حامد جان ممنون ولی ی چیزو فکر کنم اشتباه نوشتی اونجای که نوشتی مهم نوشتی CXC162146 R6F41 در صورتی که اسم فایل برای دانلود cxc 162146 r6g04نقل قول:
با تشکر :11:
Printable View
حامد جان ممنون ولی ی چیزو فکر کنم اشتباه نوشتی اونجای که نوشتی مهم نوشتی CXC162146 R6F41 در صورتی که اسم فایل برای دانلود cxc 162146 r6g04نقل قول:
با تشکر :11:
2 تا سوال داشتم یکی این که گوشی به طور اتوماتیک وقتی خاموش می شه (lcd) قفل می شه می خوام غیر فعال کنم از کدام بخش؟؟
و یکی هم این که توی قسمت tools ی ایکن به نام exchange activesync وجود داره که اون برای چی؟؟؟؟؟؟
سلام //
بلاخره این گوشی به دست منم رسید.
همین که از شر w910i آشغال راحت شدم روزی 100 بار خدا رو شکر میکنم///
گوشی خوبی.
واسه من از انگلیس آوردن
vodafone لایسنس داره..
بدک نیست.
همین که 8 گیگ هارد داره جونه آدم رو راحت میکنه..
هندز فری 2 تا داره یه با سیم. و یکی هم بلوتوث hbh-220
کیف و 2 تا قلم اضافه / باطری و کابل usb / شارژر گوشی با هندزفری یکیه/ چند تا دفترچه با چندین زبون متفاوت
اونجا گرفتتش به :279 £
به هر حال ما هم 960 دار شدیم..
ممکنه.آخه من این گوشی رو که ندارم.متن رو هم کپی و پیست کردم.دی...نقل قول:
حامد جان ممنون ولی ی چیزو فکر کنم اشتباه نوشتی اونجای که نوشتی مهم نوشتی cxc162146 r6f41 در صورتی که اسم فایل برای دانلود cxc 162146 r6g04
با تشکر
دوست عزیز برای شما که از انگلیس اوردنمی شه نگاه کنی و بگی باطریش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برای من bts-33 950 mAh می خواستم ببینم مال همه این یا فرق داره؟؟؟ (من با گارانتی اصلی خریدم این توش بود ولی توی gsmarena قسمت مشخصات باطری نوشته 900 (البته وقتی عکس ها رو نگاه می کنی اون قسمت رو مات کرده که نشه دید نمی دونم چرا؟) مال من 950 می خوام ببینم مال شما چی؟) دوستانی هم که از ایران خریدن می شه ی خبری به ما بدن:46:
مال من از اینه
-----------------
یک سوال هم دارم از دوستان وقتی وارد اینترنت می شی (با gprs) می خواد ی سایتی رو باز کنه چرا اون عکس کره ی زمین چشمک میزنه بعضی اوقات؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی چشمک میزنه یعنی داره receive میکنه.نقل قول:
یک سوال هم دارم از دوستان وقتی وارد اینترنت می شی (با gprs) می خواد ی سایتی رو باز کنه چرا اون عکس کره ی زمین چشمک میزنه بعضی اوقات؟
دقیقآ BTS-33
950 MAH هست
ولی خدائیش باطریش فوق العاده است...
خیلی توپ شارژ نگه میداره..
من از صبح که با هندزفری بلوتوث موزیک پلای میکنم /// یک سره تا شب دارم گوش میدم...
خیلی پیش اومده که شارژ هندزفریم تموم بشه.. اما نه تو w910 ..نه تو این گوشی این اتفاق پیش نیومده..
به نظر من یکی از مهمترین چیزها تو گوشی موبایل همین باطری هستش..
کسی نمی دونه برای چی؟نقل قول:
قسمت tools ی ایکن به نام exchange activesync وجود داره که اون برای چی؟؟؟؟؟؟
یه چیزی واسه هماهنگ کردن اطلاعاتی مثل کانتکتها و غیره با کامپیوتر هست.
آقا یک سوال دیگه هم دارم من گوشی رو فارسی کردم خیلی خوبه همه چیز ولی وقتی می خوام مثلا ی اس ام اس بنویسم وقتی با دکمه های گوشی تایپ می کنم فارسی می نویسه و باید 100% کیبورد مجازی رو فعال کنم تا بتونم انگلیسی کنم باید چی کار کرد که کیبورد اصلی گوشی هم انگلیسی تایپ کنه؟؟
دومی رو که حامد جواب دادنقل قول:
2 تا سوال داشتم یکی این که گوشی به طور اتوماتیک وقتی خاموش می شه (lcd) قفل می شه می خوام غیر فعال کنم از کدام بخش؟؟
و یکی هم این که توی قسمت tools ی ایکن به نام exchange activesync وجود داره که اون برای چی؟؟؟؟؟؟
باید به contorol panrl بری توی security از اونجا برو locks و تیک مربوطه رو بردار
در مورد باطری هم یگم که همه از همین باطری استفاده میکنن و عالیه
اون آخری هم با ستاره * امتحان کن فکز کنم بین فارسی و انگلیسی سویچ میکنه
در مورد زبان نوشتن هم باید بگم که * رو نگه داشتم ولی نشد وقتی مگه می داری t9 خاموش , روشن می شه
چی کار کنم برای این کار؟؟؟؟؟؟؟؟
ی مشکلی هست چرا وقتی می ری توی بازی های UIQ 3 مثلا sky force چرا نمی شه همزمان آهنگ گوش داد کلا 3 تا بازی امنحان کردم نشد چرا اینجوری
لازم نيست نگه داري فقط 1 بار فشار بده بين فارسي - انگليسي- اعداد و... سويچ ميكنه.نقل قول:
بله متاسفانه نميشه همزمان بازيهاي سيمبين و موزيك رو با هم اجرا كرد ولي جاوا رو ميشه!!نقل قول:
ی مشکلی هست چرا وقتی می ری توی بازی های uiq 3 مثلا sky force چرا نمی شه همزمان آهنگ گوش داد کلا 3 تا بازی امنحان کردم نشد چرا اینجوری
البته ممكنه تنظيم خاصي داشته باشه ولي من كه هنوز پيداش نكردم...
میگن تقلی این گشوی هم اومده که در ضاهر قابل تشخیص نیست
دیرو زبرای یکی از دوستانم میخواستم بخرم اینطور فروشنده گفت
99% چرت گفته
ولی خوب منم از ی بابت خیالم راحت که گارانتی اصلی خریدم
=================
در مورد اون گیبور هم باید بگم که 1 بار هم * رو می زنی فقط انگلیسی نمی شه
یعنی مثلا دکمه ی 4 رو می زنی اول حذوف فارسی می اد و باید چند بار فشار بدی تا بعد به حروف انگلیسی برسه اینجوری برای شما هم؟؟؟
سلام
یه سوال داشتم:این گوشی از لحاظ صدا چه اسپیکر چه هندزفری از w910 بهتره؟
مرسی
من خودم 910 هم داشتم اصلا قابل مقایسه با 910 نیست خیلی بهتره
اسپیکر w910 اصلا مالی نیست.
دوستان سلام
من گوشیم کا810 هستش و باهاش راحتم ولی چون جاوا هست یک سری برنامه ها رو نمی تونم روش نصب کنم از جمله برنامه های ضبط مکالمه بدون بیپ
بعد از مشورت با دوستان در همین فروم رفتم ان 79 نوکیا گرفتم که خیلی پیشرفته است ولی مشکلی که باهاش داشتم این بود که اصلا با صفحه کلیدش راحت نبودم چون من زیاد اس ام اس می زنم و صفحه کلید ان 79 یک جوریه که موقع تایپ کردن و نوشتن اشتباه پیش میاد منظورم اینه که صافه و بین دگمه ها فاصله ای نیست و دچار اشتباه میشم
در ضمن من چون به کا 810 عادت کردم در ان 79 وقتی صفحه ی نوشتن پیام رو باز می کنم حروف رو کمی ریز می نویسه . البته یک گزینه هم داره که حروف رو کمی بزرگتر نشون میده ولی بخوبی سونی اریکسون کا 810 نیست . با وجودی که صفحه ی نمایش کا 810 کمی کوچکتر از ان 79 هستش ولی حروف رو موقع نوشتن پیام خیلی خوب نشون میده . واسه همین چون با صفحه کلید و همینطور پیام نوشتن در ان 79 راحت نبودم بردم پسش دادم هر چند که از کا810 خیلی پیشرفته تر بود ولی اصلا باهاش راحت نبودم یعنی در واقع باید بگم که با سونی اریکسون خیلی راحت ترم
دنبال یک سونی اریکسون می گردم که هم سیمبین باشه و کار با صفحه کلیدش واسه نوشتن پیام راحت باشه
دیدم که این مدل یعنی دابلیو 960 سیمبین هست واسه همین قبل از تصمیم برای خرید این گوشی دوسه تا سوال هست که ممنون میشم شما پاسخ بدین
1- کار با صفحه کلید دابلیو 960 و صفحه نوشتن پیام چطوره ؟
2- با توجه به نوع سیمبین دابلیو 960 خواهش می کنم این نرم افزار Total Recall 3rd Ed رو روی گوشی نصب و اجرا کنین ببینین این نرم افزار اصلا روی این مدل قابل نصب و اجرا هست ؟ اگر روی این مدل قابل نصب هست لطفا تست کنید ببنید موقع ضبط مکالمه صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگر صدای بیپ شنیده بشه بدرد نمی خوره
این لینک این نرم افزار هست که ترایل هست و مال سایت همین برنامه است
3- در ضمن کیفیت صدا ( نه بلندی صدا ) و همینطور دوربین دابلیو 960 در مقایسه با کا810 چطوره ؟ دوربین رو می دونم که هر دو 3.2 مگاپیکسل هستند ولی نمی دونم کدوم بهتره ؟کد:http://killermobile.com/newsite/wap/TR3.SIS
ممنون میشم که بدون تعصب پاسخ بدین
این گوشی uiq هست و قابلیت ضبط مکالمه رو نمیده.یعنی هنوز برنامه ای براش نیست.
واسه این کار برید سراغ همون گوشی های نوکیا که بهتر هست.
سلام
دوستان من این گوشی امروز خریدم قیمت 295000 تومن
میخواستم بدونم چرا دو تا زبون بیشتر نداره
یکی نوشته
English uk
farsi
میخواستم بدونم گوشی دوستان مثل من دو زبون بیشتر نداره روی خود گوشی و دیگر اینکه این گوشی خیلی کمیاب شده
مبارک باشه.
زبانهای بیشتر رو میشه اضافه کرد.تاپیک رو مطالعه کنی آموزشش هست.
R9k009
میخواستم بدون ورژن نرم افزاری گوشی اپدیت هست ا باید اپدیت کنم
مدت مکالمه خود گوشی رو چطوری میشه در آورد
عزیزم من فارسی نصب نکردم نمیدونم طبق اطلاعاتی که دارم جواب میدمنقل قول:
در مورد اون گیبور هم باید بگم که 1 بار هم * رو می زنی فقط انگلیسی نمی شه
یعنی مثلا دکمه ی 4 رو می زنی اول حذوف فارسی می اد و باید چند بار فشار بدی تا بعد به حروف انگلیسی برسه اینجوری برای شما هم؟؟؟
امیدوارم دوستان این سوال شما رو جواب بدن.
1.صفحه کلید خوبه و صدا نمیده و بد نیستنقل قول:
دوستان سلام
من گوشیم کا810 هستش و باهاش راحتم ولی چون جاوا هست یک سری برنامه ها رو نمی تونم روش نصب کنم از جمله برنامه های ضبط مکالمه بدون بیپ
بعد از مشورت با دوستان در همین فروم رفتم ان 79 نوکیا گرفتم که خیلی پیشرفته است ولی مشکلی که باهاش داشتم این بود که اصلا با صفحه کلیدش راحت نبودم چون من زیاد اس ام اس می زنم و صفحه کلید ان 79 یک جوریه که موقع تایپ کردن و نوشتن اشتباه پیش میاد منظورم اینه که صافه و بین دگمه ها فاصله ای نیست و دچار اشتباه میشم
در ضمن من چون به کا 810 عادت کردم در ان 79 وقتی صفحه ی نوشتن پیام رو باز می کنم حروف رو کمی ریز می نویسه . البته یک گزینه هم داره که حروف رو کمی بزرگتر نشون میده ولی بخوبی سونی اریکسون کا 810 نیست . با وجودی که صفحه ی نمایش کا 810 کمی کوچکتر از ان 79 هستش ولی حروف رو موقع نوشتن پیام خیلی خوب نشون میده . واسه همین چون با صفحه کلید و همینطور پیام نوشتن در ان 79 راحت نبودم بردم پسش دادم هر چند که از کا810 خیلی پیشرفته تر بود ولی اصلا باهاش راحت نبودم یعنی در واقع باید بگم که با سونی اریکسون خیلی راحت ترم
دنبال یک سونی اریکسون می گردم که هم سیمبین باشه و کار با صفحه کلیدش واسه نوشتن پیام راحت باشه
دیدم که این مدل یعنی دابلیو 960 سیمبین هست واسه همین قبل از تصمیم برای خرید این گوشی دوسه تا سوال هست که ممنون میشم شما پاسخ بدین
1- کار با صفحه کلید دابلیو 960 و صفحه نوشتن پیام چطوره ؟
2- با توجه به نوع سیمبین دابلیو 960 خواهش می کنم این نرم افزار total recall 3rd ed رو روی گوشی نصب و اجرا کنین ببینین این نرم افزار اصلا روی این مدل قابل نصب و اجرا هست ؟ اگر روی این مدل قابل نصب هست لطفا تست کنید ببنید موقع ضبط مکالمه صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگر صدای بیپ شنیده بشه بدرد نمی خوره
این لینک این نرم افزار هست که ترایل هست و مال سایت همین برنامه است
کد:
در ضمن کیفیت صدا ( نه بلندی صدا ) و همینطور دوربین دابلیو 960 در مقایسه با کا810 چطوره ؟ دوربین رو می دونم که هر دو 3.2 مگاپیکسل هستند ولی نمی دونم کدوم بهتره ؟کد:http://killermobile.com/newsite/wap/tr3.sis3-
ممنون میشم که بدون تعصب پاسخ بدین
2. اصلا مکالمه رو با این گوشی نمیشه ضبط کرد (اصلا میخای چیکار؟)
3. من کا 810 نداشتم که بدونم....
کیفیت صدا و بلندی گوشی توپ حرف نداره
عمق باس این گوشی رو در هنزفری تو هیچ گوشی ندیدم
برای خودش هیولایی در موزیک است
با سلاممی خوام p1 یا w960 بگیرم، به نطر شما کدوم بهتره؟از نظر قیافه هر دو شو میپسندم.شنیدم که w960 , cpu ضعیف تر از p1 است..... درسته یا نه؟اگه قیمت این دو تا رو با گارانتی کامتل دارید ، چنده؟.......
Cpu هر دو یکی هست.208 مگاهرتز.
قیمت رو ندارم ولی باید ببینی چی میخوای از گوشی.
مشکلی که من با این گوشی دارم نبود دی پد هستش.
یه سوال دیگه این گوشی که الان 300 تومان قیمتش هست با هندسفری بلوتوث هستش؟قیمت هندسفری بلوتوث چنده؟دی اس 220
Ds 220 رو من یک مدت قبل قیمت کردم 60-70 بود قیمتش.ظاهرا دیگه نمیگذارن توی پک.واسه همین قیمتش کم شده.
دی پد میخوای باید بری سراغ g900&700
هرچند مشکلی ایجاد نمیکنه.شما هرکار بخوای انجام بدی با لمس صفحه سرعتر بهش میرسی.
حامد جان حرفت دست اما این صفحه 2.6 کوچیکه و بعضی وقتا احتیاج به قلم پیدا میکنی چون دبلیو950 رو داشتم دارم میگم.
میشه آیکونها رو بزرگ کرد؟
صداش توی اسپیکر در مقایسه با سایر گویها چطوره؟وقتی هکش میکنید کیفیتش پایین نمیاد؟
مشکل اصلی این گوشی چیه؟
W960 خوب صد البته بهترهنقل قول:
چون بخاطر محافظ ال سی دی میتونی خیلی راحت با انگشتت فشار بدی دیگه نگران محافظ ال سی دی نیستی
ولی چیزی که منو اذیت میکنه نداشتن دکمه back سمت چپ بقل گوشی و دیگری نداشتن dpad
کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری آپدیت کنم
صدای اسپیکرش قوی و شفاف است
نسبت به پی990 گزینه های فرعی زیادی داره uiq 3.0 دبیلو 960
کیفیت ال سی دی هم بالاست
شارژ باتری توپ ماشالله چیزی که باعث میشه خیالتون در سفر راحت باشه
خلاصه مخصوص :8:
برای موزیک خوبه یعنی بیشترین امکانات موزیک رو داره
پلیر اون نسبت به گوشی های سیمبین بخاطر واکمن بودن بیشتر فرمت ها رو میخواند Avi
بدون نصب برنامه فقط با پلیر خود گوشی
از نکات جالب این گوشی وقت مسیج زدن اگر حتی زبون گوشی انگلیسی هم باشه بطور خود کار فارسی با قلم بنویسی فارسی رو شناسایی میکنه
مرسی آقا حامدW960 فایل های office و pdf رو می خونه؟ یا نه؟ (چون توی gsmarena برای w960 در این مورد چیزی ننوشته ولی برای p1 نوشته که می خونه)عکاسی و فیلم برداری کدوم بهتره؟ p1 یا w960 ؟ممنون
من خیلی خاهان این گوشی بودم فقط چندین ماه توی امضام نوشته بودم که
این دبلیو960 ما رو کشت و آخرش نیومد
اما وقتی اومد با قیمت بالا اومد.یه سری مشکلات داشت میگفتن صدای اسپیکرش ضعیفه و ...که باعث شد منصرف بشم.
اگه هک بشه کیفیت اسپیکرش کم نمیشه؟؟؟صدای این بهتره یا 980؟
از راهنمای هاتون ممنونW960 فایل های office و pdf رو می خونه؟ یا نه؟ (چون توی gsmarena برای w960 در این مورد چیزی ننوشته ولی برای p1 نوشته که می خونه)عکاسی و فیلم برداری کدوم بهتره؟ p1 یا w960 ؟ممنون
اگر هم این فایلها رو نخونه مهم نیست چون برنامه های زیادی رو میشه نصب کرد که این قابلیت رو داشته باشه
فیملبرداری هر دو مثل هم هستش qvga 15 frame
فکر کنم به صورت دیفالت روی گوشی نباشه.ولی برنامه داره در تایید zimka .توی بخش UIQ نرم افزارهایش رو میتونی ببینی.نقل قول:
مرسی آقا حامد
W960 فایل های office و pdf رو می خونه؟ یا نه؟ (چون توی gsmarena برای w960 در این مورد چیزی ننوشته ولی برای p1 نوشته که می خونه)
عکاسی و فیلم برداری کدوم بهتره؟ p1 یا w960 ؟
ممنون
کیفیت صدای این گوشی نسبت به 5700 یا ان82 و سایر گوشیها چطوره؟بلندیش نسبت به کا800 چطوره؟
اگه هکش کنی کیفیتش پایین نمیاد؟
سلام دوستان،
ممكنه لطف كنيد بگيد فرمت فيلمبرداري w960 چيه (3ْgp يا mp4 يا ...) و كيفيتش در چه حديه؟
3gp و درحد متوسط.فقط به درد MMS میخوره.سایزش هم که QVGA هست.