راستش سلامو تو این زمونه اگر یه کم دیگه سرچ میکردی همه میگفتن مال خودمونه الان هر 4تاشون پایینهنقل قول:
اما لامبو 3تا هست اگر خواستی عکسشم هست.هر 3تاش.اگر ماشینه نقره ای بود کروت هست ندیدمش آپلود کن
Printable View
راستش سلامو تو این زمونه اگر یه کم دیگه سرچ میکردی همه میگفتن مال خودمونه الان هر 4تاشون پایینهنقل قول:
اما لامبو 3تا هست اگر خواستی عکسشم هست.هر 3تاش.اگر ماشینه نقره ای بود کروت هست ندیدمش آپلود کن
کسی میدونه اگر بخواهیم یک 206 با رنگ سفارشی بگیریم چه قدر روی مبلغ میاد؟
جوابت رو Hpower_sl3 داده بود!نقل قول:
«کینگ کیدو جان راستش من در پارسا اسپرت دیدم یه مایعی رو با لوله میمالوند به شیشه بعد هم هواش رو میگرفت همه چی مثل روز اولش میشد.»
سلام
من نمی دونم چطوری آپلود کنم !؟
راستی فرمتش برای موبایل هستش که با برنامه Quick Time Player باز میشه و به راحتی دیده میشه !
یه فیلم دیگه هم دارم که کورس یه شورلت کروت Z06 هست با یه لامبورگینی ! البته این یکی تو ایران نبوده ها !
بهم بگید چطوری آپلود کنم بقیش با من. سایز هاشون هم کوچیکه در حد 800 یا 900 کیلوبایت!!!
راستی حمید جون هرچی عکس داری رو کن ! من خودم اون چندتایی که تو همین سایت بود رو دیدم خیلی ماشینای ردیفی بودن!!!
(( اگر ماشینه نقره ای بود کروت هست ندیدمش آپلود کن )) نفهمیدم یعنی چی؟!! کدوم ماشین نقره ایه؟
عرفان
تو این دو تا سایت میتونی اپلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دومی باید اول عضو بشی
سلام عرفان جان.خوبی
اون کروت که نقره ای بود نه ا اونی که پلاک گذر موقت داره و تو مدرس گرفتمش.
از عکس ها هم راستش نمیتونم اونایی که ندیدی رو بذارم اما این گالاردو رو برات گرفتم.
برای دیدن فیلم ها و عکس ها باید عضو گروه باشی.:
پارکینگ خونه ما قشنگه ها نه راستش این 320 آی همسایمون باید بره جلو بوق بزنه!!!
این هم مورسیه لگو سان ست:
که در مقابل مرکز خرید خان بالا(مرکز خرید قلهک گرفتم)
بابا جواب ما رو بده
سلام
من یه سیناد دارم اگر برای من اون کارایی که برای اون سیناده کردی رو بکنی دقیقا چند می گیری
بعد تو اون سیناد گفتی 35000 یورو فقط برای ترمز خرج کردی آیا واقعیت داره
شتاب اون سیناده چقدره(0 تا 100)؟
چراغ اسپرت برای سینادم داری؟
اگر طرح برای سپرها بدم برام می سازی؟
بعدش حجم موتور افزایش دادی یا موتور کامل عوض کدری؟اگر موتور عوض کردی چه موتوری گذاشتی؟
بعد سرعت سیناد کم بردی بالا سیناد 250 تا هم میره فقط 30 تا بردی بالا!
سلام به برو بکس
حمید جون کف برم کردی !!!؟؟؟ :blink: تا حالا کسی بهت گفته بود (( ترکوندی بابا )) ؟ راستی تونستی پلاکش کنی ؟ :blink:
- چطوری عضو گروه بشم ؟ باید کسی منو invite کنه ؟
راستی می تونم فیلمی رو که ازت دارم بزارم بالا - چون گفتی که برای دیدن فیلمها باید عضو بود ؟
بروبکس شرمنده - من تو سایت 4Shared عضو شدم ولی وقتی تو قسمت browse فایلم رو وارد کردم و upload رو زدم - کلی طول کشید و بعد هیچی نشد - راستی اکتیویت هم کردم سایتم رو ! نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم یه راهنمایی بکنید چون من تو این زمینه تجربه ندارم !
اینم آدرسش:
هیچی توش نیست !!!
قربون همگی
عرفان
سلام به برو بکس
حمید جون کف برم کردی !!!؟؟؟ :blink: تا حالا کسی بهت گفته بود (( ترکوندی بابا )) ؟ راستی تونستی پلاکش کنی ؟ :blink:
- چطوری عضو گروه بشم ؟ باید کسی منو invite کنه ؟
راستی می تونم فیلمی رو که ازت دارم بزارم بالا - چون گفتی که برای دیدن فیلمها باید عضو بود ؟
بروبکس شرمنده - من تو سایت 4Shared عضو شدم ولی وقتی تو قسمت browse فایلم رو وارد کردم و upload رو زدم - کلی طول کشید و بعد هیچی نشد - راستی اکتیویت هم کردم سایتم رو ! نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم یه راهنمایی بکنید چون من تو این زمینه تجربه ندارم !
اینم آدرسش:
هیچی توش نیست !!!
قربون همگی
عرفان
كار آقا حميد از تركوندن گذشته، منفجر كرده!!! :blink:نقل قول:
چطورى پلاكش كردى؟!
سلام
بالاخره این یکی سایت جواب داد !!! ((esnips))
یه توضیح کوتاه در مورد این فیلم بدم :
این فیلم از یه ماکسیما گرفته شده که چند نفر پایه شدن که پدر بزرگ ماشین رو بیارن جلو چشاش !!! جوری که ماشین آخرش به گریه کردن میافته !!! قول میدم این یکی رو ندیدید. به دیدنش میارزه.
سایز فایلش حدودا 2 مگ و 500 کی هستش .
اینم آدرسش :
این یکی هم هست :
اولی بهتره ! راستی سایتش خیلی بی در و پیکر بود - الان که خودم رفتم تو سایتش - میتونستم که فایل رو اسمش رو تغییر بدم بدون اینکه ساین این کنم !!! چیه جریان ؟
راستی حمید جان من با بدبختی فایل مسابقه تو رو آپلود کردم - فعلا میزارمش اگه صلاح ندونستی که اینجا باشه بهم بگو که فورا برش دارم !:happy:
توضیح : این یکی حمید جون خودمونه که تو سه سوت همه ماشین ها رو میگیره !!! دیگه اینکه جای همه مون خالی بوده اون شب !!!:rolleye:
سایزش : 1مگ و 800 کی
آدرسش :
نمیدونم این یکی رو دیدید یا نه !!! بازهم فیلم های دیگه ای ام دارم اگه خواستید بگید تا بزارم. امشب چون سرعت اینترنت افتضاح بود - همین چند تا هم اشکم رو درآورد !!!!;) سایزهای همشون هم بزرگ هستش - من اشتباه کرده بودم - فکر کردم کوچیک هستن !!!:ohno:
اگه مشکلی بود در خدمتم !
راستی نظرتون رو هم بنویسید - مثلا بگید که (( برم بمیرم یا اینکه خوب بود ))
قربون همگی
عرفان
چه طوری میشه اولی رو دانلود کرد ؟
کاش 1 جا دیگه آپلود میکردی
لطفا جواب من رو بده hpower
Hpower جان شما امير سيبوي را مي شناسي ؟
راستش امير سيبوي دوست يکي از دوستانم هست که دوست من مي گفت که ايشان يک گالاردوي زرد رنگ دارد دوستم تقريبا يک ماه پيش قول داده بود که من را براي ديدن ماشين دوستش ببره اما هنوز اين کار را نکرده
آيا اين قضيه در مورد امير سيبوي صحت دارد يا ما سرکار رفته ايم؟
Hpower جان شما امير سيبوي را مي شناسي ؟
راستش امير سيبوي دوست يکي از دوستانم هست که دوست من مي گفت که ايشان يک گالاردوي زرد رنگ دارد دوستم تقريبا يک ماه پيش قول داده بود که من را براي ديدن ماشين دوستش ببره اما هنوز اين کار را نکرده
آيا اين قضيه در مورد امير سيبوي صحت دارد يا ما سرکار رفته ايم؟
دوستان لطف كنن و پستهاى تكرارى ندن!
عرفان جان، esnips جواب نداد. از همون rapidshare استفاده كنى بهتره.
اقا دمتون گرم. بابا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام
Balrog جان شرمنده من فکر کنم دیگه اینبار مشکل رو حل کرده باشم ! اون قبلیه برای دانلودش باید اکانت من و پسوردم رو میدونستی :puke: - اما اینبار مشکل رو حل کردم. :)
راستی من هم یه پست تکراری دارم - سایت رو ریفرش کردم قات زد دو بار فرستاد ! بعد هر کاری کردم برای اینکه بتونم پاکش کنم نشد که نشد ! راه پاک کردنش چجوریه ؟
اینم آدرس اصلاح شدش :
روی اسم فایل که این باشه 5[1].mp2 کلیک کنید و بعد تو صفحه بعدی - بالا سمت چپ دانلود رو بزنید. البته جسارت نباشه ها من چون به نظر خودم یکم سایتش گیج کننده میومد اینارو نوشتم.
اینم یه لینک دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [1]
این همون ماکسیما هستش. حتما دانلودش کنید. من که حسابی حال کردم باهاش.
راستی نظرتون درباره مسابقه حمید جان چی بود ؟ دیدید که چطوری همه رو سوت میکرد میفرستاد قاتی باقالیا ؟ واقعا عجب شتابی داره این لامبورگینی !!! :blink:
+ راستی یه چیز دیگه هم آپلود کردم ! :cool: مسابقه کروت Z06 با لامبورگینی - که کروت اونجوری که من نتیجه گرفتم از لامبورگینی جلو زد !!!
این رو هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید برای دانلود یا دیدنش :
نمیدونم راستش این یکی رو دیدید یا نه ؟ من خودم اینو از یه سایتی دانلود کردم راستش یادم نمیاد که از همین سایت بود یا از یه جای دیگه ؟
- بابا یه نظر هم بدید از این چیزایی که آپلود کردم - ببینم اینا رو دیدید یا نه ؟ اما مطمئنم که ماکسیما رو ندیدید ! حتما بگید چطور بودن :)
دلیل اینکه من از Rapid Share استفاده نمی کنم اینه که اونجوری که در قوانین سایتش نوشته بود هرکس در طول یک هفته فقط یک فایل رو میتونه دانلود کنه و اون هم به دلیل اینه که حسابش مجانی هستش. حالا دیگه نمیدونم چقدرشو درست فهمیدم ؟:blink:
خبری از حمید جان نیست ؟ مثله اینکه امروز (( یکشنبه )) سرش خیلی شلوغ بوده ! البته امشب که جون میده برای کل کل کردن - همه بروبکس ریختن تو خیابونا !
به همگی خوش بگذره
عرفان:tongue:
حتما راهنمایی کنید که چطوری میتونیم پست های تکراری رو حذف کنیم
شرمنده دوباره قاتی کرد
Hpower_sl3 جان آيا شما امير سيبوي را که يک گالاردوي زرد رنگ دارد مي شناسي ؟
راستش دوستم ميگفت که دوستش يعني همين امير آقا يک گالاردو دارد يک ماه پيش هم به من قول داد که مرا براي ديدن ماشين دوستش ببرد اما هنوز مارا خبر نکرده
به نظر شما قضيه امير سيبوي صحت دارد يا ما سرکار رفته ايم؟
Balrog جان ببخشيد مثل اينکه جواب من ارسال شده بود ولي من خبر نداشتم يعني DC شدم
شما از سایت rapidshare میتونید هر چقدر بخواهید دانلود کنید اون یکبار که میگید فکر کنم مال دانلود در یک زمان که اگه اکانت نداشته باشید فقط اجازه دانلود یک فایل در یک زمان رو دارید
پست ها هم فقط مدیران انجمن میتونن پاک کنن
سلام شرمنده.نقل قول:
عین همون کارا برات 5 تومن اب میخوره(بجز وسائل)
دروغم کجا بود همون چیزی که صاحب ماشین میخواست
راستش تو دفتر ثبت شده 0.8 جی که میشه 6.1
چراغ متاسفانه نه
من که سپر نمیسازم اما طرح بدی دارم کسی رو که بسازه
موتور کاملآ عوض شد با فورد اس یو وی
اون سرعت مطمئنه بود تو که 280 تا با سینادت بری تمآ پرواز میکنی اما با این حتما 300 تا هم میتونی بری
سلام خوبی بابا این حرفا چیه تازه فراری با مک لارن رو ندیدی تو فرشته .نقل قول:
برای عضو شدن یا باید هعضا رای بدن یا ماشینت توسط گروه تیونینگ شده باشه
اما برای قرار ملاقات بعدی میبرمت
با 1000 جور بدبختی با 4 ساعت جواز تو هفته!!!!
عرفان جان پست هات عالیه
ببینم این فیلم رو کی گرفتی بلا که من ندیدمت؟
ماکسیما رو هم ندیدم خوب بید
تا اونجايى كه من مىدونم، اين كار مختص مديران سايت هست.نقل قول:
عرفان جان، ممنون به خاطر كليپها! منتظر كارهاى بعديت هستيم!
راستى، من اين دو سايت رو براى آپ كردن توصيه مىكنم:
راستش چرا دروغ بگم همچین کسی رو نه تو ایران من مورسیه زرد دارم که منم حمید باباییم!!!نقل قول:
سلام به بروبکس
حمید جون دیگه اینجوریاس دیگه ! :cool:
فراری رو دیدم - البته از دور :biggrin: اما مک لارن رو ندیدم !!! بچه ها دارن چی کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟:blink:
فعلا که دست بالم تنگه - پول ندارم برای تیونینگ ! :sad: شاید بشه یه جوری مخ اعضا رو زد رضایتشونو گرفت !؟ :)
آقا قرار ملاقاتتون کیه من که تا 5 بهمن اینجا گیر افتادم ! :sad: اما بعد پنجم تا 25 بر میگردم خونه :happy: خدا کنه دیرتر از پنجم باشه !؟ حتما باید یه سری با هم قرار بذاریم بروبکسو ببینیم :rolleye:
راستی یه کلیپ کوتاه از تبلیغ فورد دارم - باحاله - مخصوصا برای کسایی که از گربه بدشون میاد ! :evil: من که خودم گربه دوستم ! :blush: میدونم زیاد ربطی به بحث ماشین نداره - اما برای اینکه دورهمی یکم بخندیم خوبه. سایز 994 کی.
اینم آدرسش :
یا
+ یه کلیپ دیگه هم دارم - یه Drag هستش بین یه کامارو و میتسوبیشی اکلیپس. خوبه بدک نیست. سایز 3.2 مگ.
اینم لینکش :
+ برای اینکه دیگه هیچکس با Esnips مشکلی نداشت بازم از این سایت استفاده کردم - کم کم دارم یاد میگیرم چطوری باهاش کار کنم. :blush: - اگه دوستان مشکلی دارن با این سایت - یا اینکه ادا اصول درمیاره بهم حتما بگید تا رو یه سایت دیگه آپ کنمشون.
+ Balrog جان من سایت 4shared رو امتحان کردم - معلوم نمیشد که فایلهایی رو که بعد از 5 ساعت آپلود میشد کجا میفرسته !!!:ohno:
+ Mediafire رو اصلا صفحه اش رو باز نمی کنه !! :sad:
+ اگه که با اسنیپز مشکلی ندارید با همین کار میکنم ؟ :)
+ فکر کنم یه چند وقتی گور به گور شم ! :sad: چون کامپیوترم مشکل پیدا کرده باید قطعش رو بفرستم گارانتی ! البته فکر کنم ! :) پس اگه دیگه از من فعلا خبری نشد مشکل از منه ! ;) بازم نظر بدید که وقتی دوباره برگشتم بخونمشون ببینم از کلیپا خوشتون اومد که دوباره بفرستم یا نه ؟ برگردم با چیزای جدید میام :laughing: هنوز کلی چیز مونده که بفرستم.:happy:
قربون همگی
عرفان
خوبه! ادامه بده عزيز! ;)نقل قول:
سلام
از جوابت متشکرم
محوراهم تغییر میدی؟
به من بگو برای این چند کار در کل با پول قطعات و دست مزد در کل برای این چند کار چند میگیری؟
1تعویض موتور.درضمن اسم اون فرد suv که گفتی چیه وچقدر قدرت داره
2 تعویض گیربکس با مدل 7 دنده همون گیربکسی که برای اون سیناد انداختی برای من هم بنداز(bmw 745il)
سیتسم سوخت رسانی Bib Fuel Back Fire
در کل بگو این چند کار با تمام مخارج چند میشه؟
اگر عکس از داخل و جلوی اون سیناد داری بزار
سلام
خوبه! ادامه بده عزيز! ;) یعنی چی؟ بالاخره تونستید فایلها رو بگیرید ؟
عرفان
گرفتيم. جالب بود. دستت درد نكنه. بازم آپ كن!نقل قول:
آقا كارتون خوب و قوي هست.
قابل تحسين هست .
اميدوارم روز به روز موفق تر باشي.
mer30
سلام به همگی
بابا خواهش میکنم - قابل شما رو نداره - حالا باز هم حتما برایتون آپ خواهم کرد - بیشترشون هم درگ هستن.
حمید جان کجاست ؟ کجایی بابا دلمون برات تنگ شده عزیز.
قربون همگی
عرفان
سلام به همگی
این مشکل آتش سوزی پژو 405 حل شده یا نه ؟ منظورم اینه که اگر صفرش رو از کارخونه بگیریم مشکلی نداره؟
ممنون
عالي بود
خيلي خوب بود مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا كارتون عاليه
ايول
خوب بودندsphinx
سلام
Balrog , mohammadagha , vahab62 عزیز اگه با من هستید - خواهش میکنم !!! شرمنده می کنید :blush:
حالا همونطور که گفتم متاسفانه نمیدونم کامپیوترم رفتنیه یا نه - تا فردا معلوم میشه - وگرنه حتما براتون چیزهای جدید آپ میکنم ببینید حال کنید.
عرفان
سلام دوستان
ما یه 405 رو تازه تحویل گرفتیم
مسخوام جوری آب بندی بشه که بعدا پرنفس باشه و پرشتاب
میگن اگه خیلی دنده مرده بری باهاش دیگه نفس ماشین گرفته میشه
به نظز شما با چهدوری دنده عوض کنم؟
در کل چی کارکنم چه اونطور که گفتم بشه؟