مسی رو نمیتونه جلوش رو بگیره چون زیر 23 ساله ولی رونی رو میتونه چون 28 سالشه.
به اخبار ایران اعتماد نکن!
سرچ میکنم خبر دقیقشو میدم
مسی رو نمیتونه جلوش رو بگیره چون زیر 23 ساله ولی رونی رو میتونه چون 28 سالشه.
به اخبار ایران اعتماد نکن!
سرچ میکنم خبر دقیقشو میدم
راستی مگه رونالدینیو موندنی شده که دارن از حضورش در المپیک جلوگیری می کنن؟!؟نقل قول:
ronaldinho دو سال دیگه با بارسا قرارداد داره. بارسا نخاد جایی نمیره. فعلا هم که شایعه زیاده. هیچ باشگاهی با قیمت بارسا توافق نکرد.نقل قول:
الان داشتم گل چهارم بارسا به ویارئال در فصل 2006-2007 میدیدم.
همون گلی که استپ سینه کرد و برگشت برگردون زد. فوق العاده بود.
حیف رونی است که تو میلان خراب بشه.
5 megکد:http://rapidshare.com/files/21613370/4-0_Ronaldinho_FCBarcelona.ir.wmv.html
برگرفته از سایت
fcbarcelona. ir
خیلی گل ماهی بود . این قدر قشنگ که نمیشه روش اسم گذاشتنقل قول:
من خودم طرفدار بارسا نیستم اما از رونالدینیو خیلی خوشم میاد.
اون گلی که به اتلتیکو مادرید زد هم خیلی قشنگ بود
کدوم فصل ؟ بگو تا واست بذارمشنقل قول:
علل حساب:فصل 2006-2007 بازی رفتکد:http://rapidshare.com/files/21659481/1-0_Ronaldinho_FCBarcelona.ir.wmv.html
بازی برگشتکد:http://goals.fcb-videos.com/06-07/liga/J35_Atletico-FCB/Ronaldinho0-4.avi
همین فصل آخر بود. فکر کنم بارسا 3-1 میبازه (نتیجه رو مطمئن نیستم)نقل قول:
پست قبلی فصل 2006-2007 بود.
فصل بعدش هم رونی گل نزد. یه بازی رو بارسا 3-0 برد. بازی برگشت رو هم نمیدونم.پیدا نکردم.
الکساندر هلب به بارسا پیوست.
منبع : خودم!
و البته یکم سایت گل و بارسلونا قیمت 18 میلیون
چه منبع موثقی
باز بیاد بارسلون بهتر از اونه که بره بایرن
خیلی ممنون.!ولی باور کن من خیلی موثقم !نقل قول:
بایرن فقط گفته دوست داریم بیاد اینجا هیچ تلاشی برای خریدش نکرده. تنها باشگاه پیشنهاد دهنده بارسا بوده.
تقریبا تموم شده
هلب بازیکن خیلی خوبیه.
بدرد بارسا می خوره.آدبایور هم که تو آرسنال میمونه.خیلی خوب شد
نه داداش ادبایور تو ارسنال نمی مونهنقل قول:
امروز دارن مذاکرات نهایی رو با میلان انجام میدن
قراره با 30 میلیون بعلاوه گورکوف ادبایور بیاد میلان
این هم متن انگلیسی
ADEBAYOR, Today the meeting Galliani-Wenger
Considering all speeches announced last days by Adriano Galliani we could understand clearly who is the target number one for Milan attack; after that in Turati street is arrived Arsenal Fax for Emmanuel Adebayor, rossonero general manager has answered:" There an open way"; after that yesterday has started to appear Pavlyuchenko name, always Galliani has declared: "The only Chenko, that I like is Sheva".
Adebayor and Ronaldinho, are these the only two solution for rossonero attack line, with Adebayor as first choice.
And today there will be the famous meeting with Arsene Wenger. Gunners manager seems to have understand, that is useless hold a player against his will, so as hope that Ajax understand that, club that don't want let leave Huntelaar. At this point seems only a money matter. For let think the dutch, Arsenal must make a greatest offer, and for could do, need that even Milan offer more for Adebayor.
به ما چه که میمونه یا نمیمونه. این به آرسنال و میلان ربط داره. قضیه خریدش توسط بارسا به بارسایی ها ربط داره ولی خریدش توسط میلان به بارسا چه که میای اینجا اعلام میکنی؟!نقل قول:
یا برو تو تاپیک نقل و انتقالات یا تاپیک میلان.!
تو هم که داری مثل رئالی ها میشی که تاپیک ندارن!
سلام
آقا یکی این رونالدینیو چی شد موند یا رفت؟ (فصل قبل یکی از عوامل اصلی افت بارسا بود. خدا کنه سریعتر بره)
کجا بره. قرارداد داره. باید بخرنش.پیشنهاد بارسا بالاست.فقط منچستر سیتی قبول کرده که رونی نمیره.
عجب گيري كرديم . قحطي مهاجم اومده تو دنيا . اون ويا اگه ميومد الان حالمون خوب بود . شيطون ميگه لخت شم برم تو زمين ها .
اين رونالدينهو و اتوو هم اگر ميرفتن يه پولي دستمون ميومد مي زديم به زخم تيم علي الخصوص جانشين اون والدس سوراخ.
حالا هم كه رفتن سراغ پاوليچنگك .
حال كردم كه طمع اين آرشاوين و غير حرفه اي بودنش زد تو سرش و هيچ جا نرفت .
چقدر عصبانی!!
آنری هست . اتوو هم که هنوز جایی نرفته. رونی تا 3 روز دیگه دربارش تصمیم گیری میشه.
خط میانی هم که حرف نداره.(اینیستا-ژاوی-کیتا-مسی)
دفاع هم که خوبه(آبیدال-پویول-آلوز)
دو ماه به پایان نقل و انتقالات مونده هنوز. عصبانی نباش!
تیمای دیگه هم کسی رو هنوز نخریدن! مخصوصا رئال
ronaldinho به میلان پیوست. لاپورتا و گالیانی به توافق رسیدن. منبع سایت بارسا
وحید جان در مورد دروازه بان خبری نداری؟
فصل بعد بازم والدز تو دروازه س!!!!
نتاسفانه والدس تو دروازس! دروازه بان دومش رو هم که میگفتم ممکنه جاشو بگیره از والدس دست کمی نداره!
فعلا فقط داریم بازیکن میدیم!
هلب - آلوز از بهترین خرید ها و رونی و دکو از بدترین فروش ها !
ای بابا...
اینا چرا یه دروازه بان درست حسابی نمیگیرن
همیشه باید توپ از دفاع رد میشه ته دلمون خالی شه از بس نا مطمئنه
هلب رسماً بارسلونايي شد
هافبک تکنيکي تيم فوتبال آرسنال عصر ديروز با امضاي قراردادي چهار ساله رسماً به عضويت تيم بارسلونا درآمد تا فصل بعد با پيراهن آبي و اناري پوشان در ليگ اسپانيا به ميدان برود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از يوفا،"الکساندر هلب" هافبک 27 ساله و اهل کشور بلاروس عصر روز چهارشنبه با حضور در محل باشگاه بارسلونا قراردادي چهارساله به ارزش 15 ميليون يورو را با اين تيم به امضا رساند.
اين انتقال در حالي صورت گرفت که رونالدينيو هافبک برزيلي بارسا نيز تقريباً همزمان با آن در شهر ميلان حاضر شد تا قرارداد سه ساله خود را با آث ميلان ثبت کند.
هلب که قابليت بازي با هر دو پا را دارد،دومين هافبکي است که"پپ گوارديولا" به خدمت ميگيرد؛چرا که پيش از او،"سيدو کيتا" از سويا وارد نيوکمپ شده بود.
هافبک پيشين آرسنال در نخستين اظهار نظر پس از پيوستن به بارسا گفت:من اين باشگاه را دوست دارم.پس از صحبت با گوارديولا فهميدم که او از من چه انتظاري دارد.تلاش مي کنم بهترين بازي هايم را در بارسلونا به نمايش بگذارم و مي خواهم با اين تيم به همه جام ها دست پيدا کنم.
اين بازيکن که از اشتوتگارت با آرسنال پيوسته بود،طي سه سال گذشته 89 بار پيراهن توپچيها را بر تن کرد.برنده پنج باره عنوان بهترين بازيکن سال بلاروس پس از دانيل آلوز،جرارد پيکه،سيدو کيتا و مارتين کاسرس پنجمين خريد بارسلونا براي فصل جديد به شمار ميرود.
به نظر من وقتش بود که بارسا یک خونه تکونی اساسی بکنه...
من زیاد در مورد مربی تیم بارسا خوشبین نیستم...و فکر نمی کنم در حد نیمکت بارسا باشه!
بارسا تا حالا خریدهای بدی نداشته اما هنوز من مهاجم شش دانگی را نشنیدم که به بارسا امده باشه!
با تیری هانری که نمیشه جام گرفت...
بمب خبري در مطبوعات اسپانيا
گوارديولا: دروگبا با من به توافق رسيده است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا از خريد قريب الوقوع مهاجم ساحل عاجي تيم چلسي گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، پپ گوارديولا تاييد كرد: دروگبا با من به توافق رسيده است و به احتمال بسيار زياد به بارسلونا خواهد آمد.
وي افزود: دروگبا بر سر دو راهي مادريد يا مارسي نيست. او با بارسلونا را از مدتها قبل انتخاب كرده است؛ اما بخاطر آشفتگي در مديريت باشگاه تا حدودي دلسرد شده بود. وي بزودي به جمع آبي و اناريهاي كاتالونيا ملحق خواهد شد.
گوارايولا در خصوص كمپ اسكاتلند گفت: همه چيز ايده آل و خوب است چند بازي تداركاتي خوب در پيش داريم و اطمينان دارم كه موفق عمل خواهيم كرد.
بارسلونا: هيچ تيمي"ساموئل" را نميخواهد
یوفا: پس از جدايي رونالدينيو و دكو از بارسلونا و پيوستن آنها به ميلان و چلسي، "ساموئل اتوئو" سومين بازيكن بزرگي است كه راهي جز ترك نوكمپ ندارد.
به گزارش یوفا: پپ گوارديولا، سرمربي بارسا بار ديگر تاكيد كرد كه اين مهاجم كامروني را نميخواهد.
جانشين فرانك ريكارد گفت: در حال حاضر پروژهي جديدي را شروع ميكنيم و در اين باره ديگر روي رونالدينيو، دكو و اتوئو حساب نميكنيم. آنها اگر در اوج بودند، پيش ما ميماندند. با اين حال دوران آنها در باشگاه به سر رسيده است. اين براي تيم بهترين كار است.
در حالي كه رونالدينيو و دكو در باشگاههايي تازه بخت خود را ميآزمايند، براي اتوئو كه تا سال 2010 بازيكن بارسلونا به شمار ميآيد، پيشنهادي جدي وجود ندارد. آبي اناريها كه تاكنون 18 بار قهرماني در اسپانيا را تجربه كردهاند، چندي پيش براي واگذاري مهاجم خود 40 ميليون يورو درخواست كرده بودند.
خود اتوئو مي گويد 3 پيشنهاد از باشگاههايي همچون اينتر، تاتنهام و چلسي دارد. با اين حال بارسلونا اعلام كرده است، تاكنون هيچ پيشنهاد رسمي از سوي اين سه باشگاه براي اتوئو نرسيده است.
باشگاه كروفچي ازبكستان كه بارسلونا را از علاقمندياش به اتوئو به طور رسمي آگاه كرد و حاضر به پرداخت 25 ميليون يورو نيز شده بود، به دليل بيميلي خود اتوئو از دور خارج شد.
اتوئو كه به اين كشور آسيايي سفري نيز داشت، گفت: من پيشنهادهاي ديگري هم دارم و ميخواهم بهترين تصميم را بگيرم.
از آن جايي كه آينده بازيكن سال آفريقا در سال هاي 2003، 2004 و 2005 همچنان مبهم است، او با بارسلونا راهي اسكاتلند شد. باشگاه كاتالاني كه در پايان فصل پيش در مكان سوم جدول رقابت هاي لاليگا جاي گرفت در اسكاتلند اردوي آمادهسازي پيش فصل خود را بر پا كرده است.
یوفا: باشگاههاي بارسلونا و پاريسنژرمن به دنبال جذب كاپيتان توپچيهاي لندن هستند.
به گزارش یوفا: پس از جدايي فلاميني، گلب و ژيلبرتو سيلوا به نظر ميرسد ويليام گالاس مدافع فرانسوي آرسنال گزينه بعدي براي رفتن از اين تيم است. گالاس فصل بهم ريختهاي را در آرسنال پشت سر گذاشت. گزارشهاي رسيده از انگليس از پيشنهاد 5 ميليون پوندي پاريسنژرمن براي جذب كاپيتان فرانسوي آرسنال خبر ميدهند.
از طرفي شايعه پيوستن گالاس به بارسلونا نيز به گوش ميرسد. بارسلونا كه فصل گذشته آنري و اين فصل گلب را از آرسنال به خدمت گرفت، ممكن است سومين آرسنالي طي دو سال اخير را جذب كند.
گالاس فوتبال حرفهاي را از زادگاه خود فرانسه و تيمهاي كان و مارسي آغاز كرد. وي در سال 2001 به تيم چلسي پيوست. گالاس پس از پنج سال حضور در نزد آبيهاي لندن و دو بار قهرماني در ليگ برتر در سال 2006 در ازاي انتقال اشلي كول به چلسي راهي آرسنال شد.
یه خبر خوش : اولگر به آژاکس هلند پیوست.
رونالدينيو در نامهاي تشكرآميز از هواداران آبي - اناريها با آنها خداحافظي كرد. او ابراز اميدواري كرد كه با پيراهن اين تيم فوتبال را كنار بگذارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن نامهي رونالدينيو به هواداران بارسا آمده است: «پيش از همه ميخواهم از هواداران بارسلونا سپاسگذاري كنم. همواره از احساس و عواطف آنها بهره بردهام. در بارسلونا خوشحال بودم چرا كه مردم احساس فوقالعادهاي به من ميبخشيدند. همواره در مسير پيشرفت خود اين عواطف را حس كردم و آنها هميشه به من نيرو بخشيدند.
از بازي در بارسا لذت بردم و از خوشحالي هواداران خوشحال ميشدم. به مردم كاتالونيا كه همواره نسبت به من ابراز احساسات كردند احساس نزديكي ميكردم. با در سر داشتن اين رويا كه روزي قادر به خداحافظي در نوكمپ باشم به زندگي ادامه ميدهم. رهسپار يك باشگاه بزرگ هستم اما، با احساس از دست دادن جايي كه در آن خوشحال بودم و نه تنها جامهايي را در اين تيم كسب كردم بلكه مهمتر از همه احساس خود را با ديگران قسمت كردم. برزيليها همواره براي شادي مردم فوتبال بازي ميكنند، اين هدف من بود و از اينكه به هدف خود دست پيدا كردم، خوشحال هستم.
همچنين ميخواهم بابت حمايتي كه از سوي هر يك از بازيكنان تيم در رختكن دريافت ميكردم، تشكر كنم. بازي در كنار بازيكناني كه هم از كيفيت حرفهاي و هم از حس شوخ طبعي بهره ميبردند، برايم باعث افتخار است. ما گروه بزرگي داشتيم و هر يك از اعضا خود را فداي موفقيت تيم ميكرد. هيچ بازيكني به تنهايي به مقامي نميرسد.
يك تشكر به هموطنان خود و باشگاه براي موفقيتهاي فردي كه در اين مرحله بدست آوردم بدهكارم. به ويژه تشكر به خاطر بدست آوردن جايزه بهترين بازيكن سال جهان و توپ طلاي اروپا.
از شما تشكر ميكنم چرا كه در اينجا بهترين سالهاي زندگيام را تجربه كردم. قصد ندارم مربيان، ماساژورها، دكترها و كاركنان باشگاه را از ياد ببرم چرا كه آنها هم بخشي از موفقيتهاي ما بودند. تشكر ويژهاي هم از مديران باشگاه كه مرا پشتيباني كردند و رسانهها و مطبوعات كه در سالهاي طولاني در كنار من بودند، دارم.
با تجربه لحظههاي فراموش نشدني و استثنايي بارسا را ترك ميكنم. لحظههايي كه بارها و بارها رخ دادند. زندگي خوشحال كننده در بارسلونا و با بارسلونا را دوست داشتم. تمامي اين احساسها در قلب من جاودانه ميماند. فوتبال يك بازي، يك جشن و يك ورزش است كه شادي ميبخشد و شادي ميپراكند. ما نيازمند هستيم كه فوتبال را لبخند به لب بازي كنيم. اين چيزي است كه آن را درك ميكنيم. از اينكه با من لبخند زديد، مشتكرم.»
رونالدينيو چهار سال براي بارسلونا توپ زد و به همراه اين تيم دو بار قهرماني در لاليگا، دو قهرماني در سوپر جام اسپانيا و يك بار قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرد. از دستاوردهاي وي در بارسلونا نيز ميتوان به دو بار رسيدن به عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال جهان و توپ طلاي اروپا، بهترين بازيكن سال اروپا، دو عنوان بهترين بازيكن سال فيفا، عنوان بهترين بازيكن سال باشگاههاي اروپا، بهترين مهاجم باشگاهي اروپا، بهترين بازيكن قاره آمريكاي جنوبي حاضر در اسپانيا و دو بار جايزه بهترين بازيكن خارجي حاضر در لاليگا اشاره كرد.
شماره 10 بارسا فصل بعد به تن لیونل مسی خواهد رفت. یاد رونالدینهو گرامی.
مهاجم بارسا در دو راهي ماندن و رفتن
یوفا: "ايدور گوديانسن" در انديشه ترك بارسلوناست. اين بازيكن ايسلندي در برنامههاي گوارديولا براي فصل آتي جايي ندارد.
به گزارش یوفا: بازيكن سالهاي گذشتهي چلسي در حالي به فكر ترك بارسلوناست كه دلش اين طور نميخواهد. او در اين باره به Sky Sport گفت: «ميخواهم همه گزينهها را داشته باشم.»
به تازگي سه تيم از ليگ برتر همراه با المپيك مارسي خواستار خريد اين بازيكن 29 ساله شده بودند.
گوديانسن ادامه داد: «در حال حاضر تنها روي آمادگي براي فصل آتي تمركز كردهام. خواهيم ديد آينده ما چه خواهد شد.»
او در پاسخ به اين پرسش كه آيا بارسلونا را ترك خواهد كرد، پاسخ روشني نداده و گفت: «نه در فوتبال شايد وجود ندارد.»
به هر حال او مورد توجه تيمهاي زيادي قرار دارد. وستهام يونايتد، پورتسموث و منچسترسيتي از جمله باشگاههايي هستند كه ميخواهند او را به ليگ برتر بازگردانند. المپيك مارسي هم از جمله مشتريان گوديانسن به شمار ميرود. آنچه درمورد اين بازيكن بديهي است، آن است كه او از نقش فصل پيش خود در بارسلونا راضي نيست. او سال پيش تنها بازيكن تعويضي شمرده ميشد و در پايان فصل تنها 23 بازي و دو گل به حساب او منظور شده بود.
جواناني چون ليونل مسي و بويان كركيچ جاي او را در تركيب اصلي گرفته بودند. آمدن آلكساندر گلب به نوكمپ نيز كار را براي ايدور از پيش سختتر كرد.
ممنون ولی اصلی ترین مشتری گودیانسن آستون ویلاست.که پدر گودیانسن یعنی مدیر برنامه هاش گفته اونجا نمیره.
پورتسموث تنها جایی هست که خودش هم مشتاقه ولی پیشنهاد درست حسابی نداده.
خودش دوست داره بمونه ولی باشگاه نمیخاد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مذاكره اتوئو با رئال مادريد فاش شد
یوفا: منابع خبري اسپانيا دقايقي پيش از مذاكره پشت پرده و بسيار مثبت اتوئو با رئال مادريد پرده برداشتند.
به گزارش یوفا: ساموئل اتوئو كه اين روزها در اردوي اسكاتلند بارسلونا به سر مي برد، از طريق وكيل اول خود سرگرم مذاكره با رئال مادريد باشگاه سابق خود است.
اتوئو از چند باشگاه بزرگ پيشنهاد رسمي دريافت كرده است؛ اما به نظر مي رسد ماجراي مذاكره با رئال مادريد بسيار جدي و رو به پيشرفت است.
منابع خبري اسپانيا همچنين از عقد قراردادي داخلي نوشته اند كه توسط وكيل اتوئو تكذيب شده است
خبر بالا شایعه بود که خبر گزاری فارس فقط گفت که همیشه خبراش همینجوریه. franch جان شما میخای خبرای همه باشگاه ها رو بزاری ؟
معتبر و غیر معتبر ؟
وحيد جان اين خبر و من از سايت رسمي uefa.com گرفتم. پس در معتر بودنش شك نكن.
در ضمن اين خبر مربوط به بارسلونا بود ديگه.
thank you. ولی اتوئو با رئال مشکل داره. امکان نداره بره. ضمنا قرارداد داره با بارسا . بارسا باید بفروشدش که امکان نداره به رقیبش بفروشه. واسه همین گفتم شایعس.
ولی از وقتی که گذاشتی و خبر هات ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 150 ميليون يورو براي "اتوئو"
یوفا: مديرفني و سخنگوي باشگاه بارسلونا به سران رئال مادرد هشدار داد در صورت تمايل براي جذب اتوئو بايد مبلغ 150 ميليون يورو براي مهاجم كامروني بپردازند.
به گزارش یوفا: پس از اينكه رسانههاي كشور اسپانيا فاش كردند كه ساموئل اتوئو مهاجم كامروني بارسا با مسوولان رئال مادريد براي بازگشت دوباره به اين تيم گفتوگويي انجام داده است، زيكي طي هشداري به خبرگزاري ورزش اسپانيا گفت: «اگر رئال مادريد اتوئو را ميخواهد آنها بايد شرايط جدايي وي را فراهم سازند.»
زيكي افزود: «اتوئو براي گفتوگو با تيمهايي كه خواهان وي هستند، آزاد است و اگر به توافقي در اين زمينه دست يابد مسايل بعدي ميان دو باشگاه ميتواند آغاز شود. همين مساله درمورد جدايي دكو و رونالدينيو هم رخ داد گفته ميشود مبلغ درخواستي زيكي براي فروش اتوئو به رئال مادريد 150 ميليون يورو خواهد بود.»
اتوئو در سال 2004 و پس از حضور در تيمهاي رئال مادريد و مايوركا با مبلغ 24 ميليون يورو راهي بارسلونا شد. وي در 135 بازي در تمامي رقابتهايي كه براي آبي و اناري پوشان توپ زده است، 91 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.
یه باره بگو نمیفروشیم!!! آخه کدوم تیمی میاد اینقدر پول بده اونم برای اتوئو!!!!!!!!!
قضیه رئال و بارسا با بقیه تیما فرق داره. مثلا اگه چلسی شما بخاد بخره با 40 میلیون هم میخره ولی رئال 150.نقل قول:
مثل روبینیو.
من بالا هم گفتم. اونجا مثل ایران نیست که هر کی هر جا خواست بره که!
پيشنهاد بارسلونا به رئال مادريد
110 ميليون پوند براي اتوئو
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه بارسلونا قيمت مهاجم كامروني خود را براي انتقال به رئال مادريد حداقل 110 ميليون پوند تخمين زدند.
به گزاش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، چيكي بگيريستاين نايب رئيس بارسلونا در امور نقل و انتقالات بازيكن گفت: اگر خانه اصلي اتوئو رئال مادريد بوده و بارسلونا نيست ما حرفي نداريم. رئال مادريدي ها ميتوانند صد و ده ميليون پوند به حساب ما واريز كنند تا او را تحويل بگيرند.
وي افزود: اتوئو مذاكرات آزادي با تيم هايي كه دوست داشت ترتيب داده است، ما هم اعتراضي نداشته ايم. هر زمان كه با يكي از اين تيم ها به توافق رسيد ميتواند ما را خبر كند تا 110 ميليون پوند خود را دريافت كنيم، در غير اينصورت بايد براي بارسلونا بازي كند.
آره درسته همینجوریه:46:نقل قول: