ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.نقل قول:
سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
Printable View
ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.نقل قول:
سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
salam sorry english :11:
man ye soal daram darmorede field ha ke man chetori mitoonam ye field ro to barnameye access 2007 mese barnameye excel taghsim konam be 3 ...4 ta bakhsh
mesle in aks ke gozashtam salary be chand bakhsh taghsim shode
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا ساخت جداول دیتابیس در MS SQL Server و گذاشتنش تو سرور. بعد متصل شدن به اون حالا از هر طریقی. مثلا import کردن جداول اون (البته بصورت لینک) در یک فایل جدید در اکسس،البته اگه بخوای با اکسس کار کنی. همون سایت utteraccess.com که در پست قبل گفتم مرجع خیلی خوبیه. من در این زمینه زیاد تجربه ندارم.نقل قول:
سلام،نقل قول:
عکستون که قابل مشاهده نیست ولی اگه درست متوجه شده باشم: تو اکسس معمولا اینجوری عمل میشه که هر زیربخش با یک کد (عدد) مشخص میشه و این کدها همراه با اطلاعات توصیفی اضافشون مثل نام زیربخش، تو یه جدول جداگانه قرار میگیرن. حالا فیلد کدها با ایجاد یک رابطه، به سایر جداول که حاوی این فیلد هستند مربوط میشه. یه راهشم اینه که ( اگه این زیربخش ها ثابت هستند) فیلد بصورت کمبوباکس دربیاد : با انتخاب گزینه Lookup Wizard... در قسمت تعیین نوع فیلد و درج این بخشها در ویزارد مربوطه.
نقل قول:
inam aks
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که ...لترهنقل قول:
سلام.
اکسس2003 رو تو ویندوز 7 نصب کردم.
با این حال که به صورت complete نصب کردم ولی موقع استفاده از ویزارد با پیغام خطای
The visual basic for applications project in the database is corrupt.
و
this feature isn't installed,or has been disabled.
مواجه می شم چی کار می شه کرد.
نقل قول:
سلام دوستان:11:
با تشکر از راهنمائی دوستان راستشو بخوای منم همین مشکل و دارم ولی متاسفانه دیتابیس اکسس من 85600 رکورد ثبت شده و می خواهم در اون 4 فیلد نام - روز-ماه -سال با هم تکراری نباشند
خواهشمندم راهنمائی کنید
با تشکر
سلام،نقل قول:
خب اگه رکوردهای تکراری باشن چی، حذف بشن اشکال نداره؟ اگه نه که خب راهش رو که فرمودن دوستان.
سلام
من با اکسس کار نکردم و نیاز به کمک شما دارم .البته در مطلب زیر فیلد اول و دوم فکر نکنم مهم باشه فقط فیلد سوم مهمه که نمی تونم باهاش عملیات تفریق عدد فیلد دوم از عدد فیلد سوم و ثبت اون در همون فیلد سوم انجام بدم . بشرح ذیل:
فیلد اول به موضوعیت مبلغ کل نوشته خواهد شد که عددی ثابت بوده و تغییر نخواهد کرد(یک فیلد معمولی)
فیلد دوم که نام آن مبلغ برداشتی است ، متغیربوده و توسط کاربر هر بار عددی جدید در آن ثبت میشود
اما فیلد سوم مبلغ مانده می باشد که با هر بار ثبت عدد جدید در فیلد دوم، از مبلغ مانده قبلی کسر شده و مانده جدید درهمین فیلد سوم قرار گیرد
بعنوان مثال :
مبلغ کل عدد 200.000
مبلغ برداشتی 10.000
مانده 190.000
دفعه بعدی: مبلغ برداشتی 8.000
در آنصورت مانده برابر شود با:
182.000(مانده جدید)=8.000(مبلغ برداشتی جدید) - 190.000(مانده قبلی)
کسی یه پروژه ساده که فرم داشته باشه اجرا هم بشه کد وی بی داشته باشه ممنون میشم:40::40:
سلام،نقل قول:
فیلد سوم تو جدول اصلا قرار نمیگیره و مقدار اونو (معمولا) در کوئری محاسبه میکنیم. در شرایط مشابهی که خودم داشتم : یه صندوق با ورودی(income) و خروجی(outcome) . حالا برا محاسبه موجودی لازم یه فیلد برای بررسی ترتیب داده ها داشته باشیم، مثلا ID. بقیه قصه رو تو فایل نمونه نگاه کن:
کد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My Documents/Forums/Databasex1.zip
سلامنقل قول:
ممنونم از اینکه وقت براش گذاشتین
فرمولی که ازش استفاده کردید نیز بهم بگید تا بتونم اونو در فایل اصلی خودم قرار بدم
Tnx az javabetoon :13:
سلام،نقل قول:
همونطور که تو حالت طراحی کوئری هم قابل مشاهدس:
کد:balance: DSum("[income]";"[tbl1]";"[ID]<=" & [ID])-DSum("[outcome]";"[tbl1]";"[ID]<=" & [ID])
دوستان برای اینکه بخوام شروع کنم یادگیری access رو ، با چی شروع کنم ؟ کتاب خوب چی هست ؟ پی دی اف خوب هم اگه هست که چه بهتر . بی زحمت یه راهنمایی کنید یه نفر که هیچی از access نمیدونه چی کار باید بکنه ؟
سلامنقل قول:
کتاب راهنمای جامع اکسس 2000
احتمالا انتشارات نشر جامع علوم
836 صفحه
بسیار کتاب خوب و کاملی هست
ضمنا سعی کن یک پروژه فرضی بسیار کامل رو روی کاغذ طرح ریزی کنی و بعد به بدنبال ساخت اون بری
اینجوری هم یه کار عملی انجام دادی و هم با قسمت های مختلف اکسس آشنا شدی
کمکی هم لازم داشتی بچه های این فروم در خدمت شما هستند
( یکی نیست بگه چرا از خودت مایه نمی ذاری:31:)
موفق باشید:11::11::11::11::11:
ممنون که جواب دادی .نقل قول:
برای اکسس 2007 یا 2010 چیزه به درد بخوری پیدا نمیشه که برای 2000 رو معرفی کردید ؟
البته جسارت نباشه ها فقط برای این پرسیدم که چون خودم با 2010 کار میکنم گفتم برای این نسخه باشه بهتره به خاطر اشنایی با منوهاش .
دوباره سلامنقل قول:
هنوز کتابی با قدرت و شیوایی این کتاب برای نسخه های بعدی اکسس من ندیدم
من با این کتاب هم مفهوم بانک اطلاعاتی رو فهمیدم ، هم اکسس رو یاد گرفتم، هم sql رو یاد گرفتم، هم برنامه نویسی رو یاد گرفتم کلا این کتاب برای من ورود به دنیای واقعی کامپیوتر بود
هنوز که هنوزه با سر زدن به این کتاب چیزهای حالب ( نه جدید) توش می بینم
به هر حال در انتخاب ادامه راه یادگیریت و انتخابت دقت کن
اگه می خوای فقط برای کارهای روزمره بانک اطلاعاتی داشته باشی اکسس خوبه ولی اگه می خوای تازه با برنامه نویسی و از اینجور چیزها آشنا بشی و یاد بگیری برو سراغ visual studio 2010 و #c که یکی از زبان های این مجموعه است که بسیار جدید و پرکاربرده
هر جا هستی و هر کاری می کنی موفق باشی:11::11::11::11::11:
منظورتون این کتابه .نقل قول:
[HTML]http://www.adinebook.com/gp/product/9646132626/ref=sr_1_1000_2/724-6281894-2305802[/HTML]
دوباره سلامنقل قول:
به نظر می رسه آره
حتی صفحات و ناشرش هم مطابقت می کنه
موفق باشید:11::11::11::11::11:
سلام
من يه table افراد دارم كه يه فيلد رديف داره چطور ميتونم مقدار شماره هر ركورد رو بازخواني كنم و مقدار رديف رو برابر اون قرار بدم هدف من اينه كه اگه يكي از ركورد ها delete شد با استفاده از يك query مقادير رديف رو برابر مقدار شماره ركورد اون رديف قرار بدم كسي اگه اين رو ميدونه كمك كنه حياتي هستش!
رشتت چيه؟ صنايع يا مديريت ؟!
اگه هنوزم مي خوايش بگو بزارم!:11:
سلام،نقل قول:
این جدول فیلد کلید اصلی (که عدد باشه) هم داره، مثلا ID ؟
نداره كليد اصليش كد ملي اونم text هستنقل قول:
يه راهش اينه كه تو vb يه كد بزارم كه توي جدول مورد نظرم يه ستون auto number درست كنه و البته قبل از اون ستون قبلي كه همنام اين ستون جديد هست رو حذف كنه اينطوري به طور خودكار تمام ركورد ها به ترتيب شماره بندي ميشن
اما مشكل در گزارش گيري هست چون من اونجا همه ي ركورد ها رو نميخوام بنابر اين باز شماره رديف به هم مي خوره
البته خود report يه attribute با عنوان current record داره كه ميشه يه text box توش تعريف كرد كه تو هر سطر تكرار شه و مقدارشو برابر همون current record قرار داد اما اينطوري هر سطري رو كه انتخاب كني تمام مقادير سطرهاي text box مذكور برابر مقدار شماره اون ركورد قرار ميگيرند
راه ديگش اينه كه يه كوري اپند بسازم كه اول ركوردهايي كه مي خوام رو توي جدول ديگه بريزه بعد همون ستون auto number رو بهش اضاف كنم اين جواب ميده منتهي بقول معروف قاشق رو دور گردن پيچوندنه
يه بچه با مرام برنامه نويس اكسس اگه يه كد بده كه فيلد يا text box مورد نظر رو مقدار دهي كنه
عروسيش جبران ميكنيم:11::15:
سلام،نقل قول:
خوبه که ایده هم کم نداری! ببین تو اکسس 2007 به بعد توی گزارش ها برای نمایش شماره ردیف اینجوری عمل میشه که: یه تکست باکس میسازی، تو Control Source اون مینویسی 1= و مشخصه Running Sum رو میکنی Over Group یا Over All . این از این. حالا اگه باز هم میخوای از جدولت یه RecordSource تو محیط VBA درست کنی و فیلد ردیف اونو تصحیح کنی، بگو تا کدش رو دراختیار بذارم. اگه کوئریی که از جدول درست میشه، تو قسمت criteria خیلی پیچیدگی نداشته باشه، یه روش دیگه هم به نظرم میرسه که اگه خواستی میگم (با استفاده از تابع DCount و وجود یک فیلد Auto Number ).
خودم اين رو مي دونستم فقط مي خواستم امتحانت كنم ببينم اين كاره هستي يا نه:21:نقل قول:
حالا اگه مي خواي رفيق شيم اون دو مورد بعدي رو هم(تابع DCount ) برا اطمينان بيشتر (لطفا) بگو!:11:
در ضمن ايده هاي من خيلي هم خلاقانه و عالي بود فقط يه خورده طولاني بود !:20:
با سلام
خدمت کليه دوستان عزيز
بنده در اصل کارم حسابداري وحسابرسي و بيشتر کارم بانک اطلاعاتي در مورد بحثهاي ماليه
ولي برنامه هاي آماري مورد نيازم رو ميخوام اون جور که براي گزارشاتم مورد نيازاست تهيه وتنظيم کنم
البته حتي تا طراحي فرمهاي چندگانه ، Text boxهايي که اطلاعاتي درمورد Combo هاي بخصوصي در فرم باشه رو نشون بده هم پيش رفتم ولي مثلا در مورد محاسبه دوتاريخ ، نوشتن حرفه اي ماکروهاي مورد نياز ، شرطهاي که از طريق VBEنوشته ميشند ، داشتن برنامه اي که بصورت گريد وار اطلاعات رو بگيرند و بتونيم اونا رو ويرايش کنيم ، داشت منوهاي فارسي که هر کدام عمليات به خصوصي را اکتيو کنه ،داشتن بانک اطلاعاتي هر سال مالي بصورت جداکانه ، فرم ورود به برنامه که بشه سال مالي رو انتخاب کرد و کدورمزکاربري داشته باشه ، توي يک Text Box نام کاربر فعال رو داشته باشيم و نام شرکت بصورت يک رشته اطلاعات در يک Text Box بصورت دائم تا زمان خروج از برنامه از يک طرف وارد واز شرف ديگه خارج بشه ميخوام فعاليت کنم که همه اينها با برنامه اکسس نوشته بشن
به هر حال راهنمائي هريک از دوستان موجب بنده نوازي و بحث ومباحثه خواهد بود
دوستان محترم فقط خواهشي که دارم بحث ها رو خيلي ساده وروران بنويسيد چون زياد با عبارات تخصصي کامپيوتر آشنائي ندارم
باز هم از همه دوستاي عزيز تشکر ميکنم
اگه بخوای در محیط برنامه نویسی کار کنی:نقل قول:
برای راحتی کار تو نوشتن قسمت SELECT ، میشه اول کوئری مورد نظر رو ساخت و بعد کد SQL اون رو اینجا کپی کرد. اینجا ما فقط به فیلد ردیف نیاز داریم.کد:Dim rs As Recordset, db As Database, n As Long
Set db = CurrentDb
Set rs = db.OpenRecordset("SELECT radif FROM TableName WHERE (...) ORDER BY ...;")
n = 1
With rs
.MoveFirst
While Not .EOF
.Edit
!radif = n
.Update
.MoveNext
n = n + 1
Wend
End With
rs.Close
Set db = Nothing
میشه فیلد ردیف رو در خود کوئری محاسبه کرد ( با فرض داشتن یک فیلد که ترتیب رکوردها بر اساس اون باشه و در اینجا فرض میشه اسمش ID باشه) : در قسمت expression فیلد در کوئری مون اینو مینویسیم:
که بجای سه نقطه آخر اگه تو قسمت criteria کوئری مون شرایطی نوشتیم، اینجا هم باید اونو بنویسیم. اگه نه هم که هیچی، احتیاج به AND هم نیست.کد:radif:DCount("[ID]";"[TableName]";"[ID] <=" & [ID] AND ...)
با سلام و خوش آمد گویی ورودتون به سایت!نقل قول:
اگه سوالی بصورت موردی دارید بفرمایید.
سلام به همه دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چطور میشه اندازه یه خونه جدول را به اندازه متن داخلش کرد وقتی متن زیاده ، یعنی وقتی جدول را باز می کنی همه متن توی اون خونه را نشون بده و نخوای روش حرکت کنی تا بخونیش
فیلدم را memo تعریف کردم و متن همه خونه هاش زیاده
سلام،نقل قول:
میشه از طریق یه فرم، اطلاعات جدول رو دید. حالا توی فرم اندازه اون فیلد رو میشه بطور دلخواه تعیین کرد.
پس تو حالت عادی یعنی datasheet view نمیشه این کار را کرد؟
چرا، اگه موس رو ببریم زیر اون علامت ستاره که واسه رکورد جدیده، شکلش تغییر میکنه و بعد میشه عرض فیلدها رو بیشتر کرد. فقط مساله اینجاست که همه فیلدها عریض میشن!نقل قول:
سلامی چو بوی خوش ناشتایی:20:
اگر از دستت برآید کاری کن
که گر نکنی پس گردنی می خوری:31:
من یه شونصدتایی گزارش ساختم که اغلبشون هم Page Header دارن
مشکل اینجاست که از صفحه دوم به بعد دیگه سربرگ ها با محتویات report ها هماهنگ نیست و به چپ و راست منحرف میشن
کسی تا حالا با چنین مشکلی برخورده که بتونه رفعش کنه؟
با تشکر از اینکه خیلی زود جواب می دین:5:
سلام،نقل قول:
ببین با تعیین مشخصه Horizontal Anchor برای کنترل های مورد نظر، درست میشه؟ البته اگه اکسست 2007 یا 2010 باشه . اگه نه یک نمونه ای چیزی بذاری راحتتر میشه نظر داد.
سلام بر شما دوست عزیزنقل قول:
این هم لینک فایلم:
زمانی که گزارشم رو اجرا می کنی دو تا پیغام می ده اونا رو ok کنکد:http://www.4shared.com/document/pAoLA8u_/New_Microsoft_Office_Access_Ap.html
این گزارش تازیه یه کم سربرگ ها توش حرکت میکنن بعضی گزارشهام تا 1 سانت هم حرکت می کنن
با تشکر از حسن توجه شما:11::11::11::11::11:
سلام،نقل قول:
راستش ایده خاصی ندارم :41: وقتی گزارش رو توی فایل پرینت میگیرم، همه چی خوب به نظر میرسه و چیزی جابجا نمیشه. شما گزینه های Auto Resize و Fit to Page خود گزارش رو هم yes بکن ببین چیزی تغییر میکنه.
سلام . خسته نباشید . من این رو درست کردم و می خواهم به صورت یک فایل html باشد اطلاعات را در اون وارد کنم و در دیتابیس من ذخیره گردد .
مشکل دوم هم این است که من می خواهم مثلا اگر من شماره مشتری رو یک می زنم برای همه شماره مشتری ها اعمال گردد .
با تشکرکد:http://picsweb.persiangig.com/document/Database1.mdb