آقا....
من سی دی و دی وی دی خونم کم شده...
هر کی هرچی دم دستشه برداره بیاره....
من میخوااااااااااااااام(اسما یل گریه و لوس بازی...)
ور دارید بیاریداااا (ویستا و آفیس 07 دارم)
پیوست:همش که شد پرانتز....!!!!
مخلصیم
Printable View
آقا....
من سی دی و دی وی دی خونم کم شده...
هر کی هرچی دم دستشه برداره بیاره....
من میخوااااااااااااااام(اسما یل گریه و لوس بازی...)
ور دارید بیاریداااا (ویستا و آفیس 07 دارم)
پیوست:همش که شد پرانتز....!!!!
مخلصیم
فيلم ميخواي ؟نقل قول:
من برات فيلم ميارم ! فقط پول يادت نره كه مجاني نميشه !
راستي من معلوم نيست بيام يا نه
وقت دكتر دارم ... اگه شد (اين اگه شد يعني اگه دير نشده بود ... حسش بود ... پولش بود ... و ...) از همونجا يه ضرب ميام
آقا دمت گرم اگر دی وی دی ویستا زیادی کرده ما هم میخواهیم. و دستان دوستانه یشما را به گرمی میفشاریم.نقل قول:
در ضمن به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردیکه شیرینی را امین میخواد بیاره ولی یه چیزی را فراموش کردی که باید بگی حتما از نوع خامه ای را بیاره.:laughing:
خوبه چتر باز ها دارن مشخص می شن !!!!!!!
آقا من تو یاهو گفتم که چی میخوام. شما اگر زدی و فردا آوردی من حتما هزینشو میدم. با تشکرنقل قول:
یادآوری
( دی وی دی های عکس با کیفیت خفن)
آقا این پست جا مونده بود که اینجا میذارم. چون جوابشو باید دوست عزیزمون میدید و من یادم رفته بود
بابا ما تو تابستونش توپ میوردیم کسی بازی نمیکرد حالا تو زمستون که دیگه هیچی.نقل قول:
فکر نکنم بیارم. البته اگر 6 نفر تعهد بدند که بازی میکنند. (از نوع کتبی) من هم توپ میارم. در صورت
عمل کردن خلاف تعهد موظف هستند که خسارتهای خرید توپ و حمل ونقل را بپردازند.:)
عکس هم بگیرین بذارین تو سایت
باشه....نقل قول:
خب بگو نمیام دیگه.....
سلام
امین ضد حال نزن پاشو بیا
من برات تجهیزات گرمایی میرام
که یخ نکنی
سلام
حالا كه قراره انواع دي وي دي ها رو بياريد يكي هم براي من دي وي دي اين فيلم رو بياره كه خيلي دنبالشم:
DOA: Dead or Alive
محصول 2006 با بازي holly valance
--------------------------------
امين اگه نيايي ديگه هيچي ها. خيلي دلم برات تنگ شده.
آقا فقط چند ساعت تا قرار مونده ی چیزی حدود 5 ساعت
پس دیگه کسی بهونه نیاره تیاد به بعد چهار پنج ماه میخایم دور هم باشیم
موفق باشید
تهران برف نمی آد یادتون نره الفین رو بندازین تو آب ها !!
بی تربیییییت....نقل قول:
2/5 تا شروع قرار مونده...
هر کس میخواد حسرت به دل بمونه نیاد
مخلصیم
به جان الفین من دوست داشتم بیام ولی قرارتون وسط امتحان های دانشگاهه منم که دانشگام تهران نیست واسه همین از حضور در این قرار معافم ...
راستی الفین رو انداختین تو آب یه عکسم ازش بگرین بذارین اینجا من ببینم لذت ببرم !!!
جاوید راستی اون چیز (بوف.....صدای سیلی بود)!!!نقل قول:
آقایون نیم ساعت بیشتر نمونده خفن سعی کنید بیاییدها. نامردید اگر بتونید و نیاییید.نقل قول:
در ضمن جاوید جان از این شعارها نده که اگر دفعه بعدی بیای الفین یه توطئه میکنه و همگی سعی تو استخر کردن تو میکنند. خفن مواظب خودت باش.
مصطفی جان آخه الفین خیس باشه خوشکل تره بر اساس معنای کلمه الفین ....!!!
الفین چیز ... زیر آب صدا نداره !!!
سلام
من همین الان رسیدم خونه
با اینکه هوا سرد بود ولی خیلی
خوش گذشت 10 نفر امده بودن
الفین رو تو آب ننداختین به یاد من !
نه
نشد خیلی مقاومت کرد
آقا این قرارم تموم شد ولی کسی نیومد چی شد پس همه میگفتن که میایم همین بوود
خیلی خوبه 100000 نفر اومده بودنند واقعا" لذت بردیم بازم دم همون کاربران و مدیرای قدیمی و همکارا گرم که همیشه پای ثابت هستن
عکس گرفتین یا ترسیدین با موبایلتون عکس بگیرین بهتون بگن جواد ؟!؟
اوووووووووووف !
من تازه رسيدم
چقدر هوا سرد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرما رو خورديم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين سيديهاي منو نديدين ؟ كلي سيدي آورده بودم
اما موقع برگشتن چيزي يافت نشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رضا تو نديدي ؟
تو وقتی داشتی میومدی سر قرار چیزی نخرد تو سرت؟؟؟نقل قول:
من دیدم رضا پیچوند !!!
تازه داشت cd مهران هم میپیچوند !!؟؟
دوستان می بخشید که من نیومدم ! دلیل من موجه بود !!! من رفتم سمنان برای دانشگاه ! متاسفانه مجبور بودم
سلام
اشکالی نداره فربود جان
انشالله قرار بعدی بیا رویتت کنیم
امرزو خیلی خوش گذشت و جای همه خالی بود. افرادی که تشریف آوردند عبارتند از :
مصطفی عشقی
مافیا
مهدی بست
بابک
محمد_ست
محمد_1000
امین
رضا (مدیر انجمن زبان انگلیسی)
الفین
فکر نکنم کسی را جا انداخته باشم. اره همین 9 نفر بودیم. و خفن جای همه خالی بود ولی خداوکیلی عجیب سرد بودها (البته من که نه) ولی کلی گفتم.
واقعا حیفه استفاده کنید و در قراراها بیایید که بیشتر به نفع خودتونه.
انشاءالله که همه را در قرار بعدی میبینم.
من خدا نکنه که فرند را ببینم که اگر ببینم دمار از روزگارش در میارم که دیگه کسی را قال گذاره.
نه نشد. یعنی خیلی مقاومت کرد و شانس آورد که طرف استخر نرفت وگرنه به خاطر اون دستمزد هم که شده حتما این کار را میکردم. :laughing: :biggrin:نقل قول:
مهدي87 رو ننوشتي !نقل قول:
فکر نکنم کسی را جا انداخته باشم.
مهدی 87 که بن شده
ولی با این حال نباید فراموش کرد
چون بلاخره اومده دیگه
من ساعت 5 اومدم و خواستم بيام توي جمعتون ولي ديدم دوربين داريد و از اونجايي که من با عکس گرفتن مشکل اساسي دارم و بيشتر از 8 سال ميشه که غير از عکس پرسنلي عکس ديگه اي نگرفتم به روي خودم نياوردم و به راهم ادامه دادم و فقط از جلوتون رد شدم و با اينکه 1.5 ساعت طول کشيد تا برسم پارک لاله ولي برگشتم خونه
كو پس. ماكه عكسي نميبينيم
شوخي ميكني ؟نقل قول:
اتفاقا 2 تا عكس بيشتر نگرفتيم كه اووونا رو هم تو سايت نميخوايم بزاريم !!
همينه كه هست
آقا از این قرارتون عکس بزارید ببینیم
البته امین و مافیا رو دیدم اما الفین و دیگر دوستان رو ندیدم :دی
عجیبه الفین رو ندیدی تقریبا تو همه قرار ها اومده ....نقل قول:
آقا از این قرارتون عکس بزارید ببینیم
البته امین و مافیا رو دیدم اما الفین و دیگر دوستان رو ندیدم :دی
حیف شد می خواستم رو در رو یه چیزی به مافیا بگم حیف نتونستم بیام !
امینم دلم می خواست ببینم
مهدی بستم که قبلا دیده بودم
بابکم می خواستم بندازم تو آب مثل الفین که نشد !!!
آقا انقدر گیر نده به انداختن بچه ها تو استخر. ما بچه ها توی این قرار نقشه هایی را بریت کشیدیم. بیبشتر از این گیر بدی ، حتما و حتما نقشه ها عملی میشه. ها. پس خفن مواظب خودت باش.:)نقل قول:
بابا خالی نبند مصطفی جان دیگه یه کاری نکن تو هم بندازم تو آب ها (البته شما بچه محلی اینکارو هیچ وقت نمی کنم) من بینتون یه ستون پنجم داشتم اطلاعات داده بهم از قرار اصلا در مورد من حرفی زده نشده !نقل قول:
آقا انقدر گیر نده به انداختن بچه ها تو استخر. ما بچه ها توی این قرار نقشه هایی را بریت کشیدیم. بیبشتر از این گیر بدی ، حتما و حتما نقشه ها عملی میشه. ها. پس خفن مواظب خودت باش
خب الان فرض کن رو در رو هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نمی شه با نوشته بیان کرد چیزی که می خواستم بهت بگم می ترسم یه وقت بد برداشت کنی حالا باشه واسه قرار بعدی که اومدی !!