دسترسي و ابزار هاي همه كاربران عادي يكسان هستش :20:نقل قول:
مثل من و شما :27: و به تعداد پست ها مربوط نيست
شما چه ابزاري نياز داريد كه وجود نداره ؟
دسترسي و ابزار هاي همه كاربران عادي يكسان هستش :20:نقل قول:
مثل من و شما :27: و به تعداد پست ها مربوط نيست
شما چه ابزاري نياز داريد كه وجود نداره ؟
آقا يون شرمنده من بعد از مطرح كردن مشكلم رفتم در داخل تنظيمات قسمت ويرايشگر رو عوض كردم حالا ابزار ها نمايان شد !نقل قول:
گفتم مگر ميشه فروم به اين خوبي ابزار نداشته باشه !
به ميثم خصوصي زدم
اوضاع من چقدر خطر ناكه
اگه زرد يا قرمز ديگه بگيرم چي ميشه؟
سلام با اینکه مشکلم فقط با سیستم فروم نیست، ولی
یه مشکل من با Opera هنگام رنگی نوشتن متن یا Bold دارم تو فروم دارم ، که اونو به صورت کد می بینم، نه به صورت رنگی
ولی با FireFox این طور نبود !
مثلاً :
اونو به صورت کد زیر می بینمنقل قول:
برای رنگی نوشتن در مرورگر Opera
در صورتی که در تنظیمات ویرایشگر نیز حالت پیشرفته فعاله ولی بازم به صورت کد ظاهر میشه !نقل قول:
برای[COLOR=Blue ] رنگی[/color] نوشتن در مرورگر [b]Opera[/B ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال فقط تو Opera اینجوریه
حتی در بالای صفحه ویرایشگر تعویض حالت رو هم ندارم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو اینجا پرسیدم تا ببینم کسی اینجا با Opera کار میکنه که این مشکل رو نداشته باشه ! ؟
ممنون، زنده باشید
ايا كاربر جديد از همون روز اول ميتونه پي ام بده ؟
قبلا كه اينطور نبود .
آقا چرا تشکر رو به این انجمن اضافه نمی کنید؟:19:
چندين بار بحث شده و مديران هم جواب دادننقل قول:
درخواست من اضافه کردن چند تا فونت توپ هست اخه خیلی کمن
هرچند بعيد هستش ، ولي توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كنيد :20:نقل قول:
بله!قبلا برای مدتی محدود شده بود که الان اون محدودیت برداشته شدهنقل قول:
مخلصیم
دست همتون هم درد نکنه که به سئوال من جواب دادید
باور کنید راضی به این همه توضیح نبودم
بازم خویه همش یه بله یانه می خواستم
هر جند که sa3er جان تو بخش Opera به طور مفصل بهم جواب داد
یادش به خیر یه زمانی این تاپیک رو مافیا می چرخوند، 2 ثانیه بعد جواب می گرفتیم
حالا که دیگه ......
جریان این هشدار دوم چیه ؟ یعنی به همین راحتی این فروم هک میشه ؟
خدا میدونه !!
شاید هم هک شد .
مسالةُ
چطوري ميشه وقتي يك تاپيك كه در اون نظر خواهي هم ايجاد ميكنيم، نام اشخاص راي دهنده هم به نمايش دربياد. من چند تا تاپيك نظرخواهي زده بودم. ولي هرچي دنبال گزينه اي بودم كه بشه اين كار رو انجام داد چيزي پيدا نكردم.
مثلا با اين تاپيك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه كنيد. تو اين نظرخواهي اسامي نظر دهنده ها نوشته شده است.
باتشكر
سلامنقل قول:
گزينه نظرسنجي عمومي را تيك بزنيد
ممنون .نقل قول:
ولي تو اين تاپيك فكر كنم اين كار رو كردم. ولي نشد.
چرا بعضی مواقع پی30 باز نمیشه
خیلی ضد حاله
دوست عزیز این مشکل می تونه به خیلی چیز ها ربط داشته باشه ! اما عمدتا ماله مشکلات سرور هست یا حالا شلوغه و ترافیک بالاست و یا سرور Down هست . اما بعضی وقت ها سرور مشکل نداره . برای اینکه مطمئن بشی از این قضیه که سرور مشکل نداره ( منظور از مشکل Down بودن هست ) شما از این سایت چک کنید :نقل قول:
اما میگم خود مشکلات سرور هم می تونه خیلی باشه مثلا مشکل IP و ... .
AMD:46:
برای من هم اتفاق میفته ...ولی خیلی کم .... اگر بعد از چند دقیقه دوباره بیام درست میشه ...نقل قول:
چرا بعضی مواقع پی30 باز نمیشه
خیلی ضد حاله
فکر کنم به خاطر ترافیک سایت باشه ...
....موفق باشی....
salam Bebakhshi 1 Soal? Man Koja Bayadsms Be Pmc.tv Bedam?
:40: :10:
mish Lotfan Javab Bedid?
??????????????????????????????????????
چه جالب! پی ام سی یکی از مشکلات انجمن های پی سی ورلده؟؟؟:eh:نقل قول:
من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید...
بعضی از تاپیکهایی که شما توش پست دادین , به دلایلی ترش میشه! یا پستهاتون توسط مدیریت ادغام یا پاک میشه!نقل قول:
احتمالا بلای فوق سر پستهای قدیمی شما میاد که شما متوجه از بین رفتن پستهاتون نمی شوید!
در ضمن
اینقدر برای تعداد پستها جوش نزنید! :8:
دوست عزیز خوب مگه حتما باید بره تو ترش! خوب حتما پست شما پاک شده! وقتی هم پاک میشه از تعداد پستاتون کاسته میشه.............. :blink:نقل قول:
:happy:
به علاوه این دو موردی که دوستان گفتند ...شاید به خاطر این باشه که اون تاپیکی که توش پست دادید رفته به انجمن متفرقه ...نقل قول:
من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید...
...موفق باشی...:10:
ممنون از بذل توجه همه شما دوستان عزیز. اما تمامی نکته هایی که گفتید وارد نیست! من خودم متوجه این مسایل هستم و می دونم که ممکن هستش چنین چیزی پیش بیاد. ولی من می رفتم و می دیدم که همه پستهام سرجاش هستش! هیچکدوم هم نه پاک شده و نه به جایی منتقل شده! فقط این شمارنده نمی دونم چرا الکی کم می کنه!!؟؟
وا! شاید پستای قدیمی شما پاک شده! پستایی که شما آمارش از دستت رفته............ مطمئنا نمیتونه مشکل از vBulletin یا شمارنده ی سیستم باشه..........نقل قول:
موفق باشید :)
شما آمار هزار تا پستتو داری؟نقل قول:
تازه یعنی هر روز هزار تا پستتو تو تاپیکهای مختلف چک میکنی؟
سلام ...
در مورد اخطار ها فعلا این توضیح رو از من داشته باشید ...
با توجه به تنظیماتی که ما تا الان اعمال کردیم اخطار ها به صورت اتوماتیک موجب بن شدن نمیشه
فقط درج در پرونده هست ولی میشه ازش استفاده کرد و بخاطر نقص مکرر قانون توسط شخص خاص اون شخص رو برای مدتی بن کرد! (به تشخیص مدیریت)
ممـنــون :)
مـیـثــم
با سلام
خسته نباشید
آقا ما هر چی پست میزاریم تعداد پستام تغییری نمی کنه
من هنوز نميتونم وارد تنظيمات كاربر بشوم.سرور هنوز لنگ ميزنه
vBulletin datastore error caused by one or more of the following:
Turck MMCache has been detected on your server, first try disabling Turck MMCache or replacing it with eAccelerator
You may have uploaded vBulletin 3.6 files without also running the vBulletin upgrade script. If you have not run the upgrade script, do so now.
The datastore cache may have been corrupted. Run Rebuild Bitfields from tools.php, which you can upload from the do_not_upload folder of the vBulletin package.
Fatal error: vBulletin datastore cache incomplete or corrupt in /includes/init.php on line 210
:21: :27:
دوست عزیز ..نقل قول:
این سوال بارها پرسیده شده و جوابش هم داده شده!
مثلا ممکنه شما تو انجمن متفرقه پست می دهید که حساب نمیشه!
تازه , شما باید خوشحال باشی! بعضیها از پستهاشون کم هم میشه! :20:
که اونم دلیلش ذکر شده!
چرا سرور سایت اینقدر مشکل داره؟پس چرا جاهای دیگه اینطوری نیست؟ اعصابم خورد شد
الان 11:12 شب چهارشنبه.پس از دان هاي فراوان سايت.تنها 11 نفر كاربر فعال هستند.و صفحه 1 سوته باز ميشه.آي چه لذتي داره.حيف كه سوت و كوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که سه سوته ندیدیم با این سرور مسخره
سلام دوستان
مشکل من اینجوریه
مثلا امروز من 1650 تا پست دادم .بعد dc میکنم میریم فردا میام
میبینم پستام شده 1648 یعنی 2 تا کم شده
همیشه اینجوریه
قضیه چیه؟
کاملا درستهنقل قول:
خیلی خیلی ضد حاله
اینو که گفتیم! خوب پستاتون دلیت میشه! حالا یا پستای جدیدتون یا پستای قدیمیتون! شایدم میرن ترش! به هر حال مشکل از وی بولتین نیست!نقل قول:
آخه همیشه اینجوریه.نقل قول:
نمیشه که بگی دلیلت شده یا رفته ترش
2 ماهی هست که اینجوری شده.
آخه عجیبم هست شبی 2 پست کم میشه؟!!!!