آقا اين صبا نت همينجوري سرعتش پايينه
از شمام همينجور؟
Printable View
آقا اين صبا نت همينجوري سرعتش پايينه
از شمام همينجور؟
پينگ (ping) به ردوبدل ارتباط بين 2 سرور ميگن از خونه تا جايي كه وصل ميشين و هر چي كمتر بهترنقل قول:
و بيشتر بدرد بازي انلاين ميخوره تو وب گردي يا دان تاثير انچناني نداره
نه ماله من روتينهنقل قول:
روتين يعني چي؟
میدونی راستشو بخوای از شاتل به گوشیم یه مسیج رسید همینجوری واسه تبلیغ منم زنگ زدم پرسیدم گفت 256 سه ماهش حدود سیو خورده ای 512 هم سه ماهه حدود 47 تومن ولی یادم رفت بپرسم این سرعتارو بره منازلم میدن یا نه رد مورد سرعت دانم جواب درستو درمونی به آدم نمیدن به خواطر همین پرسیدم ولی کلا چون آقای Gamemaster گفت صبا نت اسمن 128 میده ولی در عمل 512 یا بیشتره سرعتش به خاطر همین گفتم ولی ظاهرا سرعتش کمو زیاد میشه حالا سوالم این بود که کلا کسایی که صبا دارن راضین یا من قیدشو بزنم واینکه اگه صبا مالی نیست از کی بگیرم بهتره ....نقل قول:
والا منم دقيق نميدونم از اين كلمه خارجياست:31:نقل قول:
در كل منظورم اين بود كه عاديه
پس با اين تفاسير من پيشنهاد ميكنم از صبا بگيري چون نسبت به بقيه مطمئن تر و سرعت اونم نسبت به بقيه بهتره و گذشته از تعداد مشتريكنشنقل قول:
هنوز كه همونطوره شايد به قول دوستان مكنظور يارو 128 بيت واقعي بوده يعني بايد تقسيم بر 8 كرد!!!!نقل قول:
مشكل همين سر مشتركين چون صبا سرويساش اشتراكيه زياد بهش اطمينان نيست فكر كنم 50% مشهديا همه صبانت دارننقل قول:
يه جا برو كه مشترك كمتر باشه يا اختصاصي بده
مثل شاتل -پارس-
من که احتمالا شاتل 512 سه ماه با 5 گیگ حجم و پنج شنبه و جمعه مجانی+1 تا 7 شبانه والبته مثل اینکه ثبات سرعت و کیفیت داره و دیگه وقتی کمتر بشه می تونی بزنی تو سرشون چون گفت ما 2 سوم سرعت روتضمین می کنیم که می شه حدودا 50 که خوبه هر چند شاید صبا کممی ارزان تر باشه ولی پشتیبانیش مردمانی بس بی خرد و مدیرانش نیز همچنین و با این سیاست شل کن و سفت کن ملت هنوز نفهمیدن بابا صبا دیگه قدیمی شده و بسیار شلوغ من اگه شاتل گرفتم نتیجه ی بررسی مو براتون اینجا می زارم .هر چند من از این هم چندان راضی نیستم ولی چه می شه کرد . باید سوخت و ساخت و راحت بود چون عصبانیت دردی دوا نمی کنه در حالی که مدیر کلشون اون وزیره همچین طرز تفکری داره .
من دلیل این انتخابم سرعت بالاست می خواستم 1 مگ بگیرم دیدم تا اون موقع که بیاد 1 مگ پر کنه کار ما تموم شده . منظورم اینه که چون من سرعت بالا رو برای وب گردی می خوام تا دانلود وقتی 1 مگ باشه یعنی وقتی صبا 1 مگ بود با توجه به کش اپرا و مسائل دیگه تا می اومد برسه به به 60 معمولا بیشتر صفحه ها کامل باز میشد . هر چند آخرش هم نفهمیدم چرا اینطوریه و چرا از همون اول که دریافت پاکت از سایت شروع می شه با سرعت بالا شروع نمی کنه و یه زمانی طول می کشه تا به حداکثر برسه ؟؟؟ .
خلاصه من سرعت برام مهم تره اگه شما پیشنهاد دیگه دارید بدین دوستان ؟؟
ولی وقتی از پوینده الکترونیک تماس گرفتن برای شارژ خیلی حال کردم زم تو پرش و گفتم مفتش گرونه ( هر چند اون کاره ای نبود ولی اگه چند نفر از مشتریای قدیمی این کارو بکنن شاید یه فکری بکنن هر چند چون قیمتش پایین تر است در مشهد حرف اول رو میزنه , چون مشهدی ها اول قیمت و بعد کیفیت و ......
:18::18::18::18::18:نقل قول:
یکی بیاد این متن رو خلاصه کنه !!!
سرعت صبانت برای صبح ها خوبه یعنی 50 هست تقریبا اما روز خیلی بده به 25 میرسه !!
من آخرش نفهمیدم این پهنای باند اضافی که خریدند راست بود یا فقط برای این بود که بگن یه کاری در عرصه ی فناوری انجام دادیم ؟!؟ (بازم من صبانت رو ترجیح می دم )
رفیق , چرا؟
من يكي دو هفته اي هست كه به شدت از اشتراكم راضيم... شبانه با ميانگين سرعت 100 دانلود مي كنم. (سرويس 128 سه ماهه گرفتم) .
روزانه هم دانلود نمي كنم ولي گاهي اوقات كه مي خوام فايل كوچيكي بگيرم اونم خيلي سرعتش زياده... همون حدود 100 گاهي هم بيشتر.
قبلا مشكل قطعي مكرر داشتم كه هر روز زنگ ميزدم پشتيباني و فحش مي دادم (فحش كه نه... يعني داغ صحبت مي كردم.) يه ماهي گذشت همينطوري تا اينكه جاي مودم رو عوض كردم... حالا ديگه اصلا قطعي نداشته... (به جز يه بار كه اونم واسه 2 دقيقه بود)
فعلا صبانت...
درست میگی اما من سرعتم از 100 اومد به 25 (به غیر از صبح ها)نقل قول:
پشتیبانیش هستند اما خیلی دیر موضوع رو می گیرند (بشتر موقع ها هم از خواب بیدار میشند و ... :31:)
بعد اون جای مودم عوض کردن چه تاثیری داشت ؟!( اون سرعت رو بالا برد؟)
منظورت : چرا صبانت؟نقل قول:
یکی همون چیزی که eleram گفت.یعنی سرعت بعضی موقع ها میره بالا , پشتیبانی خوب
قطعی کم , سرعتش حتی در همین موقع هایی که سرعت پایین هست 25 هست , قابل اعتماد هم هست.
منم Cell_phoneموافقم بري شاتل بگيري تست كني ببيني چي ميشه... از اين بدتر كه نميشه
فقط اين تيكه رو ويرايش كن اصلا باهاش حال نكردم
كذبهنقل قول:
مشهدی ها اول قیمت و بعد کیفیت و ......
اونوقت شما ميگي منطقه ت كجاست ؟نقل قول:
شاتل 512 ماهی 2.5 گیگ که میگی سرویس اکو هست و سرویس فقط شبانه 1تا7 رایگان داره اون که شما میگی پنجشنبه و جمعه و 1تا7 شب رایگانه سرویس ارت هست...(البته این برای مشهد نبود ولی برای مشهد هم فکر کنم اینجور باشه)نقل قول:
در ضمن برای مشهد سرویس اکو فکر کنم باید هزینه ابونمان را خودتون بدید:13:
صبا 2 جا خوبه 8 جا بده من که نفهمیدم برای چی اینطوری هست ...
اون نوشته امضات هم خیلی باحاله ....پشتیبانی که صفر....
انگار اينها جنبه تعريف هم ندارند! سرعتم از 25 بالاتر نرفت امروز... جلو دوستم كه بدجور ضايع شدم.نقل قول:
ما تو بلوار حجابيم نمي دونم منطقه مخابراتيش اسمش چيه.نقل قول:
احتمالا ماله نبوتيننقل قول:
ما تو بلوار حجابيم نمي دونم منطقه مخابراتيش اسمش چيه.
هي !!!به هر حال خوش به سعادتت
حسوديم شد:45:
دقیقا همین طور هست ! ولی من که صبح سرعتم 60 بودنقل قول:
شما نسبت به سرعت 100 حسودی می کنی. پس نسبت به سرعت 10 مگ (یا بیشتر) مالزی و این جور جا ها چه عکس العملی نشون میدی :31::31:نقل قول:
واقعا یا تو معتی خوب رو نمی دونی یا پشتیبانی و همچنین اعتماد و قابل اعتماد و اگه هیچ کدوم نیست پس تو تو همون پشتیبانی کار می کنی :27::21:نقل قول:
چه عجب یه نفر حقیقت جو یافت شد .نقل قول:
بابا کذب کجا بود نمونه و مدعا همین برو بچه اینجا با این همه بازی که در میاره صبا بازم چون قیمتش پایینه میرن سراغش , در حالی که می تونند پول بیشتری بدن و سرویسه بهتری بگیرند .
در ضمن صبا آیندش روز به روز بدتر خواهد شد . چرا ؟ چون مشترک روز به روز افزایش پیدا می کنند .
اما با همون ..........
من تماس گرفتم تمام چیزهایی که گفتم . کسی که باهش صحبت کردم گفت .نقل قول:
امروز عصر میرم یه سر می زنم اگه این شرایط ( یعنی پنجشنبه و جمعه رایگان ) برقرار نباشه مسلما نمی گیرم چرا ؟ چون حجمش کمه و نمی صرفه .
در مورد پول آبنمان هم حق با شماست پول رو باید خودمون جدا پرداخت کنیم و این ناجوانمردی هست چرا ؟ چون تو بقیه ی شهر ها شاتل خودش میده ولی چه می شه کرد .
البته اگه شاتل یک مقدار قوی تر کار کنه می تونه جایگزین صبا در مشهد بشه برای خیلی ها .
ببینم که به نتیجه ای که من رسیدم می رسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
نه ديگه از اين فكراي رويايي نميكنم چون خودمو پير ميكنم اين جزو آرزو هاي دست نيافتنيهنقل قول:
خوب شايد 10 درصد اينجوري باشند و لي در اصل ميشه گفت كمي مردم محافظه كار و ترسويي هستند كه قدرت تغيير در ذاعقه خودشونو ندارند.نقل قول:
چه عجب یه نفر حقیقت جو یافت شد .
بابا کذب کجا بود نمونه و مدعا همین برو بچه اینجا با این همه بازی که در میاره صبا بازم چون قیمتش پایینه میرن سراغش , در حالی که می تونند پول بیشتری بدن و سرویسه بهتری بگیرند .
در ضمن صبا آیندش روز به روز بدتر خواهد شد . چرا ؟ چون مشترک روز به روز افزایش پیدا می کنند .
اما با همون ..........
البته من جز اون شجاعاشم... كلا به پسر شجاع معروفم:5:
من امروز از صبح برام قطع بوده
صبانت
اين تازه اول كاره صباي وقتي نزديك 2 ميليون پورت ميخان بدن به اينا طبعا مشتركينش بيشتر و قطي به مراتب بيشتر از الان
تنها كار اينكه سرويس اختصاصي بگيرين
مرگ بر سرويس اشتراكي
تاييد ميشهنقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدينقل قول:
تنها كار اينكه سرويس اختصاصي بگيري
يه مثال ساده فرض كنيم كه يك جوي اب داريم اگه از اينجوي اب 10 شعبه بگيريم ايا به 10 نفر يكجور اب ميرسه
حالا اگه 10 جوي اب باشه هر كدوم مسئول جوي خودشونن(عجب مثالي شد خودم هم نفهميدم چي شد):18:
ايا ميدانيد كه افت سرعت يا از اين قبيل حالتها كه حتما باهاش سروكله زدين از همين حالت اشتراكي بوجود مياد.
يهو من دان دارم يهو مال كسي ديگه سايت براش باز نميشه و .......
خوب گفتم؟:31:
اينم بگم كه مثلا اگه اختصاصي گرفتين قطعي نداشته باشين كه دارين اون برميگرده به زيرساخت ولي در كل افت كيفيت واز اين امثال ندارين
يعني از isp بايد درخواست سرويس اختصاصي كنم ؟نقل قول:
بله.
..........
هميشه Mp3 جواب ميدي؟نقل قول:
خب قربونت قيمت... شرايط.. سرعت هاي مجاز .. محدوديت ها
هميشه شما dvd سوال ميكنين؟
مگه من تمام شركتارو استفاده كردم كه بگم
من پارسم 1024 دارم نامحدود ماهي 300 ميدم
بقيه رو چمدونوم
نکنه فکر کردی ما بچه های بیل گیتس هستیم:31:نقل قول:
یک ساعت دارم پست ها را دنبال میکنم ببینم این اختصاصی که میگی چیه حالا همچی حالم گرفته شد که نگو
من همین صبایی که دارم اگه ماهی 12 تومنش بشه 14 دیگه تمدید نمیکنم
اگه بخواهیم ماهی 300 بدیم میریم سراغ افلاین که هم مجانیه هم تا 20 گیگ میشه روزی گرفت
افلاين كه وب گردي نداره. :21:
هر كي طاوس ميخاد بره باغ وحش:31:
خب دربارش گفتي گفتم حنما اطلاعات داره... نخواستيم اصلانقل قول:
در مورد افلاين هم چند نكته وجود داره اينكه شما وب گردي نداري و بايد مقداري پول صرف --- و وسايل جانبي بكني ضمن اينكه اگه بخواي رايگان دان كني هرچيزي رو نميتوني دانلود كني و فقط چيز هايي كه گروها ميگيرن بايد بگيرينقل قول:
يعني عملا قدرت اختيار ازت سلب ميشه
نقل قول:
برای وب گردی فکر نکنم بیشتر از 20 کیلو در ثانیه نیاز باشه که الان اکثر سرویس دهند ها 128 شون 20 کیلو را داره
برای بحث رایگان یا ... هم 5 یا 10
هزار تومان کجا که بدی و چیزی که خواستی بگیری و 300 هزار تومان
دیگه نمیخوام تاپیک بیشتر از این به انحراف بره
من بحث را تمام میکنم
مجموعه کاملی از نرم افزاهایی که سرعت اینترنت رو تست می کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب برای من صبانت حتی یک مگ هم نگرفته بود
برای کس دیگری هم اینجوری شده بود؟
داشت گریم در میومد سرعت 1 کیلوبایت بود :18::18::19::19:نقل قول:
اگه صبا اينجوري نشه بايد تعجب كرد چون بار اولش نيستش كه خخخخخ
من ديشب اصلا نتونستم كانكت بشم:13:نقل قول:
يكي دو شبه بد داغون شده اين صبانت...
من خير سرم لينك گذاشته بودم دان شه تو اين 2 شب كه نبودم 1 كيلوبايت هم دانلود نكرده بودنقل قول:
خلاصه از مسافزت كه اومدم بدجور خورد تو ذوقم چون توي 2 ماه اخير اصلا سابقه براي من نداشت كه كانكت نشه:41:
كسي زنگ زده ببينه اين صبانت چه مرگش شده؟