یعنی چییییییییی ؟نقل قول:
ای دی اس ال پرید ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
Printable View
یعنی چییییییییی ؟نقل قول:
ای دی اس ال پرید ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
توووووووووو هم شانس نداری اگه شانس داشتی که خط ت نمی رفت رو کافو
نقل قول:دقیقا...:41::41:نقل قول:
راستی دوستان اطلاع دارن چرا جمشیدی مزخرف ساعت 7-8 دفتر رو تعطیل میکنه ؟!
الف: اونجا هر شب بساط پهن هست ....
ب: زده به سرش
ج: کارهای خلاف .... انجام میدن !!
د: به ما چه
نقل قول:
کلا حالش بد بود !!
شاید زود تعطیل میکنند و .... خودتون میدونید !!
به من میگه تا 7:30 باز هستیم !! من 7 رفتم تعطیل بود !!
شاید مشتری ندارن
اینجا امین نت
سرعت دانلود نه خیلی خوبه نه خیلی بده ، خیلی متوسطه:27:
از صبا و فن آوا و همیار چه خبر؟؟؟؟
امروز(چهارشنبه) مثله اینکه سرعت کل شیراز کلا خراب شده بوده
درسته؟
کابلها در دریای مدیترانه در اثر برخورد یک نهنگ با انها منفجر شده اند و قراره نیروی دریائی ایران بره و تا 25 سال دیگه اونها را درست کنه.از اخبار دروغ ساعت 20.30
من یه دوست دارم که از صبا نت سرعت 64 گرفته.میگه سرعت دانلودش بین 30 تا 40 هست.من که باور نکردم حالا میخوام ببینم دوستانی که از صبا نت گرفتن نظرشون چیه؟آیا همچین چیزی امکان داره؟
یه سوال دیگه آیا شرکتی هست که همچین کاری بکنه؟یعنی پهنای باند رو اینقد ببره بالا؟
دروغ؟؟؟ من بالاتر از اینهاشو هم شنیدمنقل قول:
یکی از دوستام میگفت ، که یکی از دوستاش که سرویس 64 صبا داره ، یه عکس از مانیتور گرفته موقع دانلود ، میدونید سرعت دانلودش چقدر بوده؟؟؟
400 kb بر ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
یه جواریی اینترنت 4 مگ بهش دادن
خلاصه این صبا نت همه چیزی ازش بر میاد
تا حالا هم هیچ شرکتی به ، بی در و پیکریه صبا پیدا نشده
شما ADSL رو چه کار کردی ؟نقل قول:
بقول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی درو پیکر ترین شرکت صبا هستنقل قول:
توصیه میکنم طرفششششششش نرو
من کارم نشد...کلا نمیشه...میرم سراغ دانلود آفلاین !!نقل قول:
سلام دوستان
کابل تلفن ما هم روی کافو نوری رفت، با صبا نت تماس گرفتم و گفتم تلفن ما روی کافو نوری رفته چرا مخابرات عوضش نکرده، اونها گفتن: ما به مخابرات اطلاع میدیم ولی مخابرات گفته تا بعد از سال نو بعیده. پس از چند روز رفتم شخصاً با آقای مهندس سلطانی (رییس اداره مخابرات ناحیه 2 شیراز) صحبت کردم گفت همچین چیزی نیست اگر به ما اعلام کنند سریع کار رو انجام میدیم. مهندس سلطانی گفت:"چند نفر دیگه هم مثل شما اومدن". تماس گرفتم با صبا نت و کلی خیطشون کردم. اون خانم و آقا که از گیر بودن من مونده بودن گفتن آقا ما خیلی مشترک داریم نمی تونیم که برای شما اینقدر وقت صرف کنیم (موقع ثبت نام اولیه که اینطور نبودن) بعد از بازگویی صحبت آقای سلطانی اونها گفتند ما با دفتر ایشون تماس میگیریم و اونها گوشی رو هم ور نمیدارن. من همون موقع تماس گرفتم و حتی به جای اینکه خانم منشی ایشون گوشی رو وردارن خود مهندس سلطانی گوشی رو ورداشت:18: شمارمونو گرفت وگفت به مرکز شما اطلاع میدم. من که نفهمیدم چی شد?!!:19: الان هم دارم با همون دیال آپ سرعت لاک پشتی کار میکنم.:8:
یه سوالنقل قول:
اگه میشه خط رو از روی فیبرنوری برداشت ، چرا فقط صبانت میگه میتونه این کار رو بکنه و بقیه شرکتها نمیکنن؟؟؟
شركتی پيش شماره 840 كه مال ميانروده رو ساپورت ميكنه؟
اره فکر کنمم ساپورت کنه...نقل قول:
کیا از صبا دارند؟
سرعت چجوریه؟؟
من فکر کنم پهنای باند امین نتم داره تموم میشه
پس این لاوان چی شد؟
فکر کنم هنوزم بالاترین سرعت دانلود مال صبا باشه
و اما اینم رکورد سرعت دانلود من تا الآن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
امین نت ؟ هستنقل قول:
نقل قول:
عزیز، میشه اسم شرکتش رو هم بگی؟
من یه سئوال داشتم گفتم تو این تاپیک مطرح کنم.
میخوام یه Dvd آپلود کنم، یه کافی نت با سرعت خیلی زیاد برای آپلود سراغ دارید؟
ببخشید من نگاه کردم نبود...البته من لیست آرانیک رو دیدم ..820 و 832 و 843 و اینا رو دیدم فکر کردم داره ...:41:نقل قول:
نقل قول:
wow !!!
منو شناختی ؟!!!!:31:
اشکال نداره، تازه همدرد شدیم.نقل قول:
ببخشید من نگاه کردم نبود...البته من لیست آرانیک رو دیدم ..820 و 832 و 843 و اینا رو دیدم فکر کردم داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه کافی نت ADSL2 سراغ نداری که الان باز باشه (ظهرها)؟نقل قول:
من یه سئوال داشتم گفتم تو این تاپیک مطرح کنم.
میخوام یه Dvd آپلود کنم، یه کافی نت با سرعت خیلی زیاد برای آپلود سراغ دارید؟
ممنون
توي خيابون ملاصدرا فراوونه !
البته قبلش سر قيمت صلاح برين
پس چینقل قول:
شما استاد ما توی دانلود هستید
کل پهنای باندم فدای یک تار موت:11:
صبانت دوباره قاط زده ها !
دوستان شما هم مشکل دارین؟
سلامنقل قول:
باز هم یه سوال برام پیش اومده
اگه صبا اینقدر بده و مسئولینش هم بد(به جمشیدی که فحش میدید ، در مورد خانوم منشی هاش هم میگید هیچی بلد نیستن) چرا هنوز موندید؟
اکانت یک ساله خریدید؟؟؟
اين هم براي خودش حرفيهنقل قول:
چرا از جای دیگه سرویس نمی گیری ؟ ؟ ؟نقل قول:
منم برای بعد از عید دوباره میخواهم برم از صبا بگیرمنقل قول:
سرعت دانلود هم بالای 10 باشه کافی
از من به تونقل قول:
از هر جا می خوای بگیری بگیر ولی از صبا نگیر ، گول بعضی ها رو نخور که اینجا تعریفشو می کنن .
آشغال تر صبا من تا حالا ندیدم .
اصلاً نوسان داره وقتی هم که یه مشکلی برات پیش میاد بهت میگن ما نماینده فروش هستیم نماینده فنی جداست ( آقای ریاضی ) آقای ریاضی هم که اصلاً هیچ ، تعطیل تعطیلهههه. به تهران زنگ می زنی به امید اینکه یکی مشکلت رو حل می کنه اونجا دیگه از همه جا بد تر ، یه چیزی هم بهشون بدهکار میشی
اول سلام
من الان بیشتر از ی ماهه که 64 صبا نت دارم 3 ماهه 5 گیگ 30000 تومن. اولش اصلا راضی نبودم و ی بارم 3 -4 روز قطع بود:13: ولی الان بیشتر از ی هفتست که واقعا بهتر شده:20:. من که 64 دارم با 45-52 دانلود میکنم که قبلا حد اکثر 8 بود.البته نمیدونم این اوضاع پایداره یا نه!!!!:23: ولی صبا نت اینقدرا هم که میگن بد نیست(به نظر من)
راستی ی چیز دیگه:
<:exclamati فاصلتون تا مرکز اراِِِئه دهنده رابطه عکس با سرعت داره و برای ADSL حد اکثر 5 km هستش.:exclamati>
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم پیشاپیش عید را به همگی تبریک میگویم
چند سوال داشتم من میخواهم adsl بگیرم اما سر انتخاب شرکت ارائه دهنده ان مشکل ذارم در ابتدا میخواستم صبا بگیرم اما پستها را که خواندم متوجه شدم این شرکت به مشتریهایش خدمات درست وحسابی نمیده در عوض شاتل را تعریف کرده بودند
حالا مرکز تلفن من حضرتی در دروازه کازرون وفاصله من تا انجا 1000 متر است
کدام شرکت در اینجا فعالیت بهتری دارد
از دوستان هر کس میتواند من را راهنمای کنددر ضمن من این سیستم را بعداز تعطیلات بگیرم بهتر است یا قبل از ان
اینجا کسی آدرس صبا نت رو تو شیراز میدونه؟ماکه هر چی گشتیم پیدا نکردیم....شماره تلفنشو چی؟اگه شماره تلفن قرار دادن خلاف قوانینه ، چون دوست ندارم قوانین رو تقض کنم ، هر کی میدونه لطفا بهم پیغام خصوصی بده
با سلام و تبریک عید خدمت تمام دوستان ADSL ای:20:
متاسفانه هیچ کس اینجا سرعتش دانلودشو نمیگه یا مثلا تعداد قطعی هاشو فقط میگیم خوبه یا بده
ولی از اون جا که خوب بودن و بد بودن نسبی هستند تقریبا هیچ مقایسه ای صورت نمیگیره
مثلا سرعت 16kb/s برای بعضی ها خیلی بده چون یک هفته قبلش با سرعت 50kb/s دانلود میکردن ولی برای من خیلی خوبه چون همیشه سرعت دانلودم بین 8 تا 16 هست
پس لطفا دوستان تعداد قطعی ها شون رو بگن و سرعت دانلود و نوع سرویس
من تا الآن این سرویس سومی هست که میگیرم
اولی از صبا نت بود
دومی از فن آوا
حالا هم از امین نت دارم
قطعی هم تا حالا نداشته یا اگرم داشته من خونه نبودم
نوع سرویس من 64 1GB هست قیمت هم حدود 10000
خیابان ملاصدرا - حد فاصل خیابان حکیمی و هدایت ( کوچه 7 ) - ساختمان صبا - طبقه 4 واحد 2نقل قول:
من از آرانیک یا همون شاتل میگیرم 128 سرعت دانلودم به جای اینکه نهایت 16 باشه 17 هست و از نظر سرعت واقعا عالی هست و مشکلی تا حالا نداشتم حتی 1 بار هم قطع نشده ولی یه چیزی هست که نمیدونم بقیه شرکت ها هم همینطوریه یا نه من وقتی مهلت اینترنت 1 ماهم تموم شد9/11/86 تا 9/12/86 اقدام نکردم برای وصل کردن و چند روز بعدش دوباره پول ریختم به حسابشون 15/12/86ولی اونا از همون 9/12/86 حساب کردن و خلاصه چند روزش این جوری پرید که البته گفتن قانون شرکت ما هست و میخواستم ببینم بقیه شرکت ها هم همینطورین؟؟؟؟
توي برگه قراردادتون نگاه كنيد ببين چنين موردي نوشته شده يا نه ؟نقل قول:
محدوديت دانلودتون چند گيگا هست ؟