دوستان یه خبر سوپر خوب !
به شاتل ایمیل زدم و جوابش گفت که داریم ردیف میکنیم به زودی کرمانشاه رو هم تحت پوشش میگیریم !!!!
Printable View
دوستان یه خبر سوپر خوب !
به شاتل ایمیل زدم و جوابش گفت که داریم ردیف میکنیم به زودی کرمانشاه رو هم تحت پوشش میگیریم !!!!
یعنی شاتل به قول یکی از دوستان دیگه دل دزد نیست ؟ :31: یعنی از دست کرانی راحت میشیم ؟؟؟نقل قول:
اگه اینجوره صبر میکنیم تا بیاد این شاتل ... نپرسیدی که به زودی یعنی کی ؟ :31:
اوووووووف ! شاتل خداس ! یعنی بیاد اینجا دیگه هیچی ! 128 که میخری با 3 گیگ حجم 13900 بعد سرعتش اندازه 512 هست و دانلودش اونطور که من شنیدم زیر 60 نمیادنقل قول:
بعد تو مناسبت های مختلف هم حجم هدیه میدن !!
کرانی !! کارت تمومه پسرم !!
دمت گرم پسر بهترین خبر زندگیمو بهم دادی !!
دوستان تبریک!
یه سوال داشتم و اون اینکه توی شهر کجا میشه یه کافی نت پرسرعت گیر آورد بیشتر هدفم اینه که سرعت بالای 50KBps رو راحت بده و پائین تر نیاد ولی اگه کافی نت پرسرعتتر مثلا در حد ۱۰۰ هم سراغ دارین بگین...(هر پورتی هم بود مال مخابرات هم بازم عیبی نداره :دی) هزینه اش هم تا حد معقول مهم نیست فقط بشه بدون نرم افزار خاصی راحت بالای ۶۰ ۷۰ تا سرعت بده...
ممنون
خب همین 1 مگابیت ها سرعتشون حدودا 100 کیلوبایت در ثانیه هستنقل قول:
اگه میخوای نامحدود باشه باید پهنای باند اختصاصی بگیری
ممنون دوست عزیز
میدونم ولی من یه کافی نت پرسرعت میخواستم.....ADSL خودم کفاف نمیده........
در واقع میخوام لینوکسمو چند ساعته آپدیت کنم (روی لپ تاپ) واسه همین سریعترین کافی نتی که میشه توی شهر گیر آورد کجاست؟ و سرعتش در چه حدیه؟
مثلا همین حسابگر کافی نتش همچین سرعتی رو میده یعنی وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم روی پورت من حداقل یه ۵۱۲ بیافته واسه یکی دو ساعت....
خلاصه کلام پرسرعت ترین کافی نت توی شهر کدومه؟ یا کدوماست؟
من دیشب حدود 9 بود سرعت شده بود 3 بعد تا شب کلا قطع شد !:13:
امروز صبح بهتر شد ولی بازم مشکل داره هر از گاهی قطع میشه خواستم ببینم باقی دوستان که از حسابگر اشتراک داران دچار همچین مشکلی شدن ؟
ممنون
دوستان کلا اینترنت خونه من قطعه .
الان کافی نتم .
کس دیگه ای مشکل داره ؟
والا دیشب سرعت افتضاح بود ولی خب قطع نشد
من که قطعی ندارم:13:
آقا من که روزا با 250Kbps دانلود میکنم :31: فقط مشکلم با شباست که سرعت دانلود خیلی کم میشه
-----------
میگم سروش برو حسابگر بگو پورتت رو تو محابرات عوض کنن شاید درست شد ... وقتی میری میگی اینترنتم قطع شده چی میگن ؟ :13:
صفربند سر راه تلفنتون نیست ؟
البته یه بخشی از کم بودن سرعت دانلود ما در ساعات رایگان پهنای باند سایتهای اینترنتی هست ! من خودم تا حالا نشده سرعت دانلودم شبها از mediafire زیر 100 بیاد ! اما وقتی میری از سرور مستقیم سایتی دانلود میکنی که خوب با گدا بازی سایت زده و پهنای باند کمی داره خوب مشخصه دیگه کل ایران در اون ساعات دارن دانلود میکنن شما هم روش معلومه که بلاخره سرعت پایین میاد ! شما شبها از همین p30world دانلود کن غیر ممکنه افت سرعت داشته باشی چون سایت قدرتمندی هست !نقل قول:
اره منم به شدت منتظر هستم که بیاد البته ازشون پرسیدم کی گفتن هنوز مشخص نیست !نقل قول:
البته امیدوارم اینطور نباشه یه مدت بیاد عالی باشه بعد کم کم اون سناریو صبانت برای این هم تکرار بشه ....
این چیزی که تو می خوای اصلانیست بالاخره سرعت کم و زیاد داره اگه کاربری دانلود کنه سرعت کم می شه و...نقل قول:
مخصوصا که می خوای بدون دانلود منیجر کار کنی انتظار سرعت بالا نداشته باش
ولی این جاهایی رو که می شناسم
1-کافی نت ال کلاسیو تو دبیراعظم سرعت دانلود با idm 200 کیلوبایت سیستماش از لحاض سرعت افتضاح باید لب تاپ ببری
2-یه کافی نت هست اسمش یادم نیست پیش ترمینال2 خط واحده سرعت دانش با idm 100 بود الانو نمی دونم (دوتا کافی نت اونجا هست اونی که بقل دست فتوکوپیه منظوره )
درسته اما من از سایت های مختلف امتحان کردم ... از مگا آپلود و رپیدشیر تا 4شیر و مدیافایر ... درسته منم شبا یه زمانی زیر 100 نمیومد دانلودم ولی الان حدود یک ماهه واسه همه اینطور شدهنقل قول:
آقا بلاخره این حسابگر یه کار مثبت انجام داد :31: ... اینترنت هوشمند و راه اندازی کرد .
البته از ما که گذشت خیلی وقته با Dialup کاری نداریم .. اما دیگه هیچکی واسه کارت اینترنت لنگ نمیمونه
(هیچکس تنها نیست.. ببخشید .. هیچکس بدون اینترنت نیییست):27::31:
امروز یکی از کارکنان حساب گر خیلی بدجور بامن برخورد کرد ! کم مونده بود توک پامون بگیره !نقل قول:
هیچی بهش نگفتم . حیف ! پول بدیمو بی ادبی هم بهمون بکنن !!
من یه مدتی زیاد دانلود نداشتم اما دیشب چک کردم 4 شیر که اصلا 2 الی 3 سرعت دانلود مگا اپلود هم که فیلتر بود تازگیها بین 10-12 هست رپید هم که اب بردتش کلا .... مدیافایر دمش گرم 30-40 میومد لینک مستقیم هم دیگه خیلی بالا بود خیلی حال داد بهم بین 70-80 دیگه نهایت بود !:31:نقل قول:
کرانی خدا نابودت کنه
راستی من تعجب میکنم هر شرکت و موسسه و .... هرچی رفتم زن مدیر اونجا هم جز کارکنا بوده لامصب انقدر به شوهر هاشون شک دارن تو محل کار هم رصدشون میکنن ! :31:
زنا کلا احمقن ! زن اون کرانی هم به زور بلده با ورد کار کنه گذاشتنش نمیدونم مدیر چی چی !!نقل قول:
یارو تو پشتیبانی فنی نمیدونه MAC Address یعنی چی ! خب چه انتظاری باید از اینا داشت ؟!!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
همینو میخواستم اگه با idm ۲۰۰ تا میده با لینوکس هم میشه همین کار رو کرد البته دردسر داره ولی ۱۵۰ رو راحت میشه گرفت....
راستش من حدود ۱.۵ گیگ آپدیت دارم معمولا همین کارو میکنم (یه کافی نت پرسرعت پیدا میکنم و آپدیتش میکنم) حجمش زیاده و سرعت خطم هم بالا نیست ممکنه بدم جمعش کنن واسه همین ترجیح میدم ۲ ساعته کارشو درست کنم....
ممنون
پی نوشت:
راستی امکانش هست ازین کافی نت ال کاسیو آدرس دقیقتری بدین؟ کجای دبیراعظم؟ اون کافی نت دانش رو قبلا یه بار رفتم...
برادر خوش خیالی ها !!! :31:نقل قول:
اصلا یکی از دخترهایی که اونجا هست و جالبه وقتی زنگ میزنی پشتیبانی گاهی اون گوشی رو میداره مثلا سوالات تخصصی شما رو جواب بده تا 3 ماه پیش اموزشگاه یکتا بود ! قبل اون هم فروشنده بوده گویا ! از اونجا انداختنش بیرون بس که نفهم بود حالا اومده شده کارشناس برا ما :31:
آقا یکی به من بگه 178,287.25 UNITS میشه چند گیگ ؟؟؟؟؟
میشه 2 گیگ درسته ؟؟؟؟
من 3 گیگ شارژ کردم :18::grrr:
الان حجمم تموم شده با اینترنت هوشمند اومدم :31: ...
دوست عزیز اینا هر بار یه چیز میگن یکیشون به من گفت واسه 1 مگ ها هر 90 هزار پوینت میشه 1 گیگ !
واقعا شورشو دارن در میارن !
می شه رو بروی عینک فروشی ها (اسمشون یادم نیست دوتا عینک فروشی کنار همن رو بروش):31:نقل قول:
مرگ بر کرانی ..... مرگ بر کرانی
دیشب 46 مگ دانلود کردم بابا به خدا با دایل اپ هم بیشتر از این میشه دانلود کرد
راستی من که تلویزیون نگاه نمیکنم ولی شنیدم شاتل تو شبکه استانی داره تبلیغ میکنه اگه درست باشه تا اخره سال میاد
دهن کرانی سرویس میشه ما هم دلمون خنک
اون 2 تا عینک فروشی یکیش رامین یکیش کسری :31:نقل قول:
ببین سر راست ترش اینه که بری دبیراعظم ، شهر عینک رو که بلدی ؟ بغل دست شهر عینک یه آب هویج فروشیه که کافی نت میشه بغل دست آب هویج فروشیه :31: یه راه پله ی باریکه که میره بالا ...
اما اون کافی نت فکر کنم حجمی ازت پول بگیره ... مثلا میگه هر گیگ دانلود 2000 تومن ... مثال گفتماااا ..
زنگ زدم گفتم مگه هر 90 هزار و خورده ای پوینت نمیشه 1 گیگ ... خوب من الان 180 هزار پوینت مصرف کردم و شارژم تموم شده .. گفت بله آقای فلانی ( که نمیخوام الان اسمشو ببرم ) حواسش نبوده کم شارژ کرده ...نقل قول:
بابا چرا اینقدر خودتونو عذاب میدین
برید تو قسمت کانکشن لوگ گزارش کارکرد سایت حسابگر
مقدار اپلود و دانلود خودتونو جمع کنید بعد ضربدر 1024 کنید که به کیلوبایت تبدیل شه بعد اون عدد رو به مقدار کردیت مصرف شده تقسیم کنید اینجوری مقداره دقیق هر یونیت دستتون میاد بعد حجمی که دارید رو محاسبه کنید
راستی حتما حواستون باشه هروقت شارژ کردید مقدار حجمی که واستون شارژ کردن رو چک کنید
من از اوله سال تا حالا 3 بار 3 ماهه شارژ کردم که جالبه 2 بارش کم واسم شارژ کرده بودن یه بار 500 مگ یه بار 1.5 گیگ که سریع زنگ زدم واسم درستش کردن
کرانی امسالو ساله کلاهبرداری و دله دزدی معرفی کرده حتما حواستون باشه این گمالا کلاه سرتون نذارن
شاتل شاتل منتظریم منتظر !:31:
مرگ بر حسابگر ! :31:
کرانی حیا کن بیا 2 گیگ اضافه کن :31:
اقا این شاتل راستی راستی داره میاد ها !!! :40:
اها بیاین وسط دست دست دست :31:
:19: مرگ بر کرانینقل قول:
شاتل شاتلیم ریشه دارم :31:
آقا یکم گیر بدین به این شاتل بگین بیان ! پسر شبی 2 گیگ دانلود کنیم !
میترسم این همه ذوق سرشارمون رو کور کنه شاتل :31: مطمعنین مالی هست این شاتل ؟ دانلود شبانه داره ؟؟؟ چطوره سرعت شبانش ؟
پسر معرکست !نقل قول:
از نظر سرعت انچنان با الان حسابگر شاید فرق نکنه اما ساعت دانلود رایگان 1 تا 7 و حجم ماهانه هم 3 گیگ هست ! این خودش کافی نیست ؟
ما اهل حسابگر نیستیم پول بدیم هیچ خدمات نگیریم :31:
مرگ بر کرانی ! :31:
کرانی حیا کن کلاهبرداری رو رها کن :31:
نقل قول:
اخه برادره من به خدا الان 2 شبه روی هم 257 مگ دانلود کردم:grrr: من که اطمینان دارم هرچی که بشه از این بهتره
به قوله اقا پدرامم این ساعت رایگانش 1 تا 7 و ماهی 3 گیگه
خب ما چرا طرف بهتر رو نگیریم ؟ :blink:
:31: تایید میشهنقل قول:
پسر داییم که تو تبریز شاتل داره میگه سر مناسبت های مختلف حجم هدیه میدن
بعد میگه وقتی میخوام شارژ کنم 9 تومن میدم 3 گیگ بهم میدن !!
آره باو فرقی نداره 2مگابیت ه حسابگر شبا سرعت دانلودش 50 ایناست ماله شاتل 260 ه ! :31: اصلا فرقی نداره :27:نقل قول:
حساب کنین سرعت دانلود روی اکانت های 512 ( یعنی شما 128 میخرین 13500 بعد بهتون 512 میدن !! ) حدودا 60 کیلوبایت هست
که از ساعت 1 تا 7 میشه حدودا 1.3 گیگ دانلود کرد
وقتی اکانت 512 هم میخرین بهتون 2 مگ میدنننن !!!!!!
که شبا سرعت دانلودش 260 هست !! و میشه از 1 تا 7 باهاش 4.7 گیگ دانلود کرد !!
من اون کافی نت منطورم نیست ایسم اینی که گفتی فکر کنم امید سیستم باشهنقل قول:
درست اون دست خیابون یکمی بالاتر ال کلاسیو اونجاس:5::31:
یه شعر برای شاتل گفتم ! :11::40:
برای دیدن تو ثانیه ها رو میشمارم برای دیدن تو من از هرچی isp دل میبرم
برای دیدن تو که تک سوار اینترنت هایی دهن کرانی رو سرویس میکنم از هرچی isp هست دل میبرم
شاید این جمعه بیاید شاید ! :40::11:
اقا شبانه سرعته دانلودتون از رپیدشیر چنده ؟ بجز رپیدشیر چه سایته شیرینگی رو پیشنهاد میکنید که با این وضعیته گه حسابگر سرعتش خوب باشه؟
دوستان این شاتلی که میگید نمیدونید 256 نا محدودش چقدره ؟
یا 128؟
یا 512؟