منظورتون این صفحست دیگه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دیدید چیز خاصی نیست
اسکنم کردم هیچ پورتی open نبود!!
Printable View
منظورتون این صفحست دیگه؟نقل قول:
همونطور که دیدید چیز خاصی نیست
اسکنم کردم هیچ پورتی open نبود!!
سلام
دوستان اکانت شبانه شما وصل هست مال من خیلی وقته قطع هست نمی دونم چیکار کنم
اکانت همینه دیگه
night@fanava یوزر
night@fanavaپسورد
تهران هستم
اعصابم داغونه
نقل قول:
پس من چی؟نقل قول:
من 900 مگ ضرر کردم :31: به کجا باید شکایت ببرم؟؟
الان اگه شرکت بود کلی پول غرامت و اینا می گیرفت
نه دوست من، این خیلی وقته بسته شدهنقل قول:
فقط الان سرویس هایی که شبانه واقعی دارن می تونن اسفاده کنن یعنی اونایی که شب ها براشون همون اکانت معمولیشون مجانی میشه
عزيزم از اول تير اين اكانت قطع شدهنقل قول:
شما شب از ساعت2 نيم ساعت وصل بشو با همون اكانت خودت بعد چك كن ببين اگر ازت پول كم شده كه هيچ اگر نشده يعني سرويست شبانه رايگان داشته از اول
جواب لطفا:11::42:نقل قول:
کسی نمی دونه؟؟؟ :37::37:نقل قول:
ممنون برای جوابتون
اکامت من 512 3 گیگ 20500 هست شرکت گفت شبانه مجانی بهت تعلق میگیره درسته یا نه ؟؟؟؟
یعنی من از امشب استفاده کنم از 3 گیگم کم نمیشه
بله با خيال راحت ساعت2 شب كانكت بشو رايگان داري لذت ببرنقل قول:
راستي سرويس p با سرعت512 خوده فن اوا با سه گيگ ماهي 19900 تومن بودا از كجا سرويس گرفتي ؟
چرا جواب منو نمی دین؟نقل قول:
:19::19::19::19::19:
من از زیر مجموعه فن آوا گرفتم (عصرآنلاین)نقل قول:
چون از اول یعنی حدود دو سال هست ازشون اکانت می گیرم دیگه عوض نکردم
ولی در کل از شرکت راضی نیستم هر دفعه یه مشکلی برام ایجاد میکنه چه فن آوا چه عصرآنلاین
چند روز پیش 72 ساعت قعطی داشت حقمو بهم نمی دن ماه پیش 5 روز بود
اگر بخوام از ماه بعد بیام فن آوا چیکار باید بکنم ؟؟؟
عزيزم براي انتقال به فن اوا آخر دوره بزنگ دفنر فم اوا 88338833 بگو من از نمايندگي دارم ميخوام از فن اوا بگيرم پورت انتقال بديد كه هزينه رانژه ندي
با اقاي اميري صحبت كن البته اگر شما بجز تهارن هستي فكر كنم هزينه رانژه مجدد بايد بدي كه بخاطر 500تومن در ماه ارزش نداره ولي اگر تهارن باشي پورتت رو راحت اتنتقال مين
قبلش هم در پورتال خوده فن آوا عضو بشو و نام كاربري داشته باش حتما
... انتقال به چند پست دیگه ...
به نظر شما خدمات فن آوا بهتره؟؟؟ چون من فکر می کنم جفتشون یه جور هستن چون من با هر دوتا کارکردم یعنی هیچ کدومشون نسبت بهم برتری ندارننقل قول:
مثلااگر مشکل از شرکت باشه جفتشون یه جواب میدن و هیچی کدوم کار خاصی برات انجام نمی دن
ماه پیش مشکل از شرکت بود قطعی داشت ولی اصلا به من اکانت اضافه نکردن هردو امروز وفردا کردن
در هر صورت ممنون
نقل قول:
به نظر شما خدمات فن آوا بهتره؟؟؟
من ديگه نظري نميدم واقعا شما كه خودتون تجربه داريد پس خودتون راحت انتخاب كنيد من چيزي نميگم.
واقعا خسته شدم از اينكه من هي بگم خوبه خوبه بقيه بگن بده
شما ها براي كار خودتون حاضر نيستيد يه نامه بديد من چرا اينقدر حرص بخورم واقعا
بچه ها من ديگه فقط اگر مشكل فني باشه جواب ميدم ديگه در مورد سرويس و كيفيتش و نميدونم چك كردن اكانت بهم پيام خصوصي نديد
فقط كسي سوال فني داشت در خدمتم چون واسه تبليغ يا عدم تبليغ فن اوا پولي كه به من نميرسه پس به كار خودم برسم بهتره
اینکه فن آوا یا هر شرکت دیگه خوبه یا بده صرفا با حرف و ادعا قابل اثبات نیست. من تو این پست نتیجه تست معتبرترین مراجع دنیا برای سرویس فن آوا رو تو یه بازه بیست و چهار ساعته اونم پر ترافیکترین وقت هفته یعنی پنجشنبه شب تا جمعه شب میگذارم. خود خوانندگان با کمالات این فروم می تونن قضاوت کنن. جایی که محک و معیار هست حرف و کلام جایی نداره.نقل قول:
این اشتراک 512/512 فن آوا گستر توس مشهد پنجشنبه حدود ساعت 21:30 مورخ 21 مرداد 1389
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح جمعه ساعت 7:30 مورخ 22 مرداد 89
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصر جمعه 22 مرداد ساعت 18:30 :
جمعه شب دم افطار! مشهد 19:50 ، 22 مرداد 89 :
جمعه شب مشهد 21:00 ، 22 مرداد 89 :
فن اوا باید بدونه با هرچی بازی می کنه با دم شیر (شبانه) نباید بازی کنه. نمی دونم کی می خواد بفهمه. الانم حسابی اعصابم خورده :grrr::angry:
2-3 روزه موقع شبانه (از 2 شب به بعد) سرعتم که قبلا حدودای 55 بود شده 40 و تا اخرای شب به 25-30 میرسه. قبل از این ساعت سرعت خوبه ولی بعد از اون کم میشه. Down Stream هم همچنان 512 هست.
gta جان نمی دونین قضیه چیه؟ بازم سیاست های پلید جدیده؟ اگه اره تا همین فردا بدم سرویسمو جمع کنن از دست این دزدای پدر سوخته :4:
آقا سلام
من شبانم 256 هستش
قاعدتا باید بتونم شبی چقد دان کنم ؟
اگر پورتت 256 باشه سرعت دانلود شبانت بايد بين 28تا32 در نوسان باشه با اين حساب هر ساعت بايد بتوني حدود 80مگ بگيري يعني اگر سرعتت روي همين رنج بشه از ساعت2تا5 صبح حدود 400مگ يكم بالاتر يكم پايينتر بايد بتوني بگيرينقل قول:
به نظرم باید مثل شاتلی ها تو فروم ها یه بیانیه پخش کنیم همه با هم برای اعتراض از شرکت بزنیم بیرون
اینجور شرکت های مزخرف تا دلتون بخواد هست پس همون بهتر که به پارس آنلاین یا شاتل کوچ کنیم .
ممنون میشم اگه به مشکل منم رسیدگی کنید!!نقل قول:
البته الان سرعتم خیلی بهتر شده وتقریبا به حالت عادی برگشته!!(بعد از تمدید اشتراک)
حالا به نظر شما اگر پورتی باز نباشه مشکلی بوجود میاد؟
چرا تا 5 صبح حساب کردی /؟نقل قول:
ضمنا اگه میانگین 30 بگیریم هر ساعت میشه حدود 100 مگ دیگه
عزيزم 30 نميتوني حساب كني چون ميانگين سرعتت 26تا30 هست درسته ؟ در اينصورت ساعتي همون حدود 100 مگ ميتوني بگيري درسته تقريبانقل قول:
اون 5 هم از اينجا اومد كه بين ساعت 2تا7 صبح 5 ساعته اشتباه تايپي بودش
نقل قول:
حالا به نظر شما اگر پورتی باز نباشه مشکلی بوجود میاد؟
متوجه نشدم منظورتونو
من سرعتم تقریبا از 28 هستش تا 36نقل قول:
منظورم در تنظیمات مودم هست.نقل قول:
اسکن کردم پورتی باز نبود!
موافقم خرابنقل قول:
شما بگو از کجا شروع کنیم بریم شروع کنیم :5:
آقای gtaexcess اگر کسی پورتش روی یک مگ ست شده باشه سرعت دانلودش توی شبانه و درحالت عادی چقدر باید باشه؟
سلام دوستان
من از فن آوا اشتراک گرفتم ولی چند روزه که IP/ISP من از فن آوا به آزادنت رسانه تغییر کرده !!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!؟!؟؟! اون برام مسئله ای نبود تا این که دیدم از دیروز تا حالا سرعت دانلود من که 512 یعنی به عبارتی 58 کیلوبایت در ثانیه بود اومده پایین و شده 256 و یا به عبارتی 30 کیلوبایت بر ثانیه !!!!!!!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟ باید چکار کنم تا مشکلم حل بشه ، به شرکت زنگ زدم میگن سرعتت درسته !!!!!!!! آدم کلافه میشه از دست اینا !!!!!!!!!!!!!! بهم میگن مشکل از سروریه که داری دانلود میکنی !!!! من هم برگشتم بهشون گفتم مگه سرور قوی تر از رپیدشیر پرمیوم هم داریم !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه پیچوندند !!!!!!!!!!! کسی میدونه من کجا باید از دست اینا شکایت کنم ؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً همین کارشون که بدون اطلاع من آی اس پی من رو تغییر دادن کار غیر قانونی هست ، من میخوام از دستشون شکایت کنم ، لطفاً راهنمایی کنید ، بقیه دوستان هم چک کنند ببینند ISP اونا هم تغییر کرده یا نه.
منتظر جوابتون هستم رفقا
شنیدین یه ضرب المثلی رو که میگه :نقل قول:
" اینا همه سر و ته یه کرباسن ؟! "
در مورد همین شرکت ها گفته شده دیگه !
این فن آوا با این سرعتش گند زده تازگی هم که بد تر شده مخصوصا تو کرج که 2 تا آدم نادون نشستن تو نمایندگی .....:21:
سلامنقل قول:
مگه از پارسی نت کرج گرفتی ؟
اگر منظورت اون دوتا آدمک توی پارسی نت هست ، حرفت تأیید میشه !!!
باور کن این دوتا خود پت و مت هستند !!!!!!!!!!!!!
البته من الان اومدم تهران و از نمایندگی فن آوا به اسم کیانت دارم سرویس میگیرم .
تا 2 هفته پیش همه چیز عالی بود ، ولی از دو هفته پیش دقیقاً این مشکلات به وجود اومد که منتظر پاسخ دوستان و مخصوصاً gta عزیز هستم که واقعاً داره برای بچه های این فروم وقت میگذاره ، این حرف رو با خوندن چندین صفحه از این تاپیک دارم میگم.
مشکلات :
1- من هر چند روز یه بار کلاً آی پی خودم رو چک میکنم ، چون با آی پی زیاد کار دارم.:20:
حدود 2 هفته پیش بود که رفتم توی سایتکه مثل همیشه یه نگاه به آی پی خودم بندازم !!!کد:www.tracemyip.org
اما با کمال تعجب دیدم IP من از 95.38.43.xxx به 80.253.158.xxx تغییر کرده !!!!! همچنین دیدم IsP من از fanava group به azadnet resaneh تغییر کرده !!!!!!!!!!! این قیافه من توی اون لحظه بود : :18::18::18::weird::blink::wac:
بعد از چند دقیقه که کلاً اینجوری شده بودم ::22::34::47:
این تازه شروع مشکلات بود ، از این به بعد توی یک سری از سایت های دانلود که میرفتم ، آی پی من رو به جای adsl ، دایال آپ شناسایی میکردند و میگفتند که باید با اینترنت هوشمند وصل بشی تا اجازه دانلود نرم افزار ها رو داشته باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از کلی مکاتبه با مدیر این سایت ها مشکل حل شد .:46::5:
همچنین کلی مشکل دیگه برای حساب های بانکی alertpay و لایبرتی ریزرو من به دلیل تغییر آی پی به وجود اومد که پدرم رو درآورد تا درستش کنم !!!!!:41::24:
آقا من کم کم داشتم به این مشکل عادت میکردم که بد بختی من از دیشب شروع شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:
مشکل شماره 2 :
2 - از دیشب تا همین الان سرعت دانلود من از 60 به 30 نزول کرده !!!!!!! یعنی سرویس من که 512 هست ، شده 256 !!!!!!!!!!!! این در حالیه که در صفحه تنظیمات مودم up stream من هنوز همون 512 هست و عوض نشده .
تو رو خدا نگین مشکل از سیستم خودته یا از سیم کشی و و یا از سرور دانلود !!!!!!!!!!!!!!!!!!:grrr:
چون ،سیستم و سیم کشی ساختمون و محله و مخابرات و اینا ، هیچ فرقی با چند روز قبل که مشکلی وجود نداشت نکرده !!!!!!!!!!!
همچنین سرور دانلودی که برای تست انتخاب کردم اینا هستند :
سرور سایت وطن دانلود
سرور سایت میهن دانلود
سرور دانلود سایت رپیدباز (اشتراک پولی)
سرور اکانت پرمیوم رپیدشیر (این آخری دیگه هیچ حرفی باقی نمیگذاره !!! مگر این که شما یه سرور قوی تر از این آخری سراغ داشته باشین:21::27:)
از دوستانی که علت این مشکلات رو میدونند خواهش میکنم راهنمایی کنند که برای حل مشکل باید چکار کنم ، چون با پشتیبانی 88338833 که تماس میگرفتم میگتند که مشکل از اونها نیست.
دوماً این که از بقیه بچه ها هم تقاضا دارم آی پی خودشون رو چک کنند ببینند همین بلا سرشون اومده یا نه ، یعنی isp اونا هم به آزادنت رسانه تغییر کرده یا نه ؟!
ای عکس هم همین الان گرفتم با دیدن این عکس به عمق فاجعه ای که برای من پیش اومده پی ببرید :2::2: :
حالم داره از این سرعت کم بد میشه !!!!!:2::2::2:
یه بار دیگه میگم :
من از نمایندگی فن آوا گرفتم ، اسم نمایندگی کیانت هست یوزر نیم من با k446 شروع میشه
منطقه مخابراتی شهید طبری تهران هستم
یعنی منطقه 5 تهران
پیش شماره خطم : 446
یه سوال دیگه هم داشتم :
چرا نمایندگی های فن آوا ، از خود فن آوا ارزون تر میدن سرویس هاشون رو ؟
مثلاً من الان برای سرویس 512 یک ماهه ، با 2 گیگ حجم ترافیک دارم 13500 تومان پول میدم
ولی اگر یه چیزی شبیه این از خود فن آوا بگیرم باید حداقل 20000 تومان پول بدم !!!!؟؟؟
بله پورتت روي هر چي باشه بايد همون سرعت بگيري قانونانقل قول:
براي پورت يك مگ بايد سرعتت معادل حداقل 70تا حداكثر 110 باشه البته قانونيش اينه حداكثر به 128 برسه ولي خوب بسته به منطقه مخابراتي و شلوغي و كيفيت سيم مسي ولي حدودش همينه 70تا110
1. سلام به شما مهربون كه لطف داريد من وظيفه ام هست آدم وقتي ميبينه همه اينطوري شاكي هستند منم واقعا دستم به جايي بند نيست وگرنه به خدا به همه ماهي يه گيگ ميدادم باور كنيدنقل قول:
خوب در مورد سوالاتتون
2. بله درسته سرويس خيلي از بچه ها الان هم آي پي هاشون تغيير كرده كه اين مسئله از قبلم وجود داشت كه اون ماله سوئيچ سرو هست اما نكته بعدي اينه كه قبلا همه فن آوايي ها اگر تست ميكردند ما مستقيم از شركت الزاجي كويت سرويس داشتيم ولي الان ميبينن كه مثلا زده اوراكل يا آزادنت و.... اين به خاطر تحريم هايي كه شركت شده و براي دور زدن تحريم ها مجبور هست با دور زدن اسامي سرويس هارو نگه داره افت كيفيت هم به همين دليله
3.نمايندگان چرا ارزونتر از فن اوا ميدن سوال بسيار جالبي هست ببينيد نمانيده بايد پورت از فن اوا بخره حالا چه بفروشه چه نفروشه بايد پول اجارشو به فن اوا بده هزينه ماهانه پورتم خوده نماينده بايد بده مخابرات خوب پس فن اوا مياد سرويس 512 ماهي 5 تومن ميده نماينده ديگه نماينده بر اساس ميزان سود خودش و هزينه هاي مخابرات و هزينه هاي كارمنداش و اينا ميده به مشترك فلان قدر
ولي خوده فن اوا بايد پول بخش پشتياني بالاخره دفاتر تهران ديش ها و همه اينارو بگيره بعدشم نميتونه قيمت كم كنه به دلايلي به همين خاطر اومده الان در دو سال گذشته نماينده زياد كرده
4. وضعيت مركز شما بسيار عالي هست بايد سرعتت خوب باشه اگر سيم كشي داخلي منزلتون ايراد نداره و بتوني سيستم يا لپ تاپ ببري دم در اونجا با مودم تست كني بهتر معلوم ميشه
يادم رفت بگم نام كاربريتو بده اگر دوست داري برات چك كنم پورتتو ببين علت افت سرعتت چيه
AmirAra2
سلام خوبی؟ آقا منم از کیانت سرویس گرفتم الان سه ماهی میشه دو ماه اول همه چی عالی بود ولی یه ماه یه کم بیشتر میشه
سرعتم از 512 شده 256 . دان استریم من هم هنوز 512 است.زنگم که بهشون زدم گفتن بررسی میکنیم نمدونم درست میشه و... آخرشم بیخیال شدم. فردا آخرین روز اکانتمه میخوام از جای دیگه بگیرم
مال من هنوز می زنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanavagroup
نقل قول:
سلام ممنونم که پاسخ دادین . شما خیلی لطف دارین. :11:
این که این همه شاکی هست به خدا بی دلیل نیست ، به قول معروف تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها:20: البته بیشترش تقصیر نمایندگی ها هستش ، مخصوصاً پارسی نت کرج ، که اولش اونا پدر من رو در آوردن ، ولی بعدش کاری کردم که اشکشون دراومد !!!! نزدیک 700هزار تومان بهشون خسارت زدم :21::21::21::21::21:
بعدش از دستشون فرار کردم اومدیم تهران :27::27::27:
من هم کاملاً راضی بودم از فن آوا تا این که از چند روز پیش این مشکلات به وجود اومد. که حالا حداقل دلیل تغییر نام isp و ip رو فهمیدم . مخصوصاً اون موقع ها (چند ماه پیش) که چند تا اکانت نامحدود پیدا کرده بودم و روزی چند گیگ دانلود مییکردم. که آخرش هم خودم دلم به حال isp سوخت و باگشون رو بهشون گفتم و اونا هم درستش کردند.
اما مشکل سرعت!
بد تر از اون این مشکل سرعت هست که از دیروز خراب شده !!!! شما نگفتین چرا اینجوری شده ، البته همین الان یه تست دیگه گرفتم انگار سرعت از 256 اومده 368 ولی هنوز هم خیلی کمه !!! آخه من پول 512 دادم نه 368 ، سرعت آپلود هر وقت تلفن رو وصل میکنم به اسپلیتر همینجوری میشه و میاد روی 32 ولی هر وقت تلفن رو به پریز وصل میکنم میشه 256 . :27::27:
لطفاً بگین که این سرعته درست میشه یا نه ؟ اگه آره ، کی درست میشه ؟ چقدر طول میکشه که من سرعت نازنین 60 کیلوبایت در ثانیه خودم رو ببینم؟:sad: آیا ایم مشکل فنی هست که به وجود اومده ؟ من باید یقه کی رو بگیرم ؟:47::47::47:
این پینگ چی ؟ ، نمیشه هیچ کاریش کرد ؟ اصلاً پینگ به چی بستگی داره ؟ تمام کابل های خیابون ما و کلاً منطقه مخابراتی طبری رو چند وقت پیش فیبر نوری کردند ، ولی هیچ تغییری توی سرعت و پینگ به وجود نیومد!!!
من نمیتونم به خاطر همین مشکل پینگ به صورت آناین بازی کنم ، توی هر سرور بازی کانتر استریک که میرم من رو به خاطر پینگ بالا میندازن بیرون:19::41:
ساختمون خودمون هم خودم در جریان سیم کشیش بودم و مطمئن هستم هیچ مشکلی نداره ، اتفاقاً 2 ماه پیش بود که همونجور که شما گفتین با نوت بوک دوستم سرعت رو دم در هم چک کردم و هیچ فرقی نداشت با داخل ساختمون.
یه نکته به عزیزانی که با پشتیبانی 88338833 تماس میگیرند :
هیچ وقت نزدیک ساعت 2 زنگ نزنید به شرکت !!!! چون فکر کنم وقت تغییر شیفتشون هست و چند ساعتی باید به آهنگ دلنشین و خاطره انگیز بازی ماریو (همون بازی قارچ خور!!!) گوش جان بسپارید !!!!:8::8::8::8::8:
تجربه : دوستان ، من با سرویس های شرکت های دیگه آشنایی دارم ، اگر خودم هم تجربه نکرده باشم حداقل دوستام داشتن و من آمارشون رو دارم ، خبر ندارید که توی سرویسهای دیگه چه بلایی سر کاربران میارند ، اونجاها کاربر رو به مرگ میگیرن که به تب راضی بشه !!!!!!:18:
مثلاً خبر ندارید که شاتل اگر بخواید خططون رو جمع کنه اشکتون رو در میاره !!!! طوری که آخرش حاضر میشید برید 50 تومن پول بدین یه خط تلفن دیگه بگیرین !!!! به نظر من پشتیبانی فن آوا هر چند که بعضی وقت ها شیطونی میکنه و میپیچونه :27: ولی حداقل به آدم احترام میگذارند !!! پشت تلفن از آدم طلبکار نیستن ، پول باباشون رو از ما نمیخوان !!!!! :18: کلاً کادر پشتیبانی محترمانه و دوستانه ای داره که از همینجا ازشون تشکر میکنم:11:
باز هم میگم این نظر شخصی و فقط تجربه ای هست که من دارم .
من کرج هم از پارسی نت گرفته بودم ، تهران هم اومدم کیانت گرفتم (نمایندگی فن آوا) در کل ، به غیر از 2 روز اخیر ، توی این چند سال ازشون راضی هستم.:11:
منتظر پاسختون هستم جناب gta :11::20:
سلامنقل قول:
به نظر من مشکل از همین چیز هایی هست که gta جان فرمودند ، یعنی تحریم و این چیزا
فکر میکنم این مشکلات به زودی حل بشه
به کیانت زنگ نزن ، به خود پشتیبانی فنآوا زنگ بزن.
در کل به نظر من فن آوا بهترین سرویس رو داره ، مخصوصاً وقتی که د و ل ت در بعضی مواقع سرعت اینترنت رو میکشه پایین ، مال فن آوا هیچ تغییری نمیکنه ، فکر کنم علتش این هست که فن آوا از کویت سرویس میگیره ؛ ولی بقیه مال قطر هستند :27::27::27:
سلامنقل قول:
چشم این کار رو میکنم ، فقط یه مشکلی هست ، الان من کاربر تازه وارد هستم توی این فروم و نمیتونم پ.خ بزنم ، میشه ایملتون رو بدین ؟:20:
الان زنگ زدم شرکت (88338833) برگشته به من میگه :
خوب ببین ، اینترنت توی ایران کلاً share هست ، یعنی از هر جا بگیری اینجوریه ، یه وقتایی که پیک مصرف هست ، اینجوری میشه و سرعت میاد پایین ، مخصوصاً که الان ماه رمضون هست (من ربطش رو به ماه رمضون پیدا نکردم.)
البته این اپراتور تازه کار و تازه وارد بود (چون صداش اصلاً برام آشنا نبود) اولش فکر کرده بود من آماتور هستم:31::27:
ولی بعدش دید ، نه نمیشه پیچوند :21:
بهش شماره کارت و شماره پورت رو دادم ، گفت بذار نگاه کنم ، نگاه کرد ، گفت از اینجا مشکلی نداره! !! من پورت رو ریست میکنم شاید مشکل حل بشه
که این کار رو کرد و نشد !!!!
خلاصه جوابش این بود ، حالا من چکار کنم ؟
اینترنت من سرعتش از دیروز بعد از ظهر کم شد و از 512 تبدیل شد به 256 ، از امروز تقریباً ساعت 2 ، از 256 یه کم پیشرفت کرده شده 368 ، یعنی الان سرعت دانلود من تقریباً بین 38 تا 42 هست .
کسی حتی حدس هم نمیزنه مشکل از چی میتونه باشه ؟ و یا این که کی درست میشه ؟
پ.ن :
آقای مسئول سایت p30world که قراره این پست رو تأیید کنی !!! لطفاً 2 تا پست قبلی من رو زود تر تأیید کن !!!!!!!! یکی از پستهام هم که این وسطها پرید رفت نمیدونم چی شد خلاصه هوتوتو:13: :41:
شما چطوری افت سرعت رو چک میکنید؟نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم پورت روی یک مگ اما سرعت دانلود چه روز چه شب روی ۲۵۶ ست شده بیشتر از ۳۰ کیلوبایت در ثانیه دریافت ندارم.
فن آوا گستر توس - نماینده اصلی فن آوا - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 21:30 حدودا - یکشنبه 24 مردادماه 1389
به نظر میرسه این افت سرعت به 256 مشکل اکثر دوستانه!!
اقای Gta شما خبر ندارید مشکل از کجاست؟؟
یعنی علت اصلیش همون تغییر سرور هست؟اگه هست ما چیکار کنیم؟کی درست میشه؟
خوب سلام اول به همهنقل قول:
اما مشکل سرعت!
بد تر از اون این مشکل سرعت هست که، سرعت آپلود هر وقت تلفن رو وصل میکنم به اسپلیتر همینجوری میشه و میاد روی 32 ولی هر وقت تلفن رو به پریز وصل میکنم میشه 256 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم اگر اين مشكل داري پس بايد شك كني مشكلت داخلي هست مكنه از اسپيليتر يا دستگاه تلفنتون باشه
من برات حالا اكنتتو چك ميكنم ولي در مواقعي كه نويز اسپيليتر اينقدر شديد هست مشكل سيم كشي هست
يه كاري كن اگر ميتوني ويندوزت عوض كن يا با ويندوز سون مخصوصا سون ببين همينقدر افت سرعت داري يا نه بهم خبر بده
به خدا منم قبول دارم كيفيت سرويس الان 5 ماهه اومده پايين ولي گفتم علتشو ديگه ايشالا درست بشه
دقيقا درسته فكر كنم پارسال اين قضيه مشهود بود كه سرويس هاي فن اوا كمترين افت سرعت داشتند در جريان فتنهنقل قول:
اما خوب الان بخاطر مسائل فوق مشكل داريم همين الان براي تامين سرويس تهارن شركت مجبور شده 5تا شركت جدا در كويت و دبي ثبت كنه كه بنام اونا سرويس بگيريم
خوب شما راضي هستي از سرويس ؟نقل قول:
براي چك كردن سرويستون من دوكا ميتونم بكنمنقل قول:
1. از طريق پنلم يك فايلو براتون ارسال ميكنم و بعد دريافت و براساس مدت زمان ارسال و دريافت افت سرعتتون مشخص ميشه حتما ديديد اپراتور ها اينكار ميكنن و زياد معطل ميشيد همينه حدود 3 دقيقه طول ميكشه
2. رمز و نام كاربري مثل برخي دوستان بديد من با اكانت شما آن بشم ( شرطش خاموش كردن مودم هست البته) اونطوري ميتونم ببينم كه مثلا اگر پورتتون 512 هست ولي بيشتر از 30 نميشه سرعتتون مشكلش چيه
بله خوب اين مشكل نميگم نيست درسته اما در سرويس شبانه بايد باشه و ساعت 10 صبح تا 6 عصر بعدش بايد سرعتتون درست باشهنقل قول:
من باز قبلا گفتم بدون اسپيليتر تست كنيد
با ويندوز سون تاكيد دارم تست كنيد
اگر مشكل ادامه داره بزنگيد پشتيباني ديگه من والا كاري از دستم برنمياد
اينم بگم مخابرات در برخي مناطق داره بطور غير قانوني روي هر سيم مسي بيش از حد مجاز خط تلفن ميده ميتونه اينم يه دليلش باشه
اما در كل اگر ببينيد ميزان نارضايتي از همه سرويس دهنده ها كم كم داره ميره بالا و بسته به يه سرويس دهنده خاص نيست اونم دليلش همون تحريم كه داره تهيه نت مشكل ميكنه
مثلا ميگن ميگن و من نميدونم دقيق ولي پارس ماله س پ ا ه هست خوب ميدونيد اونم كه در ليست تحريم هاست پس نتيجه چي ميشه ؟ اهان درسته همون ميشه
ولي در كل من بشخصه از طرف همه مسئولين فن آوا از همتون عذر ميخوام ببخشيد شرمنده همه يوزرها
ايميل من چند پست قبلي هست
در مورد شكايت كم فروشي در حجم بازم تاكيد ميكنم اگر كسي شكايت در كم فروشي حجم داره حتما يه نامه بنويسه با نام كاربريش - شهر و امضاش تاريخ ايجاد مشكل برام بفرسته