سلام دوستان.پاورپوینت با فرمتppsxذخیره کردم ولی باز نمیشه و ارور میده کهpower point cant read C:\*ppsx ممنون میشم برای حل این مشکل راهنماییم کنید.
Printable View
سلام دوستان.پاورپوینت با فرمتppsxذخیره کردم ولی باز نمیشه و ارور میده کهpower point cant read C:\*ppsx ممنون میشم برای حل این مشکل راهنماییم کنید.
سلام
من پاورپوینت 2013 رو دارم.
میخواستم ببینم چطوری میتونم با مداد تو پاورپوینت بنویسم ؟ مثل حالت واقعی ؟
قسمت Pen برای من غیرفعال هم هست
مثل این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام یک فایل پاور پوینت با فرمت ppsm که قابل ویرایش نیست ،چحوری میشه ویرایش کرد؟
سلام دوستان
من می خوام تو اسلایدم یک مربع داشته باشم که وقتی روش کلیک کنم یه مربع دیگه باز شه . مثل دکمه . نمی خوام به اسلاید دیگه بره همونجا که هست یه مربع جدید باز کنه . فردا یه ارائه خفن دارم . هر کی کمک کنه خیلی مرده . :n12:
سلام خدمت بزرگواران
من 15 تا اسلاید دارم که میخوام تا اسلاید 7 یک موسیقی بک گراند پخش بشه و زمان باز شدن اسلاید 7 موسیقی قبل اتوماتیک تمام بشه و اهنگ دوم پخش بشود.
به نام خدا
سلام
می خواستم بدونم آیا در پاورپوینت می شه دکمه برای مکث اسلایدها ایجاد کرد.
من می تونم برای توقف و ادامه دادن و قبل و بعد رفتن اسلاید دکمه تعریف کنم اما برای مکث یا همونpause نمی دونم می شه یا نه
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
آیا راهی است که انیمیشن یکبار به صورت کلی به کلیه کادرهای پاورپوینت اضافه کرد
ممنون
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام. بايد اسلايدهاي 1 تا 7 را در يك section قرار دهيد و اسلايد 7 به بعد در section ديگر و بعد براي هر section تنظيمات را انجام دهي( مثل ورد )نقل قول:
براي ايجاد section بايد در بين اسلايدها كليك راست كنيد و گزينه new section را انتخاب كنيد . البته گزينه section در Office 2010 به بعد اضافه شده است .
- - - Updated - - -
سلام. بله امكان دارد، بايد در زبانه (Tab) انيميشن (Animations) گزينه Apply To All را انتخاب كنيد .نقل قول:
سلام. روي فايل كليك راست كنيد و Rename را انتخاب و سپس پسوند يا Extention را به pptx يا ppt تغيير دهيد .نقل قول:
سلام دوستان دیگه فقط اینجا به ذهنم رسید برای حل مشکلم
امروز آفیس 2016 رو از سایت دانلود و نصب کردم متاسفانه نصب شد اما موقع اجرای اسلاید دیدم ارور میده عکس ارور:
ویندوزم 8.1 هست در ویندوز 7 با آفیس 2016 مشکلی نداشتم این ارور برای تمام برنامه های آفیس موقع اجرا میاد...
آقا سالار در سافت98 دیدم به یکی که این مشکلو داشتن گفتن visual c++ رو نصب کن... نصب کردم اما نصبش با این مشکل روبرو شد: error-0x80240017
خیلی موقعیت بدی هست به ویندوز 7 هم نمیتونم برگردم چون درایور پکی که دارم ( 15.8 و 15.5 و 14.8 ) گرافیک ویندوز 7 ام رو درست نصب نمیکنن ( شرح مشکل: مثلا موس رو روی این آیکون های taskbar نگه میدارم تصویر برنامه نمیاد بالا که در اصل فکر کنم باید بیاد... )
ممنون میشم دوستان و استادان یه کمکی کنن این مشکل در اسرع وقت حل شه اسلایدی که میخوام باز کنم درس دانشگاهه و ضروری...:-:n35:
سلام
قراره فردا یه موضوع رو پاور پوینت کنم یه مشکلی دارم ممنون میشم اگه کسی می دونه زود جواب بده
توی یه اسلاید مثلا 4 پاراگراف وجود داره من می خوام با زدن دکمه اینتر پاراگراف اول بیاد و بعد هر موقع دوست داشتم پاراگراف بعدی...چطور میشه اینکارو انجام داد؟
سلام
می خواستم بدونمچگونه در پاورپوینتم در شکل هندسی که کشیده ام و مطلبی در آن نوشته ام با یک کلیک بر روی آن می توانم صفحه ی دیگر باز شود تقریبا مثل کتاب الکترونیک ولی در پاورپوینت اگر زود جوابم را بدهید متشکرم:n40::n18::n18:
با سلام
بنده میخوام برای یک از درسهام یک پاورپوینت ارائه بدم و میخوام بعضی از نوشته ها مخفی باشه فقط برای خودم که کسانی که دارن از طریق ویدیو پروژکتور اسلاید ها رو میبینند این کامنت های مخفی من رو نببیند و فقط مخصوص خودم باشه .....از شدن میشه یکی از دوستام اینطور کرده بود
با تشکر
سلام دوستان
استاد مبانی کامپیوتر یه چند تا سوال عملی powerpoint برامون داده حالا من اونایی رو که بلد نیستم میذارم اینجا...لطفا سریع جوابشون رو بدید 3 شنبه باید برم امتحان عملی powerpoint بدم....
سوالات:
1:پنهان کردن اشاره گر ماوس هنگام اجرای اسلاید.
2:اسلایدی حاوی متن باشد و با کلیک بر روی اسلایدبر روی کلمه سوم دایره ای به نشان تاکید با سرعت آهسته ترسیم شود.
3:پس از نمایش اسلاید مورد نظر تصویر موجود در اسلاید بزرگ شود.
هر پاراگراف یا همون متنی که داری را توی یک کادر تکست جدا بزن و انیمشین را براش تعریف کننقل قول:
وقتی اسلاید شو را بزنید خودش پنهان میشهنقل قول:
2 - نمدونم :n27:
3- از قسمت انیمیشن برای تصویر zom تعریف کنید
پنل اسلاید ها در گوشه می بینی ؟نقل قول:
متن هاتو روی یک اسلاید بریز و راست کلیک کن هیدن اسلاید بزن حله
موقع پخش دیده نمیشه
- :n26:
نقل قول:
خیلی راحت میتونی این کار بکنی
راست کلیک نیو new تمام
- :n33:
پی دی اف سیو کننقل قول:
کنترل p پرینت بگیر
- :n27:
اگر نفهمیدی پیام خصوصی
سلام
یکی از دوستان یک فایل پاورپوینت دادن و نتونستم به pdf تبدیلش کنم با okdo-all-to-pdf-converter
از دوستان هر کسی میتونه کلش رو بدون مشکل تبدیل کنه به pdf زحمتش رو بکشه برام
مرسیکد:http://s3.picofile.com/file/8231669876/electric_machine_theory.pptx.html
سلام نگاه کنید آفیس 2010 کلا برنامه خوبی برای تبدیل کردن هست من همین الان تبدیل کردمنقل قول:
و کل 159 صفحه به pdf نبدیل شد
اصولا برای تبدیل کردن تا حالا آفیس 2010 کارای منو راه انداخته
سلام
یک فایل پاورپونت ساختم با 30 اسلاید هر اسلاید 6-7تا عکس با افکت های مختلف.میخواهم با اجرای هر اسلاید هم زمان توضیحات گفتاری روی آنها قراردهم که توضیحات اسلاید ها با هم فرق می کند.فایل ضبط شده را که از طریق insert-Audio می آورم نمیشه یشت یک اسلاید قرار داد .تنها راهی که میدانم رکورد کردن صدا از طریق اسلاید شو میباشد .که ضبط کردن صدا با میکروفون لپ تاپ ویا معمولی کیفیت صدای مورد نظر من را ندارد. سؤالم اینه که چطوری یک فایل از پیش ضبط شده با کیفیت (توسط صدا بردار) را روی هر اسلاید قرار دهم. خیلی ور رفتم نتونستم ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه.باتشکر
سلام
چرا با زدن Space حرف d تایپ میشه ؟
سلام
نمیدونم چرا یهو کل تم های پورپوینت پرید
اولش یه پیغام داد که نخوندمش ok زدم
بعد کل تم ها به جز 5 6 تا پرید
سلام
یک فایل پاورپوینت دارم با فرمت .ppsx که مثل پاورپوینت معمولی نیست
یعنی غیر قابل ادیت هستش و مستقیم میره اسلاید نشون میده
کسی هست کمک کنه چطور مثل این میشه درست کرد
داخلش هم به این شکل هست که در تصویر زیر :
روی تلفن سراسر کشور کلیک میکنی تصویر زیر میاد
روی مستطیل ها کلیک میکنی تصویر زیر میاد:
چطور میشه همچین چیزی درست کرد؟
سلام
عکسا رو ندیدم
ولی میدونم چه طور میشه ادیتش کرد
پاورپوینت رو باز کن
open رو بزن
فایلت رو براحتی باز کن
میبینی که قابل ویرایش هست
سلام
دوستان در پاور پوینت چه روشی هست که مثلا اسلاید رو نصف یا یک مقدار نشون میده بعد که ما enter می زنیم . بقیه اسلاید رو نشون میده
همش با هم یکباره نشون نمیده
سلام
من یه فایل پاورپاینت درست کردم کلی روش وقت گذاشتم ، الان که اومدم بازش کنم این ارور رو میده !!!1
کمک کنید درستش کنم :n28:
سلامنقل قول:
ورژن پاورپوینتی که باهاش کارتونو تکمیل کردید و پاورپوینتی که الان دارید باهاش کارتونو باز می کنید چک کنید شاید علت از تفاوت ورژن ها باشه
سلام
دوستان علت رویت همچین اخطاری از طرف پاورپوینت به طور مکرر چی میتونه باشه
چقد p30 سوت و کور شده!!!!!یه زمانی تا یه سوال پرسیده میشد حداکثر بعد چند ساعت چندین نفر پاسخگو بودن ولی الان متاسفانه بعد از چندین روز هیچکی جوابی نداده!!!!!!!!!
سلام
من یه پاور پوینت 500صفحه ای درست کردم و به بعضی از اسلاید هام باactionمسیر دادم
حالا میخوام چند تا اسلاید رو پاک کنم چیکار کنم که مسیر هایی که به اسلایدام دادم به هم نریزه ؟
ممنون
باسلامنقل قول:
اگر منظورتان Hyperlink هست كه با پاك كردن اسلايد، اسلايدها و مسيرهايشان به هم نمي ريزد .
نقل قول:
سلام من هم مثل شما همین مشکل رو دارم . لطفا یکی کمک کنه
این مشکل رو در چند پست پایینتر جواب دادن. اینجانقل قول:
نقل قول:
در سایت مایکروسافت این مشکل مطرح شده و گفته اند که فرمت خاصی از ویدئوهارو پاور اجرا نمیکنه و شما بایستی اونهارو به فرمته دیگه کانورت کنی و میتونی از کانورتر کمک بگیری برای این کار.
البته روشهای یگه هم گفتن. مثل کنترل کردن ویدوئو توسط مدیا پلیر در برنامه پاور. و همچنین نصب Codec مورد نظر.
سلام دوستان
نمیدونم تاپیکو درست اومدم یا نه؟ یعنی باید این درخواستمو جای دیگه مطرح میکردم یا نه...
من یک تم پاورپوینت خوشگل و تر و تمیز میخوام که در مورد کشور آلمان باشه ... میخوام مثلا از پرچمش و نقشه اش و این چیزا استفاده شده باشه ...
گوگل چند مورد خیلی قشنگ بود اما دانلودش رایگان نبود و پولی بود ...
ببینید این نمونه ها رو :
چرا پاور پوینت زیپ شده است
سلام وقت بخیر .من تو ویندوز 10 میخام پاورپوینت فارسی ایجاد کنم.متاسفانه تمام حروف جدا جا نوشته میشه!!!!
فونتهام کامله نمیدونم مشکلش کجاست؟:n13:
میشه لطفا راهنمایی کنید
تشکر بابت اطلاع رسانی