درسای پیش دانشگاهیو دیگه نمیدونم چون خودمم هنرستانی بودم..
امشب اخرین شبه چک کردن فیلدای ثبت نام بود نه ثبت نام کردن!!
درسای پیش دانشگاهیو دیگه نمیدونم چون خودمم هنرستانی بودم..
امشب اخرین شبه چک کردن فیلدای ثبت نام بود نه ثبت نام کردن!!
کسی میدونه شرایط من برای معافی کافیه یا نه؟:13:
سلام یا سوال داشتم در مورد تحصیل تو پیام نور
من دانشجوی اخراجی پیام نور هستم یه مقدار واحدم مونده که نشد تمومش کنم حالا
تو برگه ای که بهم دادن نوشته "این مشمول تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمی باشد"
یعنی نمیتونم در حین سربازی برم و امتحان بدم و واحدامو پاس کنم؟ چون پیام نور کلاس ندارم گفتم شاید فرق کنه؟
اگه سرباز معلم بشم وضعیتم فرقی میکنه می تونم بریم و امتحان بدم؟
دانشجوی اخراجی هتما باید بره خدمتنقل قول:
البته پیام نور یه خدماتی داشت که هم بشه خدمت کرد هم تحصیل( همزمان ) الان نمیدونم هست یا نه
سرباز معلم هم بشی همون شرایط رو داری
با خدمت رفتن مشکل ندارم به گردن گرفتم :31:نقل قول:
من وقتی از مسئول رشته سوال کردم گفت میشه ولی میخوام بدونم مورد من هم شامل میشه؟
اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه!
سلام.
برای معافیت پزشکی، کسی میدونه چند مرحلس؟
یعنی من رفتم برای کمیسیون. توی بیمارستان و کمیسیون متشکل از سه تا دکتر بود. گفتن نتیجش رو میفرستیم. الان 20 روز گذشته و یه نامه اومده که نوشته باید در فلان روز برای کمیسیون برم به فلان جا! یعنی یه جای دیگس. کسی میدونه چه جوریه مراحل اینا؟
سلام
دوستان یه سوالی دارم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه!
من الان 18 سال و 4 ماه دارم
باید 1 سال پیش دیپلم میگرفتم از هنرستان ولی 2 ،3 تا درس رو قبول نشدم الان دارم درس میخونم برای قبولی درسام
ولی میدونم که این ترم هم قبول نمیشم و میشه ترم دومی که امتحان دادم و قبول نشدم:دی
حالا سوالم اینه که من میتونم ترم بعد هم ثبت نام کنم یا باید حتما برم سربازی؟
میتونم ثبت نام کنم و سربازی نرم و بعدش هم امتحان دانشگاه بدمو برم دانشگاه؟
یا باید حتما سربازی برم؟ اگه نرم غیبت میخورم؟
اگه من ترم بعد قبول شم و بعد هم امتحان دانشگاه بدم و برم دانشگاه ،میزارن اصلا ثبت نام دانشگاه کنم یا باید برم سربازی؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
ممنون
چون انصرافی هستی فکر نمیکنم اجازه ادامه تحصیل بدننقل قول:
اگه غیبت بخوری حتما باید بری خدمتنقل قول:
6 ماه دیگه میشی 19 ساله و باید تا قبل از اتمام فرجه تمام دروس رو پاس کنی
یعنی من 6 ماه بیشتر وقت ندارم برای تمام کارهام(مدرسه و دانشگاه)؟>درسته؟
بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.
من این مشکل رو دارم باید برم ازمایش بدم تا ثابت بشه یا باید برم دستم رو بزارم جلوشون تا عرق کنه تا بفهمن؟:دی
بله و حداقل یک ماه قبل از اتمام فرجه باید دفترچه رو بفرستینقل قول:
هنگام فرستادن دفترچه باید صفحه مربوط به معافیت پزشکی رو پر کنی و بگی مشکلت چیه تا اونا هم یه وقت واسه کمسیون پزشکی برات بزارن
نقل قول:
اخراجی هستم نه انصرافی
در ضمن اگه پیام نور رو 7 ساله تموم نکنم بهم مدرک کاردانی میدن یا میتونم سال 8 هم بخونم؟
اخراجی هستی دیگه بدتر...نقل قول:
تموم نشه چه مدرکی بهت بدن؟
باید تموم کنی که مدرک بگیری دیگه
سلام دوستان
شايد جاش توي اين تاپيك نباشه.
اما من درخواست معافيت پزشكي داده بودم.
ديروز هم نامه معرفي به بيمارستان اومد و رفتم بيمارستان امروز و دكتر معاينه كرد و نظرش رو نوشت و پست كردن براي نظام وظيفه در پاكت در بسته.
از الان به بعد بايد چكار كرد؟
يعني بمن گفت هفته ديگه برو جوابش رو بگير. ميخام بدونم كه يعني هفته ديگه معلوم ميشه من معاف ميشم يا نه؟
يا هنوز اول راهم؟
هيچي نمي دونم.
سلام . دوستان . من چند تا سوال دارم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم . اول اینکه من دیروز رفتم چشم پزشک با قطره معاینه ام کرد و گفت چشم سمت راست 4.25 و سمت چپ 4.5 آستیگمات هستن . من دانشجوی ترم دوم دانشگاه هستم و لی می خواهم دوباره کنکور بدم و در واقع می خوام از این رشته ام انصراف بدم . می خواستم بدونم می تونم با این شماره ها معاف امو بگیرم ؟ اگه من انصراف بدم دیپلم حساب می شم ؟ چقدر بعد از اینکه دفترچه رو پر کردم کمیسیون پزشکی تشکیل می شه ؟
یه سوال داشتم خیلی حیاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن متولد های سال 70 --پسر-- سال دیگه نمیتوننن پشت کنکور بمونن مگه اینکه یه درس رو توی ترم 1 و یه درس رو توی ترم 2 بندازن !
درسته؟؟؟؟؟؟
یکی سال 70 و متولدآذرماه 70 باشه سال دیگه می تونه پشت کنکور بمونه؟
من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و 1 سال دیگه درسم تموم میشه!
1- کف پام کاملا صافه
2- برادر بزرگترم در آخرین روزهای فروش سربازی، سربازیشو خرید ولی اولا متولد کشور انگلستانه و پاسپورت انگلیسی هم داره و الان حدود 7-8 ساله آمریکا زندگی می کنه!
من شرایط معاف شدن رو دارم قاونی؟
اقا کسی تو این فروم رفته دنبال گرفتن کسری جبهه پدر؟
کسی آدرس تکاوری لشکرک تهران را می دونه کجاست ؟
یکی از دوستانم کاردانی غیر انتفاعی میخونه و سربازی نرفته.به خاطر مشکلاتی که براش پیش امد.نتونست درسش را تموم کنه.یعنی الان داره امتحان های ترم 7 خودش را میده.
سربازی هم نرفته.اگر این اقا تمام واحد های این ترمش را پاس کنه .14 واحد دیگه براش میمونه.
میدونید که قانون 3 ساله هست و نظام وظیفه یک ترم هم اوانس میده.
ایا راهی هست که این شخص بتونه یک ترم دیگه درس بخونه و بعد از اون بتونه امتحان کاردانی کارشناسی بده و سال اینده وارد دانشگاه بشه؟یعنی نظام وظیفه همچنین اجازه ای میده؟
یک نفر گفت که امکان پذیر هست ولی نظام وظیفه 2 ماه اضافه خدمت در نظر میگیره.کسی این را تایید میکنه؟
سلام من بشدت لاغرم و قلبم مصنوعی هست حالا میخواستم برای لاغری و تییرویید معافی بگیرم نه برای قلبم
متولد 30 فروردین 70 هستم و الان برای سال دوم دارم امتحان نهایی میدم ودوباره میفتم حالا میره خرداد
حالا چند سوال
میتونم معافی بگیرم ؟؟؟
میتونم در کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنم؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کی این حرف رو زده؟
خیالت راحت باشه کسی که متولد نیمه دوم 70 باشه کنکور 89 و 90 رو میتونه شرکت کنه.
یک توصیه برادرانه: سال اول قبول بشید . نمونید پشت کنکور...عذابه عذاب!:13:
نقل قول:
با حرفت موافقم شدیدا" . همین که سال اول قبول شیم
حالا من که نیمه اول سال 71 به دنیا اومدم اگه کنکور قبول نشدم باید برم سربازی ؟ :37:
نقل قول:
من هم خیلی لاغرم . سه بار هم faint ( غش ) کردم و یک بار هم تشنج . سرم هم خیلی درد میکنه بیشتر وقتها
کم خونی هم دارم .
خواهشا از دوستان میخوام جواب ایشون رو هم با توجه به شرایط هردومون بگن
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما که نیمه اول 71 به دنیا اومدید هم می تونید دو بار کنکور بدید.
بذارید خیال همه رو راحت کنم هر کس -نیمه اول باشه یا نیمه دوم فرقی نمی کنه- میتونه دو بار در کنکور سراسری شرکت کنه.
والسلام
سلامنقل قول:
لاغری مفرط اگر به دلیل بیماری خاصی باشه میتونه منجر به معافی بشه.
این که قلبتون مصنوعی هست احتمال خیلی زیاد معاف از رزم رو حتما بهتون میدن.نمیدونم شاید کلا معافتون کنن.
ولی توصیه من اینه که حتما دنبال کار معاف شدنتون باشید.ارزش داره.
ضمنا این حرف های من نظر و تجربه خودمه و شما بهتره با مرکز مشاوره نظام وظیفه تماس بگیرید :
73941735 و 73941739
در ثانی دفترچه راهنمای معافیت ها احتمالا در مراکز پستی به فروش میرسه.اون رو تهیه کنید و شرایط رو کامل بخونید.
موفق باشید
سلام من قلبم معافی داره و 2 بار سابقه خودکشی با پرونده را دارم
اما میخوام برای تیرویید پرکارم معافی بگیرم با لاغریم حالا چند سوال(ضمنا متولد نیمه اول 70 هستم)
1. از زمان فرستادن دفترچه برای معافی تا زمانی که میگند بیا برای معاینه چقدر طول میکشه؟؟
2.من باید دیپلم را در خرداد 87 تمام میکردم که قراره در خرداد سال 89 تمام کنم حالا میتونم برای امتحانات خرداد 89 ثبت نام کنم؟
3.اگه معافی بگیرم میتونم در کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنم و اگه میتونم باید وضعیت نظام وظیفه را چی بزنم؟؟؟
دوستان من قلبم مصنوعی هست و الان دو ساله باتریش داره کار میکنه که خلاصه ضعیف شده اگه جوابمو ندید میفتم میمیرم خونم گردن شماست
ممنون از همتون و چاکرتون هستم
نقل قول:
ممنون از جوابتون.
كسي جواب نميده؟
ببین میری دنبال جواب بیمارستان تو همون نظام وظیفتون..نقل قول:
اونجا وقتی پروندتو تحویلت بدن بند اخر پرونده یا زده تایید که میفرستنت دنبال تکمیل مدارک یا خدای نکرده میزنه منفی که باید منتظر برگ اعزام باشی..
يه سوال دارم. دوباره ميپرسم. دوستان زحمت كشيدن جواب دادن اما خيلي مبهم و سطحي بود. ميخواستم ببينم تك پسرها وضعيت خدمت سربازيشون چطوريه؟؟ مفصل يه توضيحي احتياج دارم. ممنون از همه دوستان.
منتظرم.
چرا هیشکی منو دوست نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
لااقل به یکی از سوالام جواب بدید
زوری که نمیشه معاف شد!!:31:نقل قول:
ببین اگر سالمی و پدرتم زیر 60 سال داره که باید بری سربازی..
اگر زبونم لال ایراد داری که میتونی معافیت بگیری پس زودتر دفترچه پست کن.
و دوباره زبونم لال ( راستی راستی دارم لال میشم) پدر گرامت مریضی داره و زیر 60 سال سن داره بازم میتونی بری دنبال معافی..
این یند اخر خیلی سخته ها..
ببین باید زنگ بزنی نظام وظیفه اخه مشکل تو یکم تخصصیه!!نقل قول:
محتوای مخفی: مشاوره نظام وظیفه تلفن
خيلي ممنون از لطفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
یه سوال ساده
از زمان فرستادن دفترچه برای معافی تا زمانی که میگند بیا برای کمسیون و معاینه چقدر حدودا طول میکشه؟؟؟
یعنی تا حالا کسی معافی پزشکی نگرفته
نقل قول:
زیاد طول میکشه
پرونده شما میره تو نوبت
پسر خاله من 6 ماه پیش فرستاده فکر کنم 1 ماه پیش رفت کمسیون و معاف هم شد ولی هنوز از کارت خبری نیست
واسه درس هم با توجه به سنت مشکلی نداری
برای شرکت در کنکور هم باید گزینه معافیت دایم رو علامت بزنید
حالا دیدی ما شما رو دوس داریم!!! :20:
:11:
انشاالله خداوند هرچه زودتر شفایتان بدهد
من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و 1 سال دیگه درسم تموم میشه!
1- کف پام کاملا صافه
2- برادر بزرگترم در آخرین روزهای فروش سربازی، سربازیشو خرید ولی اولا متولد کشور انگلستانه و پاسپورت انگلیسی هم داره و الان حدود 7-8 ساله آمریکا زندگی می کنه!
من شرایط معاف شدن رو دارم قانونی؟
سلام
پدر من 53 سالشه
خودم هم 18 سال و 5 ماه دارم ،پدرم مشکل کلیه داره یعنی 1 دونه کلیه نداره ، و یه عالمه پرونده پزشکی داره !!! خودم هم کف دست و پام به شدت عرق میکنه ،حالا میخواستم بدونم از کدوم طریق برم برای معافی راحت تر معافم میکنن ؟
درسم هم یه 5 یا 6 ماه دیگه طول میکشه تا دیپلم بگیرم حوصله ادامه تحصیل هم ندارم ! من چی کار کنم الان دفترچه رو بفرستم یا نه؟
ببین الان کف پا صافارو دارن اذیت میکنن.. فک کنم معاف از رزمت کنن..نقل قول:
اسم برادرت مگه تو شناسنامه پدرت نیست؟؟؟
سلام..نقل قول:
ببین بایدتو نظام وظیفه ثابت کنی که پدرت قادر به انجام فعالیت روزانش نیست ! میتونی؟
برای عرق کردن دست و پاهات صفحه اول بیماریهارو بخون..
اخه اسم بیماریتو نمیدونم..
بابام رو هم باید با خودم ببرم یا خودم باید برم بهشون بگم؟؟؟!!!نقل قول:
ببین بایدتو نظام وظیفه ثابت کنی که پدرت قادر به انجام فعالیت روزانش نیست
فکر نکنم !نمیدونم والا