عزیزم این تفاوت دیدگاهاستنقل قول:
وقعا حق با کیه؟
Printable View
عزیزم این تفاوت دیدگاهاستنقل قول:
وقعا حق با کیه؟
سلام به همه
کسی میتونه گزینشگر 89 کرک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه های 88 کمک کنن!:10:
معمولا یک کم طول میکشه نرم افزار های جدید کرک بشن . از بچه های این جا توی بخش کرک یه درخواست بدید ، شاید بتونن یه کاری بکنن .
--------------
دوستان لطف کنید اگر نرم افزار جدیدی معرفی کردید به من هم یک خبر بدید تا توی پست اول قرارش بدم .
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من نمیدونم کدوم بخش و چه جوری.اگه میشه شما زحمتش بکشید
ممنون:10:
سلام دوستان من نیاز فوری به بازدگارماندگار 88 قلم چی دارم اگه ممکنه لینک دانلودشو بزارید .ممنون میشم
سلام دوستان..
دفترچه ی انتخاب رشته ی امسال اومده؟؟؟؟کی میاد؟؟؟
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم..........
آقا کسی سایتی سراغ داره که نتایج کنکور دولتی امسال رو فقط با اسم و فامیل بشه سرچ کرد و رتبه رو پیدا کرد
و مشخصات کامل مثل شماره داوطلبی و کد ملی و شماره شناسنامه نخواد
ممنون میشم
آخه
این روزها همه دروغ میگن شما چطور!!!!
نه نمیشه به هیچ وجه!نقل قول:
حالا نمیشه کاری کرد من خیلی نیاز دارمنقل قول:
نقل قول:
نه نمیشه ! اگه میشد که همه مال همدیگه رو میدیدن !
آخه قبلا میشد علاوه بر سایت سنجش سایت های دیگه هم بودن که فقط رتبه رو میدادننقل قول:
می خواستم ببینم مشابه اون سایت ها دیگه نیستن
نقل قول:
اتفاقا هست زیاد هم هست . اما اسم و مشخصات کسی توش نیس . فقط جایی که طرف قبول شده و کارنامه کنکورش بدون اسم و مشخصات توش هست .
میشه یکیشو بگی ممنون میشمنقل قول:
پس چی شد یکی از این سایتها که قرار قبولی های کنکور رو بدون شماره داوطلبی و .. بدن
نقل قول:
خود گزینه 2 من تو مرور آخرش بودم هزاران کارنامه داشت اما بعد از کنکور غیر فعال شد . احتمالا موقع انتخاب رشته دوباره فعال شه
سلام دوستان
من از طریق آشناهای توی سازمان سنجش تونستم امروز رتبم رو بفهمم
شدم 11000 :41:
روزانه یا شبانه عمران ، معماری ، مکانیک کجاها قبول می تونم بشم ؟؟؟
دارم می میرم از ناراحتی
درصدات رو لطفا بگو
فقط تونستم رتبم رو بفهممنقل قول:
دوباره می پرسم خواهشا جواب بدید
من از طریق آشناهای توی سازمان سنجش تونستم امروز رتبم رو بفهمم
شدم 11000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزانه یا شبانه عمران ، معماری ، مکانیک کجاها قبول می تونم بشم ؟؟؟
دارم می میرم از ناراحتی
منطقه 2
داری روحیه می دی ؟
یعنی حدودا هم نمی دونی درصداتو...من متوسط عمومی 40-50 زدم اختصاصی 20-30 نسبت به درصدای شما چه طورن؟؟؟نقل قول:
کجایی؟؟؟من می دونم که با این حدود رتبه اردبیل و ارومیه با سهمیه بومی می شه به عمران شبانه و معماری روزانه فکر کرد، مکانیک شبانه هم شاید بشه آورد ولی به سختی
از اونجایی که امشب باید شب زنده داری کنیم میرم بخوابم ! به شما هم پیشنهاد میکنم برید بخوابید تا ببینیم شب چی پیش میاد
شما فکر کنم 10000 بتونی بشینقل قول:
کسی دیگه چیزی نمی دونه ؟؟
خواشا پست قبلیمو بخونید و جواب بدید
یعنی نزدیکه به درصدای شما خواهشا بگین دیگه :31:نقل قول:
منظورتون از پستای قبلی چیه؟ شهرتونو بگین بهتر می تونم جواب بدم :46:
بیشتر بستگی به سهمیه بومی داره اینا رو من از یادگار ماندگار درآوردم ممکنه به دردت بخورن:
مکانیک در حرارت و سیالات : یزد-شبانه ، شهید باهنر کرمان روزانه ، تربیت معلم آذربایجان تبریز شبانه ،یاسوج شبانه ، سیستان بلوچستان روزانه ، هرمزگان شبانه
مکانیک در طراحی جامدات :شهرکرد شبانه ، غیرانتفاعی خیام مشهد ، ارومیه شبانه ، غیرانتفاعی صنعتی فولاد اصفهان
عمران : ارومیه شبانه ، غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران ، تفرش شبانه ، غیرانتفاعی شمال آمل ، ایلام روزانه ، هرمزگان روزانه ، کردستان شبانه ، زنجان شبانه ، اردبیل شبانه ، شهید باهنر کرمان روزانه ، رازی کرمانشاه شبانه ، زنجان شبانه
معماری: پیام نور هشتگرد ، صنعتی شاهرود شبانه ، غیر انتفاعی خیام مشهد ، سیستان بلوچستان شبانه ، اردبیل روزانه (چون همین امسال اومده دارم اینو می گم) ، ارومیه شبانه ، پیام نور مشهد
من درصد هامو نگرفتمنقل قول:
ولی فکر کنم همین حدودی که گقتید باشه
با بقیه بودم که بخونن
کرج
من تو ویرایش پست قبل گذاشتم یه سری از شهرا رو...بچه های کرج تو دانشگاه محقق خیلی زیاده تعدادشون ولی باز بگو کدوم شهرا بیشتر مورد نظرته از همونا بذارم...حالا مکانیک دوست داری میم شیمیو قبول نداری یا مثلا کنار عمران شهرسازی نمی زنی؟؟؟ این طوری می تونی رشته های مشابه تو دانشگاهای نسبتا بهتر قبول شینقل قول:
غیرانتفایی که خریت کردم نگرفتم کارتشونقل قول:
شیمی پلیمر هم بدم نمیاد
شهرسازی هم زیاد علاقه ندارم
شهرهای جنوب رو دوست ندارم
ممنون :11:
..................................
کاش می گرفتی ممکن بود شهر خودتون برسونی غیرانتفاعیاشو (البته نمی دونم)نقل قول:
من همه ی شهرایی رو که تو یادگار ماندگار می نویسه می زنم
مهندسی شیمی صنایع پالایش اراک شبانه هم می رسونی...فکر می کنم نزدیکم هست به کرج ، پلیمر نیست تو لیستش ولی مهندسی مواد-متالوژی صنعتی شبانه یزد هست
ببخشید اشتباه شد:31::31:نقل قول:
یه سوال داشتم که اینجا نوشتم بعد پشیمون شدم رفتم تو اون یکی تاپیک گذاشتم:31:
سلام . یه نرم افزار انتخاب رشته برای سال 89 برا دانلود ندارین؟! کمک
معرفي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي
دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران يكي از دانشگاه هايي است كه شايد نام آن را كمتر كسي شنيده باشد.همچنين بسياري از افراد در ابتدا با ديدن پيشوند تربيت دبير اين دانشگاه فكرشان سمت آموزش و پرورش رفته و افكار منفي ذهن آن ها را پيرامون اين قضيه درگير ميكند.از اين رو براي رفع اين مشكلات به معرفي آن ميپردازيم.
دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران يكي از بهترين دانشگاه ها براي تحصيل ميباشد. مزيت هايي كه اين دانشگاه نسبت به ساير دانشگاه هاي كشور دارد به شرح زير است:
از اين جهت كه اين دانشگاه در تهران واقع شده است بسياري از اساتيد اين دانشگاه در دانشگاه هاي برتر كشور مثل علم و صنعت و تهران و اميركبير نيز تدريس ميكنند .درواقع دانشجويان اين دانشگاه از كلاس درس اساتيدي بهره ميبرند كه در لول بالاي علمي قرار دارند.
دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران بزرگترين مركز تربيت دبير كشور است و اساتيد توجيه شده اند كه بايد دانشجويان را طوري آموزش دهند كه بتوانند درس ها را براي ديگران توضيح دهند .به بيان بهتر دانشجويان اين دانشگاه استاد تربيت ميشوند.
دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران داراي بهترين كارگاه ها و مجهزترين آزمايشگاه ها در كشور است.حتي بعضا از دانشگاه هايي مثل شريف و تهران براي استفاده از كارگاه هاي اين دانشگاه وقت گرفته ميشود.تمام وسايل آزمايشگاهي از كشورهاي امريكا و آلمان تهيه شده .بسياري از وسايل نيز از دوران پيش از انقلاب كه دانشگاه يك مركز آموزشي آمريكايي بوده به جاي مانده كه بسياري از تجهيزات حتي در كارخانه هاي كشور موجود نمي باشد.
سطح علمي دانشگاه در حدي است كه 86 درصد از فارغ اتحصيلان دانشگاه در دوره ي ليسانس در بهترين دانشگاه هاي كشور در امتحان فوق ليسانس پذيرفته ميشوند.باقي نيز يا علاقه اي به ادامه تحصيل ندارند يا به خارج از كشور عزيمت ميكنند.
دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران تنها نام اين دانشگاه است و هيچ ربطي به اينكه بايد معلم شويد ندارد .تربيت دبير تنها يك نام است و هيچ ارتباطي با اينكه بايد به آموزش و پرورش خدمت كنيد ندارد.علت نام گذاري اين است كه دانشگاه تا سال 86 نيمي از ورودي هاي خود را به اختيار خود دانشجويان براي خدمت در آموزش و پرورش به اين سازمان معرفي مي كرد.
وضعيت رتبه هاي قبولي دانشگاه
در كنكور88 دانشگاه در 7 رشته كه 5 تا مهندسي و 2 تا علوم پايه بود دانشجو گرفت.در ميان در رشته هاي مهندسي آخرين رتبه قبولي در دوره روزانه 3500 سهميه مناطق 1 و2 و در دوره روزانه 6000 اين مناطق بود.در ميان قبول شدگان تعداد زيادي رتبه 1000 و سه رقمي نيز ديده مي شد.در رشته هاي علو پايه تقريبا آخريت قبولي دو برابر رشته هاي مهندسي بود.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:چه مباحث مهمی اینجا بررسی میشه!:31::21:نقل قول: