آقا Theme چه موبایلی به 5700 هم میخوره؟
Printable View
آقا Theme چه موبایلی به 5700 هم میخوره؟
من يه همچين مشكلي اصلا ندارم...نقل قول:
خوب اينكه چيزي نيست همون اولاي تاپيك آقاي شهاب آسماني بيان كردن كه گوشيه من فارسي داره و از كارخونه هم اومده...نقل قول:
ولي واسه من و خيليا فقط عربي داره با كيبورد عربي... نمي دونم والا فكر نكنم مشكل داشته باشه...
حالا اگه دوست داري برو اولاي تاپيك رو بخون...
تقريبا تمام تم هاي گوشي هاي سيمبين سري 60 ويرايش سوم به اين گوشي مي خوره...نقل قول:
از جمله ان 95 و ان 73 و ..
سلام من خیلی دوست دارم تم اصلی ان 73 موزیک و معمولی رو داشته باشم کسی داره بزاره ممنون می شم دوستان
مال منم فارسیه ولی ازش استفاده نمیکنم..چون گوشی رو جواد میکنهنقل قول:
تمهای N73 ,n95 سازگاری بیشتری دارننقل قول:
خوب منم همینطورنقل قول:
چشم...ببینم پیدا میکنمنقل قول:
منم کمی این پارازیت ها رو همین الان متوجه شدمنقل قول:
تا حالا دقت نکرده بودم.
منم این مشکل رو ندارم.نقل قول:
بله این برنامه بهترین برنامست.نقل قول:
من که کلی باهاش حال کردم.
پی تی عتیقه شده دیگهنقل قول:
آره راست میگه من به زور اوردمش اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریم امیر جان.
نقل قول:
سلام
در حالت pc suite وقتی که می خواد درایور رو نصب کنه اول nokia 5700 xpressmusic رو نصب میکنه بعد می خواد Nokia gsm phone parent رو نصب کنه دیگه قطع میشه و error میده و میگه درست نصب نشد و کار نمیکنه ولی در 2 حالت دیگه درست نصب میشه و کانکت میشه.
در مورد smartmovie هم در چند صفحه قبل مشکلم رو گفتم که الان که فیلم پخش میکنم بعد 5ثانیه می نویسه:
program damged
(3309137419)
بعد گوشی ریست میشه.البته توی چند تا از فروم های خارجی که نگاه میکردم دیدم دقیقا همین اشکال رو n95 ,n73 هم دیده شده و می گفتند به خاطر نرافزاره یعنی اونایی که کرک شدن و غیرقانونیه.البته من خودم 2-3- هفته استفاده میکردم ازش.بهترین برنامه بود ولی حالا دیگه نمیشه . اگه تجربه یا راهنمایی در این مورد دارید بفرمایید .ممنون میشم.
شما واقعا چشم قوی داری که اینقدر حرفه ای نگاه LCD می کنی...به شخصه اصلا دقت زیادی نداشتم رو این موضوعنقل قول:
نظری هم ندارم.چون کارم نه الکترونیک هست و نه سخت افزار...من تخصصم IT هست :31:
دیگه قرار نشد PT رو مسخره کنی ها :20:نقل قول:
بالاخره اون پی تی عتیقه رو ول کردی؟؟؟
PT عشق من بید :46:
بزرگترین فروم ایرانی و در عین حال دموکراسی
همیشه به عنوان الگو من ازش در فروم های دیگه استفاده کردم
این مشکل رو فقط شمادارید....گوشی رو مستر ریست کنیدنقل قول:
با سلام ..دوستان یک سوال دارم..من وقتی با گوشی فیلم میگیرم..و بعد تماشا میکنم...صداها حدود 2 ثانیه زودتر از تصویر پخش میشه...ایا همه این مشکل را دارند..کیفیت فیلم خیلی عالیه..اما صدا زودتر پخش میشه...میشه کاری کرد که درست بشه؟؟
پی تی چیه دیگه....
یه فروم نصف ونیمه فارسی....
یوزر هاشو سمت چپ مینویسه...
دوستان خواهشا بحث رو منحرف نکنیننقل قول:
سلام.يه خبر من ديروز در جمهوري بودم ،گوشي 5700 انگار عتيقه شده باشه،از هر 100 تا مغازه يكيشون داشت،از يكي از فروشنده ها پرسيدم چرا اينجور شده!گفت:كلا در بازار 5700 كم شده.فكر كنم بايد منتظر گرون شدن اين گوشي باشيم.بايد اين فرومو از فروشنده ها پنهان كنيم،چون جز خوبي ،از اين گوشي چيزي نمي گه:31:.آخه من هنوز اين گوشيو نخريدم:41:به من رحم كنيد.:42:
نه :18:خدا کنه گرون نشه اخه من هم میخوام بخرم :27:نقل قول:
امیر جان که تخصصشون ای تی هست پس جوابمو نداد.ممل جان شما میتونید جواب سوالهای منو در صفحه ی 119 این تاپیک بدی؟؟؟؟اگر شما نی زنمیتونید جواب بیدید پس تهرانشهر عزیز جواب بدن!!اگه ایشون هم نمیدونن جوابشو پس ابراهیم خان و علیرضا خان جواب این سوال منو بدن!
رپ بوی جون همونطور که گفتم این پارازیتها ردر ال سی دی تمام گوشیهای نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون که از رزولوشنهای 208 در 176 و 240 در 320 استفاده میکنند وجود داره پس نگران نباش!من این موضوع رو فقط جهت اطلاع در مورد دلیل وجود چنین پارازیتهایی مطرح کردم!
بچه ها خبر خبر:متاسفانه مطلع شدم که 5700 balck edition نیز تولید شده!!!همچنین نوکیا 5610 اکسپرس موزیک نیز که اینفرارد نداره و دوربین 3.2 مگاپیکسلی داره قرار 4 ماهه ی اخر 2007 تولید بشه!!البته در مورد قدرت سی پی یو و سیستم عامل این گوشی هیچ اطلاعی در دست نیست و حتی سایت جی اس ام ارنا نیز در مورد سی پی یو و چیپ موزیک و سیستم عامل این گوشی هیچ توضیحی نداده و از این جهت میتونیم مطمئن باشیم که 5700 بالاتر از 5610 هست (چه از لحاظ عددی و چه از لحاظ امکانات!!)
heeey i just wanna ask what is the diffrence between nokia 5700 totally black edition and normal nokia 5700, if there is any resources (in english) for ur replay plz write it down.
در میان نظرات خوانندگان سایت جی اس ام ارنا پر هست از این سوالها!!حتی لینکهایی نیز در این مورد قرار داده اند!!!قلبم هزار میزنه!!یعنی بلک ادیشن چه فرقی با 5700 نرمال داره!!؟!؟؟؟
میدونی چرا؟:31:نقل قول:
دلیلش رنگ قرمز گوشیته.:31:
چون هر تمی به رنگ گوشیت نمیاد.
ولی به مشکی همه رنگ میاد.
من خودم قبل از اینکه 5700 رو بگیرم قاب 810 رو نارنجی کرده بودم هرچی تم روش میزاشتم زشت بود تا قابشو عوض کردم مشکیشو گزاشتم.
بچه ها هندزفری سمت چپیم حواسم نبود ناگهان سیمش کشیده شد حالا صداش نصف شده!!چیکار کنم!!!بدبخت شدم رفت پی کارش!!!از هندزفریهای ان70 این همه نگهداری کردم تا بالاخره فروختمشون ولی هندزفریهای این گوشی بیچاره رو داغون کردم!!!در مورد تعمیر هندزفری چیکار کنم؟؟؟
منظور از مقایسه نمیشه چیه ؟نقل قول:
یعنی صداش از دبلیو 850 و کا 750 کمتره ؟
هندزفری رو به فنا دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جانه تو گوشیتو باز نکنی اون کارای خطرناک رو انجام بدی.
انجمن حمایت از 5700 در طی هفته ی اینده برای دفاع از حقوق ملی مذهبی 5700 در برابر استکبار جهانی(5610 و 5700 بلک ادیشن)تشکیل خواهد شد!امیدوارم ما را در این عرصه ی مهم یاری فرمایید!!
پسر این چیزا رو از کجا میاری (قافیه هاشو چطور جور میکنی؟)نقل قول:
راجع به اون سوالت هم چشم بذار یکم تحقیق کنم..
میگم این 5700 بلک ادیشن چیه دیگه؟نقل قول:
میشه یه عکس ازش بزاری؟
نه داداش... بعدش كه گفتم كه صداش تو اسپيكر خيلي با كيفيت تره و صداي استريو هم داره...نقل قول:
صداي 5700 از اون دو تا خيلي بهتره اصلا شك نكن...
چطوري امين جان... نگران نباش واسه من هم يه همچين بلايي سر هندزفريم اومد منتها صداي گوشيه سمت راست نصف شده!!!! ميخواي يه كاري كنيم گوشيمو واست بفرستم تا يه هندزفري سالم از توش در بياريم؟؟؟!!!!نقل قول:
نگران نباش اين چيزا طبيعيه...
البته بچه ها من ديروز با هندز فريم قبل اينكه كشيده بشه و بلا سرش بياد داشتم آزمايش مي كردم...
نتايجش رو مي دونيد؟
ببينيد من وقتي وصلش كردم به كامپيوتر (با آخرين صدا) صدا تو گوشي خيلي زياد شد ولي مي شد تو گوش گذاشتش ولي وقتي هندزفري گوشي دبيليو 700 مو وصل كردم به كامپيوتر لامصب و اصلا نمي شد گذاشت تو گوش...
به اين نتيجه رسيدم كه بايد هندزفريمو عوض كنم... به خاطر همين زياد ناراحت نيستم... با همون هندزفري گوشي قبليم حال مي كنم الان...
آهان يه چي ديگه ...
بجه ها يه آزمايش بهتون ميگم بكنيد نتيجشو بگيد...
ببينيد توي هندزفريتون صدا توي گوشي سمت راست يه اپسيلون كمتر از سمت چپ نيست؟ مال من تو هندز فري خدابيامرزم انگاري سمت راست صداش كمتر بود... به طور عادي حس نمي شه بايد دقيق شين...
امير جان شما كه انگليسيتون خوب خبر ها وامكانات گوشي 5700 بلک ادیشن رو برامون پيدا كن.ممنون
این یکی قشگتره ....
میتونه فریم ویر جدید این گوشی باشه ؟؟؟
رقيب جديد 5700 رو به آدرس زير ببنيد،اشكال به نظر من نداشتن 3Gاست[HTML]http://www.gsmarena.com/nokia_5310-2087.php[/HTML]
Absh جان شما اگر لینک یا مطلبی مورد نظرتون هست بگین در ضمن یه سورس از این مطلب میشه بزاررین ؟
چون من هیچ جا ندیدم اینو ...
دوست من 5610 شاید اما 5700 بلک ادیشن که دیگه از همین خانواده هست ...نقل قول:
نوشته شده توسط rainysky50
انجمن حمایت از 5700 در طی هفته ی اینده برای دفاع از حقوق ملی مذهبی 5700 در برابر استکبار جهانی(5610 و 5700 بلک ادیشن)تشکیل خواهد شد!امیدوارم ما را در این عرصه ی مهم یاری فرمایید!!
این دیگه چرا ؟؟؟
من فقط خودم بين 5700 و 5310 كه بزودي مياد مقايسه كردم ديدم امكان 3G رو 5310 جديد نداره .وگرنه تا حدي ميشه 5310 رو با 5700 مقايسه كرد.البته به نظر من:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
من فقط خودم بين 5700 و 5310 كه بزودي مياد مقايسه كردم ديدم امكان 3g رو 5310 جديد نداره .وگرنه تا حدي ميشه 5310 رو با 5700 مقايسه كرد.البته به نظر من
تقریبا فرقی ندارند ...
اما یه نکته جالب توجه در مورد 5310 وزن بسیار کمش هست...
یه گزینه خوب برا مقایسه با 5700 همون 5610 هست با این تفاوت که 5610 دوربین 3.15 داره...
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من هم به جمع شما ملحق شدم و 5700 خریدم حالا یک مشکل دارم اون هم اینه که صدای گوشی رو توی بازیها نمی تونم کم کنم شما راه حلی دارین
لطفا کمکم کنید؟!
با تشکر:11:
اينو با فتو شاپ درست نكردن؟نقل قول: