ُسلام
نمیدونم چرا امروز کامپیوترم اینجوری شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ند 32 من هم عکسش قرمز شده
میشه بگین مشکل چیه؟
Printable View
ُسلام
نمیدونم چرا امروز کامپیوترم اینجوری شده :
و ند 32 من هم عکسش قرمز شده
میشه بگین مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
منظورت از عکس اولی چیه ؟
بزرگ شده یا اینکه برنامه های سمت چپش غیب شدن ؟
اگه منظورت اینه که بزرگ شده روی منوی استارت راست کلیک کن و propertise را بزن و سپس customize را بزن یک عدد وصط صفحه هست که اونا کم کن .
با زدن گزینه clear list ایکونهای سمت چپ پنل پاک می شن .
در مورد قرمز شدن نود 32 احتمال زیاد کرکش تموم شده و باید اونا کرک کنید .
موفق باشید .
غیب شدن مهدی حان
نقل قول:
دوستان من نمی تونم فایل ها با فرمت mp3 . رو اجرا کنم ...این ارور رو می ده ...
در ضمن برنامه WINAMP رو نصب کردم...
سلام
مسیر زیر رو دنبال کنید
Mycomputer==>Tools==>FolderOptions==>File Types
تو کادر registered file types ، فایل مربوط به Mp3. رو پیدا کن ، یه با روش کلیک کن، بعد روی دکمه Advanced
کلیک کن تو پنجره ای که باز میشه باید Play به طور پیش فرض انتخاب شده باشه یعنی صورت توپر Bold باشه
اگر Default نبود روی Play کلیک کن و دکمه Set Default رو بزن اگه گزینه ای غیر از play و Open تو قسمت
actions بود (مثلا گزینه Run ) پاکش کن
روی باتن استارت راست کلیک کن پراپرزتیس رو بزن روی کاستمایز کلیک کن تعداد نامبر اف پروگرام آن استارت منو رو بیشتر بکن احتمالا صفره.نقل قول:
نقل قول:
این "پ " و "ژ" گاها طبیعیه که برعکس نوشته شوند برای تایپ "ژ"هم از SHIFT , C استفاده کنید
برنامه های موجود در سمت چپ اگه برنامه اصلی نباشند بعد از ریستارت پاک خواهند شد چون که موقتینقل قول:
هستند این بخش یه کم با My Recent فرق می کند برنامه اصلی رو هم ویندوز با کشیدن خط تیره
ها جدا می کند
نقل قول:
مسیر زیر رو امتحان کردید؟
روی Mycomputer کلیک راست ==>Properteis ==>تب System Restore و برداشتن تیکی که تو شکل
مشخص شده
من همین کارو می خوام انجام بدم ولی اصلا فعال نیست یعنی به رنگ خاکستری هست که با کلیک کردن روی اون تغییر ی ایجاد نمیشه
ممنون
نقل قول:
Start/all program/accessories/system tools/ system restore
بعداز اینکه همون تیک رو برداشتین و پنجره رو ok کردین, system restore از مسیر بالا قابل دسترسی
می باشد
سلام . نرم افزار auto play media stedio رو نصب کردم . اما هر کاری می کنم فارسی نمی نویسه . از توی کنترل پنل هم فارسی رو فعال کردم ولی باز نمی شه . چه کنم ؟
دستتون درد نکنه دوستان مشکلم حل شد ولی بازم مشکل پیش اومده
من از وقتی که ADSL گرفتم هرچی میخوام از راپید شار دانلود کنم این صفحه میاد
یعنی ارور میده و من نمیتونم دانلود کنم
اگه میشه کمک کنین اخه همه برنامه ها در راپید هستن
مرسی
تا زمان اتمام یک دانلود نمی تونی دانلود بعدی رل شروع کنی مگر اینکه اکانت رپید داشته باشینقل قول:
اتمام دانلود چیه عزیزم ؟ به طور مثال نه سایتی داره وا میشه و نه دانلودی داره میشه
بازم ارور میده
منم این مشکل رو داشتم دیسکانکت شو آی پی ت عوض شه .بعد درست میشهنقل قول:
اتمام دانلود چیه عزیزم ؟ به طور مثال نه سایتی داره وا میشه و نه دانلودی داره میشه
بازم ارور میده
نقل قول:
سلام
اون آي پي رو كه نوشته مي بيني چقدر شبيه آپي تويه :31: به خاطر اون گير ميده راپيد
اي اس پيت از سيستم Vp nاستفاده مي كنه و شما هم داراي ااي پي اختصاصي نيستيد اگه يكي تو رنج آپ پي شما از سايت راپيد ( كه بيشتر از همون اي اس پي شما اي دي اس ال گرفته) استافده كنه از دانولد رايگانش شما نمي توني
موفق باشي:46:
نقل قول:
می شه لطفا راهنمایی کنید؟
نقل قول:
مطمئنيد تو هر دو گزينه زبون فارسي رو انتخاب کرده اين ؟
موقع اکسترکت بعضی فایل ها این پیغام میاد
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\wolf\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.672\windo ws_vista_2007\windows vista 2007.exe"
چی کار کنم!
سلام
من کامپیوترم موقع نصب بعضی از بازی ها و الام هم موقع نصب vista خاموش میشه نمی دونم مشکل از چیه ، می خواستم بدونم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری ((( نمی دونم شاید اینجا تاپیک مناسبی برای ارسال این سوال نیست )))
1 gb ram
160 gb hard
3.2 cpu
7400 gef
سلام
مدتيه بعد از روشن كردن كامپيوتر،وقتی ويندوز مياد بالا اولش اين پيغام ظاهر ميشه!
همونطور كه می بينين،اشكال مربوط به WindowsExplorer هستش!
چه جوری ميشه رفعش كرد؟
با تشكر:20:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، این اشکال میتونه از هزار جا آب بخوره!
اولین باری که اینجوری شد، بعد از نصب کدوم برنامه بود؟
دستور sfc/scannow رو اجرا کردین؟
يکي از دوستان هم همين مشکلو داشتند براي رفع اين مشکل تايپيک زير رو بخونيد :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=2874832#post2874832
سلامنقل قول:
برای اينكه بتونين واسه هميشه كليدهای كيبورد مربوط به "پ" و "ژ" رو سر جای اصلی شون تنظيم كنين،می تونين از فايل dll زير استفاده كنين:
اسم اين فايل kbdfa.dll و حجم اون 6 كيلو بايته!
بعد از دريافت اين فايل،اونو تو يه جايی تو كامپيوترتون ذخيره كنين بعد سيستمو رياستارت كنين و برين تو حالت safe mode ،بعد تو حالت سيف مد ،برين تو جايی كه فايل ذخيره شده،اونو كپی كنين و در فولدرwindows/system32 ،پيست كنين(replace كنين!) بعد دوباره كامپيوترو رياستارت كنين و بذارين ويندوز بطور عادی بياد بالا،حالا تو word ،"گچپژ" رو تايپ كنين!
درست ميشه:20:
اگه سوالی هم بود،در خدمتم!
سلامنقل قول:
راستش يادم نيست بعد از نصب كدوم برنامه بود!
دستور sfc/scannow رو هم اجرا نكردم،اگه اجرا كنم مشكل حل ميشه؟
با تشكر
سلام
جدیدا وقتی میخوام task manager رو وا کنم این پیغام میاد
چیجوری میتونم درستش کنم؟
سلام sam جاننقل قول:
سیستمت ویروس شده
از برنامه زیر می تونی استفاده کنی
موفق باشی .
مهدی جان دانلود کردم بعد Run رو زدم بعد تیک Task Manager رو زدم بعدش گفت رستارت کن رستارت کردم ولی بازم task manager نمیاد
به خاطر این که سیستمت الوده هستش و ویروس اجازه فعال شدن را بهش نمی ده . البته اگه با این روشها فعال هم کنی بعد از یه مدت دوباره بسته می شه .نقل قول:
با یه انتی ویروس اپدیت شده سیستم را ویروس یابی کن اون هم در حالت safe mode
راستی خودت ادمین سیستم هستی دیگه ؟
این روش را امتحان کن .
در قسمت run تایپ کن gpedit.msc و کلید اینتر را بزن .و مسیر زیر را
دنبال کنید:
User configuration \ administrative templates \ system \ ctrl+alt+del option \ remove task manager
حالا روی remove task manager دبل کلیک کنید و در صفحه جدید گزینه enabled را انتخاب کنید و apply را بزن و بعد disable را انتخاب کن و حالا ok را بزن
موفق باشی .
سلام دوستان
شاید براتون جالب باشه .
یک صفحه اینترنتی را باز کنید ( فرقی نمی کند چه سایتی باشد ) سپس کد زیر را توی قسمت Adress مرورگر خودتون کپی کنید و کلید اینتر را بزنید .
حالا می تونید کلیه قسمتهای اون صفحه اینترنتی را تغییر دهید . نوشته ها را پاک کنید ، سایز عکسها را تغییر دهید و غیره ..
فقط نمی توانید تغییرات اعمال شده را ذخیره کنید . يكبار امتحان كردن اين ترفند خالي از لطف نيست.
موفق باشید .کد:javascript:document.body.contentEditable='true';document.designMode='on'; void 0
وااااااااای عجب ترفند جالبی! :31::27:نقل قول:
اینجوری شو دیگه ندیده بودم.
بازهم از این کارها بکن مهدی جان!
با تشکر :40:
پيرو پست پيشين و دو پست پيشين تر
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
راست مي گويند .بسي لذت برديم ، دستت درد نكنه ، ميگم ديگه از اينا چي بلدي ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب همانطور كه مي دونيد اين پيغام به علل مختلف از جمله اشكال نرم افزاري در سيستم نمايش داده ميشه و پيشنهاد مي كنه كه موضوع رو با شركت مايكروسافت در ميان بگذاريد.
اين پيغام در بعضي موارد غير ضروري هستش براي كاربراي ايراني با محدوديتي كه دارند اكثر موارد غير مفيد هست.
براي جلوگيري از نمايش ، روي my computer كليك راست مي كنيد و properties رو انتخاب مي كنيد ، به بخش advanced ميريد و گزينه error reporting رو انتخاب مي كنيد ، در پنجره ي جديد گزينه disable error reporting رو فعال مي كنيد و ok رو ميزنيد ، از اين به بعد ديگه اين پيغام رو نمي بينيد .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا سوال خودم ، ميگم من اگه بخوام كوكي هام و سايت هايي كه رفتم و.... حفظ بشه ، بعد از نصب ويندوز فايل هاي Temporary Internet Files رو كپي كنم و بعد از نصب ويندوز دوباره توي همين بخش بريزم ؟
سلام
من یک سیستمی دارم که قبلابعدازاینکه روشن می شد خودبخود خاموش می شد که پاوراون راعوض
چکردم .چندروزی مشکل نداشت .تااینکه خواستم گردوخاک اون رابگیرم وفن سی پی یوراازجاش درآوردم
وکمی خا گیری کردم .البته هیت سینک راخاک گیری نکردم .امروزاومدم سیستم راروشن کنم به محض
روشن شدن خاموش می شه .همه قطعات جانبی راباز کردم بازهم این اتفاق می افته .به نظرشماممکنه
فن وهیت سینک ایرادداشته باشند ؟احتمال می دهید مشکل ازچی باشه ؟
سلام . من یه سری فایل داشتم به نام مثلا1 و 2و 3و ...
حالا اومدم یه سری دیگه فایا با همون نام روی اونها overwrite کردم . و به طبع چون فایلها باهم همنام بوده اند قبلی ها پاک شده . حالا راهی داره که فایلهای قبل رو بدست بیارم . چون خیلی مهم هستند ؟
در ضمن این فایها فقط با هم همنام بده اند و لی یکجور و یک نوع نبوده اند
توي هارد قبلا اون فايل ها رو داشتيد ؟نقل قول:
سلام . من یه سری فایل داشتم به نام مثلا1 و 2و 3و ...
حالا اومدم یه سری دیگه فایا با همون نام روی اونها overwrite کردم . و به طبع چون فایلها باهم همنام بوده اند قبلی ها پاک شده . حالا راهی داره که فایلهای قبل رو بدست بیارم . چون خیلی مهم هستند ؟
در ضمن این فایها فقط با هم همنام بده اند و لی یکجور و یک نوع نبوده اند
نقل قول:
بله دیگه . منظورم این بود که این فایلها رو که قبلا داشتم و توی یه پوشه ای بو ده اند حالا یه سری فایل دیگه که فقط همنام فایلهای قبلی بوده (ولی اون فایلها نبوده) روشون نوشتم و فایلهای قبلی از دست رفته ...
حالا اون قبلی ها قابل بازیافت هستند ؟
چرا صداهای مودم من (مثلا موقع اتصل به اینترت) از داخل اسپیکر میاد؟
خب شما سيستمت رو برگردون به ديروز :نقل قول:
بله دیگه . منظورم این بود که این فایلها رو که قبلا داشتم و توی یه پوشه ای بو ده اند حالا یه سری فایل دیگه که فقط همنام فایلهای قبلی بوده (ولی اون فایلها نبوده) روشون نوشتم و فایلهای قبلی از دست رفته ...
حالا اون قبلی ها قابل بازیافت هستند ؟
Start MenuPrograms\Accessories\System Tools
System Restore
برگردون به ديروز كه اين فايل هاي بوده
فكر كنم به خاطر خود مودمت باشه ، مودمت صدا به جاي اينكه از بلدنگوي درون كيس پخش كنه مستقيما ميده به كارت صدا و از اسپيكر پخش ميشه ...نقل قول:
چرا صداهای مودم من (مثلا موقع اتصل به اینترت) از داخل اسپیکر میاد؟
نقل قول:
این اتفاق دیروز نیفتاده ..
خیلی وقت پیش بوده و تاریخش رو هم یادم نیست . تازه از اون به بعد هم ویندوز عوض کردم ..
در ضمن مگر restore کردن فقط مال تنظیمات نیست ؟؟
آیا روی خود فایلها هم تاثیر داره؟
نقل قول:
میشه کاریش کرد؟