نقل قول:
به به ... من 1 قالب مورد نظرم هست خیلی توپه اما برای درست کار کردنش 3 تا ماژول هم داره !! :18: مزاحمتون میشیم ! اینشالله !! :31:
Printable View
نقل قول:
به به ... من 1 قالب مورد نظرم هست خیلی توپه اما برای درست کار کردنش 3 تا ماژول هم داره !! :18: مزاحمتون میشیم ! اینشالله !! :31:
فارسی ساز رو برای قسمت مدیریت و سایت باید نصب کنی ..نقل قول:
قالب فارسی هم مشکل راست به چپش حله و مشکلی نیست ..
اینجا میتونی چند تا قالب فارسی پیدا کنی...
کد:http://www.joomfa.org/index.php?option=com_sobi2&catid=12&Itemid=42
چه جور ميشه تعداد مطالب در صفحه اول سايت رو تعيين كرد؟
با تشكر
من joomla رو نصب کردم
چجوری قالبش رو عوض کنم ؟
menu > main menu > front page > # Introنقل قول:
اینintro رو باید عوض کنی
** front page همون صفحه اصلی هست
نقل قول:
از منوی بالا ===> site > template manager > site templates
حالا قالب مورد نظر رو انتخاب کنید و default رو بزنید ..
یه سوال.
مامبو با جوملا فرق داره؟کدوم بهتره؟بهترین سیستم ساخت سایت چیه؟جوملا؟انجمن من smf هست.می خوام سایتشم بسازم.جوملا خوبه؟
نقل قول:
l من از مامبو هم استفاده کردم اما به نظرم همین جوملا بهتره ...
اگر انجمنت هم اس ام اف هست جوملا خیلی خوبه ...
چون من ترکیب این 2 تا رو خیلی با هم دیدم ...
یعنی پلاگین و ماژولهایی مثل اخرین ارسالها و ... زیاد داره ...
حالا من تعداد پست ها در صفحه اصلي رو كم كردم
چه جور ميشه كاري كرد كه بقيه مطالب رو تو صحه 2 نمايش بده يعني پائين به جاي ساير بنويسه صفحه 1 ،2، 3، 4
حالا من تعداد پست ها در صفحه اصلي رو كم كردم
چه جور ميشه كاري كرد كه بقيه مطالب رو تو صحه 2 نمايش بده يعني پائين به جاي ساير بنويسه صفحه 1 ،2، 3، 4
سلام به دوستان جوملا کار عزیز ...
من جوملا 1.0.15 رو داخل Root هاستم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه . حالا میخوام برای صفحه ی اول سایتم یه فلش بزارم ( به کمک فایل ( index.html) که با زدن دکمه ی ورود به سایت در اون فلش ، صفحه ی اول جوملا ( index.php ) فراخوانی بشه .
در واقع میخوام داخل سایتم، اولویت اولین صفحه که میخواد فراخوانی بشه ، index.php جوملا نباشه و index.html مربوط به فلشم باشه .
دو روش دیدم ، اولی Redirect کردن فایل index.php از طریق Cpanel به index.html .
دومی قرار دادن یکی از این دو کد در فایل htaccess
روش اول رو تست کردم مشکلی نبود فقط با کاهش سرعت در بالا اومدن سایت مواجه شدم . :13:کد:DirectoryIndex index.html
redirect 301 /index.php http://www.mysite.com/index.html
اما روش دوم رو درست نتونستم متوجه بشم که اون کد ها رو کجای فایل htaccess باید وارد کنم ؟ :23:
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن . :40::11:
تا بعد ...
نقل قول:
چطوری باید قالب دیگه ای اضافه کنم
تو پوشه اصلی (template) یک قالب ریختم ولی وقتی رفتم joomla نبود ! ؟
برو قسمت install template اونجا اول آپلود مبكنه و نصب هم ميكنهنقل قول:
ممنون پس برای انجمن smf از جوملا استفاده کنم.نقل قول:
l من از مامبو هم استفاده کردم اما به نظرم همین جوملا بهتره ...
اگر انجمنت هم اس ام اف هست جوملا خیلی خوبه ...
چون من ترکیب این 2 تا رو خیلی با هم دیدم ...
یعنی پلاگین و ماژولهایی مثل اخرین ارسالها و ... زیاد داره ...
با اجازه محسن خاننقل قول:
شما یک فایل Html درست کن و هر چیزی که می خوای توش بذار (فایل فلش ، ورود به صفحه اصلی و ....)
اسم فایل رو هم بذار Index.html اولویت با این صفحه میشه ، یعنی شما وقتی وارد سایت میشی (یا هر کس دیگه ای) اول صفحه index.html رو می بینه و بعد از طریق لینکی که در این صفحه گذاشتی به index.php میره :46:
امیدوارم درست منظورتون رو فهمیده باشم
باید فایهای مربوط به قالب توی زیر شاخه پوشه ای که میریزید باشه و پوشه در پوشه نباشه ....دقت کنید ..نقل قول:
ارهنقل قول:
ایشون هم همین کارو کردند اما مثل اینکه هنوزاولویت با index.php هست ...نقل قول:
كسي نمي خاد اين مشكل من رو حل كنه
بابا چيكار كنم كه مطالب داخل چند صفحه نشون داده بشه نه به صورت ساير....
یعنی به جای اینکه 1 تا 10 نشون بده و بعدش 10 تا 20 توی صفحه بعد باشه ، 1 تا 10 و 10 تا 20 و 20 تا 30 کنار هم در پایین صفحه نشون داده بهش ؟؟؟؟نقل قول:
بله دقيقا منظورم همين حالت هستنقل قول:
احتمالا از ورژن 1.5.3 استفاده می کنه ، که Php رو اولویت میده به Htmlنقل قول:
درسته ؟
من توی تنظیمات com_frontpage که ندیدم ..پس احتمالا باید دستکاری بشه ... که من بلد نیتسمنقل قول:
اطلاعی ندارم .. خودشون بیانو ورژن رو لطفا بگن ..نقل قول:
میشه یکی فایل های فارسی ساز جوملا رو بزاره
هر دو نسخه (( فایل های فارسی رو میخوام )) نه جوملا فارسی که joomfa. o r g گذاشته
==
هم ورژن 1 و هم ورژن 1.5
توضیح اضافی هم اگر داره لطف کنین
==
در ضمن , من جوملا رو توی Parsehgig نصب کردم (( جوملا 1 )) , گاهی اوقات وقتی به عنوان مهمان میرم , عکس های Header و دکمه ها لود نمیشه
مشکل از چیه ؟؟
==
و یه چیز دیگه , وقتی میام جومفا رو با برنامه CuteFTP بزارم توی هاست های رایگان , یه سری از فایل ها ارور میده (( البته این مشکل رو با یکی از فایل های PHP 3 هم دارم )) اما توی جومفا خیلی از فایل ها ارور میده
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
من که دیگه عمرا از joomla استفاده کنم.
e107 رو عشق است
منظورت چیه ؟؟نقل قول:
نظر شخصی شماست !!نقل قول:
دعوت نامه نفرستادیم ! :27:
بابا یکی بیاد جواب ما رو بده , دعوا نکنین
نقل قول:
هر دو نسخه (( فایل های فارسی رو میخوام )) نه جوملا فارسی که joomfa. o r g گذاشته
==
هم ورژن 1 و هم ورژن 1.5
توضیح اضافی هم اگر داره لطف کنین
==
در ضمن , من جوملا رو توی Parsehgig نصب کردم (( جوملا 1 )) , گاهی اوقات وقتی به عنوان مهمان میرم , عکس های Header و دکمه ها لود نمیشه
مشکل از چیه ؟؟
==
و یه چیز دیگه , وقتی میام جومفا رو با برنامه CuteFTP بزارم توی هاست های رایگان , یه سری از فایل ها ارور میده (( البته این مشکل رو با یکی از فایل های PHP 3 هم دارم )) اما توی جومفا خیلی از فایل ها ارور میده
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
سلام دوست خوبم . ممنونم از توجهت .نقل قول:
اما راستش این کار رو قبلا انجام دادم و نتیجه نگرفتم و فکر می کنم دلیلش هم تنظیمات هاستینگم هست . در واقع در هاستی که دامین من رو ثبت کرده ، اولویت اجرای صفحات به index.php داده شده . به همین دلیل وقتی index.html رو قرار میدم ، باز هم همون index.php اجرا میشه . به خاطر همین می خواستم از طریق دستکاری فایل htaccess ، تنظیمات دلخواه خودم رو به هاستم اعمال کنم .
فقط نمی دونم اون کد ها رو کجای فایل htaccess باید قرار بدم .
اگه شما یا باقی دوستان که وارد هستند لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم . :11:
از وقتی که قرار دادین ممنونم / :10:
تا بعد ...
از سايت joomla.ir هم مي توانيد دانلود كنيدنقل قول:
همچنين مي توانيد بديد براتون اختصاصي فارسي كنند !
مطمئنا از هاست هستشنقل قول:
مشکل از چیه ؟؟
چون جوملا هيچ مشكلي نداره
بهتره يك هاست با پهناي باند كم كه ارزون هست بخريد
تا راحت بشويد
فايل ها را تك تك مي فرستيدنقل قول:
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
خب همون فايل زيپ را ارسال كنيد
حجمش هم 2 مگا بايته
بعد روي هاست فايل زيپ را باز كنيد
به همين راحتي
چون اين فايل يك مقدار حساسه بهتره از مدير هاستتون بپرسيدنقل قول:
سلام دوست خوبم . ممنونم از توجهت .
اما راستش این کار رو قبلا انجام دادم و نتیجه نگرفتم و فکر می کنم دلیلش هم تنظیمات هاستینگم هست . در واقع در هاستی که دامین من رو ثبت کرده ، اولویت اجرای صفحات به index.php داده شده . به همین دلیل وقتی index.html رو قرار میدم ، باز هم همون index.php اجرا میشه . به خاطر همین می خواستم از طریق دستکاری فایل htaccess ، تنظیمات دلخواه خودم رو به هاستم اعمال کنم .
فقط نمی دونم اون کد ها رو کجای فایل htaccess باید قرار بدم .
تا به مشكل برنخوريد
بعد چرا مي خواهيد صفحه اول را عوض كنيد ؟
بر و بچز سلام ، من تا 13 تیر می خوام سایتو آپ کنم من یه هاست توپ گیر آوردم که قیمتاش ارزونه خدماتش بالاست مثلا پهنای باند نا محدود می ده و .... فقط لینوکس قیمت ویندوزاش زیاده می خوام ببینم جوملا با وین بهتر کار میده یا با لین ؟ ممنون ( 300 مگ می خوام بگیرم )
راستی این جوملا 1 چقدر توپ تر از 1.5 مه یه سال دارم وفتمو با 1.5 تلف می کنم ، حیف اون همه وقت طلایی !
سلام محسن جان .نقل قول:
چون اين فايل يك مقدار حساسه بهتره از مدير هاستتون بپرسيد
تا به مشكل برنخوريد
بعد چرا مي خواهيد صفحه اول را عوض كنيد ؟
خب مشکلی هم براش پیش بیاد ، از محتویاتش بک آپ دارم و دوباره میتونم به حالت اول برش گردونم .
راستش به مدیریت هاستمون فعلا دسترسی ندارم . این سایت برای یه شرکت هست که تصمیم داره برای صفحه اول یه Flash Intro بذاره . به همین دلیل میخوام تغییرش بدم و index.html رو در اولویت اجرا قرار بدم .
بهرحال کد هایی رو که میخوام داخل htaccess قرار بدم در این پست نوشتم :
اگر شما میدونید چطور باید اینها رو وارد این فایل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2503437&postcount=1171
با سپاس از توجهتون .
سلامنقل قول:
جوملا رابايد بر روي لينوكس نصب كنيد
هاست هم بهتره شركتش معتبر باشه
قيمت ارزون ملاك نيست
فكر مي كنم يك پسوند ديگه هم به نام xhtml اين هم را تست كن ببيننقل قول:
اولويت با اين مي شه يا نه
ممنون از جوابت ، هم شرکتش خوبه هم پشتیبانیش هم سرعتش و ... اگر خواستی یا کس دیگه ای خواست ادرس سایتشو pm بدین .نقل قول:
سلام
جوملا رابايد بر روي لينوكس نصب كنيد
هاست هم بهتره شركتش معتبر باشه
قيمت ارزون ملاك نيست
مرسی محسن جون , والا برای تست و یادگیری میخوام , دیگه فارسی کردن اختصاصی و هاست و غیره , فکر کنم هزینه اضافی باشه برامنقل قول:
از سايت joomla.ir هم مي توانيد دانلود كنيد
همچنين مي توانيد بديد براتون اختصاصي فارسي كنند !
==
خب شاید , اما من با چند تا هاست امتحان کردم , یه سری فایل خاص رو همیشه ارور میده , ممکه برای این باشه که (( بینام )) هستن و فقط پسوند دارن ؟؟ مثلا .htaccess در PHPBBنقل قول:
مطمئنا از هاست هستش
چون جوملا هيچ مشكلي نداره
بهتره يك هاست با پهناي باند كم كه ارزون هست بخريد
تا راحت بشويد
==
همه جوره امتحان کردن , با FTP خود اکسپلورر , CUTEFTP , تک تک توی هاست , بازم نمیشه , در ضمن بعضی هاست ها مثل پارسه گیگ , امکان آنزیپ کردن رو ندارهنقل قول:
فايل ها را تك تك مي فرستيد
خب همون فايل زيپ را ارسال كنيد
حجمش هم 2 مگا بايته
بعد روي هاست فايل زيپ را باز كنيد
به همين راحتي
==
این مرحله رو رد کنم , میرم سراغ سوال های حرفه ای تر ایشالا ( اسمایل )
محسن خان پس چي شد اين تم هائي كه قرار بود واسه جوملا بزاري؟
خب عرضم به خدمتتون قالب ها را از امروز دوستان بگذارندنقل قول:
تا من فارسي كنم
هر كاربر هم فقط يك قالب
همه قالب ها را هم قول نمي دم فارسي كنم
تااونجايي كه وقت كنم
محسن
محسن جون فایل های فارسی سازی رو بزار (( اگه رپید شیر نباشه بهتره ))
توی joomla.ir هم چیزی واسه دانلود نبود (( اگر هم بود باید عضو میشدم و جستجوی زیاد و محیط غریبه و ..... ))
خودت زحمتش رو بکش لطفا
واسه جوملا 1 و 1.5
+ توضیح مختصر در مورد جایگزینی فایل های فارسی
یه سایت که تمپل جوملا 1.5 داشته باشه
فارسی یا انگلیسی فرق نداره
شما جوملا 1.5فارسی روبگیرید و قالبشو برداریدنقل قول:
این فایل زبان فارسی جوملا 1.5 هستنقل قول:
شما فقط توی پوشه language جایگزین کنید...
کد:http://ali-pcshimi.persiangig.com/Joomla_Persian_Pack/fa-IR.zip