اگه ميدونستم مشكيش انقدر كميابه اون دفعه كه مشكيش رو ديدم ميخريدمش.....!نميدونم بازم ميرم ميپرسم اخه اينجا مشكيش رو ديدم اونم زياد....!
Printable View
اگه ميدونستم مشكيش انقدر كميابه اون دفعه كه مشكيش رو ديدم ميخريدمش.....!نميدونم بازم ميرم ميپرسم اخه اينجا مشكيش رو ديدم اونم زياد....!
سلام
میخاستم بدونم تو جعبه فروش مدل V3xx هندزفری هم هست یا باید جدا گرفت ؟
دوست عزيز هندزفري كه هست يعني تو همه موتورولا ها هست ولي خوب مدلاش فرق داره...!
ممنون جناب ...نقل قول:
یک سوال دیگه اینکه تمام آپدیتها و مانسترپکها و غیره که برای V3x هست و اینجا گذاشتید روی مدل V3xx هم میشه استفاده کرد ؟
نه دوسته عزیز به هیج وجه!نقل قول:
تنظیمات پیغام رو در v3x چطوری باید انجام داد تا اخبار محلی رو نشون بده؟
سلام چند وقت رو صفحه مانیتور گوشیم که v3x سه تا مربع در کنار آنتن افتاده.تو دفتر چه راهنما نوشته انتقال اطلاعات جیبی امن .می خواستم بدونم این یعنی چی؟
سلام دوست عزیز
در نوعی از بیسم های موتورلا سیستمی وجود داشت که می تونست سیگنالها و امواج ارسالی رو به طور همزمان به 2 جا مخابره کنه . که البته تا مدتها این بسیم ها به صورت جاسوسی مورد استفاده واقع می شد تا بعدها کشف شد اما بعید می دونم چنین چیزی روی گوشیهای موتورلا وجود داشته باشه اگر هم باشه تا به حال کسی از اون با خبر نبوده امیدوارم که این طور نباشه .
تورج جان
من از ديروز صبح با باتري مشكل پيدا كردم
مثلا صبح ساعت 9 از full charge درش ميارم
تا 6 عصر كلا خالي ميشه و low battrey ميده
يعني 9 ساعت اونم بدون استفاده كردن
باتري خراب شده ؟
سلام یعنی اگه اینطور باشه چی می شه؟من این مربع هارو روی یه گوشی موتورولای دیگه هم دیدم.میشه بیشتر توضیح بدین.ممنون.
نقل قول:
بهتره جدی نگیری چون فقط من این سیستم رو روی بیسیم ها دیده بودم و ممکن حدس من اشتباه باشه .
اما برای اینکه خاطرت از این بابت جمع باشه یک بار گوشیت رو فلش کن و آخرین منسترپک موجود رو روش نصب کن .
نیازی به فلش نداره که بابا :46:نقل قول:
یه سیستمه که همراه اول داره راه اندازی میکنه به هیچ چی دست نزن. از شبکست به گوشی مربوط نیست :12:
شیشه روی LCD بیرونی v3i من شکسته و یدکش رو هم دارم ممنوم میشه اگه کسی کمکم کنه که چطور میتونم عوضش کنم؟
Bump! thx ! -----------------------------------------Wow Gold Store Welcome you! whether you are looking for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,cheap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,ffxi gil,eq2 plat or any other game currency or accounts, We provide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
رو v3x برنامه جاوا بالای 1mb نصب میشه؟
مشکل نوکیا سری 40 نداره؟
فکر نکنم محدودیت داشته باشه تازه سری 40 نوکیا حالا دیگه محدودیت نداره 5610 5310 5220و...نقل قول:
نصب میشهنقل قول:
البته من پیشنهاد میکنم کلا از برنامه moto midman برای نصب بهتر برنامه ها و بازیها استفاده بشه
سلام
ميخوام يه برنامه روي گوشي v3i نصب كنم
تا صفحه كليد رو قفل كنه
دوستان ميگن بايد پچ بريزم رو گوشي و فلش كنم
لطفا كمكم كنين
اگه نرم افزار هست بهتر
و اگرنه لينك پچ رو برام بزارين
ضمنا روش فلش كردن رو هم بگين تو كدوم تاپيك آموزش داده شده است
نه هیچ چیز لازم نداره. فقط یه تغییر seem کوچولو میخواد. برنامه P2kAdvancedEditor رو باز کنید و بین offset ها دنبال گزینه SHORTCUT_KEYPAD_LOCK_AVAILABLE بگردید و اون رو فعال کنید. با این کار شما میتونید با زدن دکمه های منو و * گوشی رو قفل کرده و یا از حالت قفل خارج کنید.
با تشکر از tap عزیز که این مطلب در سایت پی سی موب توسط ایشون عنوان شده.
سلام دوستان
گوشي من از امروز قاطي كرده
درش رو كه مثلا چند بار باز و بسته ميكنم ديگه هم نمايشگر بيروني هم دروني از كار مي افتن
و گوشي روشنه و كار ميكنه همه چيزش
حتما بايد خاموش روشن كنم تا دوباره خوب بشه
يهو اينجوري شد بدون اين كه اتفاق خاصي بيافته
بعضي وقت ها حتما بايد باتريش رو در بيارم جا بزنم تا روشن شه وگرنه روشن نميشه
خودم مشكوكم به باتري
كسي نميدونه از چيه ؟
ممكنه با flash كردن حل بشه ؟
به احتمال زیاد مشکل از همون باتریتون هست. چون وقتی باتری ایراد داره این جور مشکلات تو موتورولا به وفور دیده میشه. من مشکلات شبیه به مشکلات شما داشتم با تعویض باتریم گوشیم درست شد.
در ضمن یادم رفت بگم شاید با فلش هم درست بشه ولی اگه مشکل از باتریتون باشه ممکنه وسط های فلش گوشیتون خاموش بشه که این مساوی هست با خداحافظی با گوشیتون!!!!
ناصر جان
گوشي رو فلش كردم
بهتر شد
ولي چند ساعت بعد يك sms اومد برام گوشي رو باز كردم كه بخونم ديدم ديگه روشن نميشه
نه lcd داخلي نه خارجي
گوشي كار ميكنه
زنگ ميخوره
sms مياد ولي 2 تا lcd ها كار نميكنن
يك مساله ديگه هم هست
گوشي زنگ ها رو از خود حافظه گوشي ميخونه و از كارت حافظه نميخونه
و خيلي هم سريع خاموش روشن ميشه و ديگه اون load رو انجام نميده
چه كار كنم ؟
من شديدا به اين گوشي نياز دارم
كسي هم نيست اينجا كه moto كار باشه
دوباره فلش هم كردم ولي همونجوريه
پدرام جان اگه داری از کسی باتری قرض بگیری با یه باتری دیگه گوشی رو امتحان کن. در ضمن از فلش های دیگه ای واسه فلش گوشیت استفاده کن. احتمال داره که فلشت ایراد داشته باشه. به فلکس گوشی هم یه نگاه بندازه شاید از جاش در رفته باشه.
ناصر جان
فلش orig خود گوشي رو هم زدم نشد
باتري رو هم در ميارم بعد با شارژر هم كه مياد بالا تا همون صفحه اول باز هم روشن نميشه lcd و همين مشخص كرده از باتري نيست
ببخشيد flex چيه ؟
اخه من اصلا گوشي رو باز نكردم كه بخواد در بره چيزيش يا دست كاري شده باشه
مشكل ديگه اينه كه memory card رو هم نميشناسه اين رو از اونجايي فهميدم كه با اين كه memory توش هست
زنگ ها رو default خود گوشي ميخونه
و خيلي هم سريع روشن ميشه شايد 2 ثانيه طول بكشيه
از يكي از دوستان گرفتم باتري گوشيش رونقل قول:
باتري اون رو ميزنم به گوشيه خودم روشن نميشه
گوشيه خودش رو روشن ميكنه
باتري من هم گوشي اون رو روشن ميكنه
اما ماله اون ماله من رو روشن نميكنه
مشکل خیلی عجیبی داری. احتمال میدم فلکس گوشی جابه جا شده باشه و یا در حین عمل فلش به علت نامناسب بودن فایل فلش گوشی صدمه دیده و دیگه ریکاور نمیشه. بهتره شما از یکی از اساتید تعمیرات سایت مثل مجید جان و یا شهرام جان سوال بپرسید شاید اون ها بهتر بدونن. ولی در کل اگه فایل فلش اصلی هم جواب نده احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه هست. ولی از اونجایی که میگید خود به خود شده پس بهتره اگه میتونید یه فلش دیگه رو هم امتحان کنید. برای فلش هم از rsdlite4.3 استفاده کنید.
در ضمن فلکس کابلی که بین بورد اصلی گوشی و صفحه ال سی دی ارتباط برقرار میکنه. احتمالا موقع اینکه میخواستید کابل یو اس بی رو دربیارید و یا جا بندازید به گوشی فشار وارد شده و از جاش در رفته. کار سختی هم نباید داشته باشه. اگه در اومده باشه به راحتی میتونی چفتش کنی.
فلش heartless ورژن 2 رو هم امتحان كردم گوشي روشن ميشه اون صداي بالا اومدنش پخش ميشه
و خاموش هم ميتونم كنم و اون صداي زنه كه ميگه shuting Down Your Phone Now مياد
با گوشي تماس هم ميتونم بگيرم
زنگ هم ميخوره sms هم مياد اما lcd ....
memory هم كه وصل ميكنم با pktools فقط a و e رو ميشناسه و b رو نميشناسه
به نظرت خودم بازش كنم و اون flex رو چك كنم ؟
ممكنه خود lcd سوخته باشه ؟
قيمت lcd حدود 55 تومانه و flex حدود 6 تومان
با این تفاسیری که میکنی احتمالا یکی از این دو قطعه ای که به اونها اشاره کردی سوخته.
سلام!
چون کلوپ خاص وی تری ایکس هست!
اومدم همینجا به ناصر عزیز تبریک بگم.. که اولین مولتی فونت جهان رو ساخته!و در ساتی که مدیریت موتورولا اون رو به عهده داره گذاشته!
من به شخصه به داشتن چنین دوست و استاد فوق العاده متخصصی می بالم!
ناصر جان انشا الله همیشه موق باشی!
سلام بر کبیرترین میلاد زمان. چه طوری میلاد جان؟ میلاد جان یه کارش اینه که فقط من رو شرمنده کنه. دست از سر کچل ما هم برنمیداره! استاده دیگه هوای شاگردش رو همیشه نگه میداره. من واقعا افتخار میکنم که دوستی مثل تو دارم. دوستی که هیچ وقت دوستش رو فراموش نمیکنه و همیشه اون رو با مهبت های خودش شرمنده میکنه. نمیدونم چه جوری جواب مهبت های شما رو بدم. باور کن با دیدن پستت خیلی خیلی خوشحالتر از زمانی شدم که اولین مولتی فونت رو ساختم. مخصوصا وقتی که آدرس لینک رو send to all کرده بودی. به هر حال بنده هم به داشتن دوست خوبی مثل شما افتخار میکنم.
در پایان در جهت تایید گفته های دوست خوبم میلاد جان باید بگم که اولین مولتی فونت رو چندی پیش برای v3x ساختم. اگه قصد استفاده از این قابلیت رو در v3x هایتان دارید باید به پی سی موب مراجعه کنید.
موفق پیروز و سرزنده باشید....
متشكرم از شمانقل قول:
البته من احتياج به روشي دارم كه پسوورد بزارم براي باز گشايي مجدد صفحه كليد
و حتما ميدونين كه گوشي هاي تاشو احتياجي به اين ندارن كه كليد منو و ستاره رو بزنين
چون براشون مفيد نيست(به نظر من)
آهان منظور شما یه چیز دیگه هست. فکر نکنم این کار عملی باشه. من که تا به حال چنین چیزی ندیدم. البته من هم مثل شما فکر میکردم که این کار واسه گوشی های تاشو نیاز نیست ولی موقعی که گوشی رو از جیب یا کیفمون در میاریم دستمون به دکمه های کناریش میخوره و باعث تغییراتی در اون میشه که با این کار این کلید ها هم قفل میشن.
با سلام
در مورد قاب v3x
- نوع اصلی چه قیمت
- اصل بودنش رو چطور باید تشخیص داد
- نوع اصلیش در چه رنگ هایی وجود داره
با تشکر
نوع اصلی 17000 تومن تا 25 تومن هست. اگه دستتون رو بکشید رو قابش میتونید تشخیص بدید که اصله یا نه. نوع اصلش یه حالت مخملی داره. در ضمن یکی دیگه از راهاش نگاه کردن به درز های درب باتری هست که بسیار ظریف هستند. همون جایی که میخوایید قاب رو بگیرید. درب پشت گوشی رو جا بندازید اگه اصل باشه هیچ فاصله ای بین درب و بدنه ایجاد نمیشه. ال سی دی هم باید از شفافیت خاصی برخوردار باشه. ضمن اینکه محافظ دوربین جلو و عقب نباید حالت زبر و برنده داشته باشه و باید با کشیده شدن دست به کناره های این محافظ ها صاف بودن اون رو احساس کنیم.
تشكر ولي نگفتي در چه رنگ هايي هست؟(اصليش)
سیاه، سفید و طلایی اصولا باید وجود داشته باشه. البته مدل های قلابی در رنگ های صورتی و سفید و نقره ای و بژ هم دیدم.
تو سی دیش عکس یه عینک هم بود . فکر می کنم مربوط به هندزفری بلوتوث باشه که روی عینک سوار میشه. نظر شما چیه ؟
سلام
من یه v3x دارم که چند تا مشکل واسش پیش اومده
1- به کامپیوتر وصل نمیشه(حالا نمی دونم ایراد از کابله یا از پورتم)
2- گوشیم مموری رو نمیشناسه و محتویاتش رو نشون نمیده
3- وقتی بین منوها مخصوصا فایلای مدیا حرکت میکنم گوشی هنگ میکنه و باید باتریشو در بیارم تا درست بشه
اگه کسی میدونه علتش چیه لطف کنه جوابمو بده
شما نیاز به فلش کردن گوشیتون با یک مونستر پک مناسب هستید. از طرفی برای اتصال گوشیتون به کامپیوتر باید درایور ها رو داشته باشید. با توضیحاتی که دادم تو سایت جستجو کنید تا مطلب مورد نظرتون رو پیدا کنید.