آبجکت را چه جوری باید تغییر داد؟
این مشکل به چه صورت حل میشود؟؟:41:
Printable View
آبجکت را چه جوری باید تغییر داد؟
این مشکل به چه صورت حل میشود؟؟:41:
شما يه تصوير از اون شيت بذار تا من يه چك بكنمنقل قول:
به نظر مياد شما با آبجكت آشنايي نداري
سلامنقل قول:
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستانمن یه لیست حقوق با اکسل برای یه شرکت نوشتم از فرمول استفاده کردماعداد رو هم بدون ممیز نمایش میدماما مشکل اینجاست که میاد بعضی اعداد رو رو به بالا گرد میکنه یا با اختلاف دو تا بالا تر نشون میدهیا کلا اون عدد اصلی که ماشین حساب در میاره با کمی اختلاف نشون میدهتورو خدا راهنماییم کنینیه دنیا ممنون:11:
سلام
چنتا سوال دارم ولی وقت گشتن تو تاپیک رو ندارم.
اگه میشه یه فرمول به من بدین یا راهنمایی کنین .
1 . می خوام با دادن چنتا داده تو یه ستون تو یه ستون بعدی رتبه ی اون ها رو مشخص کنه مثلا b3 = 3 و b4=8 و b5= 2 حالا تو ستون مقابل جلوی اولی رتبه ی 2 و دومی 1 وسومی 3 رو بده .
2 . وقتی عدد تو یه رنجی هست در ستون مقابل یه چی زی رو بنویسه. مثلا اگر بین 5-10 باشه بنویسه ok
3. و سوال اخر اینکه چجوری میشه یه فیلد رو قفل کرد.
ممنون
اين كار با كمك if قابل حل است بايد مثل سئوال 2 رنج مورد نظر رو بدي مثلا بنويسي اگه كمتر يا مساوي 8باشد رتبه 1 اگه 2 باشه رتبه 2و اگه 6 باشه رتبه 3 در غير اينصورت ok اين ok رو هيمنجوري گذاشتم شما ميتونيد عوضش كنيد يا اصلا پاكش كنينقل قول:
1 . می خوام با دادن چنتا داده تو یه ستون تو یه ستون بعدی رتبه ی اون ها رو مشخص کنه مثلا b3 = 3 و b4=8 و b5= 2 حالا تو ستون مقابل جلوی اولی رتبه ی 2 و دومی 1 وسومی 3 رو بده .
کد:=IF(A2=8;"رتبه 1";IF(A2=6;"رتبه 2";IF(A2=4;"رتبه 3";"ok")))
فرمول زيرنقل قول:
2 . وقتی عدد تو یه رنجی هست در ستون مقابل یه چی زی رو بنویسه. مثلا اگر بین 5-10 باشه بنویسه ok
البته شايد راههاي ديگري هم داشته باشد اگه دوستان ساده ترش رو بلدن بنويسن
البته اگه عدد وارد شده بين 5 و 10 نباشد صفر نشون ميده اگه كلمه ديگري مد نظرته كافيه تو فرمول به جاي صفر عدد مورد نظر رو بذاريکد:=IF(A1>10;"0";IF(A1<5;"0";"ok"))
در اسكل 2007نقل قول:
و سوال اخر اینکه چجوری میشه یه فیلد رو قفل کرد
ابتدا كل صفحه رو انتخاب كن
از گزينه format cells سربرگ protection رو انتخاب و تيك گزينه locked را برداشته و ok
سپس فيلدها يا سلول هاي مورد نظر كه ميخواي قفل بشه و انتخاب و مراحل بالا رو مجدداً طي نموده و اين بار تيك گزينه locked را گذاشته و ok
سپس به منوي review و قسمت protecet sheet رو انتخاب و رمز مورد نظر را وارد كنيد
با اين كار كل صفحه قابل كار كردن و سلولهاي قفل شده غير قابل كار كردن مي شود
دوستان کسی یه اموزش مقدماتی از اکسل داره بده تا باهاش اشنا بشم مقدماتی باشه مثلا یه جدول دارم میخوام ادیت کنم و زیاد وارد نیستن
با تشکر
اين هم تاپيك آموزش نكات كاربردي اكسلنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2072827&postcount=8
اين هم خارج از پي سينقل قول:
دوستان کسی یه اموزش مقدماتی از اکسل داره بده تا باهاش اشنا بشم مقدماتی باشه مثلا یه جدول دارم میخوام ادیت کنم و زیاد وارد نیستن
با تشکر
کد:http://www.farsaran.ir/Excel.htm
به نظر مياد شما زير عنوان فاكتور فروش از يه آبجكت استفاده كرده باشينقل قول:
كلا آبجكت ها اشيايي هستند كه توسط دكمه هاي نوارابزار Form يا ToolBox اضافه مي شوند
شما ببينيد از كدام يك از اونا استفاده كرديد
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه مثال عددي بزنين
همچنين فرمولهايي رو هم كه نوشتين ذكر كنين
و همچنين اينكه كجا خطا نشون ميده
اگه عكسي هم بذارين بد نيست
من پاسخ سوال اول رو ميگم كه دوستمون درست پاسخ ندادندنقل قول:
براي بدست آوردن رتبه خانه A1 بين خانه هاي A1 تا A10 فرمول زير را بكار ببريد:
عدد صفر در آرگومان آخر براي حالت نزولي است و اگر مقدار آن يك باشد براي حالت صعودي استکد:
=rank(A1;A1:A10;0)
سلامم دوستان میشه راهنمایی کنین وقتی هم آفیس 2003 و هم 2007 روی سیستم هست چکار کنیم که با باز کردن هر سند اکسل٫ اکسل 2003 سند رو باز کنه نه اکسل 2007 ؟
من از روش زیر که معمولن برای سایر برنامه هم همه مون از این روش استفاده میکنیم رفتم ولی بازم اکسل 2007 هستش که سند رو باز میکنه
نقل قول:سلام ممنونماینم فایلش:[HTML]http://rapidshare.com/files/175519917/Book2.zip.html[/HTML]
ببینید برای مثال در ستون خالص پرداختی اون عدد اول باید بشه 6221082 یعنی ماشین حساب با این فرمول این عدد رو در میاره ولی توی فرم با 2 اختلاف بالاتر نشون میده. یا ببینید در سطر جمع کل چون خیلی از اعداد نمی خوند اونی که ماشین حساب در آورده دستی نوشتم !بعد سوال دیگه ای که دارم اینه که اگه بخوام ستون A بیا سمت راست یعنی ستونها از سمت راست چیده بشن باید چیکا کنم؟بازم ممنون:11:
سلامنقل قول:
شما يه بار هم از قسمت folder option و سربرگ File type براي اينكار استفاده كن
ببين درست ميشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما خودتون از فرمول Even توي محاسبه حقوق استفاده كرديد و بعد مي گيد چرا دو تا بالاتر نشون ميده !!؟؟
براي اينكه نمايش اون شيت هم Right to left بشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
موفق باشيد
با سلام
من چندین جدول مربوط به اطلاعات آماری شرکت را به صورت pivot گزارش گیری می کنم . مشکلی که دارم این است که بعضی مواقع این pivot table از کار می افتد و به صورت text در می آید و قابل refresh نمی باشد.
خواهشمندم در حل این مشکل راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
چجوری با اکسل 2007 میتونم فاصله ی بین نمودار ها رو کم کنم ؟
مثلا" می خوام تو عکس زیر دیواره ی نمودار هام به هم چسبیده باشه ( دیوارشون مشترک باشه )
سلامم از اون قسمت هم تنظیم رو روی اکسل 2003 گذاشتم اما سندها بازم با 2007 باز میشه!:31:نقل قول:
شما روي يكي از ستونها كليك راست كن و گزينه Format data series رو بزننقل قول:
از سربرگ Series Option بايد Gap width رو صفر قرار بدي
شما روي يكي از فايلهات كليك راست كن و از زيرگزينه Open with گزينه Choose program رو انتخاب كن و با زدن Browse آفيس 2003 رو انتخاب كن و بعد هم تيك پايين (Always use the ... ) رو بذار و ....نقل قول:
wordist جان بایت جواب های سوالی که در مورد ورد بود ممنون مشکل حل شد با اون جواب ها
اما الان یه فایل اکسل هم دارم بهجایی که ستون اولی که نام ونام خانوادگی هست سمت راستی باشه وبقیه ستون های هم در ادامه اون از سمت راست باشن الان همه از چپ هستن برا رفع این مشکل باید چه کنم؟گزینه که تو رود گفتی تو اکسل نبود فکر کنم جوره دیگه درست میشه ممنون میشم این رو هم راهنمایی کنید
با تشکر
قابلي نيست دوست عزيزنقل قول:
براي اينكه نمايش شيت Right to left بشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
موفق باشيد
نقل قول:
سلام کسی برای این یه راه حل دیگه ای نداره چون چنتا شرط داره . چنتا رنج مختلف میخوام استفاده کنم.
ممنون
وقتي رنج ها متغير باشن بهتر هست كه از دو ستون اضافي براي نگهداري رنج هاي متغير استفاده كردنقل قول:
مثلا ستون C براي مي نيمم رنج و ستون D براي ماكزيمم رنج
بعد بايد فرمول نويسي كرد به صورت زير براي چك كردن اينكه آيا A1 بين مثلا C1 و D1 هست يا نه:
کد:=IF(AND(A1<D1,A1>C1),"OK","Not In Range")
من می خوام جدولی شبیه این رو تو اکسل ایجاد کنم
می خوام شبیه همین باشد که بتونم باهاش ساب توتال و پایبوتیبل رو حساب کنم
و همین طور cvp رو ایجاد کنم !
یکی به من بگه چطوری می تونم این جدول رو تو اکسل ایجاد کنم ؟ یا یه جدول اماده شبیه همین که
باهاش بشه این عملیات رو انجام داد
عکس ها رو ضمیمه کردم
کد:http://alibati.persiangig.com/Doc2.doc
wordist جون والا من هیچ کدوم از این گزینه ها رو پیدا نکردم میشه بگید تو کدوم سربرگ و کجای اون؟نقل قول:
تو اپشن هم اون گزینه نبود
دوست عزيزنقل قول:
من كه توي همون پستي كه نقل قول كردين كامل توضيح دادم
حتي نوار ابزار و سربرگش رو هم اشاره كردم !!!
يه بار ديگه با دقت چك كن
سلام
چجوری میشه یه سلول رو قفل کرد که کسی نتونه تغییرش بده . فقط یه سلول مورد نظر
ممنون
ویرایش: پیدا کردم
پیدا کردی؟نقل قول:
من میگم واسه اونایی که پیدا نکردن
Excel 2003
کلیک راست روی سلول مربوطه>Format Cell>سربرگ Protection
اونجا مثل عکس زیر باید تیک Locked گذاشته شه و طبق دستورالعملی که نوشته باید اقدام کرد
wordistجان من اونجوری که شما گفتید نتونستم اون گزینه ها رو پیدا کنم ولی تو اپشن یه قسمتی مشابه همون چیزی که شما گفتید بود (ولی نه اون قسمتی که شما گفتید یه جاری دیگه بود) که اونجوری که گفته بودید بود وجالب اینکه وقتی یه سند خالی رو باز کنم از راست به چپ هست ولی این سند رو هر کاریش کردم از راست به چپ نشد اگه زحمتی نیست ببین کار من ایراد داره یا این فایل یه مشکلی داره(تو ورد 2003 از راتس به چپ هست!)
کد:http://rapidshare.com/files/177027993/moshakhasat.xls
براي اين سند هم همونطور كه توي همون پست هم گفتم از دكمه Sheet Right ti left كه روي نوار ابزار Formatting هست ميتوني استفاده كنينقل قول:
با سلام
اگر حقوق شخصی مثلا 500000ریال باشد
و مالیات دارای درصد و تابت باشد
تا 300000 معاف از مالیات و ثابت 0
تا 400000 1.درصد و ثابت 10000
تا 600000 2. درصد وثابت 20000
اگر بخواهیم مالیات حقوق را با توجه به نرخ ثابت ومتغیر بدست اوریم الیته با استفاده از توابع اکسل از چه فرمولی استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان
ما توي يك شيت چند تا ستون داريم مي خواهيم يك ستون مورد نظر را با ستون مورد نظر ديگر از يك شيت ديگر مقايسه كند و در صورت تكراري بودن در يك ستون هم رديف آنها بنويسد تكراري.
دوستان چه فرمولي در اكسل بايد بنويسم؟
مرسي
با سلام خدمت دوست عزیزم wodist جان
من یه وبلاگ تو بلاگفا دارم چند تا فایل اکسلو میخواستم تو وبلاگم قرار بدم منتهی جور در نمیاد گفتن باید فایلتو تبدیل به jpg کنی برای اینکار چیکار کنم؟
باتشکر
:10:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اگه همين سه مورد هست ميتونيد از if استفاده كنيد
اگه نه كه بايد گشت و يه راه حل ديگه پيدا كرد
البته براي اينجور كارا بايد توي اكسل با vba برنامه نويسي كرد كه بهتر جواب ميده
موفق باشيد
فرض كنيد كه ميخواهيم در صورت برابر بودن a1 و b1 در خانه c1 نوشته شود تكرارينقل قول:
فرمول زير جوابگوست:
کد:=if(a1=b1,"غيرتكراري","تكراري")
سلام دوست عزيزنقل قول:
بايد عكس بگيري از محيط و عكسها رو در وبلاگ قرار بدي
براحتي ميشه چند خانه رو انتخاب كرد و بعد از كپي گرفتن در پينت ويندوز Paste كرد