چلسی مثل منچستر به یه بازیکن متکی نیست که اگه بره کل تیم بترکه.نقل قول:
خدایی 9 میلیون یورو خیلی کمه برای لمپارد
Printable View
چلسی مثل منچستر به یه بازیکن متکی نیست که اگه بره کل تیم بترکه.نقل قول:
خدایی 9 میلیون یورو خیلی کمه برای لمپارد
موافقم باهات ولی به نظرم 15 تا واسش عادلانه هست تقریبا می شه 2 برابر قراردادشم باید 4 ساله ببنده که در صورت نیاز یه سال دیگه تمدید کنه تا 5 سال دیگه می تونه تو بالاترین سطح بازی کنه:46:نقل قول:
اگه جونتر بود مثلا 25 سالش بود اصلا قیمت روش نمی شد گذاشت:10:
منم با 15 تا موافقم:46: . پس به توافق رسیدیم و قرارداد امضا شد:27:نقل قول:
آره الان دیگه 30 سالشه . ولی کاش تو چلسی بمونه:40:
پس کجایید؟ تاپیک رفته بود دسته 2:27:
__________________________________________________ ___________________________________
روبینهو هافبک-مهاجم برزیلی رئال که عملا ناراحتی خود را از آمدن رونالدو به رئال بیان کرد با پیشنهاد 32 میلیون یورویی باشگاه چلسی روبرو شد.طبق گزارش روزنامه (as) رئالیها خواسته بودند تا مسئولین هر تیمی که روبینهو را می خواهند حداقل 27 میلیون باید پیشنهاد بدهند اما مالک روسی و ثروتمند چلسی ،رومان آبراموویچ با دادن پیشنهادی 32 میلیونی می خواهد تا خیال خود را بابت این انتقال راحت کند.لوئیز فلیپه اسکولاری که از امروز رسما کار خود را در تیم چلسی اغاز می کند بر روی روبینهو حساب باز کرده.با توجه به اینکه مسئولین رئال برای بدست آوردن کریستین رونالدو به شدت به پول احتیاج دارند و روبینهو هم خود را قربانی آمدن رونالدو به رئال می بیند چرا که باید جایگاه خود را به وی بدهد احتمال جدایی این بازیکن از رئال به شدت زیاد است.باشگاه چلسی با توجه به رفتن هافبک اصلی خود یعنی فرانک لمپارد به اینتر و جدایی احتمالی دروگبا از این تیم دنبال جانشینهایی برای آنها می گردد که روبینهو می تواند گزینه مناسبی برای اسکولاری باشد. به هر حال باید دید شرایط ابتدا کریستین رونالدو چه خواهد شد و سپس روبینهو.شاید حتی مسولین رئال حاضر شوند تا روبینهو را بجای بخشی از مبلغ قرار داد به باشگاه منچستر بدهند.روبینهو در آخرین مصاحبه خود گفته بود که وی از کریستین رونالدو بهتر است و اگر او همراه با رئال قهرمان اروپا میشد هم اکنون وی بهترین بازیکن دنیا بود نه کریستین رونالدو...
منبع: تاپیک رئال مادرید :دی
+++++++++++++++++++++++++++++++++
در ضمن دکو با قراردادی به ارزش 10 میلیون یورو به چلسی پیوست. قراردادش دوساله تا 2010 هست
سلام
فصل جدید می خواهم طرفدار چلسی باشم :31:
امید به اینکه بازی های جانانه ای ببینیم ...
این خیلی عالیه و مطمئنا . . . :46:نقل قول:
morinio
در ضمن دکو با قراردادی به ارزش 10 میلیون یورو به چلسی پیوست. قراردادش دوساله تا 2010 هست
من طرفدار برزیل و بارسا و منچستر هستم.
ولی چلسی شما یواش یواش داره میشه برزیل! امیدوارم مثل قبل دفاعی و ضد فوتبال بازی نکنید و بازیای قشنگی بشه.
(کل کل نبودا! تبریک بابت خرید بازیکن برزیلی تیم بارسا بود از یه بارسایی!)
لمپارد نره خوب میشه!!!!
اگه روبینهو هم بیاد خیلی خوب میشه!؟!
اتفاقا الان که سایت گل رو دیدم فهمیدم اصلا شاید لمپارد نره اینتر!بعید نیست بمونه! اگه بمونه چی میشه هافبکارو نگاه کن : دکو-لمپارد-بالاک-اسیننقل قول:
لمپارد نره خوب میشه!!!!
خبرگزاري فارس: هافبك تكنيكي تيم ملي فوتبال آلمان در يورو 2008 مورد توجه تيمهاي مطرح انگليسي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، باستين شوايناشتايگر كه پس از برگزاري مسابقه نهايي جام ملتهاي اروپا برابر اسپانيا راهي تعطيلات سه هفتهاي شده، نامش در فهرست بازيكنان مورد نظر چلسي و منچستر قرار گرفته است.
وي كه در اين مسابقات دو گل براي تيم كشورش زد، در تيم بايرن مونيخ بازي ميكند و با داشتن 23 سال، مورد توجه يورگن كلينزمان سرمربي جديد مونيخ است.
پيش بيني ميشود شواين اشتايگر در روزهاي آينده از سوي اين دو باشگاه انگليسي پيشنهاد بازي قابل توجهي دريافت كند.
-----------------
دیگه اینو می خوایم چیکار؟ کم هافبک داریم؟؟؟ماکلله-میکل-اسین-بالاک-لمپارد-دکو !!!
خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي روبينيو اعلام كرد: به زودي شاهد انتقال بزرگ و سرنوشت ساز موكل من به چلسي خواهيد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا ، واگنر ريبيرو وكيل اول مهاجم برزيلي رئال مادريد گفت: از ديد من رئال مادريد شايستگي حفظ مهاجم بزرگ خود را ندارد.
وي افزود: از مسئولين باشگاه بزرگ رئال مي خواهم در آرشيو خاطرات خود به نحوه 2 سال قهرماني فكر كنند و ببينند كه روبينيو براي اين تيم چه كرده است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: مادريد قدر روبينيو را نمي داند و اكنون مايه شرمساري است كه روبينيو براي يك تا دو ميليون يورو بيشتر بايد هفته ها معطل جواب مديراني باشد كه حتي حاضر به مذاكره رو در رو نيستند.
روبينيو به زودي راهي چلسي مي شود تا زير نظر اسكولاري فوتبال حرفه اي را در ليگ برتر انگليس تجربه كند.
-----------------
به نظر من بهترین کسی که چلسی میتونه جذب کنه همین روبینیو هست!
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي سابق بارسلونا گفت: بارسلونا براي من تمام شده بود و دليلي نداشت باز هم در آنجا بازي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، دكو بازيكن برزيلي- پرتغالي جديد تيم چلسي انگليس عنوان كرد: پس از 3 سال ناكامي در بارسا، دليلي وجود نداشت كه همچنان بهترين سالهاي فوتبال خود را در لباس اين تيم تلف كنم.
وي افزود: هرگز مديون هواداران بارسا نيستم چرا كه در زمان طولاني عضويتم، با تمام وجود در خدمت تيم بوده ام.
وي خاطر نشان ساخت: براي درخشش مجدد در لباس چلسي كاملا آماده ام. از اينكه فوتبال جزيره را تجربه مي كنم، بسيار هيجان زده و خوشحالم.
دكو 30 ساله به مبلغ 10 ميليون يورو از بارسلونا راهي چلسي شده است.
[quote=MORINIO;2588560]پس کجایید؟ تاپیک رفته بود دسته 2:27:
من یکی که هنوز امتحان دارم :27:
من که اصلا با دکو حال نمی کنم ولی مبارکتون باشه
از زمانی که جان فرنکو زولا تو چلسی بازی می کرد من طرفدارشم جان لوکا ویالی هم مربیش بود
تیم تو انگلیس فقط چلسی
این خونا قرار نیست از روی آواتارت پاک بشه:21:نقل قول:
به عنوان یک رئالی اگه رونالدو رو ما خریدیم - روبینیو نوش جونتون باشه ایشالا آقای گل انگلیس بشه
این خبرم واسه برو بچ دوستدار چلسی مینویسم که خیالشون از طرف لمپارد راحت بشه.
مورینیو سرمربی باشگاه اینترمیلان اظهار کرد که لمپارد در این فصل به اینترمیلان نمی رود.
به نقل از سایت گل,خوزه مورینیو سرمربی اسبق چلسی و کنونی اینترمیلان درباره جذب فرانک لمپارد بازیکن 29 ساله چلسی گفت:"فکر نمی کنم لمپارد در این فصل به ما ملحق شود دلیلش چیست؟ دلیلش این نیست که ما او را نمی خواهیم بلکه دلیلش این است که سران چلسی هیچ علاقه ای به فروش او ندارند ولی در فصل بعد برای او آسان تر است تا به تیم من بیاید و من 100 درصد مطمئن هستم لمپارد در فصل 2009/2010 در اینتر میلان بازی خواهد کرد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما زیاد رو اینا حساب نکن الان لمپارد تو ایتالیاست تا روز آخر نقل انتقالا هم مشخص نمی شه موندنیه یا نه الکی طرفدارای چلسی رو امیدوار نکن:27:نقل قول:
مورینیو هم خیلی باهوشه این حرفو زده تا سران چلسی لمپارد رو سال دیگه مفت از دست ندن:10:
به هر حال امیدواریم لمپارد از چلسی نره
چرا راست میگی ، بزودی پاک میشه . بخصوص از وقتی که یکی از بچه های فروم این بلا رو سر آواتارم اورد .نقل قول:
[HTML]http://i31.tinypic.com/2en7o1x.gif [/HTML]
باسه همین بزودی این خونارو پاک میکنم . :27::10:
اگه خوشت اومد کسی با آواتارت اینجوریا شوخی کنه برو به آدرس زیر :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=21683 [/HTML]
همين الان سايت گل زده قرار داد لمپارد نهايي شد.
درسته. لمپارد هم رفت با مبلغ 7 میلیون پوندنقل قول:
همين الان سايت گل زده قرار داد لمپارد نهايي شد.
خداحافظ فرانک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شبکه خبر یک خبر رو گفت درست نشنیدم
گفت تیم ؟ برای به خدمت گرفتن تورس حاضر است 110 میلیون یورو بپردازد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نفهمیدم چه تیمی ولی این پیشنهاد به نظرم فقط میتونه کار چلسی باشه چون تیم دیگه ای از این پولا نداره به کسی بده :27:
خلاصه اگه کسی این خبر رو شنیده لطف کنه بگه چه تیمیه!!! در ضمن روی سایتی من این خبر رو ندیدم
ممنون:40:
===========================
ویرایش: خوب فهمیدم حدسم درست بوده !
باشگاه چلسی با یك پیشنهاد 110 میلیون یورویی خواهان خرید فرناندو تورس مهاجم ملی پوش اسپانیایی از تیم لیورپول شد.
روزنامه دیلی استار انگلیس نوشت : تورس 24 ساله كه فصل قبل 30 گل در رقابت های مختلف برای لیورپول به ثمر رسانده با درخشش خود باعث قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 شد و این امر موجب آن شد که رومن آبراموویچ مالك چلسی حاضر شود چنین مبلغی را برای بازیكن سابق اتلیتكو مادرید كه به ال نینیو شهرت دارد ، بپردازد.
در صورت توافق لیورپول ركورد نقل و انتقال جهان شكسته خواهد شد ، ضمن اینكه آنها حاضرند ماهانه یك میلیون یورو دستمزد به تورس بپردازند.
این در حالی است كه لیورپول قبلا اعلام كرده حاضر به فروش تورس نیست.
-------------------------------
البته 99 درصد احتمال میدم که این خبر چرت باشه!:27: چون عمرا چلسی نمیاد ماهی 1 میلیون یورو دستمزد به کسی بده:18:
در هر صورت قضاوت با شما خوانندگان
خب مگه دیوانس !؟
من به عنوان یه منچستری و بارسایی اعلام میکنم با این پول بیاین رونالدو و رونالینهو رو بخرین!
حیف شد لمی رفت . حضورش تو تیم همیشه یه جذبه ی خاصی به تیم میداد ولی خب هر جا بره ما دوسش داریم . :40:
چشم .نقل قول:
پیشنهاد شما مورد بررسی قرار میگیر دوست عزیز ! :27:
خوب نمیشه رونالدو رو بخره دیگه :27: چون منچستر نمیاد بهترین بازیکنشو به رقیب اصلیش تو لیگ بفروشه.ولی لیورپول چون چلسی پول خوبی برای تورس میده شاید قبول کنه این پیشنهاد رو و بره چند تا بازیکن خوب دیگه با این پول بخره.نقل قول:
در ضمن رونالدینیو رو الان با 4/1 این پول میشه به راحتی خرید:46:
اما من نظر خودم اینه که چلسی این پول رو برای تورس نده و فقط با 35 میلیون پوند دیوید ویا رو بخره .
چی چی رفت !نقل قول:
شما که فاتحشم خوندید :27:
:27:نقل قول:
though there has been no public announcement from the club to suggest as such.
کی داره میگه لمپارد رفته !!! :28:
لمپارد فعلا قرار داده یه ساله داره .
باشگاه هم تمایلی به فروشش نداره :27:
مطمئن باشین لمپارد این فصل تو چلسی میمونه :12:
ولی احتمال رفتنش فصل بعد خیلیه :41:
Avb من نگرفتم چی شد!!!
توضیح بده!؟!
--------------------------------
ویرایش: گرفتم چی شد . نمیخواد توضیح بدی :27:
قرارداد لمپارد هنوز با اینتر قطعی نشده ولی به احتمال خیلی قوی تو چلسی نمی مونه
فعلا که یه روز می گن رفته روز بعدش می گن می مونه!!!
مطمئن باش لمپارد می مونه ...:12:نقل قول:
خوده مورینیو گفته لمپارد این فصل تو چلسی می مونه ولی فصل بعد حتما میره اینتر...
باشگاه چلسی هیچ تمایلی به فروش لمپارد نداره ...
ظاهرا چلسی می خواد مالودا رو با اتوئو معاوضه کنه!
احتمال رفتن دروگبا به رئال کم نیست و همچنین اومدن روبینیو به چلسی!
دروگبا هم میمونه ...
آخه انگاری اخیرا دروگبا تو لندن خونه گرفته و بچه هاش به لندن عادت کردن و شاید بمونه ...
اتوئو بد نیست ولی بیاد تو چلسی ترافیک هافبک هست ، ترافیک مهاجم هم پیش میاد ...
آخه اخیرا آبراموویچ خودش رفته با آرشاوین صحبت کرده و آرشاوین نسبت به رفتنش به چلسی ابراز علاقه کرده ...
شنیدم چلسی به آدبایور پیشنهاد 30 میلیون یورویی داده ، صحت داره یا می خواد جنگ روانی راه بندازه ؟!!!
پیشنهاد 110میلیون یورویی با حقوق 1میلیون یورو به فرناندو تورس ...!!!
اینا واقعیت دارن ؟!!! :18:
این رو دیروز از اخبار شنیدم ... مثل اینکه حقیقت داره ... :10:نقل قول:
خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي جديد تيم چلسي انگليس گفت: روبينيو در حال حاضر يكي از مهاجمين خوب جهان است و در صورتي كه به چلسي بپيوندد، به كار تيم خواهد آمد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف لوئيس فليپه اسكولاري كه در رقابت هاي يورو 2008 هدايت تيم ملي پرتغال را برعهده داشت و پس از آن همكاري با تيم چلسي انگليس را شروع كرد، اظهار داشت: به باشگاه چلسي توصيه كردم يكي از بازيكناني كه براي فصل آتي جذب مي كند، روبينيو باشد.
اسكولاري افزود: اين مهاجم كه در تيم رئال مادريد اسپانيا زياد مورد استفاده قرار نمي گيرد، در صورت حضور در چلسي مي تواند به افزايش توان تهاجمي تيم كمك كند.
اين مربي بيان كرد: خوشبختانه وقتي با چلسي قرارداد بستم، متوجه شدم اين بازيكن در فهرست بازيكنان مورد نظر باشگاه بوده و با انگيزه و ميل زيادي به دنبال روبينيو است.
منابع خبري از حضور قريب الوقوع اين بازيكن در چلسي با توجه به مثبت بودن مذاكرات پنهاني ميان باشگاه و وي خبر داده اند.
خبرگزاري فارس: مدير ورزشي باشگاه سمپدرويا ايتاليا گفت: براي افزايش قدرت تهاجمي به دنبال جذب آندري شوچنكو هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته دلو اسپرت ايتاليا، جوزپه ماروتا اظهار داشت: فصل قبل متحمل لطمات زيادي در خط حمله شديم؛ اما براي فصل جديد مي كوشيم تا نقاط ضعف خود را در اين زمينه برطرف سازيم.
وي افزود: با جذب كاسانو قدم محكمي در اين زمينه برداشتيم و در صدد هستيم تا آندري شوچنكو، مهاجم اوكرايني چلسي انگليس را نيز بخدمت گيريم.
اين مقام افزود: شوچنكو سالها در كالچو همراه آ.ث ميلان حضور داشت و به فضاي كار در اينجا آشناست. مي داند در اين فوتبال چگونه بايد عمل كند، زيرا بخش اعظم موفقيت هاي او در فوتبال ايتاليا شكل گرفته است.
وي با تاكيد بر اين مطلب كه سپمدوريا بسيار براي همكاري با وي علاقمند است، افزود: در صورتي كه اين مهاجم و باشگاه چلسي علاقمند به همكاري باشند، آمادگي جذب شوچنكو را داريم.
اظهارات اين مقام باشگاه سمپدرويا در حالي بيان شد كه باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا نيز چندي پيش از علاقه وافر خويش براي جذب مجدد اين گلزن با تجربه خبر داد.
وكيل اول چلسي در گفت و گوي تلفني با مادريد : دروگبا به جاي روبينيو تنها راه رئال و چلسي
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پيهره فرلوت، وكيل بازيكنان چلسي و مدير برنامه هاي دوم روبينيو گفت: از ديد من، اين يك انتقال بسيار مهم و سرنوشت ساز است و به نفع هر دو طرف (چلسي و رئال مادريد) صورت مي گيرد.
وي افزود: دروگبا ديگر براي چلسي بازي نمي كند و نمي شود از او توقع زيادي داشته باشيم؛ اما روبينيو از انگيزه بالايي براي درخشش در چلسي برخوردار است.
فرلوت عنوان كرد: هر دو بازيكن در پي ميدان جديدي براي تداوم درخشش خود مي گردند. اميدوارم مديران عامل دو طرف در اين معاوضه نهايت همكاري را داشته باشند. به دو طرف هشدار مي دهم كه پروژه دروگبا به جاي روبينيو تنها راه شما است و بايد منطقي باشيد.
شوچنکو به میلان نمیره ، حالا به سمپدریا بره ؟!!!نقل قول:
به احتمال زیاد میمونه .