من اینو گرفتم سی دی هاش مشکل داشتنقل قول:
اگه میخرید به فروشنده بگید که اگه خراب بود میاریم پس میدیم
حتما بگید
Printable View
من اینو گرفتم سی دی هاش مشکل داشتنقل قول:
اگه میخرید به فروشنده بگید که اگه خراب بود میاریم پس میدیم
حتما بگید
بازی خوبیه
من هم گرفته بودم
ولی نتونستم نصب کنم
اخرش هم مجبور شدم از یکی دیگه بگیرم
این بازی هم انلاین داره؟
منظورم به صورت گروهی یا دو نفره ؟
سلام دوستان کسی یه کرک برای جنرالز سراغ داره که بشه باهاش تمام نقشه رو همون اول بازی روشن کرد؟ یعنی دیگه مجبور نباشیم برای دیدن یه قسمت یه یونیت رو به اون قسمت ببریم؟
اونی که تو میگی کرک نیست بلکه ترینره. در تاپیک مخصوصش درخواست بده.نقل قول:
تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط در این آدرس:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
ببخشید منظورم همون ترینر بود!
خوب ! سلام به تمام جنرال بازها
man 7 mahe daram general bazi mikonam avalesh ba reborn shoro kardam nemidoonam bahse shoma bar sare inke kodoom team bartare chiye khob ye zarbolmasale chini hastesh ke mige : selah mohem nist kasi ke az selah estefade mikone mohemme shayad man tajrobeye shoma ro nadashte basham vali intor ke didam mitoonam 5 ta hard ro too zerohour va 6 taro too reborn nabood konam time khode bande Gla Toxin hastesh vali Ba Chin infatry Ya Usa Superweapon khoob bazi Mikonam Ya be gholi Har kodoom ke lazem bashe ye shere mige har kasi ra bahre kary sakhtand meyle Anra Dar delash andakhtand Hala Ba har team ke rahatin bazi konin ya baladin har chand general kam bazi kardam vali ba bazihaye strategy ziyad khoo gereftam
سلام به همه جنرال باز ها .
به نظر من فقط و فقط ((China Nuke ))
جنرال Nuke چون بمب اتمش از دیگران قوی تر است و تانک هایOver lord آن در هنگام شلیک مواد پرتو زا می پاچند و هوا پیما های آن از دیگر هوا پیما های China های دیگر قوی تر است تانک ها Nuke Cannon آن به کار جنگ های تاکنیکی می آید و می شود با آن ها یک دفاع خیلی قوی ساخت .
بچه ها نظر شما ها در باره این که جائی در سایت طراحی کنیم که در آن جا Replays خوب خودمون را با RAR فشرده کنیم و آپ کنیم چیه ؟؟؟ نظر بدهید ما خوشحال می شویم .
واز مدیر سایت هم می خواهم که به ما به گوید که این کار شودنی است یا نه .
نقل قول:
1 - خیلی خیلی خوش اومدی جنرال .
2 - این کار کاملا امکان پذیره .
3 - پیشنهاد خیلی جالبیه اتفاقا .
4 - فقط از Sam Fisher بپرس که میشه تاپیک جدیدی به این منظور باز کرد یا نه ، چون همین الان فقط سه تاپیک در مورد Generals : ZH در صفحه اصلی انجمن داریم !
5 - تازه میشه Replay های بازیهای خارجی رو هم قرار داد و با سایر دوستان به تحلیل اونها پرداخت . به نظر من که خیلی جالب میشه .