من تو اینترنت قیمت 585 تومن هم دیدم...آدرس و مشخصات فروشگاه هم گذاشته بود طرف...تلفن هم گذاشته بود...یعنی این قیمتا هم بالاتر از قیمتای واقعی هست؟؟؟؟
Printable View
من تو اینترنت قیمت 585 تومن هم دیدم...آدرس و مشخصات فروشگاه هم گذاشته بود طرف...تلفن هم گذاشته بود...یعنی این قیمتا هم بالاتر از قیمتای واقعی هست؟؟؟؟
دوستان حالا خداوکیلی( ان 93 -ان 93 آی) بگیرم یا ان 95 ؟
بعضیا میگن 5 مگاپیکسل ان 95 واقعی نیست!!
راستی صدای ان 95 به اندازه ای هست که آدم شاکی نشه؟ یعنی به ان 93 میرسه؟
:31:نقل قول:
ممنون که بالاخره جواب صریح دادی
ضمنا شما بهترین (یکی از بهترینها ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربر این کلوپ هستی که دلش میاد چپ نگات کنه
آره اینم بالاتر از قیمت واقعیه آخه ان95 دست دومش حدود 570 تا 80 هست و گرون گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه هم گوشی نو هست که سریع برو چندتا شو بگیر من ازت دونه ای 600 می گیرم میدم به دوستام که مغازه دارن اخه اونا 650 می فروشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من هم قبل از اینکه خودم صداش رو بشنوم از دوستان هی می پرسیدم
ولی حالا که با گوش خودم شنیدم می گم صداش هم خوبه هم شفففففففففففاف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این هفته می گیرمش شما هم حتما ان95 بگیر ....همه چیزش توپه انصافا حرف نداره
بگیر...نقل قول:
حتما بگیر...!
درنگ نکن...!:46:
خداوکیلی خودت باید تصمیم بگیری...!نقل قول:
من خودم به شخصه دوست دارم همه گوشی هارو برای مدتی داشته باشم و تست کنم اما هنوز قسمت به N93 نرسیده...
درباره دوربین هم می تونی از نمونه عکس هایی که تو تاپیک گذاشتم استفده کنی...
از نظر صدا هم مشکلی برای شاکی شدن نیست...
همه چیز حله...!:46:
اختیار داری عزیزم...!نقل قول:
من کوچیک شمام...!
چه از نظر سنی چه از نظر جسمی...:31:
ایمان جان خیلی پر انرزی به نظرمی رسی!نقل قول:
امیدوارم هرچه زودتر به n95 برسی:11:
tanzad عزیز شما هم خیلی مایه دار به نظر میرسی!نقل قول:
البته حق داری. تا آدم از یه گوشی استفاده نکنه نمیفهمه چجوریاست
تو اینترنت بررسی کردم بعضی از عکسای گرفته شده با n95 خیلی باحاله ولی بعضیاش یه جوریه!
حالا این نمونه عکسای تو کجاست؟
قربونت:40:
با ذکر این موضوع که "خداوند سرچ را آفرید!" عکس هارو باز برات می ذارم تا ببینی...نقل قول:
عینا با حجم واقعی و بدون دستکاری...
کد:http://www.1pesar.com/images/Img039.jpg
کد:http://www.1pesar.com/images/Img042.jpg
من قیمتهای تهران رو گرفتم قیمتهای اینترنتی رو هم دارم اتفاقا قیمتهای اینترنتی ارزونتره ولی هیچکدوم فروش درست حسابی ندارن قیمتهای تهران رو که گرفتم بدون گارانتی از 640.000 تومان پایین تر نیست گوشیهای گارانتی دار رو هم که اصلا حرفشو نزن که واقعا پیدا نمیشه ولی من از یکی از آشناها با گارانتی اتصالات گرفتم 780.000 تازه با تخفیف:41: البته باید بگم دعا نکنید که ارزون بشه چون بلایی که سر N73 اومد اصلا دوست ندارم سر N95 بیاد...نقل قول:
نقل قول:
ای بابا ایمان جان تو هنوز نگرفتی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تو که اتیشت از هممون بیشتر بود..
من که یکی 3 روز پیش گرفتم و بی خیال پاکت شدم.خدایی اخرت گوشیه.رفته بودم یا N95 بگیرم یا N93i .
ولی خوب از N95 به هیچ وجه نمیشد گذشت.
منم پیشاپیش میگم مبارک:10::10:
سر این گوشی ها بلا زیاد میاد...!نقل قول:
حرف ارزونی N73 که میشه تبدیل به یک شکل دیگه میشم...!:31:
600 تومن خرید من کجا و قیمت حالا کجا...!
فعلا به عنوان ثواب مورد استفاده دوستی عزیز هست...!!! (عزیز عزیز:31:)
احتمالا این بلا خصوصا با اومدن برادر 8 گیگابایتی N95 سر این گوشی هم میاد...
نقل قول:
دوستان جواب من رو لطف کنید:10:
چشم...!نقل قول:
درباره جزییات نقشه ایران باید بگم که نع...!
فعلا چنین چیزی در کار نیست...
در مورد ردیابی جی پی اس هم باید بگم که تا اونجایی که من می دونم با اون می تونی موقعیت خودتو ردیابی کنی البته باید نقشه با جزییات هم داشته باشی...
در مورد ردیابی دیگران چیزی نمی دونم...
اگه بشه که خیلی خوبه...!
نقل قول:
ای رفیق یه زمانی خیلی پر انرژی بودیم به طوری که چنان روی بچه های سونی اریکسون رو کم می کردم که می خواستن اخراجم کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا ولی همون موقع هم بچه های خوبی مثل شما بودن ..هنوز هم هستن بعضیا که قدیما هم بودن مثل سامان جان یاد اون روزا یادمه یه بار می خواستم از اینجا برم چقدر بچه ها محبت داشتن و گفتن اگه ایمان بره ما هم می ریم نمی دونم چرا الان کم پیدا شدن dj mamal.sasan info.Rjoun.cod3r. و بیلچه و خیلیای دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز پس بی خیال PPC شدی همون بهتر که بی خیال شدی ....من می دونی که ppc گرفتم و اون موقع ها یک میلیون نداشتم که بدم ان 95 بگیرم ولی حالا ppc رو فروختم و این هفته می گیرمنقل قول:
آتیشم هم هنوز بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا چيکار کنيم اين Gps تو تهران کار کنه
همون کاری که قبلا توسط دوستان توضیح داده شده...نقل قول:
مگه تو تهران کار نمی کنه...؟
دوستان امروز یکدستگاه N95 خریداری شده با گارانتی نیاتل 580 چطوره ؟
نقاط ضعف n95:
عمر ضعیف باتری
عدم امکان شارژ با استفاده از USB
عدم تجهیز به رادیو FM دارای RDS
سیستم کمکی جستجوی صوتی GPS
ناکارآمدی تراشه GPS با نرم افزارهای سایر شرکت ها
عدم امکان ویرایش اسناد برنامه های Office
عدم وجود تنظیمات نوردهی به صورت دستی
به شدت مواظب باش چون عمری از این گوشی گذشته ممکنه اصل نباشهنقل قول:
دوستان امروز یکدستگاه N95 خریداری شده با گارانتی نیاتل 580 چطوره ؟
غیر از اون. سیاست شرکت نوکیا تولید محدود هست .
تبریکات...نقل قول:
خوبه بد نیست...!:46:
مهم ترین مشکلش همون باطری هست...نقل قول:
اما استفاده از شارژ به وسیله یو اس بی یکی از محاسن گوشی های سونی اریکسون هست تا جایی که حتی گوشیی مثل K750 هم از این مورد بهره میبره و متاسفانه من تا به حال در هیچ کدوم از گوشی های نوکیا این مرد رو ندیدم...
در مورد تنظیمات نوردهی هم منظورتون رو نمی فهمم که نور صفحه رو میگین یا نور فلاش...؟
نقل قول:
یعنی هیچ جایی نیست که ما این نقشه ها رو ازش بخریم.یا از اینت دانلود کنیم؟
اگه اینجور باشه که میشه گفت کلا تو ایران این سیستم به کار نمیاد.چون مهمترین کارایی GPS همین نقشه ها هستش:13::13::13:
راستی tanzad جان این اموزشی رو که گذاشتی تاثیری داره.مثلا من که اهواز هستم فقط یه جاده اصلی نشون داده با کارون.حتی اگه یه جاده دیگه هم اضافه کنه خوبه.حالا اضافه میکنه؟
یه چیز دیگه.تا حالا کسی با GPS زوم کرده روی کشورهای دیگه؟مثلا خود امریکا؟ که ببینه نقشه ی اونها کامل هستش یا نه؟با تمام جزئیات؟
فکر می کنم منظور تمام تنظیمات نوردهی مربوط به گوش باشه که اختیار کامل راجع به تنظیمات اونا رو ندارینقل قول:
در مورد تنظیمات نوردهی هم منظورتون رو نمی فهمم که نور صفحه رو میگین یا نور فلاش...؟
مثله :
نور فلش .نور صفحه وحالا هر نور دیگه
دوست عزیز، gps جایی که دستگاهی که gps داره رو نشون میده، از اینجا نمیشه روی نقشه آمریکا رفت که...باید بریم یه سر آمریکا تا ببینیم نقشه اونجا کامل هست یا نه...که مطمئن باشید هست...تو لندن هم درسته درست کار میکنه...نقل قول:
نقشه شهر های دیگه احتمال داره به نقشه های گوشی اضافه بشه...امیدوار باشیم که ایران هم جزء این کشورها باشه...
جواب این سوالم رو هم اگه لطف کنی ممنون میشم:11:نقل قول:
مرسی.:10::10:نقل قول:
راستش از maploader ورژن 1 به ورژن بعدی، کلا نقشه ایران حذف شد...حالا نمیدونم تو ورژن بعدی که ارائه میکنه ایران رو حساب میکنه یا نه...نقل قول:
ايا n95 ارزش خريدن داره ?
من الان گوشي ان 73 دارم مي خوام 95 بگيرم ايا بگيرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
از من خواستن از N95 اطلاعات جم کنم
لطفا بگین که آیا این گوشی تقلبیم داره؟ اگه داره لطفا بگین مشخصات اصلیش چه جوریه(اگه لینکی در این مورد هست لطف کنید)
دوربینش اپتیکال زوم داره؟
صداش در حد N73 Me هست؟(امید وارم بیشتر باشه)
ممنون
بله مدل چینیه اون که خیلی تابلویه فقط شکلش شبیه ان 95 هستنقل قول:
سلام
از من خواستن از N95 اطلاعات جم کنم
لطفا بگین که آیا این گوشی تقلبیم داره؟ اگه داره لطفا بگین مشخصات اصلیش چه جوریه(اگه لینکی در این مورد هست لطف کنید)
دوربینش اپتیکال زوم داره؟
صداش در حد N73 Me هست؟(امید وارم بیشتر باشه)
ممنون
مدل دیگر که حرفه ای تر هست و حتی made in finland زده
مشخصه های اصلی n95:
ساختار کشویی دو طرفه
کلید های مخصوص پخش موسیقی
مود افقی صفحه نمایش
بلندگوی استریو
شیار کارت حافظه microSD
پشتیبانی از UMTS، Wi-Fi، USB
بلوتوث استریو و مادون قرمز رادیو FM
دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز به فوکوس اتوماتیک
قابلیت ضبط فیلم با رزولوشن VGA
سیستم GPS
مبتنی بر سیستم عامل سیمبین سری 60
پایه صوتی 3.5 میلی متری استاندارد
صفحه نمایش بزرگ
اگه انگلیسیت خوبه سایتدر مورد مقایسش با گوشی n73 باید بگم هرچند از لحاظ فنی و ساختاری این دو نوع کاملا با هم متفاوتندکد:www.gsmarena.com
ولی n73 در مورد صدا از n95 کاملا پاینتره (از لحاظ کیفیت) و از لحاظ بلندی صدا برابر البته در بعضی آهنگها n73 بیشتر نشون داده و این طبیعیه چون از لحاظ کیفیت صدا پایینتره
و حتما هم میدونین گوشیه k750 رو هم با پایین آوردن کیفیت میتونین صدایی بیش از n73 بدست بیارین
در حقیقت اکولایزر ها این کار رو انجام میدن
دوست خوبم خرید گوشی کاملا صلیغه ای هستنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
ايا n95 ارزش خريدن داره ?
من الان گوشي ان 73 دارم مي خوام 95 بگيرم ايا بگيرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی از لحاظ فنی n95 خیلی بهتره
اگه صبر داری . صبر کن ان 95 با مموری 8 گیگ بیاد که:
پوشش لنز دوربین گوشی حذف می شود
باتری فوق الاده قوی تری به گوشی اضافه میشه( 1200mah)
البته دیگر جایی برای کارت حافظه در گوشی وجود ندارد
قیمت این گوش 570 یورو خواهد بود بدون احتساب تعرفه واردات
نقشه ای که در دسترس هست فعلا همینه...نقل قول:
جاده های اونم خیلی کم هست...
در مورد نقشه امریکا هم که اگه زیاد به دیدنش علاقه داری میتونی دانلودش کنی...!:31:
یه کم حجمش بالاست البته چون نقشه ش کامل هست به صورت قسمت بندی و ایالتی شده که می تونی یدونشو به عنوان دلخواه دانلود کنی و روش زوم کنی...
دوست عزیز...نقل قول:
فلش اینطور گوشی ها به دلیل حرفه ای بودن فقط در همون حد یه لحظه روشن شدن قابل استفاده هست...
مثل فلش دوربین های عکاسی که نمیشه به طور مداوم روشن نگه ش داشت...
اما در مورد تنظیمات نور داخلی صفحه و صفحه نمایش همه چیز کاملا محیاست...
کم و زیاد کردن نور صفحه و غیره...
انتظار دیگه ای دارین...؟!
الآن که دیگه قیمتش نسبتا خوب شده و میشه حتی زیر 600 تومن گیرش اورد...نقل قول:
چرا ارزش نداشته باشه...؟!
در مورد لینک برای اطلاعات تقلبی و اصلی بودن گوشی می تونی یه نگاهی به صفحه های قبل همین تاپیک بندازی...نقل قول:
دوربینش زوم اپتیکال نداره...
صداش هم در حد N73 معمولی هست...
N73 ME به دلیل داشتن یه اسپیکر بیشتر از نظر بلندی صدا از این گوشی قویتره...
سلام
دوستان کسی راهی برای فیلم برداری n95 پیدا نکرد چون توی شب فلشش روشن نمی شه (فقط فلش قرمزش روشن میشه که اونم فایده ای نداره).
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم.
نقل قول:
به نظر من هیچکس این گوشی رو فعلا نخره چون هنوز خط های ارطباتات سیار که بیشتر مردم دارن gprs و ... رو نداره ولی من تو یه سایت خوندم که این شرکت وعده ی 1 یا 2 ماه رو داده بود که بعدش سیستم ها پیشرفته تر میشه در ضمن تو یه جای دیگه هم خوندم که سیستم mms ایرانسل هم تا 1 سال قطع :41: