کنی و اتصالاتشو چک کنی احتمالا از یه جا قطعی داره
من خودم تجربشو دارم :11:
بچه ها واسه یه جفت باند 6975 ایا امب 300 وات pioneer خوب جواب میده؟؟؟؟ ظبط 6950 pioneer خوبه؟؟؟ اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم
Hi
دوستان از این دو تا آمپ کدوم واسه Kenwood KFC-W3011 بهتره ! قیمتشونم بگین ممنون میشم :46:
soundstream MA340.2 و Soundstream XTA360.2
دوستان سلام
من این سوال رو در فروم های زیادی مطرح کردم ولی کسی جواب درست حسابی نمیده لطفا اگه کسی از دوستان حرفه ای هست جواب بده
سوال:زمانی که از یک سیتم صوتی استفاده میکنی چطور میشه توان خروجی امپ رو اندازه گرفت؟ایا میشه این کار رو با یه مولتی متر انجام داد و محاسبه کرد.؟مثلا این کار رو برای خروجی های خود پخش انجام داد.مثلا یه پخش که 4 تا خروجی 50 وات میده در حالت حداکثر خروجی چطور میشه فهمید که این 50 وات رو میده یا نه؟لطفا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی برام مهمه.....
دوستان کسی قیمت Pioneer 6050 رو توی تهران داره؟؟؟
میخوام بگم برام از لبه مرز بیارن ارزششو داره؟؟؟؟
تهران 180 تومن:11:نقل قول:
به نظر من ارزش نداره
چون نه گارانتی داره
نه مطمئنی چی میخری
ولی از تهران هم گارانتی داره و هم اینکه گارانتی نشانی هست بر خوب بودن جنس
دایی من 5050 خرید از مرز
به چیزی که شبیه نبود 5050 بود!!
dvd هم میخوره!! :31:
البته من خیلی حرفه ای نیستمنقل قول:
با توجه به فرمول توان P=V*V/R یا P=V*I با ولت متر یا امپر متر میشه که R مقاومت مصرف کننده و V ولتاز و I شدت جریان هست .
اما یه مشکلی من خودم تو اندزه گیری برخوردم مثلا روی امپم زده 90 وات RMS به یه اسپیکر 4 اهمی وصلش کردم و گین را زیاد میکردم و ولت متر تا نزدیک 50 ولت را نشان میداد که پیکش بود و در حالت عادی 35-37 بود که نزدیکه 340 وات میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
نظره خودم اینه که این امپی که م تست کردم روی 90 وات بهترین کیفینو میده اما ممکنه تا 350 وات هم بدون کیفیت وبا دیستروت بسیار بالا بده . درست میگم یا نا:41: ؟
لطفا راهنمایی کنید
من اینطور شنیدم که آمپ در بهترین حالت اون 90 وات رو میده
در واقعیت چیزی کمتر از اون خواهد بود
چون به قول خودتون به شدت جریان و آمپر بستگی داره و این خودش باطری و سیم کشی قوی میخواد
بعدش ولتاژ 2 سر + و - آمپ باید حدود 14.4 و یا کمتر باشه
اگه ولتاژ 2 سر منفی آمپ مد نظرتون هست از اون اطلاعی ندارم
سلامنقل قول:
كاملا درسته.البته اين آمپر مترهائي كه موجود هستند(نميدونم براي شما چه مدلي هست)خروجي رو نميتونه RMS محاسبه كنه.براي اين كار نياز به اسيلوسكوپ هست.ولي ميشه يه حدودي از خروجي رو تخمين زد.
یعنی وقتی یه امپ میزنه 100 وات منظور اینه که بهترین بازدهی این امپ در 100 واته درسته.نقل قول:
این امپر متر هایی که میگی لاله زار پیدا میشه ؟ چه فرقی داره با امپر متر های معمولی؟
سلام دوستان عزیز
من میخوام یک هدیونیت بگیرم واسه ماشین ... حالا موندم چی بگیرم ... پایونیر 7000 هستش 210 تومن و 6050 هم شده 200 تومن...5150 هم 185 تومن میدادن و 5050 هم 160 تومن...
6050 که به این قیمت نمیرزه تازه کمیاب هم شده...قیمتهای امروز توی سورنا
7000 هم شنیدم سریهای که با 50 ختم نمیشن بعضی از شبکه های رادیو رو نمیگیرن...
5150 هم usb هماز جلو میخره که تنها عیبشه و از پشت نمیخوره...
5050 عیبش 3 تا اکولایزر بیشتر نداره...و کنترل ناقص تر....
حالا بنظرتون چی بگیرم؟؟ کدوم بیشتر می ارزه ؟؟کیفیت این هدیونیت ها همه یکیه؟
3 اکولایزر با 7 تا خیلی فرق داره؟؟من تنظیم بیس فقط واسم مهمه...
ممنون از اساتیدی که کمک میکتن و منتظرم
منم تقریبا مثل خودت خیلی بین این مدل ها دو دل بودم ولی تصمیم رو گرفتم :31: به نظر من 6050 بهترین گزینه استنقل قول:
سورنا گرون میگن
برو پشت شهرداری(توپخانه)
اونجا راحت با 180 - 185 گیر میاری
6050 رو میگم
سلام دوستان من یه دستگاه دی وی دی واسه مگان میخوام......از اون دستگاه هایی که مانیتور دارن.....زیاد نمیتونم خرج کنم یعنی محدودیت مالی دارم.....گفتن که مدل های چینی حول و حوش 200 300 تومن پیدا میشه...اونا رو توصیه میکنین؟یه دستگاه خوب حداکثر تا 500 تومان چیه.....یعنی بیشتر واسم اون مانیتورش مهمه:31:.......
من بودم سراغ اون چینی ها نمیرفتم کیفیت ساخت پایین تصاویر بی کیفیت گارانتی درست و حسابی هم که نداره دورش رو یه خط قرمز بکشنقل قول:
ولی اگر میتونی تا 500 هزینه کنی برا خود دستگاه میتونی از پایونیر بگیری که کیفیتش عالیه
مثل AVH-P4050DVD 440t
AVH-P3150DVD 450t
فقط نمیدونم مگان جا برا نصب داره یا نه ؟ حواست به این هم باشه رو بعضی ماشین ها کنسولش راه نمیده مانیتور بذارن اگر میتونی 600 هزینه کنی از این مانیتور متحرک هاش بگیری که عالیه روشن میکنی مانیتور آسانسوری میاد بیرون :31:
بازم اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن :11:
سلامنقل قول:
اگر منظورت از بازدهي EFFICIENCY هستش،كلا آمپهاي كلاس A/B به طور معمول بين 35%-55% بازده دارند.
مفهوم بازده اينه كه چه ميزان از توان ورودي،براي خروجي آمپلي فاير مورد استفاده قرار گرفته.
بازده به معناي توان نيست.ممکن است امپلی فایری توان 600وات RMS داشته باشد اما بازده و کارایی آن به 30 % هم نرسد !
كلا همه آمپرمترها ميان ميانگين رو نشون ميدن چون ما تو آمپهاي كلاس A/B هم فركانس متغير داريم و هم جريان .پس يه ميانگيني رو ميتونيم مشخص كنيم.تو كلاس D كه براي سابها استفاده ميشه مقادير بدست آمده به واقعيت نزديكتره.
من آمپر متري نديدم كه بتونه دقيق خروجي رو نشون بده .
همانطور كه گفتم بايد اسيلوسكوپ باشه وبس:31:
اين ضبطهاي مارشال چطورن؟ يكي ميگفت من كلي وقت دارم و خيلي خوب كار ميكنه با اينكه چينيه
سلام دوستان من 2 تا باند خوب ( با این قیمت 4 تا هم شد بد نیست ) برای پژو 206 میخام ...
قیمت هم حدودا" بین 100 الی 150 باشه ...
گزینه ها برای انتخاب :
1. سونی
2. پایونیر
3. جی بی ال
4. جی وی سی
قدرتشون خیلی بالا باشه + کیفیت + زیبایی
برای ضبط های فابریکشون که جدیدا" میذارن میخام ...
ممنون میشم !
اگه قدرت واقعی از باند هات میخوای باید به فکر آمپ باشینقل قول:
چون مثلا اگه 150 تومن هم پول یه جفت باند بدی زیاد توفیقی برات نمیکنه با یه جفت باند 70 تومنی چون قدرت مورد نیازشو تامین نمیکنی
در مورد باند هم از برند هایی که گفتی باید کنوود و سوند و ... هم اضافه کنی چون اسپیکر های خوبی دارن
اگه نخواستی آمپ ببندی (اصلا پخش خروجی آمپ داره؟؟) به فکر تو کنوود 718 رو طاقچه باش
یا میخوای باند ها توی جای فابریکشون باشن و از اونجا بخونن؟
حالا هر جور صلاحه :11:
نه آمپ نمیخام ببندم ...نقل قول:
یعنی که فکر نکنم خروجی آمپ داشته باشه ؟
اگه سر جای خودشون برای عقب ببندم میشه ؟ چجوریه ؟ خودم میتونم ببندم ؟ چه مارکی ؟ کلا" صدای خوبی تولید میکنه ؟ ( خودم دوست ندارم عقبو سوراخ کنم ...
منظورت اینه ؟ :
کد:http://www.pioneershop.ir/product_TS-D6902R.html#
منظورت توی درها هست ؟؟نقل قول:
بله میشه
ولی شما در اون صورت باید باند های گرد ببندین
اگه یه جفت بخواین و برای داخل درب ها و کیفیت هم میخواین بهتره کامپوننت بگیرین
اینطوری بهتره یه جفت برای درهای جلو خریداری بشه
میتونین غیر کامپوننت هم بگیرین و 2 جفت برای 4 تا در استفاده کنین
البته فکر کنم سیاز بلند گوهای درهای جلو با عقب فرق کنه
چون گفتین زیبایی هم ملاک هست گفتم حتما روی طاقچه عقب میخواین ببندین
ماشینو تحویل گرفیتن درسته؟؟
گفته بودین که :
منظورتون اینه :نقل قول:
یا اون عکسی بچه ها چند صفحه قبل گذاشته بودن؟؟نقل قول:
ديدم كسي جوابمو نداد اينجا پست زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:20:
براي پرايد ميخوام پخش بگيرم زيره 100 تومان
پايوتير 1050 و 2050 و 3050 رو ميدونم
چند تا مدل LG . JVC معرفي كنيد همراه قيمت
اگه ميشه پخش در حد 50 تا 70 تومان هم همراه مدل و مارك معرفي كنيد:31:
باند هم ميخوام جا فابريكش بندازم
به نظرتون 1342 پايونير يا 1312 براي عقب؟(گرد ميخوام جا فابريك بندازم):8:
براي جلو 1042 يا 1012 باشه؟
مرسي
لطفا نگيد عقب خربزه اي بندازو فلان بودجه محدوده:31::11:
عجله دارم :19::5:
نقل قول:
گفتم که همون عکسیه که خودم گذاشتم ...
آره فکر خوبیه 2 جفت کامپوننت میبندم ( البته نه روی طاقچه ) .
ممنون از راهنماییتون ، اگه مشکلی بود به پروفایلتون مراجعه میکنم ... :11: :10:
فکر کنم بشه 1 جفتنقل قول:
چون کامپوننت خوب یه خورده گرون هست
خیلی خوب و عالیش بماند!:18:
با سلام
دوستان من با مشاوره و کسب راهنمایی از این سایت یک پخش پایونیر 5050 گرفتم. اینم بگم که خیلی حساسم به این که همیشه میخام باحداقل هزینه بهترین رو انتخاب کنم بنابراین اول اطلاعات کافی و کامل رو بدست میارم.واما پخشی که گرفتم در ابتدا امکانات و پورتهای خروجیش برام مهم بود اما پس از خرید این پخش از انچه میخواستم بیشتر نصیبم شد .دوستان باید بگم تفکیک صدا و بطور کلی کیفیت پخش موسیقی در این هد یونیت فوق العاده بود و بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم البته اینم بگم که این کیفیت رو من با اسپیکر های فابریک 405 واقعا حس کردم چه برسه که سیستم هم داشته باشی
حالا قصد دارم اسپیکرها رو عوض کنم ولی کاملا سر در گم شدم .نمیدونم بین mtx 653 که یک باند کواکسیال 16.5 سانتی هست یا jbl 595 limited یا یک جفت کامپوننت mtx thx 652 کوم رو انتخاب کنم اینم بگم کیفیت صدا فوق العاده برام مهمه و از اونمهمتر هزینه هستش که میخوام حداقل باشه. حالا میخوام بدونم که ایا بین کواکسیال mtx با کامپوننتی که گفتم خیلی فرق وجودداره از نظر کیفیت از طرفی اگه دوستان تایید کنند من اون کواکسیال mtx رو بگیرم اخه در این صورت بدون امپ هم می تونم از باندا استفاده کنم که تو هزینه خیلی تاثیر گذار هست . و هر جفتش هم 65 تومن هست به نظر شما چکار کنم ؟ خواهشا یک راهنمایی کامل بفرمایید.
??????????نقل قول:
كسي نيست جواب مارو بده:8:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
به نظر من كامپوننت كيفيت پخش بهتري داره نسبت به كواكسيال و دليلش هم داشتم كراس اوور جداگونه هستش و باعث تفكيك بهتر فركانسها ميشه.ضمنا به هيچ عنوان به شما توصيه نميكم سراغ ليميتد برويد.راه انداختن ليميتد به اين راحتي ها نيست.ضمنا دوتا امپ براي درايو كردنش ميخواد.تازه اين مدلهاي جديد ديگه اون كيفيت سابق رو نداره.
سلام خدمت دوستان کار شناش
من یک پخش پایونیر مدل 6050 دارم مدتی هست که تنظیم آن بهم خورده وقتی یک آلبوم را انتخاب می کنم اولین آهنگ آن
آلبوم را پخش می کنه بعد میره روی حالت گلجین کردن روی آلبوم های دیگر فقط آهنگ های آن آلبوم انتخابی را پخش نمیکنه
از میشه من را راهنمایی کنید چگونه از حالت گلچین کردن خارجش کنم با تشکر