خب بچه ها من یه مدت از دنیای psp دور بودم ! این پچهای m33 جریانش چیه ؟؟
خب بچه ها من یه مدت از دنیای psp دور بودم ! این پچهای m33 جریانش چیه ؟؟
كاملا درسته:20:.نقل قول:
خب حالا من كدام راه رو انتخاب كنم ايني كه تو سايت سوني گفته يا روش شما ؟؟
خيلي خيلي از كمكتون ممنون...:46:
سلامت باشي مازيارجان ما شاگرد شما هستيم همه ايناروهم ازشما ياد گرفتيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين پتچها براي رفع باگ هادر ورژنهاي گروه m33 هستند وچند وقتي يه بار ميان تا باگها و نقص هاي ورژن رورفع كنند.ورژن هاي دارك الكس هيچ پتچي براي اونا نمييومد حالا دو حالت داره يا ورژنهاي دارك الكس بدون مشكل بودن يا مشكل داشتن ولي اون نميخاسته خودش روضايع كنه !!!(شوخي كردما به دل نگيريد...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما سعي كن از اين روشي كه ما گفتيم بري چون براي اين ورژن يه ايزي اينستال اومده كه ميگن مشكل داره شما از همين راهي كه من گفتم برو حال كن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط هواست باشه كه فرم وير رواز سايت اصلي سوني نگيري.اينو گفتم براي ياد اوري ميدونم كه ميدونستي.
سلام به همه من یه مدت نبودم چقذر تاپیک فعاله!!
راستی این update سونی فکر کنم چیز با حالی باشه اینطور که من فهمیدم باگ های PSP رو درست می کنه کسی میدونه رو OE میشه اجراش کرد؟
اپديت سوني ديگه چيه اين اپديت ها فقط براي m33 اومدن سوني تا حالا اپديت براي يه ورژن نداده هروقت بخاد بده يه ورژن كامل ميده و خودشو راحت ميكنه پس نتيجه ميگيريم اين اپديت ها فقط برروي 2ورژني كه گروه m33 دادن كار ميكنه براي ورژن 3.51هفت اپديت وبراي 3.52چهار اپديت تا به حال اومده .(منظور ازورژن همون فرم وير هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
اگه خاستيد اين اپديت هارو دانلود كنيد به اين سايت بريد با يه گشتن پيدا ميكنيد همون اپديت اخري كافيه ونميخاد همشو بريزيد.
کد:http://www.psp-hacks.com
دوستان يه خبرم بشنويد كه گروه m33 يه فرم وير براي pspslim بيرون دادند اين فرم وير 3.60 نام دارد. دقت كنيد كه اين فرم وير براي pspهاي معمولي نيست پس فعلا به درد من و شما نميخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد مازيار شما يه نگاهي به سايت زير بنداز ببين فرم وير جديد اومده من فكر كنم اومده ولي جلوش نوشته امريكاي جنوبي ببين قضيه چيه به نام فرم وير 3.70هم هست!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.psp-hacks.com/2007/09/11/psp-firmware-370-released
من یه برنامه به نام HC portal 1.2 lite گرفتم ولی نمی دونم چطوری نصبش کنم یکی راهنمایی کنه
<U>[HTML] http://www.mediafire.com/?8j412xjlihg
[/HTML]
:19::13:
نه حواسم بود ...:31: دستت درد نكنه من مال خودمو 3.52 كردم ولي هنوز بايد Umd توش باشه تا بازي كپي اجرا كنه ...شايد اگر دوباره بازي ها رو ريخت درست شه ؟ :20:نقل قول:
در كل سرعتش تو بازي بهتر شده
عزيز تو ريکاوری يک گزينه بهش اضافه شده که ميگه از UMDاستفاده کنه يا نه؟نقل قول:
ولي هنوز بايد Umd توش باشه تا بازي كپي اجرا كنه
اونو غير فعال کن. البته دقيق نميدونم کجاس چون خودم هنوز به این فريم ور دانگريد نکردم. عجله ای نيست
phrshad برای اینکه بازی ها رو بدون UMD اجرا کنه برو تو منوی ریکاوری (بلدی که؟) بعد تو قسمت هک no UMD رو فعال کن
معمولا برنامه های پی اس پی از دوتا پوشه تشکيل شدن که اول يکيشون يک علامت "%" داره. که اون دوتا رو بايد بريزی تو پوشه Gameنقل قول:
من یه برنامه به نام HC portal 1.2 lite گرفتم ولی نمی دونم چطوری نصبش کنم یکی راهنمایی کنه
<U>
علی جان صد بار گفتم پست های يک خطيتو دوتا نکن. زيادی تاپيک شلوغ شده.
رعايت کن عزيز. اگر نه باعث ميشم اخطار بگيری
آقا مازیار این برنامه اینطوری نیست
خوب پس همه ی فايلاشو بگير زرتی کپی کن تو پوشه ای که گفتم.نقل قول:
آقا مازیار این برنامه اینطوری نیست
اقا مازيار پست من رو مثل اينكه نگاه نكردي پست 1167 رو ميگم صفحه 117
دخترای عزیز اینو دانلود کنید
توضیح نمیدم تا غافل گیر بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیسوادم خودتی
چرا هیشکی اینجا نیست من تنهام
یه شیر زن پیدا نمیشه؟
ببینم کی میدونه این چیه؟ 8===>
یه هفتس یه آدم بیکار اینو واسم Sms میکنه.
یه سواله دیگه ام دارم کی میدونه فلانی Ob داره ینی چی؟
ما که رفتیم وقتی اومدین نزرتونو بگین
_(_()_)_
گفتم خودتی ولی مثل اینکه منم
بدون شرح:
نه نميدونم :43:نقل قول:
3 روز نيست psp گرفتم
As@d خيلی ممنون از نظر عکس ها.
اما فکر کنم عکس باطری هاشو جابجا انداختی. چون اونی که تو Slimهست تو ماله منم هست
شيرزن لازم نيست خودمون هستيم.نقل قول:
چرا هیشکی اینجا نیست من تنهام
یه شیر زن پیدا نمیشه؟
ببینم کی میدونه این چیه؟ 8===>
یه هفتس یه آدم بیکار اینو واسم Sms میکنه.
این چه ربطی به این تاپيک داره.پست بيهوده نده.
اوه ببخشيد رسول جان نديدم.نقل قول:
استاد مازيار شما يه نگاهي به سايت زير بنداز ببين فرم وير جديد اومده من فكر كنم اومده ولي جلوش نوشته امريكاي جنوبي ببين قضيه چيه به نام فرم وير 3.70هم هست!!!!!!!!!
خط هارو از هم جدا کن.
نه این گفته که کلا پخش شده.
مهم نيست که تو آمريکا يا جای ديگه پخش بشه. اما فکر کنم حدود 2 هفته طول بکشه تا بياد ایران.
در ضمن تا موقعی که پی اس پی Slimنيامده نيازی به این نيست
سلام
من هنوز نتونستم يه تصميم بگيرم كه بالاخره psp بخرم يا نه . حالا به نظر شما اگه 150 تا 200 تومن بدم سيستم خونمونو ارتقا بدم بهتره يا اينكه يه psp بخرم ؟
متشكرم .
سلام من یک سوال داشتم من تازه irshell vr2.1 رو دانلود کردم ولی نمی دونم چه جوری باید بریزمش؟
لطفا کمک کنید
چي هست ؟نقل قول:
منم الان مي خواهم PDF Reader بريزم رو psp هيچ كدوم كار نكرد ...كسي داره ؟كه با ورژن 3.52 كار كنه؟:31:
cheers
psp بخر .....:46:نقل قول:
اقا امير رسا من ورژن 3.6 برنامه ir shell رو دارم نصب اونم خيلي راحته بايد دوپوشه irshell و psp رو به قولا زرتي كپي كني توي پوشه اصلي مموري.
7 ثانیه دکمه روشن رو بالا نگه دار بعد R رو نگه دار دوباره روشن کن راستی اشتباه کردم تو قسمت confiqiration باید برینقل قول:
اقا مازیار شما اینو دانلود کن بعد اگه فهمیدی چجوریه به ما هم بگو تو راهنماش نوشته باید توی common کپی شهنقل قول:
باشه وقت کنم چشم به روی چشم.نقل قول:
اقا مازیار شما اینو دانلود کن بعد اگه فهمیدی چجوریه به ما هم بگو تو راهنماش نوشته باید توی common کپی شه
شما که راهنماشو خوندی طبق اون عمل کردی؟ بازم نميشه؟
چاکرتمنقل قول:
دوپوشه irshell و psp رو به قولا زرتي كپي كني توي پوشه اصلي مموري. __________________
ببين عزيز سيستم خونتون رو 1 ميليون بزاری روش ارتقاع بدی خوبه(که فکر نکنم بتونی).چون الان اکثر بازی های جديد رم 2 گيگ و گرافيک 8600 به بالا ميخوان. البته با يک Cpu Doul Coreنقل قول:
سلام
من هنوز نتونستم يه تصميم بگيرم كه بالاخره psp بخرم يا نه . حالا به نظر شما اگه 150 تا 200 تومن بدم سيستم خونمونو ارتقا بدم بهتره يا اينكه يه psp بخرم ؟
متشكرم .
پی اس پی برای اینه که اگر دوست داری تو خيابون پز بدی تا همه کف کنن بگن این N99نيست؟!! يا اینکه اگر دوست داری تو مسافرت بازی کنی پی اس پی بهترين انتخابه.
مخصوصا اینکه باهاش ميشه فيلم نگاه کرد تو اینترنت رفت و عکس نگاه کرد و آهنگ گوش داد.
اگرم از اونايی هستی که ميخوای با کيفيت HDبازی هارو با گرافيک وحشتناک تو خونه بازی کنی و يک آبميوه هم بخوری Xbox360بهترين انتخابت ميتونه باشه.
خودت تصميم بگير
همينجور علکی نگو. دليل بيارنقل قول:
نشد هر كار كردم ... دستگاه خاموش شد اما بعدش configuration رو از كجا بيارم ؟نقل قول:
الكي نميگم با 200 تومن اگه بخواهد كامپيوتر update كنه كه بازي كنه خب psp بخره بهترهنقل قول:
من تازه عکسها رو دیدم عجب باحال مقایسه شده بود دستت درد نکنه .
[quote=phrshad;1564952]نشد هر كار كردم ... دستگاه خاموش شد اما بعدش configuration رو از كجا بيارم ؟
درست شد ممنون ...يك كم قلق داشت ..:46:
بچه ها كسي برنامه جانبي براي psp داره ؟مثل pdf reader براي ورژن 3.52؟
آقا رسول irshell رو باید با اینترنت خود psp دانلود کنی برا همین رو common سیو میشه .
آخ دستت درد نکنه. رسيدی به درده بچه های اینجا.نقل قول:
آقا رسول irshell رو باید با اینترنت خود psp دانلود کنی برا همین رو common سیو میشه .
بابا نميدونم چه گيری دادين به برنامه های این پی اس پی بدبخت. خوب برين بازی کنين يا فيلم نگاه کنين.
از این بهتر هم ميشه؟ شما چسبيدين به ويژگی های جانبيش.
يکم Tekkenيا MGS : Portable Opsيا GTAبازی کنين بگين تا کدوم مرحلش رسيدين
همونطور که گفتم بازم بايد به خواسته هاش نگاه کنه و البته شرايطش.نقل قول:
الكي نميگم با 200 تومن اگه بخواهد كامپيوتر update كنه كه بازي كنه خب psp بخره بهتره
با 200 هم اگر کامپيوتر Updateکنه درسته که در برابر کامپيوتر های ديگه حرفی برای گفتن نداره اما گرافيکش از پی اس پی خيلی خيلی بالاتره.
متوجه این چيزا ميشی؟
mazi va phrshad بابت توضيحاتتون متشكرم .
سلام و خسته نباشید به همه. یه سوال داشتم از دوستان. من مدتی که می خوام یه دستگاه بگیرم. هدف اصلی من موسیقی و فیلم هستش. حالا موندم یه PSP بگیرم یا یه ipod.
اون چیزی که تو PSP وسوسه کننده هست نمایشگر بزرگشه و اینکه خوب بالاخره بازی هم می تونی بکنی و یه سری امکانات جانبی ... در عوض یه کم بزرگه که مسئله خیلی مهمی نیست.
فقط یه چیزی منو دودل کرده که می خوام بدونم. آیا کیفیت صدای PSP همینطور قدرت صداش در حد MP4 های ipod هست؟
از لحاظ دوام و عمر دستگاه چطور؟
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم