Corsair Dominator رو من ترجیح میدم البته خودم 1066 Ballistix Tracer دارم ولی Dominator بهتره . نمایندگیشم آسمان هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Corsair Dominator رو من ترجیح میدم البته خودم 1066 Ballistix Tracer دارم ولی Dominator بهتره . نمایندگیشم آسمان هست .نقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
دوست من ببخشید
این رم ها یک گیگش پیدا می شه ddr2 bass 800
اخه تو سایتش من ندیدم ایا هست
اگر هست لینک همون قسمت از سایت رو می ددید کلی ممنون می شم دوست من:11:
سلام
یه هارد 10 t می خوام بگیرم چی پیشنهاد میکنید
حدودا قیمتش چنده
10 t چیه ؟نقل قول:
:40::40::40::40:نقل قول:
فکر کنم منظورش 1 ترابایت هست تو که میدونی چرا میپرسی حالا بنده خدا متنش یه اشکال چاپی داشته ......
جوابش رو بده:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:10::10::10::10::10::10::10:
سلام من میخواستم یه رم دیگه واسه سیستمم بخرم.الان بـهـتـریـن برند موجود رم تو بازار کدومه و چرا؟
مادر بوردم گیگا بایت 945PLهست و 4 تا جای رم داره که 2 تاش پره . یکی از رمها kingston اصل هستDDR2 512و یکی دگش هم مارکش نمیدونم چیه ولی DDR2 1024هست
بودجم هم طرفای 60 تومن هست
من خودم کینگستون رو در نظر دارم ولی یه نفر بهم گفت چون کینگ استون اصل دیگه گیر نمیاد و همش چینی شده باید بری سراغ مارکهای دیگه (مثلCROSAIR)نظرتون چیه؟
در ضمن bassش چقدر باشه خوبه؟حداکثر باس برای یک رم چقدره؟
دوست خوبم کینگ استون الان با گارانتی سریر بهترینهنقل قول:
مادربوردت دوال چانل رو ساپورت میکنه ولی با رمهای قبلی اینکار درست نمیشه آخه هر کدوم با یه حجمی هست
رم باس 667 نهایت ساپورت مادربوردت هست
به نظر من رم های قبلیتو بفروش رم جدید از یه نوع بگیر مثلا ocz یا corsair
اگه نخوام رمهای قبلیمو بفروشم چی؟اونوقت چی چی بگیرم خوبه؟این جمله یعنی چی؟مادربوردت دوال چانل رو ساپورت میکنه ولی با رمهای قبلی اینکار درست نمیشه آخه هر کدوم با یه حجمی هست
دوست خوبم وقتي 2 تا رم بصورت دوال چانل ببندي سرعت افزايش پيدا مي كنهنقل قول:
براي اينكار بايد رم ها با يه حجم و باس مساوي باشن
برا همين ميگم رم ها قبليتو بفروش رم جديد بگير
آخه با 65 تومن ميتوني RAM OCZ 2G DUAL CHANNEL BUS800 بگيري
من می خوام فیلم دانلود کنم و به صورت همیشگی فیلم هام در داخل هاردم باشه یه هارد خوب می خوام که از هر نظر خوب و مطمئن باشه دوستان بهم نشون بدین که p30world مثل همیشه بهترینه
اگه نخوام رمهای قبلیو بفروشم چی؟
خب رم هاتو نفروش آخه وقتی اینا هم باشه از نهایت قدرت رم هات نمیتونی استفاده کنی کاراییش زیاد جالب نمیشه میل خودتهنقل قول:
سلام
خوب البته P30world بهترین نیست ولی خوب در زمینه تولید هارددیسک بی دردسر با سرعت و کیفیت عالی Western Digital بهترین هست.
ببینید مشکل اصلی من هم همینه.هرچی تحقیق کردم نفهمیدم آخرش جی بخرم که مطمئن باشه. ولی چند تا نکته مسلم است
اولا هر مارکی بعضی مدل هاشون خوبه و بعضی مدل هاشون بد. مثلا samsung مدل های قدیمی خیلی نا امید کننده بودند ولی سری جدید اون یعنی spinfan T166 500gb در سایت های مختلف در رده های برتر قرار گرفته اند.و سری spinfan f 1 Tb در رده اول سایت toms hardware است.در حالی که سری های جدید maxtor اصلا حرفی برای گفتن نداشته اند.با این حال این نوع بررسی ها به ما نمی گند که چه هاردی عمر طو لانی می کنه و اطلاعات شما روش خراب می شه یا نه .چون این هاردها تازه تولید شده اند و زیاد از عمرشون نگذشته که ایرادات این جوری معلوم بشند.
یک تعمیر کار به من گفت در حال حاضر باید از بین بد و بدتر بدو انتخاب کرد چون اکثر هاردهای تو بازار چینی هستند و کیفیت مناسبی ندارند.او می گفت هنوزم maxtor از نظر تعمیر راحت تر است.
مساله دیگر گارانتی است. که مهم است چقدر relhable باشه.
نکته دیگر این که تو بعضی سایت های خارجی از سریgb 160 مکستور خیلی ایراد گرفته بودند.
من خودم diamond max 21 250gb دارم خیلی زود بد سکتور پیدا کرده ولی نتیجه تستش با HD tach خوبه ودماشم خیلی زیاد نیست(36-45).صدای زیادی هم نمی ده.در مورد western digital بد نشنیدم.
نظر من بخواهی باید برای نگهداشتن فیلم ها هر هاردی که داری دو تا بگیری و رو اون یکی backup رو نگه داری .بهتر هم هست اون یکی هاردت به صورت external استفاده کنی.
منظورت Spin Point F1 بود دیگه .نقل قول:
دو تا ram 2gig می خواستم که با سیستم زیر خوب مچ باشه .برای بازی می خوام. بودجه برای دو رم 120 تومن. سیستمم اینه:
intel q6600
zotac 8800gt amp
main: asus p5k
اگه میشه چند تا پیشنهاد بدین اولویت و قیمت رو هم بگین.با تشکر:20::20::20::5:
نه
1-ولی تعداد hdd_drive های کیس رو چک کن
2-ببین مادربورد چند تا sata خالی داره
3-ببین از نظر power مشکلی نداشته باشی!
تا 120 تومن میتونی دو تا کیت 2g dual channel ( سر جمع 4g ) از برندهایی مثل patriot یا pny که ارزون و پر طرفدار هستند تهیه کنی.نقل قول:
مدلهای زیادی هستند. فقط هواست باشه که 800mhz و 4/6 gb/s و dual channel باشه.
میتونی 4g dual channell هم بخری.( 2*2g )
CRUCIAL DUAL CHANNEL 2 G (2*1G)Ballistix Tracer - PC2 8500 قیمت حدود 120 و میتونی 4 گیگ رم بگیری با باس پائینترنقل قول:
1 ترابایت یا بیشترنقل قول:
اگه سامسونگ Spinpoint F1 یک ترابایت بتونی بگیری اون بهترین هارد 1 ترابایت موجود هست .نقل قول:
سلام دوستان
اقا قیمت این رم تو بازار چند الان
Corsair XMS2 TWIN2X2048-8500C5 2GB 2X1GB PC8500 DDR2-1066 CL 5-5-5-15 240PIN Dual Channel Memory
و تویه بازار تهرانه چقدر است
ممنون می شم :10::11:
دوست عزیزم bracket جان دیدم شما بیشتر داری از این Spinpoint F1 تعریف میکنی خواستم ببینم اینم مثل سیگیت نباشه که نمونه های رده بالاش بره آمریکا و متوسط به پایینش 0 با کیفیت ساخت پایین ) بیاد ایران ؟
راستی شما هارد 640 گیگ وسترن رو تو بازار دیدی ؟
سلام
رم 2گیگ واسه بازی جی پیشنهاد میکنین؟اهل اور کلاک نیستم.
سیستم:E8400,ASUs p5k,9600gt
این چیزی رو که در مورد سیگیت میگید من نشنیدم تا حالا , این 640 رو مثل اینکه وارد نکرده این سازگار هنوز .نقل قول:
قبلنا من یه تحقیقی کردم به این نتیجه رسیدم که مثلا تو فلان سایت مقایسه ی سخت افزاری که فلان مدل سیگیت رو بهترین معرفی کرده درست ولی اون هاردی که اونجاست با اینی که تو ایرانه از نظر کیفیت ساخت فرق داره و بنابراین اینی که اینجاست اونی نیست که اونجاست ( چی گفتم ! )
میگم حالا این قظیه برا این اسپین پوینت هم اتفاق نیفته یه وقت
corsair xms2 2x1gb ddr2 800 cl4نقل قول:
به قیمت 68 تومن
حدودا قیمتش چندهنقل قول:
من میخوام یک هارد Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer (Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s) از سایت rayansaba.com بخرم به نظر شما هارد خوبی است؟در ضمن در مورد کارت هایی هم که در شکافهای PCI میخورند و بهشون میتونی هارد های ساتا رو بزنی (برای توسعه ساتا) یک توضیح بدهید و قیمتش رو هم بگید.کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2352
با تشکر
با سلام
دوستان هارد وسترن با گارانتی آسمان فرقی با سازگار میکنه یا نه
نقل قول:
کینگ استون الان با گارانتی سریر بهترینه
همچين چيزي صحت نداره
نهايتا وليو رم هستن
دوست خوبم اون کارتها توانایی بوت شدن رو ندارن و فقط در محیط ویندوز میتونی از وسایل وصل شده بهش استفاده کنینقل قول:
سلام دوستان هارد الان چی خوبه ؟؟؟
Hitachi ?
Maxtor?
Western ?
در ضمن من اگه الان یک رم 1 گیگ Kingston بگیرم بعداً که وضع مالیم خوب شد میتونم یه Corsair 2Gb بگیرم بذارم کنارش ؟ بشه 3 گیگ ؟؟؟؟ اصلان جواب میده ؟؟؟
چرا کینگستون میگری خوب Patriot بگیر فکر نکنم خیلی گرونتر باشه , هاردم وسترن خوبه .نقل قول:
دوست عزیز فعلان پولم کفاف نمیده گفتم فلان مجبورم یک 1 گیگ کینگستون بگیرم ولی بعدا میشه 2 گیگ حالا پترویت یا Corsair بگیرم بذارم کنارش بشه 3 گیگ ؟؟؟ جواب میده ؟؟؟نقل قول:
بستگی داره منظور شما از "جواب میده" چی باشه... اگه منظور فقط روشن شدن سیستمه که به احتمال زیاد روشن میشه و ویندوز بالا میاد ولی شاید اگه بعد از خرید دو گیگابایت رم، اون رم یک گیگابایت رو کلا بردارید کارایی بهتر از این باشه که از اون رم استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من مادربورد P4Pe-X Asus دارم.
یک رم Blitz 512 و یک رم 256 کنار هم داشتم.
از چند روز پیش کامپیوتر ادا در میاورد. یک بار هم که وسط کار خاموش شد و بعدش دیگه ویندوز بالا نمیومد و هنگ میکرد و ریست میشد و ....
کاشف به عمل آمد که مشکل از رم هست.
الان دارم با 256 کار میکنم.
مشکل از 512 بود.
روی اون Blitz نوشته، Life Time Warranty الان هم که یک 2 الا 3 سالی از موقع خرید میگذره. آیا میشه کاریش کرد؟ (منظور گارانتی داخل کشور هست)
برای خرید رم برای رایانه چی پیشنهاد میدید؟
چون خیلی سیستم قدرتمندی نیست به نظر خودم 1 گیگ جواب میده. الان چه مارکی ، از کجا بگیرم؟ قیمت ؟ آیا این رم اصل هست؟
راستی این رمی که الان دارم، DDR 333 هست.
فکر میکنم که DDR 400 هم بخوره. درسته ؟
(یکی از دوستان گفت kingston البته خوب اصلش که بعید میدونم باشه، درسته؟ )
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
اتفاقان من چندی پیش 3 تا رم کنیگستون یک گیگ باس 800 به یه مغازه دار گفتم بیاره بعد وقتی اورد (سفارش بده)
مغازه داره گفت دیدم تقلبی بود و پس فرستادمش ری مارک بود:46:
----
راستی من خودم 3تا روم بالستیک 512 دارم ddr400 اگر می خوای توی پیام خصوصی بگو(گارنتی تااخر عمر)
:10::11:
یعنی به مغازه دار سفارش بدم بیاره؟نقل قول:
دوستان نظری در براه life time warranty دارن ؟
پ.خ دادم.
سلام دوست مننقل قول:
نه منظورم من این نبود
منظورم من این بود که فکر کنم رم ها کینکستون تقلبی زیاد است............:20:
این مشخصات ر م من است
البته یکشون با باقی کمی فرق می کنه و سرعتش بالاتر است و رقص نور داره:31::20: