اگه اینطور باشه یعنی تو اون پچی که پوشه ی منو رو به مموری کارت میبره رو نصب کردینقل قول:
درست میگم؟
:13:
Printable View
اگه اینطور باشه یعنی تو اون پچی که پوشه ی منو رو به مموری کارت میبره رو نصب کردینقل قول:
درست میگم؟
:13:
اگه پچ انتقال منوبه مموری کارت نداری احتمالا فایلهات رو درست فولدربندی و zip نکردی.نقل قول:
من هم اين كارو كه شما گفتيد كردم
ولي هيچي به هيچي
لطفا يكي از اساتيد كمكم كنه
یکبار مججد فایلها رو zip کن و دوباره بریز روی گوشی.
ايمان جان از شما متشكرم :11:نقل قول:
مشكلم حل شد:46:
فقط يه چيز ديگه:5:
من كه گوشيمو به w800 تبديل كردم بهتره چه درايور صدا و دوربين رو روش بريزم كه خوب باشه:21:
دوست عزیز اینکه کدوم درایو خوبه یه چیز سلیقه ای هست ممکنه از درایوی که من خوشم میاد شما ازش خوشت نیاد.نقل قول:
درهر حال درایوهایی که من استفاده میکنم تو امضام هست خاستی بگو تا برات آپ کنم.
موفق باشید
اگه زحمتي نيست:46:نقل قول:
همون درايو هايي كه خودت استفاده كردي برام آپ كن:46::5:
کار این پچ Book manager چیه؟
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://uploadbazar.com/370DEVIL_DREIVE.rar
یه چیزی تو مایه های taskmanager ویندوز.نقل قول:
مثلا وقتی یه فایل 20 مگی رو داری با بلوتوث میفرستی میتونی با زدن دکمه پاور به حالت standby برگردی و کار دیگه ای باگوشی بکنی.یا مثلا وقتی که sms میفرستسی.
okنقل قول:
شستت درد نکنه:31:
در ضمن تو تونستی مستر پچ رو نصب کنی؟:13:
نقل قول:
دوست عزيز اگه امكان داره درايور صدا رو دوباره آپلود كن:46:
چون موقع آنزيپ Erorr ميده:19:
درايور دوربين رو هم نصب كرم ولي بهتر كه نشد هيچ بد تر هم شد:18:
طوري كه حالا ديگه زوم نميكنه:18:
اگه يه درايور ديگه واسم آپلود كني واقعا ديگه شرمندم كردي:11:
دوست عزیز منکه گفتم سلیقه ها متفاوته.نقل قول:
این درایو صدا:
اینم درایو دوربین:ورژنش هم 1.81 هست.کد:http://uploadbazar.com/609Acoustic.zip
کد:http://uploadbazar.com/960ifs.zip
نقل قول:
دستتون طلا:11:
درايور صدا رو نصب كردم صداش واقعا خوب شد:8:
نه اونقدر زياده كه خش خش كنه:41:
و نه اونقدر كمه كه آبروي آدمو ببره:31:
صداش واقعا توپههههههههههههههههههه:21:
اما يك مشكل دارم
هيچ يك از درايورهاي دوربين رو نميتونم روي گوشيم بريزم:18:
به نظر شما مشكل از كجاست:5:
ميتوني طريقه نصبشو بگي كار خاصي بايد انجام بديم؟نقل قول:
درایوهای دیگه ای هم داریم که صداشون خیلی زیاده ولی کیفیت پایینی دارن.نقل قول:
منظورتو متوجه نشدم؟
یعنی نمیتونی رو گوشی درایو دوربین رو آپ کنی؟
بعد از آپ کردن درایو از منوی مخفی گوشی چک کن ببین ورژن دوربین تغییر کرده یا نه؟
اون فایلی که من برات آپ کرده بودم نیازی نبود تغییرش بدی فقط باید با ستول آپلودش میکردی رو گوشی.
ولی در کل درایو دوربین اثر آنچنانی نداره فقط تو محیط های کم نور عملکرد دوربین بهتر میشه.
D E V I L عزیز من چند روز پیش یه درایور برای دوربین نصب کردم ولی دیگه حتی دوربینم روشن هم نمیشد اخرش هم مجبور شدم دوباره گوشیمو فلش کنم میخواستم بدونم مشکلش چی بوده . راستی توی نصب هم هی ارور میداد .
اینم درایوری که نصب کردم :
البته زحمتشو mymail عزیز کشیده بود .نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/85111517/MY_castomize.zip.html
بله دوست عزيز:31:نقل قول:
وقتي ميخوام درايور دوربينو رو گوشيم فلش كنم ارور مييده:41:
Can,t writ وچيزهايي شبيه اين:18:
تستش کردم هیچ مشکلی نداشت.داخل فایل zip فایلهای زیادی هست فقط درایو دوربین رو استخراج کن و بعدش هم خودت مسیرشو بساز و رو گوشی آپلود کن.نقل قول:
شما هم یه بار از اول مسیر درایو دوربین رو ایجاد کن و درایو دوربین رو کپی کن توش و بعد آپلود کن رو گوشی.نقل قول:
یه راه دیگه هم هست از پچهای انتقال دهنده استفاده کنی.
مثلا درایو دوربین رو به مموری کارت و یا حافظه داخلی گوشی منتقل کنی و بعد بدون نیاز به هک درایو رو عوض کنی.
صفحه اول رو هم بخونی کامل آموزش دادم.
موفق باشید
یه پچ می خواستم واسه افزایش ظرفیت اس ام اس k750
نیازی به پچ نیست شما فایل زیر رو با SetoolLite رو گوشیت بریز همه چیز حل میشه.نقل قول:
موفق باشید:11:کد:http://shamspour.persiangig.com/sms.zip
یه پچه که باید با setool نصبش کنی :31:نقل قول:
سلام
پچ book manager رو كسي نداره (w800 r1bc002)
اگه بزاريد ممنون ميشم.
تو صفحه اول کلوپ همه پچ های این فریمور هست که پچ book manager هم توشهنقل قول:
این هم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم ببينم آيا ميشه پچ قفل صفحه كليد رو رويw810 با cid50 ريخت؟
نخیر متاسفانه نمیشه روی CID50 پچ ریخت.:41:نقل قول:
يه درايور صدا توپ واسه w700 مي خوام
آخه درايور قبلي كه ريختم صداي گوشيش قطع شد
درایور قبلی رو یه بار دیگه بریز رو گوشیتنقل قول:
از درایور توشارا استفاده کن
:8:
گوشی ما که جز سونی اریکسون نیست 119 صفحه خوندم دریغ از یه پچ یا یه مین واسه w710ای خداااااااااااااااااااااا
من الان نه دوربینم کار نمیکنه دیگه چون درایو دوریین /w810 رو ریختم تو گوشیم به این ادرس ifs\settings\cameraکمکم نمیکنین؟من غمگینم چیکارکنم بچه ها
دوست عزيز ناراحت نباشنقل قول:
من چيز زيادي از گوشي شما نميدونم اما تو اين سايت فريمور برا گوشي شما هست
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/
فلش كردم درست شدنقل قول:
ميشه اين داريوري كه ميگي اگه خوبه واسم بذاري
سلامنقل قول:
این هم لینک:
کد:http://www.2shared.com/file/2757226/2c94baa6/Toshara_Bass_quality__xtreme_ho.html
سلام دوستان ببخشيد
کسي هست که نحوه نصب Master patch (برنامه اي براي کنترل پچها در داخل گوشي ) رو ياد داشته باشه
ممنون ميشم اگه به ما هم ياد بدين
نقل قول:
من که نتونستم نصب کنم:41:
اگه کسی تونست به ما هم بگه
:10:
سلام خدمت همه بروبچز ، به خصوص devil عزیز :10:
آقا ما یه خواهر داریم :40: (بعض خواهر های شما نباشه ) فضولی از سر و روش می باره :41:
میاد و کل گوشی مو زیر و رو می کنه(510) ، با این که من هیچی ندارم و از هیچی نمی ترسم ، از این کار متنفرم ، حالا هم که پچ قفل صفحه کلید رو ریختم ، یکی از دوستانم همه راه های ممکن رو بررسی کرد (اون هم بد تر از آّبجی ایمه )
با هر چی بگید ، این فقل باز میشه :18: 112 رو بگیرید (911 هم میشه ) ، بعد کنسل کنید ، در کمال تعجب می بینید که قفل باز شده ، این راه یه پاتک داره ، Unlock کنید ، (یعنی اون صفحه ای که باید کد رو بزنید بیارید ، اما همین جوری بمونه ) دیگه کار نمی کنه ، اما تو همون صفحه هم به گوشی ام زنگ می زد ، more رو می زد و می رفت تو کانتکت ، یا می رفت تو منو (راستش نفهمیدم دقیقا چی کار می کرد ) بعد که قطع کرد ، قفل باز بود.
حالا فقط کافیه که آبجی ام این راه رو یاد بگیره . . . . :13:
نتیجه :
اول این همه روضه خوندم که اگه میشه درستش کرد ، یه کاری بکنــــــــــــــید ، به دادم برسید . . . :19:
دوم این که حواستون باشه که یه وقت رکب نخورید :21:
سوم این که اگه خواستین کسی رو اذیت کنید ، دستتون باز باشه :31:
با سلام خدمت دوستان عزیز:
من گوشیم k750 هست که سریالش چنج شده و اصل نیست و چند روز پیش رو گوشیم با setool lit چند تا پچ ریختم که اولش مشکلی پیش نیومد ولی بعد یه دفعه دیگه گوشیم بالا نیومد تا امروز که بردمش تعمیر کار فلشش کرد و مشخصاتش این شده:
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:*********** CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
MAPP CXC article: R1AA008 prgCXC125954_CHINA_CL
MAPP CXC version: R1AA008
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc125953
Default version: R1CA021
Operator: 000-00
USERCODE:0000
حالا از دوستان اهل فن چند تا سوال دارم که میخوام لطفا راهنماییم کنن:
1) راهی هست که سریالشو به اصل تبدیل کنم تا هر وقت خواستم خودم بدون مشکل فلشش کنم؟
2) ایا ریختن پچ واسه گوشیم ضرر داره که مشکل بهم زد؟
3) وقتی بعضی از پچ ها رو میریختم setool litیه همچین پیغامی میداد: " some pach;differ "
میخوام بدونم که این چیه و دقیقا منظورش چیه؟
4) میخوام بدونم که چه جوری از گوشیم بک اپ بگیرم با setool lit تا اگه مشکل بهم زد چه جوری از بک اپه استفاده کنم و با توجه به اینکه سریال چنج شدست این کار عملیه؟
5) چه جوری میتونم خودم گوشیمو فلش کنم با توجه به اینکه سریال چنج شدست این کار عملیه؟
6) چه جوری میتونم صدای گوشیمو زیاد کنم و ظرفیت sms هامو زیاد کنم و کیفیت دوربینمو بهتر کنم با استفاده از setool lit؟؟
7) فایل pdf امزش کار کردن با setool lito را میخوام
با تشکر از اساتیدی که لطف میکنن و راهنمایی میکنن لطفا جواباتون به همراه فایل های لازمه باشه تا از همینجا بتونم down load کنم و در مورد هر کدوم بگید که این روش چقدر عملی و بدون ایجاد مشکل و 100 درصد تست شده هست؟؟؟
bluemehdi is online now اگاه كردن مديريت از مخالفت ويرايش/حذف پيغام
با سلام خدمت اساتيد
كسي اون پچ رو كه موقع زنگ خوردن گوشي فلاش گوشي چشمك ميزنه نداره (w800 r1bc 002)
دوست عزیز اول بگم که نیاز نیست چند جا پست بدید . همون یه جا کفایت می کنهنقل قول:
1.باید بدید بیرون چون اینکار فقط با باکس و کابل مخصوص امکان پذیره
2.خیر اتفاقا امکانات فوق العاده ای رو به گوشی اضافه می کنه
3.این پیغام خطری ایجاد نمی کنه و تو ضیحاتش در فایل آموزشی اومده
4.شما تنها کاری که می کنی از gdfs گوشیت با گزینه read gdfs بک بگیر و فایل های فلش رو از اینترنت دان کن. سر یال چنج فقط روی فلش تاثیر میگذاره
5.خیر . اول بدید بیرون تا سریالش رو به حالت اولیه برگردونن . مشکلی ایجاد نمی شه چون ریجستر از مخابرات برداشته شده
6.برای صدا دنبال فایلی به نام اکوستیک و برای دوربین دنبال درایور دوربین باشید.(یه سرچ می خواد )
7.8. من یه k750 دارم که به w800 تبدیلش کردم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
توصیم به شما اینه که اگه می خواید راحت با اینجور برنامه ها کار کنید بدبد سریال گوشی رو عوض کننکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
برای نصب درایور صدا و دوربین یا پچ مشکلی نخواهید داشت
دقت کنید که پچ ها یا درایور ها مخصوص مدل گوشی باشند. در مورد پچ ها باید با فریمور هم همخوان باشند
در مورد فریمور گوشیتون باید بگم که خیلی مناسب نیست و تقریبا پچی براش نیست . بهتر فریمور r1ca021 روی گوشیتون فلش بشه. در ضمن باید مین گوشیتون EU باشه نه CHINA چون پچ ها برای EU ساخته می شن . در واقع مشکل من هم اولین بار با همین CHINA بودن گوشی بود و هبچ پچی که نصب نشد تازه دو بارم دادم بیرون
البته ممکنه در هنگام نصب پچ نام گوشی رو اشتباهی انتخاب کرده باشید. این مشکل برای خود منم پیش اومده.
شاد باشید
صفحه اول رو بگرد هست.منظورم همون پست آخر هست که پچ تمام گوشیهارو یجا معرفی کردم.نقل قول:
نمیدونم فریمورت چیه ولی باید پچی نصب کنی که شماره های اظطراری رو پاک کنه.نقل قول:
من فقط برای این فریمور داشتم:
کد:;K510 SW-R4EC001
;Remove "Emergency calls" 911 and 112 when keyboard is locked.
;(c) Joker XT
;(p) Swift
+44140000
ED611E: 0831 C046
ED615C: 0831 C046
موفق باشید:11:
ببين از طريق اين سايت که مي گم بر و (با مترجم گوگل ترجمش کن )(زبونش روسيه ) اگه پيدا کردي و تونستي عضو بشي و دانلود کني که فبها ولي اگه نتونستي ادرس دقيقشو بده من برات دانلو مي کنم اينجا مي ذارمنقل قول:
کد:www.mobilefree.ru
کسي نيست به ما کمک کنهنقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست:41:نقل قول:
:31: