از خود سایت سونی دیگه اونم با dial up .
back up گرفتم الانم همه اس ام اس هام تو برنامه my phone explorer هست ولی نمیدونم چه جوری به گوشی منتقل کنم.
تا 4 گیگ مموری میتونی بندازی.
هم M2 و هم MicroSd تا 4 گیگ دارن.
Printable View
از خود سایت سونی دیگه اونم با dial up .
back up گرفتم الانم همه اس ام اس هام تو برنامه my phone explorer هست ولی نمیدونم چه جوری به گوشی منتقل کنم.
تا 4 گیگ مموری میتونی بندازی.
هم M2 و هم MicroSd تا 4 گیگ دارن.
برای انتقال اس ام اس ها به گوشی اول همه رو تو آرشیو کپی کن. بعد از قسمت آرشیو copy to phone رو انتخاب کن. به همین راحتینقل قول:
سلام دوستان.
می خواستم K850i رو آپدیت کنم .برنامه رو دانلود و نصب کردم.بعد اجرا کردم و همه مراحل رو دقیق انجام دادم .ولی وسط کار پیغام می ده که آپدیت جدیدی برای گوشی وجود نداره .
چی کار کنم؟
ورژن فریمور من هم اینه :R1CA037:41:
بچه ها آخرین قیمت 850 الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40:
با سلام به دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
چرا در گوشی کا 850 وقتی وارد قسمت موزیک میشی آهنگها به ترتیب نام آهنگها نیست؟
هر چی سرچ کردم هم گزینه ای پیدا نکردم که آهنگها رو به ترتیب نام کنه
با تشکر
:40::40::40:
در قسمت موزیک یک آهنگ اجرا بکننقل قول:
بعد قسمت گزینه ها . تنظیم ها . حالت پخش . انتخاب بدون ترتیب . گزینه خاموش انتخاب بکنش
media\music\resume\play\options\settings\play mode\shuffle\off
:10::10:
سلام به همه
من دیروز میخواستم گوشی (K850) مو اپدیت کنم ولی به با این ارور مواجه شدم با سه تا گوشی (K510 ، K750> W800، K850 ) تست کردم هر سه تاشون همین پیغام رو میدادند اینم بگم که بعد از نسب برنامه حدود 1 ساعت کشید تا برنامه اپدیت بشه
اینهم یه عکس از ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیت روشن شد ؟نقل قول:
اگه گوشیت روشن بشه اینو نشون می ده.
دلیلش هم اینه که وقتی دکمه C رو می گیری و وصل می کنی به کامپیوتر به موقع دستو ور نمی داری.
وقتی وصل کردی یه گزینه اضافه می شه که دکمه ی C رو رها کنی.
نقل قول:
وقتی K850 رو میزنم گوشی روشن میشه ولی K510 رو میزنم گوشی روشن نمیشه اینم بگم که این K510 ,K750 رو من با setool چند بار فلش کردم به خاطر این نباشه
هر بارم که برنامه رو اجرا میکنم میره خودشو اپدیت میکنه
خب وقتی دکمه c رو میزنی نباید گوشی روشن بشه و نباید بره تو حالت file transfer
بازم ممنون که جواب دادین ویندوزمو عوض می کنم شاید جواب داد
سلام ببخشید یه سئوال!
کا850 4گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟
کسی استفاده کرده مشکلی نداشته؟
ام2 بیشتر از 2گیگ نداره درسته؟
ممنون.
نه با 4گیگ مشکلی ندارهنقل قول:
m2 تا 8گیگ داریم ولی نسبت به میکرو اس دی خیلی گرون تره و به صرفه نیست
یه سوال ابتدایی!!
یه بازی دارم که یه فایل .jar هستش...چه جوری باید نصبش کنم رو گوشی! همین فیلو کپی کنم تو فولدری چیزی؟!!!
کپیش کن تو فلدر other بعد از گوشی اجراش کن نصب میشه
سلام به همه
می خواستم بدونم گوشیم نیاز به اپ دیت داره یا نه
1200-4404
R1EA031
080206
من با برنامه Update service امتحان کردم ولی میگه اخرین ورژن هستش
این خیلی قدیمیه باید اپدیت کنی.
سلام
آقا ما يه تازه وارديم.
تمام اين تاپيك رو خوندم .چقدر دوست داشتم كه با يه تير دو نشون بزنم يعني هم يه دوربين ديجيتال ساده داشته باشم و هم يه موبايل . ولي از اونجايي كه ميبينم K850 اينقدر در شب بد عكس ميگيره كمي دلسرد
شدم (البت آونچه كه در اين تاپيك خوندم . حتي يك بار هم از اين موبايل استفاده نكردم) .لطفا" دوستاني كه در اين امر مخصوصا" دور بينش اطلاعات جديدي دارند در اختيارم قرار بدن . باتشكر
اتفاقا دوست من کا850 به خاطر فلش زنون تو شب عالی عکس میندازه ولی یک سری مشکلات مثل پر نور شدن عکس داشت که اون تو فریمورهای جدید کاملا حل شدهنقل قول:
ولی این بدو که هیپ موبایلی نمیتونه جای دوربین دیجیتال بگیره
سلام خدمت دوستان
چند وقت پیش K850 دوستم یه شب دستم بود
هر چی باهاش ور رفتم نتونستم عکس درست و حسابی تو شب بگیرم فکر کردم خرابه آخه فلش میزد ولی تصویر کاملا سیاه میشد
حتی وقتی با نور اتاق هم فلش میزد تصویر رو سیاه میکرد .با خود صاحب گوشی که صحبت کردم گفت این مدلش اینجوریه !!
من که هنوزم باورم نمیشه این گوشی با دوربین 5 مگا پیکسل اینقدر افتضاح عکس بگیره اگه اینجوری باشه که مفت هم نمی ارزه نظر شما چیه؟ این گوشی خرابه یا ذاتش اینجوریه؟ ببخشید حوصله گشتن تو تاپیک رو نداشتم که جوابم رو پیدا کنم لطف کنید جواب بدید .
مرسی
من این گوشی رو ندارمنقل قول:
سلام خدمت دوستان
چند وقت پیش K850 دوستم یه شب دستم بود
هر چی باهاش ور رفتم نتونستم عکس درست و حسابی تو شب بگیرم فکر کردم خرابه آخه فلش میزد ولی تصویر کاملا سیاه میشد
حتی وقتی با نور اتاق هم فلش میزد تصویر رو سیاه میکرد .با خود صاحب گوشی که صحبت کردم گفت این مدلش اینجوریه !!
من که هنوزم باورم نمیشه این گوشی با دوربین 5 مگا پیکسل اینقدر افتضاح عکس بگیره اگه اینجوری باشه که مفت هم نمی ارزه نظر شما چیه؟ این گوشی خرابه یا ذاتش اینجوریه؟ ببخشید حوصله گشتن تو تاپیک رو نداشتم که جوابم رو پیدا کنم لطف کنید جواب بدید .
مرسی
و لی مسلما" این مشکل رو نمیتونین به همه ی کا 850 ها تعمیم بدید
با کا850 وقتی میخوای تو اتاق عکس بگیری باید فلشش خاموش کنی و به دلیل اینکه فلشش نقطه ای هست عکس تاریک میشه ( البته واصل دور)
ولی تو فاصله نزدیک عکس های فوق العاده و عالی ای میندازه وو میتونی نمونش تو این تاپیک ببینی
نقل قول:
من این گوشی رو دارم گوشی مشکل نداره تو حالت اوتو چون لرزه گیر فعاله تیره میکنه ولی اگه رو حالت نایت مود(Tiwnti Night املاش درست نیست ) بزاری نور فلاشو با نور محیط جمع میکنه و عکس میندازه دیگه تیره نمیشه این تیره شدن تو دوربین 8 مگا هم هست
دوست عزیز کلاً فلاش های زنون موقع عکس انداختن نور محیط رو حذف می کنن و فقط تا هر جایی که نور خودشون روشن کنه تو عکس میفته، مگر اینکه اون وسیله تنظیمات خاصی داشته باشه. ربطی به دوربین یا موبایل خاصی هم نداره. اما نکته اینجاست که فلاش k850 ضعیفه و فقط تا دو سه متر برد مفید داره اینه که وقتی از یه محیط باز با فلاش عکس بگیری تقریباً همه جا سیاه میفته. البته تو حالت twilight portrait که دوستمون اشاره کرد تا حد زیادی این مشکل رفع میشه ولی رنگ تصویر به زردی متمایل میشه.نقل قول:
یه مسئله دیگه هم هست و اون اینکه این گوشی بد و خوب داره. من خودم چند ماهیه k850 دارم و اصلاً ازش دوربینش راضی نیستم. آپدیت هم کردم باز همون جور موند. تا حالا فکر می کردم همه k850 ها این طوری هستن تا اینکه چند روز پیش k850 یکی از دوستام رو با مال خودم مقایسه کردم، اصلاً عکسش یه چیز دیگه بود! یعنی ایراد از گوشی منه که کلاً تار عکس میگیره. مثلاً لنزش خرابه یا یه ایراد سخت افزاری دیگه. جالب اینه که دوستم وقتی گوشیش رو خرید هندزفریش خراب بود و کیبردش هم به خوبی مال من نبود! مشخصات گوشی های سونی اریکسون روی کاغذ خوبه ولی اینکه چی میرسه به دستت کاملاً بستگی به شانست داره. جنس چینیه و بی کیفیت.
اما در کل باید بگم که دوربین این گوشی به غیر از فلاشش هیچ ایراد دیگه ای نداره (البته اگر نوع سالمش به دستتون برسه!!!!!)
دوستمون هم درست میگه، هیچ گوشی جای دوربین دیجیتال رو نمیگیره، گول مگاپیکسلش رو نخورنقل قول:
باتشكر از راهنماييهاي Corey و Hamed 2000 cc
اصلا"همين موبايل كلنگي خودم رو نگه ميدارم و ميرم يه دوربين ديجيتال ميخرم .
ولي خداييش گذشتن از K850 خيلي سخته . ميدونيد با چه اميدي اين تاپيك رو تا صفحه 118 خوندم .
حالا يه مدت ديگه صبر ميكنم شايد باز هم اطلاعات شما دوستان ما رو از اين ترديد خارج كرد
منم موافقم که دوربین گوشی به هیکل گوشی نمیاد.
میتونم ثابت کنم که اگه با 3 مگا عکس بگیری و با k800 مقایسه کنی صد درصد کا 800 بهتر میگیره.
سلام
فعلا" k850 موبايل مورد علاقه منه ولي تازگي W902 باظاهري بسيار زيبا اومده . آيا W902 ميتونه
جايگزين خوبي براي K850 باشه . دوستان اگه از قيمت w902 اطلاعي داريد يا از كاراعي اون اطلاعي
داريد بگيد تا ما هم بدونيم
باتشكر
فکر نکنم با وجود اینکه دوربین دبلیو 902 ...5 هست بتونه کمرا فون خوبی بشهنقل قول:
چون بیشتر یک موزیک فون هستش
من عکس ها شو با N95 8gig مقایسه کردم این دقر میگفتین K850 بد میگره دیدم نه اتفاقا خوب میگره ولی عکسهای N95 8gig بهتر و رنگا پرنگتر شارپتر و زیبا و جالبتر بود و دلیلش هماینه که سیستم ویرایش رنگ در N95 خیلی خوب رنگ ها رو پشارپ میکنه و این بهانه ابرنگی واقعا ضایست رنگها رو به این زیبایی در میاره میگین ابرنگی؟ اگه صبیعی باشه میگین بده اگه رنگها پرنگ باشه میگین ابرنگیه این بهانه ها رو کنار بزارید واقعا زشته یادمه سر N73 و K800 همینطور بود هرچی زور زدن در روز عکسها K800 به N73 نرسید رفتند بهانه ابرنگی در اوردن دقیقا همون قضیه رو در مورد K850 و N95 8gig مقایسه عکسها این دو مثل K800و N73 هست که در روز N73 رنگها رو زیباتر و شارپتر نشان میداد ولی در شبk800 فلاش قوی تری داشت بهتر عکساش بود N95 هم در روز عکسها پرنگ و زیبا تر از K850 میندازه ولی در شب K850 به فلاش زنون برندست .
شما با نظر من موافق هستید؟
تقریبا موافقم. من خودم k850 دارم ولی با N95 هم یه مدتی عکس گرفتم عکس هاشون تو یه مایست. هر دو تاشون خوبن و اصلا عکس های N95 آبرنگی نیست. یه حرف الکی که هی تکرار می کنن. اول برید با هر دو تا عکس بگیرید بعد قضاوت کنید.نقل قول:
دوربین سونی سایبرشات هستند و نوکیا کالر زایس و چه 2 چه 3 و 5 همشون یک جورن هستند و کمی باهم تفاوت دارند مهم اینه که عکاس باشی تاحالا دیدم یک سری از عکس های 3 مگاپکسل در حد 5 بوده اصلا چیزی به اسم ابرنگی وجود نداره در کالر زایس سیستم ویرایش رنگ پیشرفته گذاشته شده که رنگ ها رو پرنگ و شارپ و برجسته تر برای نشان دادن بهتر جزیات هست پس ابرنگی معنی ندارهنقل قول:
دوست عزیز سایبرات برند دوربین های سونی هستش و سونی از این برند بر روی چند تا از گوشی هاش و جدیدا سری c استفاده کردهنقل قول:
کارل زایس هم تولید کننده لنز هستش و نوکیا و موتورولا از لنزهای این شرکت استفاده میکنن
بعدشم عالم و آدم میدونن که کا800 و کا810 بهترین 3مگاپیکسلی ها هستند و دلیلش هم مشخصه و اونم اینه کا800 برترین کمرا فون سال 2006 یعنی سال 3مگا پیکسلی ها شد شما نمیدونم چرا هی میخوای بگی ان73 بهتره خواهشا این بحث تموم کن
در رابطه با ان95 و کا850 بگم که کا850 حتی با فریمور اولش که کیفیتش خیلی پایین بود از ان95 بهتر عکس مینداخت و با فریمورهای جدید هم که مشخصه تو شب هم که مشخصه کا850 با داشتن فلش زنو کاملا برتره فقط کا850 ی سری تنظیمات داره که اگه اونا درست انجام بدی عکس عالی میندازه
دوست عزیز n73 در روز بهتر از k800 میگرفت خوب؟ 5610 از k800 برنده شد در روز میتونید در تاییک مقایسه عکس های 5610 و k800 ببینید همه قبول کردن در روز 5610 بهتر بود و n73 هم از 5610 در روز بهتر بود در مور ورژن اخرین ورژن بود دوست عزیز در شب هم من که کاملا تایید کرده بودم که k850 بهتره نکرده بودم؟نقل قول:
لابه لای مجله هام میگشتم اینا رو دیدم با n73me خودم عکس رفتم عنوانش خیلی زیبا بود n95 با رقیب جوان خود (مقایسه n95 کلاسیک با k850 ) با ایتکه 95 کلاسیک محصول 2006 هست واقعا این رقیبش هست من قسمت های زیادی عکس برداری کردم ولی فقط این دوتا توسنم اپ کنم دقیقا همین نوشته رو یادمه در مورد n73 k800 نوشته بود
دوست عزیز اینجا همه میدونم که عکس کا850 از ان95 و همین طور کا810 از ان73 بهتره و نیازی به این ها نیست در ضمن دیگه این بحث اینجا ادامه نده و تاپیک منحرف نکننقل قول:
ضمنا مجلات ایرانی اصلا قابل اعتماد و معتبر نیستن
صلاح جامعه خویش خسروان دانند ( بهانه میارین )نقل قول:
یادمه وقتی جنگ 5610 k800 شروع شد هزار تا منبع از gsmaira در اوردن وقتی به اینجا رسید قابل اعتماد نیست خود دانید
من حدود یک ساله که دارم رو دوربین گوشی ها تحقیق می کنم .نقل قول:
آخرش هم دقیقا به حرف شما رسیدم.
:40:
دوربین w902 مثل C902 ه و C902 هم بهترین 5 مگا پیکسلی است:27:نقل قول: