یعنی دانته که این همه سال بوده رفت ؟
نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار
Printable View
من می خواستم به دانته رای بدم اشتباه شد شدید!
دانته تو همین نسخه هم قابل بازیه و خیلی هم از نرو بهتره چون همه استایل هاش وسط بازی قابل دسترسی اننقل قول:
از نرو بدم میاد چون دیگه زیادی بچه خوشگله تو طراحی کاراکتر شورشو در آوردن مگه نه؟
خودتون قضاوت کنید کدوم جذاب ترن!
کد:http://i36.tinypic.com/2ebu0x0.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/2celm2w.jpg
آقا گفتم این نظر سنجی رو اضافه کنن.سم فیشر عزیز هم زحمتش رو کشید.رای بدید ببینیم کی بیشتر رای میاره
ممنون از دوستان بابت نظر دهی
دهه! نخيرم اصلا كم نياوردم گيم پد بهترهنقل قول:
اين يكي دوهزارميه نابغه!!!نقل قول:
اصلا خودم مي رم دنبال داستانش ببينم چه خبره اون كيه اين كيهنقل قول:
نه بابا نمرده که
اون یکی دیگه بود که تو قسمت دوم مرد!
داستانشم تو بازینما خوندم چن سال پیش
هه هه دانته رو خودم جلو انداختم از نرو!
آقا چه بحثیه اینهمه آدم یکی شماره یک رو بازی نکرده ؟ اگر هست یکی بگه تریش قسمت اول مرد من زبونم مو درآورد یا اینا قصه رو قاطی کردن یا اینکه شما بحث بیخود میکنین ....
حرکت بسیار خوبی بود ولی پس چرا اینجوری دانته چرا کم رای گرفته ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا گفتم این نظر سنجی رو اضافه کنن.سم فیشر عزیز هم زحمتش رو کشید.رای بدید ببینیم کی بیشتر رای میاره
ممنون از دوستان بابت نظر دهی
من رفتم ديدم نوشته بود تريش براي دانته كار ميكنه اصلا هم نمرده! :31:نقل قول:
من يه چيزايي الان خوندم
اون دختره كه شبيه ليديه خود ليديه!
گلوريا هم همون تريشه و اصلا حرفي از مردنش توي قسمت اول زده نشده
الان اينو صد جا نگاه كردم همينه!
دقيقانقل قول:
من رفتم ديدم نوشته بود تريش براي دانته كار ميكنه اصلا هم نمرده! :31:
پس حالا اون كه مرده كيه؟ :31:
من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه :13:نقل قول:
اوني كه مرده غول آخرشه:31:
حالا چون خوشگله بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از نرو بدم میاد چون دیگه زیادی بچه خوشگله تو طراحی کاراکتر شورشو در آوردن مگه نه؟
مگه شما خودت شماره یک رو بازی نکردی خوب اون دختره که تو بغل دانته آخر بازی میمیره (همون که فرستاده بودن سراغ دانته)نقل قول:
پس حالا اون كه مرده كيه؟
مگه تریش صداش نمیزدن مگه نمرد ؟
خدایی من کم آوردم .......نقل قول:
من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه
:31:نقل قول:
همون!
الان داستانشو خوندم نوشته بود تريش گريه مي كنه ولي ننوشته بود كه مي ميره و آخرشم با دانته فرار مي كنه و باهم برمي گردن اسم مغازه شون رو هم تغيير مي دن به شيطان هرگز نمي گريد!!!
حالا ليدي رو نگاه كن توي شماره 4 يه ذره تكون نخورده ( خوب مونده شديد!!! :31: ) تازه ليدي انسانه ولي دانته كه شيطانه پير شده!!! بعد باز گلوريا همون جوري مونده!!!
اينا كلا همشون جالبن!!!
خب درست مي گي ولي وقتي هرجا رو نگاه مي كني همينو نوشته آدم مي گه شايد من اشتباه كردم ديگه!نقل قول:
الان من 3 جا رو نگاه كردم توي نت همينو نوشته بود!!!!
خوبه هيچ جا هم ننوشتن تريش قسمت اول مرده!!! آدمو رواني مي كنن با اين داستانهاي قشنگشون!!!
من که واقعا کم آوردم میشه یه بار داستان کاملشو تو یه تکستی چیزی بذاری بخونیم شاید یه چیزی حالیمون شد اصلا داستان شماره 4 کلا چی هست ؟؟نقل قول:
خب درست مي گي ولي وقتي هرجا رو نگاه مي كني همينو نوشته آدم مي گه شايد من اشتباه كردم ديگه!
الان من 3 جا رو نگاه كردم توي نت همينو نوشته بود!!!!
خوبه هيچ جا هم ننوشتن تريش قسمت اول مرده!!! آدمو رواني مي كنن با اين داستانهاي قشنگشون!!!
میگم این 4 شاید همون قضیه رو از یه زاویه دیگه نشون میده یعنی وقتی که هنوز تریش زندست قسمت اول !!
آخه اونجوری هم باشه پس داداش دانته کو ؟ واییییییییییییییییی مغزم داغ کرد
خودم مي رم دنبال داستان كاملش ببينم چي مي شه
نه این فقط یه دلیلش بودنقل قول:
درسته که نرو اومده ولی دلیل نمی شه دانته رو فراموش کنیم یا ورجیلو
باباش آرخامه پس نیمه شیطانهنقل قول:
ليدي انسانه
دانته که پیر نشده اسم اینو می ذاری پیر؟نقل قول:
دانته كه شيطانه پير شده!!!
من با کیبورد بازی می کنم خیالیه؟نقل قول:
دهه! نخيرم اصلا كم نياوردم گيم پد بهتره
نابغه رم خز کردی رفتنقل قول:
اين يكي دوهزارميه نابغه!!!
پیشاپیش گفتم خالی فسور
بابا شون مرد اینا که جوجن!نقل قول:
من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوني كه مرده غول آخرشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو Anime هاش Trish هم تو بعضی قسمتاش بوده داستان شماره 4 هم اصلا ربطی به شماره 1 نداره این داستان بعد همه اینهاست. اگر تو داستان 4 مشکل دارید بگید من بنویسم براتون.
نوچ آرخام شیطان نبود یک Ritual انجام داد که تبدیل شد به یک Demon فقط پدرو دختر جفتشون heterochromia دارن.نقل قول:
باباش آرخامه پس نیمه شیطانه
اینی که الان گفتی یعنــــی چه؟نقل قول:
نوچ آرخام شیطان نبود یک Ritual انجام داد که تبدیل شد به یک Demon فقط پدرو دختر جفتشون heterochromia دارن.
آهان هتروکرومیا یادم اومد... چقد کم حافظه شدم!نقل قول:
Heterochromia به حالتی می گن که مثلا یک فرد مو ها و چشم هاش رنگ های مختلف دارند مثلا یکی از چشم ها آبی و دیگری قهوه ای باشه. یا اینکه یک چشم دو رنگ باشه نصف هر چشم یک رنگ و نصف چشم دیگه یک رنگ دیگه.
ولی خوب پدره شیطان شد دیگه!
Heterochromia به حالتی می گن که مثلا یک فرد مو ها و چشم هاش رنگ های مختلف دارند مثلا یکی از چشم ها آبی و دیگری قهوه ای باشه. یا اینکه یک چشم دو رنگ باشه نصف هر چشم یک رنگ و نصف چشم دیگه یک رنگ دیگه.نقل قول:
اقا شما داستان هر چهار قسمتو مفصل بگو فربونت من که قاطی کردم یکی میمیریه دوباره زنده میشه یکی نبود یهو پیداش میشه اصلا قاطی پاتیه
حتما شماه 1 رو بازی کردی مگه تریش نمرد پس چرا الان زندست ...
نمیدونم والله شما زحمت داستانو بکش ممنون میشیم
تنها مسئله شفافیت نیست..اگه دقت کنی سیستم نور پردازی و افکتها و ..روی ویستا خیلی بهتره..البته قبول دارم که dmc روی ویستا به پای ac روی ویستا نمیرسه چون ac روی ویستا کا یه چیز دیگه بود و اون هم به خاطر موتور گرافیکیش بود...چرا تاثیر داره مطمئن باش ولی چندان محسوس نیست..مثلا اگه شما با ویندوز روی مانیتور crt با 60 hz کار کنی بعد از یک ساعت چشمات میسوزه ولی روی lcd زیاد اینطور نیست..نقل قول:
نقل قول:
به به داریوش عزیز.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که اغفال دیشب کاره خودشو کرد..به جمع بروبکس dmc خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرهنقل قول:
دانته که پیر نشده اسم اینو می ذاری پیر؟
منم با گيم پد مي كنم دعوا داري؟؟؟؟نقل قول:
من با کیبورد بازی می کنم خیالیه؟
چه كلمه ي بيمزه اي! همون نابغه بهتره نابغه!نقل قول:
نابغه رم خز کردی رفت
پیشاپیش گفتم خالی فسور
الان تو شماره 4 رو بازي كردي؟ توي مبارزه دانته و Agnus احتمالا گوش نكردي Agnus چي پرسيد دانته چي جواب داد؟نقل قول:
ولی خوب پدره شیطان شد دیگه!
Trish وقتی جلوی حمله Mundus را می گیره به نظر می رسه کشته میشه و Dante تمام قدرتش را بدست می کنه که تبدیل بشه به بهترین نوع Demon Form ولی وقتی تو اون دنیا شکستش میده و می خواد از جزیره فرار کنه دوباره Mundus بر می گرده ولی Trish دوباره میاد و با کمک اون و قدرتش دوباره Mundus را شکست می دهند و اونم قول میده که یک روزی دوباره برگرده. بعد Trish می زنه زیر گریه و از دانته معذرت خواهی می کنه و با هم از جزیره فرار می کنند و از اون به بعد با هم در شکار شیاطین باهم همکار هستند.نقل قول:
باشه ممکنه یکم طول بکشه می خواستم برای Half-Life موضوعاتی بدم حالا اینو اول میدم.
ای بابا.هنوز تو داستان این DMC موندید؟
یه دور اینو کامل بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه می شید
نقل قول:
یه دور اینو کامل بخونید:
خدا امواتتو بیامرزه پس اینا چی میگن ترش نمرده ؟؟نقل قول:
در يک صحنه ي دراماتيک ترش در اخرين لحظات حيات اهريمني اش از دانته مي خواهد که او را ببخشد ودر حالتي که اشک از چشمانش جاري مي شود از شيطان بودن خودش اظهار تنفر مي کند.
دانته قطرات اشک روي صورت ترش را پاک مي کند و به او مي گويد که او ديگر شيطان نيست زيرا شياطين هرگز گريه نمي کنند با شنيدن اين حرف ترش لبخند رضايت بخشي مي زند و وجود اهريمني اش مي ميرد پس از اين واقعه دانته که حالا خوي اهريمني اش به خوي انساني اش غلبه کرده است حس انتقام گيري در وجودش شعله مي کشد و اشک از چشمانش جاري مي شود.
منم خونده بودم اینو.
اولا دستت درد نکنه.
دوم خیلی ناقصه ببخشید مثلا همین آخر DMC 1 را ننوشتی.
داستان شماره 2 هم خیلی خلاصه کردی اصلا از آرگوساکس و نبرد آخر دانته با اون شیطان هم ننوشتی. Arius هم بعد از اینکه توسط دانته شکست می خوره در DVD دوم که با Lucia بازی می کنی باید دوباره باهاش بجنگی و ....
TRISH نمرده عزیزم مگه اون پست منو نخوندی؟نقل قول:
خدا امواتتو بیامرزه پس اینا چی میگن ترش نمرده ؟؟
جسارتا این دقیقا همونه که تو مجله بازینما نوشته بود!نقل قول:
یه دور اینو کامل بخونید:
تاریخچه Devil May Cry
متوجه می شید
من کلا داستانهای اینجوری رو اصلا قبول ندارمنقل قول:
اقا شما داستان هر چهار قسمتو مفصل بگو فربونت من که قاطی کردم یکی میمیریه دوباره زنده میشه یکی نبود یهو پیداش میشه اصلا قاطی پاتیه
حتما شماه 1 رو بازی کردی مگه تریش نمرد پس چرا الان زندست ...
نمیدونم والله شما زحمت داستانو بکش ممنون میشیم
طرف یه داستان می نویسه بعد می گن می خوان قسمت دوم رو بسازیم یه داستان دیگه بنویس!
خوب معلومه که همه چی قاتی می شه
من هنوز تو کف اینم که چطور داستان نسخه سوم رو نوشتن واقعا عالی بود و با قسمت اول به شدت هماهنگ!!!
داستان باید قبل از ساخت نسخه اول تا آخر نوشته شده باشه همونطور که شاهکار های داستانی مثل میراث کین و وارکرفت این کارو کردن!
هنوزم تو کف داستان میراث کین ام ,,, ولی چند سال بعد کی می ره تو کف داستان این بازی که گیج کننده هم هست و یه شکاف عمیق هم تو قسمت دومش داره؟
تو اول شرو کردینقل قول:
منم با گيم پد مي كنم دعوا داري؟؟؟؟
تو چرا نمی ری با هم قد خودت بازی کنی خالی فسور؟نقل قول:
چه كلمه ي بيمزه اي! همون نابغه بهتره نابغه!
نگفت کاملا مرد که، گفته شده وجود اهریمنیش می میره!نقل قول:
به او مي گويد که او ديگر شيطان نيست زيرا شياطين هرگز گريه نمي کنند با شنيدن اين حرف ترش لبخند رضايت بخشي مي زند و وجود اهريمني اش مي ميرد
خوب خودم اینو ننوشتم که.یعنی حوصلش رو نداشتم :31:نقل قول:
منم خونده بودم اینو.
اولا دستت درد نکنه.
دوم خیلی ناقصه ببخشید مثلا همین آخر DMC 1 را ننوشتی.
داستان شماره 2 هم خیلی خلاصه کردی اصلا از آرگوساکس و نبرد آخر دانته با اون شیطان هم ننوشتی. Arius هم بعد از اینکه توسط دانته شکست می خوره در DVD دوم که با Lucia بازی می کنی باید دوباره باهاش بجنگی و ....
من عاشق این داستانم متاسفانه قرار بود قسمت بعد از Defiance هم ساخته شود و داستانش کامل نوشته شده بود ولی Eidos مخالفت می کنه.....نقل قول:
هنوزم تو کف داستان میراث کین ام
داستان مال ژاپنی هاست دیگه :27:نقل قول:
ولی چند سال بعد کی می ره تو کف داستان این بازی که گیج کننده هم هست و یه شکاف عمیق هم تو قسمت دومش داره؟
من تا آخرش بازی کردم مردنشو دیدم تو بغل دانته تو دموشنقل قول:
trish نمرده عزیزم مگه اون پست منو نخوندی؟
یعنی بعد از اونم دمو داشته؟که نشون بده زنده میمونه
من چیزی ندیدم .....
اینم اون 2 تا کلت معروف:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس کیه رو دسته ش؟نقل قول:
اینم اون 2 تا کلت معروف:
امروز بازی رو تموم کردم گالریش باز شد این عکسا اونجا توجه مو جلب کرد!
هالیوودی تموم شد!
کردیتشم مث نسخه سوم بود
مراحلش خیلی کم بود خوبه حالا جی تی ای واسه پی سی میاد با تقریبا 120 ساعت گیم پلی مفید!
ایول موافقم شدید:27:نقل قول:
آقا قسم حضرت عباسو قبول داری یا دمب خروسو؟نقل قول:
من تا آخرش بازی کردم مردنشو دیدم تو بغل دانته تو دموش
یعنی بعد از اونم دمو داشته؟که نشون بده زنده میمونه
من چیزی ندیدم .....
تریش الان تو همین بازی هست بقیه مسائلو به دلیلی که بالا ذکر شد بیخیال(اسمایل سوت زدن)
و البته خیلی گروننقل قول:
در مورد اون دو کلت هم اگه یه مدل واقعی از روش بسازند واسه طرفدارهای این بازی کلی فروش میکنه !
جایی از اینترنت نمونه فراست مورن رو می فروختن 450 دلار!
نگرفته باشیم هم قوی ترهنقل قول:
به نظر خودم بازم دانته قوی تر بود اما در صورتی که قدرت های قول های بازی رو گرفته باشید .
در مورد نظر سنجی فقط دانته .
در مورد اون دو کلت هم اگه یه مدل واقعی از روش بسازند واسه طرفدارهای این بازی کلی فروش میکنه !
میگم کاش یه نظر سنجی هم بزارید که کدوم شخصیت قوی تر بود ؟ ( دانته یا نرو )
به نظر خودم بازم دانته قوی تر بود اما در صورتی که قدرت های قول های بازی رو گرفته باشید .
ولی در حالت نرمال نرو به خاطر دستش قوی تره .
مگه اینا هم تو بازی بودن من خروس ندیدم :دینقل قول:
آقا قسم حضرت عباسو قبول داری یا دمب خروسو؟
من که دیگه قاطی کردم کلا بیخیال شدم ولی کسی بهم بگه چطوری شد که تو قسمت یک دوباره زنده شد ممنونش میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تریش الان تو همین بازی هست بقیه مسائلو به دلیلی که بالا ذکر شد بیخیال(اسمایل سوت زدن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم به خاطر شما
هيچي اصلا چيزي در مورد اينكه تريش مرده نه توي بازيش بود نه توي داستانشنقل قول:
وقتي بازي رو تموم كنيد داستان تمامي نسخه هاش باز ميشه و توي اون نوشته بود كه بعد از پشيمون شدن تريش ، از اون به بعد براي دانته كار ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 مياد :27:
کاپکامه دیگه :46:نقل قول:
رفته بود اماده بشه که نسخه 4 اومد یه دفعه ظاهر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما کپکام این کارو کرد ... چون خوشش میاد هی شخصیتارو عوض کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان نسخه سوم قبل از همه اینا اتفاق افتادهنقل قول:
ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 مياد
بعد داستان دویل یک
بعد دویل 4 بعد دویل دو!!!!
من وقتی نسخه 1 رو بازی کردم کوچیک بودم یادش بخیر تو کلوپ سر کوچمون بازی میکردم و یه بار تموم کردمنقل قول:
ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 مياد
این دمویی رو که دوستومون گفت رو ندیدم شاید این دموش باید آزاد میشده که من نکردم راستی نسخه یکش برا پی سی هست میخوام دوباره برم اینو ببینمنقل قول:
Trish وقتی جلوی حمله Mundus را می گیره به نظر می رسه کشته میشه و Dante تمام قدرتش را بدست می کنه که تبدیل بشه به بهترین نوع Demon Form ولی وقتی تو اون دنیا شکستش میده و می خواد از جزیره فرار کنه دوباره Mundus بر می گرده ولی Trish دوباره میاد و با کمک اون و قدرتش دوباره Mundus را شکست می دهند و اونم قول میده که یک روزی دوباره برگرده. بعد Trish می زنه زیر گریه و از دانته معذرت خواهی می کنه و با هم از جزیره فرار می کنند و از اون به بعد با هم در شکار شیاطین باهم همکار هستند.
ولی کلا موندم دیگه کی تو این بازی میمیره کی زنده میشه عجب داستانی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تنها کاری که باید بکنید اینکه برید و سریالشو ببنید اونجا مشخص میشه Trish کجا بوده این مدت. در شماره یک آخر بازی که دانته با آخرین From موندوس می جنگه صدای مادش میاد و بعد Trish بصورت اشعه نور به کمک دانته میاد و انرژیشو به دانته میده که بتونه Mundus را شکست بده.
در سریالش Trish از دانته جدا میشه که بصورت تنها کار کنه و گاهی به دانته سر میزنه و اصلاعات بهش میده. یک جاشم Lady با Trish می جنگه چون یک شیطان (البته Lady نمی دونه) اونو اجیر کرده تا Trish را بکشه که بعد برای مدتی کوتاه با هم هستند ولی دوباره Trish میره. در یکی از قسمتاش دانته از Trish می خواد که بگرده ولی اون قبول نمی کنه. حالا که ما تو 4 دیدیمش پس معلومه آخرش قبول کرده که برگرده.
سریالش رو کودوم کانال نشون میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]