8200 بهترهنقل قول:
خوب هم اور ميشه
گول اسمش رو نخوردي
6 مگ كش داره بصورت مشترك بين دو هسته يعني اگه از يك برنامه تك هسته اي استفاده ميكني مثل اينه كه 6 مگ كش داري وقتي از دو برنامه تك هسته اي استفاده ميكني اين 6 مگ بين دوتا تقسيم ميشه.
Printable View
8200 بهترهنقل قول:
خوب هم اور ميشه
گول اسمش رو نخوردي
6 مگ كش داره بصورت مشترك بين دو هسته يعني اگه از يك برنامه تك هسته اي استفاده ميكني مثل اينه كه 6 مگ كش داري وقتي از دو برنامه تك هسته اي استفاده ميكني اين 6 مگ بين دوتا تقسيم ميشه.
:11::11::11::11:نقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40:
حالا کلا بدرد فوتوشاپ میخوره در سطح متوسط
:40::40::40::40::40::40::40:
:11::11::11::11:
اگه میتونی یه تست بین این دو cpu ادرس بده
:11:
نقل قول:
یکی یه جواب درست بده . ممکنه گیرم بیاد یا نه ؟
سلام بچه ها.من میخواستم بدونم که تفاوت قدرت q6600 و q9300 زیاده یا نه و در ضمن 65 نانومتری قویتره یا 45 نانومتری.پیشنهاد شما چیه q9300 ارزش 100 تومن گرونی رو داره ؟
مقایسه این دو سی پی یی رو در لینک زیر ببینید.
نقل قول:
کد:http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=33881,885492&familyID=1&culture=en-US
ًQ9300 بهتر هست( فركانس و باسش بيشتره هرچند كه كشش كمتره) ولي نه انقدر كه ارزش 100 تومن پول اضافه رو داشته باشه.20-30 تومن اگه گروتنر بود ميصرفيد.نقل قول:
45 نانومتري و 65 نانومتري فقط مربوط به مصرف انرژي و توليد گرما است 45 نانومتري ها خنكتر هستند و برق كمتري مصرف ميكنند
اما اينتل روي پردازنده هاي 45 نانومتريش دستورات SSE4.1 رو ميزنه(ميتونست نزنه) كه اگر نرم افزاري كه داري ازش استفاده ميكني اين رو ساپورت كنه موجب افزايش سرعت ميشه.
اوركلاكرها معمولا Q6600 رو به علت باس كمتر و قابليت اور بيشتر ميپسندند چون اصولا اوركلاك يعني كار اقتصادي هر چند كه Q6600 در حالت اوركلاك كامل حدود 100 وات بيشتر از Q9300 مصرف ميكنه و سيستم خنك كاري بهتري ميخواد.
در سطح متوسط E2180 هم جوابگو هستنقل قول:
انتخاب خوبي كردي چرا انقدر نگراني
خیلی ممنون از راهنماییتون.یعنی تفاوت قدتشون زیاده یا نه.بعد در انتخاب cpu بیشتر باس مطرحه یا کش. به نظر شما با پول حدود 200 تومن q6600 بگیرم یا تا 250 بهترش هم هست؟نقل قول:
در CPU هاي اينتل طبق اعلام خودشون هم كش مهم هست هم باس و هر چه اين 2 تا بيشتر باشه قدرت سيستم بالاتر ميرهنقل قول:
با 200 تومن Q6600 بهترين انتخاب هست بعديش همون Q9300 هست كه گرونه و تفاوت قدرت انقدر نيست كه 100 تومن ارزش داشته باشه. بنابراين همون Q6600 رو با يه پاور مناسب و يه مادبرد با قابليت اوركلاك خوب بگير. درسته كه فركانس Q6600 2400 هست ولي حداقل روي 3000ش حساب كن چون مثل آب خودن تا فركانس 3000 اوركلاك ميشه اون موقع غولي ميشه واسه خودش.نقل قول:
سلام
من میخوام Phenom 9850 بخرم از این بهتر هم هست و چیه ؟
دلیلش رو هم بگید .
راستی در حدود 300 هزار تومان چه کارتی گرافیکی بگیرم ؟
با تشکر
بدرد نمیخوره اینتل بگیر ارزونتر از اون Q6600 اینتل هست که کمی هم از Phenom 9850 قویتره گرونتر از اونم Q9300 هست که قویتره از جفتشون و حدود 300 تومنم هست , ولی Q6600 انتخاب خیلی خوبیه .نقل قول:
E8400 قوی تره یا q6600 ؟
در ضمن قیمت E8500 -E8400-E8200-E7200 رو می خواستم.:20:
اگه نرم افزارت بتونه از هر چهار هسته استفاده كنه و يا اينكه معمولا چند تا برنامه رو با هم ران ميكنه Q6600 بهترهنقل قول:
از کجا بفهمیم که یه نرم افزار میتونه از هر 4 هسته بصورت بهینه استفاده کنه؟نقل قول:
تو review اون برنامه باید دنبالش بگردیم؟
َدرسته بايد تو رويو دنبالش بگردي ببيني مثلا تفاوت سرعت اون نرم افزار بين E6600 و Q6600 چقدرهنقل قول:
متاسفانه Task manager فقط ميزان استفاده از پردازنده ها رو نشون ميده و مقدار بهينه رو نشون نميده مممكنه يه نرم افزار چهار هسته رو ساپورت كنه ولي با راندمان خيلي كم در انصورت CPU USAGE صددرصد ميشه ولي سرعت زياد اضافه نميشه
دوستان میشه بمن بگید این CPU خوب هست یا نه؟قدیمی هست یا جدید؟
Intel Core 2 Duo Processor E6700
2.66 GHz Speed
1066 MHz FSB
4 MB L2 Cache
مرسی
نه خوب نيست(نه كه خوب نيست تو رنج قيمتش انتخابهاي بهتري هم هست) يعني يكم قديمي شده بعد از اون سري باس 1333 امد و بعد از اون 45 نانومتري بودجت چيه و واسه چه كاري ميخواي
سلام
آخرین قیمت E4600و E8200و E8400و Q6600 را کسی میدونه؟
اقا سلام e4500 پردازندهی خوبی یا نه؟
تو بخش قيمت روز قطعات بپرسنقل قول:
سلام آقایان محترم
من بین
Intel Dual Core 2.2 E2200 , AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600
کدوم بهتره و اینکه چه مادربردی براشون عالیه ؟؟؟
با سلام
آقا من دچار شک و تردید شدم با اینکه 8 سال هست که AMD کار میکنم فقط!!!!
یک بهم بگه صادقانه نه از روی تعصب من بین Phenom 9850 و Core2 Quade6600 کدوم رو انتخاب کنم!!!
و سوال دیگه اینکه این FSB سی پی یو های AMD از اینتل بالاتره و به چه کاری میاد؟؟؟؟؟
میدونم که این دو سی پی یو بهم دیگه نزدیک هستند و البته Phenom تقریباً 25 هزار تومان بالاتره اما FSB سی پی یو اینتل 1066 هست و FSB سی پی یو AMD برابر 3600 این تفاوت به چه کاری میاد؟؟؟؟
من البته بیشتر برای بازی از سیستم استفاده میکنم و بعضی مواقع هم کارهای Encoding
متشکرم
عزیز FSB مال اینتل هست و در AMD قضیه فرق می کنهنقل قول:
به نظر من فنوم رو بگیر
AMD رو بگیرهم قیمتش مناسب هم از نظر کارایی خوبهنقل قول:
من خودم اسفند Motherboard M2A-VM رو با CPU ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4800 گرفتم واسه یکی از دوستام ولی وقتی کار می کردم باهاش و ویندوز ویستا ریختم روش همش اررور میداد آخر ویندوز یا الکی ریستارت می کرد، نیمیدونم در کل آدم پول داشته باشه دغدغه نداشته باشه راحته .....
بیشتر برای بازینقل قول:
بین 250 تا 300
شک نکن Q6600 بخر بره این دو CPU هم از نظر قدرت بهم نزدیکند , Q6600 یکمی قویتری که تازه 20-30 تومنم ارزونتره . مسئله دیگه توانایی اورکلاک این CPU هست که خیلی خوبه و به راحتی میشه ازش قدرتی بیشتر از قدرت پایش گرفت که phenom 9850 با اینکه اسم Back Editition رو یدک میکشه ولی به شکل کاملا مسخره ای اورکلاک میشه و پتانسیل خوبی برای اورکلاک نداره. پس من نمیدونم چه دلیل عقلانی واقعا میتونه برای خرید phenom 9850 وجود داشته باشه یکمی به من بگه منم بفهمم تو رو خدا .نقل قول:
q9300 بگیر حدود 300 تومنه .نقل قول:
دقيقا همين مشكل من با M2n-vmداشتم ولي پردازندش 3800X2 بود رمهاش هم پاتريوت برديم رمها رو عوض كرديم ويندوز نصب شد ولي باز هم مرتب ريست ميكنهنقل قول:
در كل اين مادربردها مادبردهاي خوبي نيستند و ربطي به پولش نداره Asrock wolfdate 1333-d667 چهلو پنج تومنه و يه مادبرد عالي با گرافيك آنبورد هست خوب هم اوركلاك ميشه
شما خودت این CPU رو اورکلاک کردی که داری نظر میدی که اون اسم رو یدک میکشهنقل قول:
خواهشا روی چیزی که کار نکردین نظر ندین
من یکم خنگم میشه یکی توضیح بده اورکلاک میشه یعنی چه ؟؟؟ هاای که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟
عزیز مشکل از مادربورد بوده یا سایر قطعاتنقل قول:
این مادربورد رو من برای چند تا مشتری بستم هیچکدومم مشکلی نداشته
اینو شما از کجا فهمیدی بگو منم بدونمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو به این آدرس آموزشش هست به همراه توضیحات
با همه مادربورد ها سازگاره؟نقل قول:
با مینهای با چیپ P35 به بعد سازگاره مثلا P31,P35,X38,X48 با بعضی از مینهای 965 هم سازگاره .نقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
برم ببینم کجا میتونم پیداش کنم:20:
به اقا رو دادش ما خودمون این کاره ایم ولی من اورکلاک نکردم Phenom 9850 رو ولی با خنک کننده بادی حداکثر تا 2.9-3.0 بیشتر اورکلاک نمیشه ولی Q6600 با اینکه فرکانس پایینتری داره ولی راحت تا 3.6 یا بیشتر هم اورکلاک میشه اینو هر آماتوری هم حتی تو این فروم میدونه که پردازنده ای AMD در مقابل توان اورکلاک Intel Core 2 ها هیچ حرفی برای زدن ندارن و اون Blackedition و باز کردن Multi و از این جور کاراها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا در عمل تاثیر آنچنانی داشته باشه این جزو بدهیات به حساب میاد دوست عزیز و بحثی روش وجود نداره .نقل قول:
اینجا رو ببنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز اگه بخوني ميبيني با چه مادربوردي اور شده تو كه واردي بهتر ميدوني با يه مادربورد ديگه قضيه فرق مي كنهنقل قول:
دوستان عزیز اگه ممکنه کمتر به پستهای همدیگه گیر بدید! اینجا بخش مشاوره است و کسی که سوال کرده خودش باید از روی نظرات بقیه قضاوت کنه و بهترین گزینه رو برای خودش انتخاب کنه.
بحث های فنی رو در قسمت پردازنده و مادربورد ادامه می دیم و اونجا گیر دادن کاملا آزاده!
((منظور من شخص خاصی نبود و کلی گفتم.))
ممنون.