دوست عزيز بهتره صفحات قبل رو يه سرچ بزني در ضمن در قسمت والپيپرها عكس هاي اين بازي هستش:46:نقل قول:
Printable View
دوست عزيز بهتره صفحات قبل رو يه سرچ بزني در ضمن در قسمت والپيپرها عكس هاي اين بازي هستش:46:نقل قول:
اقا پس ما فعلا این بازی رو نخریم پس ؟!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون سه چهار روزه نیستیم جامون خالی نیست؟
ای بابا دلمون کباب شد برای اون چهار مرحله.
با این که یک بار تمومش کردم ولی هنوز دلم طاقت نداره.
خدا کنه اضافش کنن و الا اصل ضد حاله.
نه؟
میل خودته.نقل قول:
ولی بازی اصل نیست.
نسخه ی اصلی اون توی اروپا 28 مارس و توی آمریکا 8 آوریل میاد.
موفق باشی.
دوسه هفته ديگه صبر كن بعد بخرنقل قول:
جدي ميگي!اگه دمومش كردي سيوش را بزار ما هم استفاده ببريم.نقل قول:
آقایون سه چهار روزه نیستیم جامون خالی نیست؟
ای بابا دلمون کباب شد برای اون چهار مرحله.
با این که یک بار تمومش کردم ولی هنوز دلم طاقت نداره.
خدا کنه اضافش کنن و الا اصل ضد حاله.
نه؟
دوستان حالا ما تا 28 مارس صبر کنیم یا 8 آوریل؟اونی که تو اروپا منتشر میشه مگه تفاوتی با مال آمریکا داره؟فکر کنم اگه 28 مارس لینک تورنتش بیاد 29 مارس بتونیم بازیش کنیم.
این بازی چه سیستمی میخواد ؟!
فکر میکردم سیستم قوی داشته باشم !
با AMD DualCore 64 5600 و 2 گیگ رم و geforce 256 6800 مجبور شدم تمام گرافیک ها رو بیارم پایین ترین حد تا سرعت بازی مناسب بشه ( تاره اونم در xp ) !!!!!!
خیلی دوست دارم بدونم کسانی که از حداکثر گرافیک این بازی استفاده می کنند چه سیستمی دارند.
دوربین این بازی خیلی ضعیفه به طوری که تو 45 دقیقه اول من مشکل چرخیدن به دور خودم رو داشتم !
من با سیستم خودم این بازی رو تو گرافیک نسبتا مناسب بازی میکنم
1.8 dualcore intel e2160 cpu
vga: 8500 gt 512 gigabyte
ram ocz 2gig
motherboard p31 gigabyte dsl3
شما سیستمت خوبه ولی کارت گرافیکت سری 6000 جی فرس هستش که خیلی دیگه الان قدیمی به حساب میاد شما حد اقل یه کارت از سری 8000 باید داشته باشی !!!نقل قول:
دوست عزيز وقتي صحبت از حداكثر ميشه يعني سيستمي حداكثره به همين خاطر بهترين پيشنهاد همون سيستم پيشنهاد شده براي بازي كرايسيس مطمئنا اين بازي رو غورت ميده:46:نقل قول:
نه بابا کمترم کافیه.بیشتر این بازی رم می خواست.سی پی یو و گرافیکش مثه اون نبودنقل قول:
من با اين سيستم با درجه ی 3 )high( و multisampling 2بازی میکنم سرعت هم خوبه فقط بعضی جاها یه خورده اونم نه زیاد کند میشه.
athlon x2 4600+
Ram ocz bus 8001gig
geforce 7600gt 256gddr3
loolنقل قول:
مگه میشه ؟
یه نمه غیر ممکن میرنه :20:
بفرما اینم save هام:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اشتباه نميكني من سيوها را امتحان كردم كار نكرد همون مرحله ائل مياد فقط!نقل قول:
درضمن اين سيوي كه شما گذاشتين و به قول خودتون تاآخرش را رفتين حجمش 179 كيلو بايت ولي حجم سيو گيم من كه تا دو شهر را تموم كردم 400كيلو بايت!
من همین Save هارو به یکی دیگه دادم مشکلی نداشت.تو صفحه های قبل هست.نقل قول:
درست سر جاش کپی میکنی؟
باید توی این مسیر کپیش کنی:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Ubisoft
اگه از Xp استفاده میکنی.
ویستارو نمیدونم بچه 3-4 صفحه قبل گذاشته بودن.
به جای user هم هرچی خودت گذاشتی قرار بده.
بعدشم چه ربطی به حجم داره؟
:41:بروبچ من خبر نداشتم بازي غير اصليش ريخته تو بازار اينترنتي سفارش دادم امروزم نصبش كردم مشكل خاصي نداره ولي فقط ديالوگاي بازي صدا نداره يعني دو سه كلمه كه حرف ميزنن بعدش قطع ميشه و فقط موزيك ملايم دسكتاپ بازي رو ميشنوم همين بعد مثلا 1 دقيقه صدا داره 1 دقيقه صدا نداره البته فقط تو ديالوگاش ها يعني اين مشكل واسه غير اصلي بيدن بازي بيد؟؟؟؟:19:
يه سوال ديگه اين قضيه (حال) به( گذشته) رفتن الطير چيه؟ يه دفعه مياد عصر تكنولوژي ييهو ميره قرون چراغ نفتي:27:
هر وقت پچش اومد به ما هم خبر بدين:37::9:
این یارو نوه الطیره خودش نیست.به وسیله dna رفتن تو خاطرات الطیر دارن آمار یک چیزیو در میارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پچش همون اول اومد.پچ زبان روسی که حدود 900 مگه.البته هر کسی نمیتونه بگیره.اگر خواستی یک سرچ بکن تو همین تاپیک لینک تورنتش هستنقل قول:
دوست عزيز پچش اومده و در حدود 900 مگه:46:نقل قول:
سلام به دوستان گرامی
به نظر شما چرا توی ان مرحلهای که باید جیب ترف را بزنیم هر چی که f را مزنم روی اون توکز نمیکنه ولی همون موقع روی سربازه fرا زدم روش تمرکز کرد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان به نظر من کسانی که پچ رو لازم دارند ، با یه نفر که اینترنت خوبی داره هماهنگ کنند .
یعنی یه نفر دانلود کنه و واسه بقیه پست کنه .
چون همه Adsl ندارند .
ولي من بازم ميگم بهتره صبر كنيم نشخه اصلي بياد تا اين مشكلات رو نداشته باشيم.
دوستان شما تا یه نفر پیدا کنین که Adsl داره و این پچ 900 مگی رو هم که پر از باگه و ارزشش رو هم نداره و کنترل بازی رو هم به هم میریزه حدود 1 یا 12 روز طول میکشه پس چه بهتره که تا 10 فروردین صبر کنید تا نسخه ی اصلیش بیاد حدود 2 هفته ی دیگه نسخه ی اصلیش تو ایرانه چون تو 28 مارس واسه اروپا میاد و میتونیم با 4 مرحله ی اضافی و کنترل تست شده و مرحله ی اورشلیم با زبان انگلیسی بازی کنیم که ارزش صبر کردنم داره.
موفق و سربلند باشید.:46:
دوست عزيز من دقيقا همين كار را كردم ولي جواب نداد!نقل قول:
دوستان من هر چی خوندم نفهمیدم قضیه اصلی و غیر اصلی چیه!!لطفا یکی برام توضیح بده که این بازی که الان تو بازار هست با 2 دی وی دی چی کم داره؟قضیه زبان روسی چیه و همچنین قضیه پچ 900 مگی چی هست و این پچ چی کار می کنه؟
در واقع فرقش با نسخه اصلی که قراره بیاد تو چیه؟
داخل اين نسخه بازي توي شهر اورشليم گير ميكنه. يه پچ هم هست كه زبان رو روسي ميكنه ولي از اين مرحل ميتوني راحت رد شي.نقل قول:
نسخه اصلي هم كه قرار بياد چهار تا مرحله ي اضافي داره و جايي هم گير نميكنه.:27:
من پچو نصب کردم ولی خیلی مزخرف شده:13:
هم تو گیم پلی و هم تو گرافیک بازی اثر می ذاره.
از زبونشونم که دیگه هیچی نمی شه فهمید.
من هرچي ميگردم محل سيو هاي بازي رو پيدا نميكنم. اصلآ توي Drive c فايلي به نام Documents and Settings وجود نداره! ولي توي D هست ولي بازهم فايلي به نام Application Data وجود نداره. سرچ هم كه كردم چيزي نيمد.:19:
دوستان منم تو Memory block 3 و دروازه اورشلیم گیر کردم. چکار باید بکنم ؟ 900 مگابایت واقعا زیاده واسه من که Dial Up دارم. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن راهی بجز روسی کردن بازی وجود نداره ؟ این نسخه جدید که میگید کی میاد ؟
من همین Save هارو برای خودم امتحان کردم چون ویندوزمو پاک کرده بودم و از دوباره assassin creed رو نصبش کرده بودم save هارو برای خودم ریختم و جواب داد حالا شما رو دیگه نمیدونم مشکل خودتونه.نقل قول:
این نسخه ی جدید 28 مارس تو اروپا پخش میشه و احتمالا 8-10 فروردین توی ایران میاد.نقل قول:
تنها راهی که داری نصب همین پچ روسیه.
نه راهی بجز روسی کردن وجود نداره.
عزیز شما باید اول برید توی my computer بعد در نوار بالای مای کامپیوتر tools رو میزنی بعد folder options بعد در قسمت veiw قسمت hidden files and folders اونو روی show میزاری بعد اون پوشه توی Documents and Settings پیداش میشه.نقل قول:
موفق باشی.
البته اینم در نظر بگیرین.نقل قول:
شاید اصلا بازی اصلی برای ما نیاد.مثله خیلی از بازیای دیگه.یادمه فیفا 2007 هم کاملش نیومد.بازی ای که به دست ما رسید 1 هفته نقل و انتقالش عقب بود که فکر نکنم EA تو نسخه اصلی همچین کاری کرده باشه.
شرکتا همین بازیو فعلا زده.دیگه تا اون فروش نره چیز دیگه نمیارن.دیگه خدا میدونه چقدر سخت گیر بیا اون اصلیه!!
خيلي ممنون . راستي اين هم چندتا سيو ::46:نقل قول:
داخل اين سيو اورشليم رد شده و بازي هم تموم شده. كاملآ انگليسي.کد:http://www.mediafire.com/?bytsntycdmj
نقل قول:
واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
win vista dx10
vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
mb : asrock
آره منم با شما موافقم چون از این نسخه ی تقلبی توی بازار ریخته دیگه اصلیش سخت گیر میاد مگه اینکه از شرکت های معتبر بتونیم گیرش بیاریم.نقل قول:
ولی باز سخته.
واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
win vista dx10
vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
mb : asrock
کاملا موافقم منم. شرکتا تا اینا فروش نره باز جدیدشو نمی ریزن تو بازار.نقل قول:
این بازی اول شخصه یا سوم شخصه نمیدونم چرا زورتون میاد یه عکس از محیط بازی بگیرین بذارین اینجا