اینجور موقع ها فقط با استفاده از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( گزارش تخلف) موضوع رو اطلاع بدید. رسیدگی میکنن مدیران مرتبط.نقل قول:
Printable View
اینجور موقع ها فقط با استفاده از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( گزارش تخلف) موضوع رو اطلاع بدید. رسیدگی میکنن مدیران مرتبط.نقل قول:
[quote=p30worldzadeh;4206198]****************quote]
این یعنی چی؟
ببخشید درستش کردم.متوجه نشدم.
از همه عذر خواهی میکنم.:11:
این یعنی یکی فحش داده و شما هم دقیقا فحش رو تکرار کردید مثل اون.
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
تا کی پستا باید تایید بشه؟ باید 10 تا بشه تا نیازی به تایید نباشه؟
سلام .نقل قول:
15 تا که پست بدی تقریبا محدودیتهات کمتر میشه و تا 18 تا دیگه 100 درصد پستات دیگه نیاز به تایید نداره فهمیدی حالا؟:10::10::10::10:
البته واسه من تا 32 پست تایید میشد...نقل قول:
سلام به همگی
من تازه عضو انجمن شدم و دلیل علاقم به عضو شدن هم فعالیت تو فاروم زبان انگلیسیه , اما با توجه به اینکه ظاهرا تا چند وقت پست ها برای به نمایش در امودن نیاز به تایید دارن و باید هم به زبون فارسی نوشته بشن و از طرفی 99% موضوعات تو فاروم مورد علاقه ی من , انگلیسی هست , واقعا موندم حیرون که چی کار کنم!
این چه قانون دست و پا گیریه آخه!
در ضمن تاپیک مربوط تری پیدا نکردم واسه این پست , بقیه امکان پست جدید نداشتن!
نه ! شما محدودیت زمانی رو هم باید محاسبه کنی ! من دقیقا نمی دونم چند روز هست ولی شنیدم تا 40 روز محدودیت داری 1
واسه من که 5 روزه محدودیتهام کمتر شد
سلام
من چطوری میتونم روی یه کلمه insert link کنم؟
فوریه
لطفا جواب بدین
سلامنقل قول:
نمیتونید.
سلام.یه 3.4 روزه وقتی میخوام تشکر کنم میره تو یه صفحه دیگه و میگه دسترسی شما به این قسمت....از هر 10 تا تشکر 6.7 تاش اینجوری میشه.واسه همه اینجوریه؟
میگن مشکل تشکر بخاطر مرورگر هستش!
از یه مرور گر دیگه استفاده کنین ببینین چی میشه:)
مرسینقل قول:
آخه من فقط با IE راحتم:41:
سلام.چرا امکان ویرایش پیغام هایی که در پروفایل دیگران میذاریم وجود نداره؟
:دی!نقل قول:
مرسی
آخه من فقط با IE راحتم
یه سری به کروم 4 بزن نظرت عوض میشه(20 برابر سریع تر هستش:27:)
شاید یکی از دلیلاش این باشه:نقل قول:
سلام.چرا امکان ویرایش پیغام هایی که در پروفایل دیگران میذاریم وجود نداره؟
همینی که هست:دی
هم تعداد کاربرا زیاده هم امکان نظارت نیست ! امکانش اگه روشن باشه هر مدل سواستفاده ای میشه کرد.نقل قول:
شما اگه غلط املایی یا اشتباهی کردی پشتش یه اصلاحیه سند کن !
نه نیست ! :31:نقل قول:
حذف پیغام رو میشه فکر کرد باعث سوء استفاده بشه ولی ویرایش آخه چه سوء استفاده ای؟ چطور ویرایش پست یه همچین مشکلاتی بوجود نمیاره، اونوقت ویرایش پیغام پروفایل این همه دردسرسازه؟نقل قول:
اصلا یکی از دلایلی که وجود امکان ویرایش رو ضروری جلوه میده همون عدم نیاز به فرستادن پیغامهای کوتاه الکی برای تصحیح پیغامهای قبلیه که بعضی اوقات این پیغام های تصحیح، خودشون بیشتر باعث سوء تفاهم و سردرگمی میشن.:blink:
من هربار وارد این یحث ها شدم اخطار گرفتم واسه اسپم ! :دی
توی پروفایل ها وقتی ویرایش کنی نسخه قبل از ویرایشت رو نمیزاره واسه مدیران (من ندیدم بزاره) ، بنابراین هر سواستفاده ای از
قابلیت ویرایش میشه کرد !
در حالی که توی انجمن ها یه نسخه هم از پست قبل از ویرایش شدن باقی میمونه (Last edited by oracleorator; امروز at 04:29 AM. )
سلام.
من می خوام می خوام بدونم که چه جوری می شه راحت با 2 تا آی دی چت کرد؟؟؟
در ضمن, من از تمام کارهای شما متشکرم.
منم اینو میخوام بدونم.ولی فکر نکنم بشه.نقل قول:
میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:
نقل قول:meeboo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمناجای این سوال توی این تاپیک نبود:10:
من يه سوال دارم وقتي مي خوام به كسي پيام بدم نمي شه وميگه كه بايد 10 تا پست داده باشيد
من هم 10 تا پست رو دادم ولي باز هم نمي شه
اگه مي شه من رو راهنمايي كنيد
شرمنده يه سوال ديگه چطور مي تونم عضو گروه ها بشم
با تشكر
اگه شما 1 ستاره بشید همه ی مشکلاتتون حل میشه.نقل قول:
9 تا پست دیگه بدید 1 ستاره میشید.
موفق باشید.:11::11::11::11::11::11::11:
salam sharmande man windowsam farsie to tamame mohit ha ham mitonam farsi benevisam inja ham ghablan mitonestam ama emrooz harkari mikonam yani vaghti keyboard ro farsi mikonam hame horofe key borad faghat adad mizane chi kar konam???
دوستان من چرا نمیتونم پستی ارسال کنم...پستی که مد نظرم هست رو ارسال میکنم ارسال نمیشه و میگه باید منتظر بمانید ولی هر پست دیگه ای که بخوام میتونم بدم...فقط پستی که میخوام مطلبمو بگم ارسال نمیشه.......
سلام.دقیقا نمفهمم منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه که میگه باید مدیریت تایید کنه تو بعضی انجمن ها اینطوری میشه.:27::27:
سلام ،خیلی به درد بخور بود حرف نداشت
امیدوارم سوالم بی ربط نباشه، من امروز یه سری فونت جدید توی سیستمم نصب کردم که یه سریشون رو بعد از نصب که دیدم معیوب هستن دوباره پاکشون کردم، البته تا اونجایی که تونستم سعی کردم به نامشون توجه کنم تا اشتباهی حذف نشن، کار دیگه ای نکردم ولی نمیدونم چرا امشب بعضی کاراکترای غیر انگلیسی مثلا نمونه زیر به درستی نشون داده نمیشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اسم یکی از کاربرای اینجاست که کاراکتر سومیش درست نمایش داده نشده.
یه سوال دیگه: چرا بعضی از Symbol ها رو هم وقتی توی محیط فروم Paste می کنیم، اونجوری نشون داده میشن؟
و سوال آخرم اینه که چرا از همه فونتهایی که توی سیستممون نصبه نمیتونیم تو محیط یه فروم استفاده کنیم؟
اسم ایشون هیچ وقت واسه منم درست نمایش داده نشده !
ولی مطمئنا موقع ثبت نام واسه اون کاربر درست بود !
سلام به همه ی دوستان.
چطور میتونم یه چیزی بنویسم که بقیه اگه رو اون کلیک کنند به اون سایت هدایت بشند؟؟؟؟؟؟؟
مثلا:برای دانلود اینجا کلیک کنید.
وقتی که روی اینجا کلیک کردند یه سایته دیگه باز بشه.
سلامنقل قول:
شما نمیتونید ؛ دسترسی به لینک فعال مخصوص مدیران و بالاتر هست ! :31:
+
کاربران حرفه ای
+
همکاران
سلام
برای بعضی از کاربرا زیر نام کاربریشون نوشته " تعلیق عضویت ... "
چرا اینجوری شدن و یعنی چه؟
سلام علیکم .نقل قول:
اینا بن شدن.یعنی تا یه مدتی اخراج هستن.:10::10:
پس یعنی از این به بعد بین بن موقت و دائم یه تفاوت ظاهری هست تا بفهمیم؟!